Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ammatti?  (Luettu 4664 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
jousiN
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« : 28.12.2010 22:56:32 »

Hei, kenellä on taitoa tulkita karttaani tai aikaa ja viitseliäisyyttä tulkintaan. Oma kärsivällisyyteni astrologian harrastamisessa ei ole riittänyt kuin pintaa raapaisemaan Grin Ammatinvalinta on tuottanut tuskaa tai en jaksa olla kauan samassa paikassa. Olenkohan väärällä alalla vai mitä ihmettä, kun jatkuvasti "jokin" pakottaa uutta kokemaan, vaikka olen pärjännyt hyvin työssäni noin kaikenkaikkiaan Smiley Näkyyköhän kartassa jotain.... :Smiley
tallennettu
Suljin
Astro-nauttija
****
Viestejä: 757



Profiili
« Vastaus #1 : 29.12.2010 00:12:03 »

No pisti tuo urkki uranus 9. huoneessa silmään..
Ehkä siksi et kovinkaan jaksa olla yhdessä paikassa kauan aikaa..

Miks mulle tulee joku parisuhdeterapeutti sun kartasta mieleen? Cheesy
Miltäs se kuulostais?
tallennettu

Vain mielikuvituksesi on rajana
jousiN
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #2 : 29.12.2010 10:13:15 »

Kiva kuullla Grin Jupiteristako se johtuihin? Tällä hetkellä hyvin kaukana parisuhdeterapeutista on ammattini. Talousasioiden kanssa olen tekemisissä nyt, ehkä liikaa paikalla oloa... Undecided
tallennettu
arzie
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81



Profiili
« Vastaus #3 : 31.12.2010 01:12:38 »

Jep, joku kommunikointi-vuorovaikutteinen ala, sanallista tai kirjallista annettavaa voisi löytyä... yksinäinen toimistotyö ei pitkään kiinnosta. Työhön pitää liittyä ihmisiä, ehkä taidettakin.
tallennettu

aurinko, merkurius, venus skorpioni
nousu kauris
kuu härkä
mars jousimies
jousiN
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #4 : 31.12.2010 22:35:46 »

Kiitos vastauksista Smiley Olisi mukavaa vielä tietää, mistä tuollaisen voi kartasta nähdä? Mikäs merkitys tuolla Uranuksella on? (eikä Jupiterilla, kuten ensin tulkitsin angel)
tallennettu
arzie
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81



Profiili
« Vastaus #5 : 02.01.2011 16:11:59 »

Uranus: toisinaan nopeitakin käänteitä, vapaudentarve, joku voi kokea sinut oikukkaaksikin sillä alueella mihin uranus vaikuttaa.
10. huone näkyvän uran ja ammatin huone, tässä vaakassa joka vuorovaikutusmerkki, edustaa venuksen arvoja, kauneutta, suhteita, taiteita yms. Kommunikoinnin ja tiedonvälityksen huone 3. jossa Jupiter kuvaa laajenemista, useiden muiden kanssa toimimista.
tallennettu

aurinko, merkurius, venus skorpioni
nousu kauris
kuu härkä
mars jousimies
jousiN
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #6 : 02.01.2011 20:06:26 »

Kiitos paljon,
Tuo pitää kyllä paikkansa eli nopeita käänteitä ollut lähinnä työelämän puolella. Mutta oikukas... Huh En ainakaan omasta mielestäni Grin Kylläkin itsenäinen Shocked
En ole kokenut myöskään itseäni kovinkaan joukkoihmiseksi, melkein päinvastoin. Ahdistaa kaikenlaiset kahvitilaisuudet ym.kissanristiäiset. Tosin ystävien ja tutun porukan kanssa viihdyn oikein hyvin.

Olisi kyllä ihan älyttömän kiinnostavaa tietää muutenkin yleisnäkemys/luonnekuvaus kartastani. Nälkä kasvaa syödessä Smiley
tallennettu
arzie
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81



Profiili
« Vastaus #7 : 03.01.2011 15:16:32 »

Ei Jupiter 3. huoneessa massoissa viihtyvää teekään, vaan pikemmin tiedon jakamista tms. vaikkapa yhdelle kerrallaan. Keinoja siihen se ei vielä kerro, mahdollisuuksia on monia, henkilökohtaisesti, netin välityksellä tms.

Skorpparinousuisena voi hyvin olettaakin etteivät "turhanpäiväiset" ja pinnalliset kissanristiäiset jaksa kiinnostaa, sinä kuljet syvemmillä vesillä, asioiden ja syiden alkujuurilla. Venuksen ollessa askendentilla voisi ajatella inhimillisten arvojen, taiteiden ja kauneusarvojen korostuneen. Mars leijonassa voisi vihjata jonkinlaiseen energian suuntaamiseen huolenpitoon tai suojeluun.

Aurinko jouskari jo itsessään on aika eläväistä sorttia ja uranus 9:ssä kertoo liikkumisen, matkustelun ja kokemisen tarpeesta. Ehkä muiden laatimat aikataulut eivät niin ole mieleen, tässä kohdassa tarvitaan itsenäisyyttä ja viime hetken muutokset eivät taida aivan vieraita olla. Siksi joku voi kokea sinut oikukkaaksi, vaikka omasta mielestäsi vain päätät itse kulkemisestasi.  Rutiinitöissä tuolla kartalla voi olla vaikeaa jaksaa.

9. huone viittaa myös mentaalisten ja henkisten ominaisuuksien avartumisen mahdollisuuteen vaikkapa matkustelun, muihin kulttuureihin tutustumisen ja opiskelun kautta jos kykenee olemaan hajoittamatta voimiaan ja mielenkiintoaan liian moneen suuntaan. Uranus 9:ssä on oikeastaan kehoituskin henkisten horisonttien laajentamiselle. Eipä ihme että etsit astrologian syvyyksistä elämän perustotuuksia... Jos aihe alkaa kiinnostamaan, suosittelen vaikkapa Erkki Lehtirannan kirjaa Astrologia ja Henkinen Tie. Kuun solmu on tuolla 8. skorpionin huoneessa... viittaa vahvasti esim astrologian tms. kautta syvempään itseensä tutustumisen ja sen kautta muutoksen tärkeyteen.

Suljin tuossa antoikin vinkin mahdollisesta alasta, näyttää nämä merkit siihen sopivan. No eihän karttaan ole ammattinimikettä kirjattu, ehkäpä onneksi, jää omaakin harkinnanvaraa. Suuntaviivoja kyllä näkyy.

Kattavan yleisnäkemyksen saat kyllä parhaiten astrologin pakeilla käydessäsi. On kyllä yleensä vaivan arvoinen ja saat henkilökohtaisempiinkin asioihin ajateltavaa. Saat myös käsityksen lähitulevaisuuden ajanlaadusta.

Tänne on mahdoton antaa kattavaa tulkintaa, mutta näin asia kerrallaan menee vielä. Kartasta kun saa kirjoitettavaa vaikka koko päiväksi... mutta jospa tässä ensiavuksi olisi.
tallennettu

aurinko, merkurius, venus skorpioni
nousu kauris
kuu härkä
mars jousimies
jousiN
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #8 : 03.01.2011 18:59:39 »

 Pitääpä ostaa kirjallisuutta:) Mahtavaa, että viitsit vastata, tuhannet kiitokset!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: