Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluto skorpionissa, 1 huoneessa  (Luettu 6939 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Anni
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« : 27.12.2010 15:08:54 »

Miten pluto vaikuttaa skorpionissa, kun on omassa merkissään?

Itselläni on noin, ja pluto on myös nouseva planeetta, 1 huoneessa.

Muutenkin olen vähän pihalla tosta pluton vaikutuksesta ihmiseen , mutta kiinnostaisi tietää!
Jos joku osaisi vähän valaista asiaa olisin iloinen Smiley



tallennettu

Aurinko Kaksonen
Nouseva Skorpioni
Kuu Neitsyt
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 28.12.2010 01:02:35 »

Sivulta alwaysastrology.com löytyi tällaista infoa, jonka käänsin suomeksi:

Pluto Skorpionissa, Sukupolvi Y eli 1983-1995 välillä syntyneet.
Plutoa Skorpparissa hallitsevat vahvat tunteet. Nämä ihmiset eivät ainoastaan reagoi asioihin, tilanteisiin ja/tai ihmisiin omien tuntemuksiensa perusteella, vaan he ymmärtävät myös sen, miltä muista tuntuu. Heitä kiinnostaa kaikenlainen tekeminen, johon liittyy vahvasti tunne. Intensiivisyys on heidän avainsanansa.

Pluto Skorppari tietää kuinka tuoda päivänvaloon salaisia, piilotettuja asioita. He taistelevat ihmisoikeuksien puolesta ja heillä on kyky avittaa ennakkoluulottomia uusia tuulia tulemaan hyväksytyiksi. Heitä saattavat kiehtoa okkultismi, seksi, mieli, kuolema, geneettinen muuntelu ja kloonaaminen.

Pluto Skorppari voi ajautua synkkiin ajatuksiin. Heillä on luontainen taipumus suodattaa pois onnelliset ja mukavat asiat ja keskittyä pimeisiin, salattuihin motiiveihin ympäristössään. Heistä saattaa tuntua, että he tietävät parhaiten asian olipa tilanne mikä tahansa. Toisaalta jotkut yksilöt saattavat pysyä niin voimakkaan positiivisina etteivät he huomaa vaaraa ja kieltävät negatiiviset asiat kokonaan, vaikka meneillään olisi vaikka mitä varottavaa suoraan heidän nenänsä edessä.

Heidän tunteellinen rohkeutensa, syvä ymmärrys ja kyky kohdata omat haavansa sekä muille aiheuttamansa haavat voivat luoda vahvan persoonan, jollaisen jokainen haluaa vierelleen. He tosin saattavat olla ajoittain manipuloivia tai kontrolloivia. Heillä on tapana kyseenalaistaa kaikki säännöt ja he saattavat tuntea olevansa nykyisen tilan painostuksen alaisena. Heidän intohimoinen luonteensa saa heidät kokeilemaan ja kokemaan elämää niin paljon kuin mahdollista. Heillä on myös voimakas tahdomvoima. He pystyvät keskittymään runsauden ja voiman hankkimiseen itselleen jos he vain päättävät niin.



En löytänyt enkä tiedä tarkalleen Pluto Skorpparin 1. huoneen merkitystä, mutta laitan tähän sekä Pluto 1. huoneessa että Skorppari 1.huoneessa tulkinnat. Käännän nekin suomeksi.

1. Huone symboloi astrologisesta lapsuutta ja se kuvaa itsetietoisuutta ja kokemuksia, joita ihminen tarvitsee kasvaakseen yksilönä. 1. Huone on naamio, jota pidät ja johon samaistat itsesi ja jonka kautta ilmennät itseäsi maailmaan. Se hallitsee ulkonäköä, vartalotyyppiä, tietoista Minä-kuvaa ja sitä kuinka muut näkevät ja kokevat sinut. Se on ikkuna, jonka kautta katsot maailmaa ja jonka kautta muut saavat sinusta ensivaikutelman.

Pluto 1. huoneessa tekee sinusta erittäin intensiivisen ja voimakkaan yksilön - tämä korostuu mitä lähempänä pluto sijaitsee askendenttiisi nähden. Tässä elämässä sinun on opittava hallitsemaan ja kontroimaan tunteitasi ja primitiivisiä viettejä, jotka - jos ne jätetään tiedostamatta - kontroloivat ja ohjaavat ihmiselämää. Sinä olet kirkas valo oman itsesi syvyyksiin, joita tutkimalla tulet tietoisemmaksi siitä, kuka olet yksilönä. Tämä on sinun sankarimatkasi: olet yksin tässä prosessissa ja sinulla on suuri tarve eristäytyä muista ja maailmasta. Älä sotke oman itsesi hallintaa siihen, että alkaisit hallita samoin keinoin muita. Elämäsi on jatkuvaa kasvamista ja kehitystä sen kaikilla osa-alueilla, jota siivittävät dramaattiset loput ja äkilliset uudet alut. Opettelet ilmaisemaan itseäsi suurella intensiteetilla ja voimalla.


Skorpparista 1. huoneessa löysin vain lyhyen maininnan, että se tekee ihmisestä salailevan ja vaikean. Joku paremmin asioista tietävä voinee vastata lisää!


tallennettu
Anni
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« Vastaus #2 : 28.12.2010 12:13:09 »

Kiitos vaivannäöstä! Noi tekstit kyllä valaisi asiaa paljon Smiley
tallennettu

Aurinko Kaksonen
Nouseva Skorpioni
Kuu Neitsyt
arzie
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81



Profiili
« Vastaus #3 : 31.12.2010 01:36:59 »

Mystinen, salaperäinen, kiehtova, magneettinen, syvällinen, herkkävaistoinen, joillekin pelottavakin. Intuition opettelua, hämäräpaikat voisi kiertää, ne kyllä vaistoat jos vain luotat vaistoosi. Asiat on tehtävä sisintään ja oikeudenmukaisuuttaan kuunnellen, muuten siperia opettaa. Kieroilu ei käy alkuunkaan. Syvin totuus löytyy itsestä ja sitä kannattaa seurata.
tallennettu

aurinko, merkurius, venus skorpioni
nousu kauris
kuu härkä
mars jousimies
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: