Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Seksilinjalaiset ennustajina  (Luettu 3172 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
noitatäti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118


Profiili
« : 30.11.2010 23:27:41 »

Lueskelinpa toiselta keskustelupalstalta seksilinjoilla työskentelevien kokemuksia. Yllätyin, kun huomasin, että monilla toimenkuvaan kuuluvat myös ennustukset.

Kun puhelu tulee, systeemistä näkee, onko tulossa seksipuhelu vai ennustus. Seksipuhelujen suhteen saattaa tulla vielä info siitä, onko soittaja soittanut ladydominalle, rehevälle vai teinille, sama puhelintyöläinen hoitaa useita rooleja.

Surettaa, että moni hädässä olija turvautuu 0800-ennustusnumeroihin.
tallennettu
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« Vastaus #1 : 01.12.2010 09:34:17 »

Niin, hyviä näyttelijöitä noihin töihin ensisijaisesti kai haetaankin. Harmillista tosiaan, kun jotkut turvautuvat ennustajiin, jotka keksivät päästään mitä tahansa.

Luulenpa, että yllättävän suurikin osa uskonnollisia tai hengellisiä palveluja tai tuotteita tarjoavista on saattanut keksiä koko homman vain tai ensisijaisesti kaupallisuutta ajatellen. Esimerkiksi Hengen ja tiedon messut ovat aina täynnä ties minkälaisia kauppiaita. Ja kun lukee joidenkin amerikkalaisten "profeettojen" juttuja, tulee sellainen olo, että ei tälläkään varmaan mitään syvällisempää ajatusta ole kuin myydä kirjoja. Jotkut ovat tiedostaneet ihmisten hengellisyyden kaipuun ja osaavat kirjoittaa kaunista hölynpölyä.

Sama ongelma on myös kristinuskossa. Jotkut rahaa kinuavat papithan ovat jääneet kiinni yleisön huijaamisesta lavastetuilla ihmeillä. Varoitetaanhan Raamatussa, että raha on kaiken pahan alku ja juuri. Alan ymmärtää asiaa yhä syvemmin, mitä enemmän ikää tulee.
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« Vastaus #2 : 07.12.2010 13:37:05 »

Aminthir: Kyllä varmaan pitäisi Smiley Olen kuullut, että alalla voi tienata ihan mukavasti. Ja työtä voi tehdä kotoa käsin. Pitää vaan olla ihminen, joka ei pienistä hätkähdä  Grin
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: