Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Edellinen elämä-leikki ;)  (Luettu 131721 kertaa)
0 jäsentä ja 41 vierasta katselee tätä aihetta.
Lizzy
Vieras
« Vastaus #75 : 09.06.2011 22:00:49 »

Sama juttu, Jupiter 6.huoneessa antaa paljon iloa työn kautta sekä tuo valoa joskus synkkiin itsepohdiskelun hetkiin.

Minä olen kanavoijan mukaan ollut yhdessä edellisessä elämässä myös sotilas, saksalainen. Kun sitten tutkin lisää ja yritin ajoittaa tätä elämää niin ajankohdaksi selvisi I Maailmansota ja kuolin siellä. Olen kuullut muitakin edellisiä elämiäni, mutta tämä saksalainen sotilas oli kai se viimeisin tätä nykyistä elämää edeltävä elämä. Minä en kyllä tietoisesti muista omia edellisiä elämiäni, enkä kyllä sitäkään minkä näköinen olen ollut tai joku tuttuni. Mutta jotenkin tunteen tasolla olen muistanut ja myöhemmin kyllä yhdistänyt asioita kuulemiini edellisiin elämiin ja kai sitä ihmisiäkin tunnistaa jotenkin alitajuisesti, että ovat tuttuja jostain.  Smiley
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1236


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #76 : 10.06.2011 10:09:02 »

Jos joku haluaa heittää niin minullekin voi kirjoitella menneen elämän tai vaikka kaksi! Olen kyllä yrittänyt täällä miettiä muille menneitä elämiä, mutta jotenkin en vain ole "nähnyt" kunnolla mitään. Toivoo: liikaa tähän elämään kiinnittynyt?
Ei kannata miettiä vaan nimenomaan olla miettimässä ja vaan kirjoittaa sen mitä tulee. No, tässä lähtee sun elämäs:

Hopealohikäärme eli muinaisessa kiinassa arvostettuna korkeassa asemassa olevana miehenä, keisarin kirjurina tai jotain. Elämä oli rankkaa sillä keisari oli oikukas ja häntä oli pyrittävä miellyttämään. Nousee kuva kumarassa nopsaan kipittävästä sinikaapuisesta miehestä jolla on viikset ja pitkä parta. Kirjuri sai aina jos jonkinmoisia keisarin oikkutehtäviä kontolleen ja se aiheutti paljon stressiä ja huolta sillä epäonnistuminen tulisi kalliiksi. Vallankumouksn aikoihin pakenit vuorille mökkiin jossa elit jonkun aikaa mutta sairastuit keuhkotautiin ja kuolit.


 Cheesy
tallennettu
Hopealohikäärme
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 371


Säh!


Profiili
« Vastaus #77 : 10.06.2011 11:58:21 »

Ei vitsi ihan sairaan mieltsi elämä, kiitos Eileithyia!  Cheesy  Grin

Hehe, tuli hymy huulille kun tuota luki, vaikka elämä ei kovin "onnellinen" ollutkaan. Mutta mielikuva tuosta ukosta on jotenkin niin hauska. Muinainen Kiina = cool!
« Viimeksi muokattu: 10.06.2011 11:59:58 kirjoittanut Hopealohikäärme » tallennettu

1.  saturnus 14.8% (10. huone)
2.  merkurius 13.8% (6. huone)
3.  pluto 11.6% (8. huone)

1.  rapu 14.4% (DC)
2.  kaksoset 13.5%
3.  jousimies 11.5% (MC)
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 808


Profiili
« Vastaus #78 : 11.06.2011 07:07:58 »

Eileithyia..Täältä änkää yksi elämä.Pohjoinen rannikkokaupunki.Isälläsi oli kauppahuone ja kauppalaivoja(purjelaivoja)Perheessä oli paljon tyttäriä,ei poikia,josta isäsi muistutti usein äitiäsi.Poika olisi ollut tärkeä jatkajaksi kauppahuoneelle.Saitte hyvää opetusta,valmennusta sopivaan avioliittoon.
Isäsi meni Tukholmaan muiden rannikkokaupunkien kauppiaiden kanssa,saadakseen kuninkaalta lupa,johonkin kauppahuoneiden asioihin.
Isäsi tuli matkalta,toi vieraita tullessaan.Matka oli mennyt hyvin,sitä oli juhlittava.
Sinut esiteltiin miltei ikäisellesi kauppiaan pojalle.Oli jo päätetty teidän avioliitto.Sinulla ei ollut siihen sanomista.Pujehditte Turkuun.Teidät vihittiin.
Mies oli isällesi mieluinen.Sinulle ei,koska mies oli raaka,ja julma.Synnytit neljä poikaa.Sitten mies oli tyytyväinen ja jätti sinut rauhaan ja alkoi käymään ilotaloissa.Säästyit ruoskalta.
  Tutustuit moniin eri kauppahuoneiden ihmisiin,koska tanssiais kutsuja sait.Menitkin niihin,anoppisi ollessa mukana.Hurmaannuit erääseen kauppiaaseen,joka asui enimmäkseen kartanossaan kauempana.Teillä oli pieniä helliä hetkiä,kun vain oli tilaisuus.Pääsit kuitenkin liikkumaan sen verran,että tulit raskaaksi miehelle.Olit pois tolaltasi,ajattelit,että voisitko salata mieheltä lapsen alkuperän,ja miten.Rakastaja olil lisäksi  punahiuksinen,voimakas väri,jos lapsellakin olisi sellainen.Tiesit,että sinua rankaistaisi julmasti.
Kirjoitit isällesi nöyrän kirjeen,pyysit päästä kotiin.Et saanut lupaa.Päätit houkutella kuitenkin miehesi sänkyysi,varmentaen,että mies voisi olla lapsen isä,kun puheet alkaisivat.
 Mies purjehti kuitenkin taas Tukholmaan,ei onnistunut sekään ajatus.Tukholmasta tuli kuitenkin tieto,että mies oli sairastunut lavantautiin,ja kuollut.Olit tukalassa tilanteessa.Et saanut määrätä omaisuudestasi,jota kyllä  oli suurten myötäjäisten muodossakin.Appesi hallitsi rahavarojasi,naisella ei ollut oikeutta omaisuuteensa.
Punatukkainen mies oli valmis ottamaan sinut puolisokseen,sekään ei käynyt.Oli odotettava,tiesitte sen.
Kaupunkiin tuli isorokko.Appesi hätääntyi,poikasi olivat tärkeitä,heitähän oli valmennettu aivan pienestä kauppahuoneen hoitoon,eikä miehelläsi ollut veljiä.Poikia varjeltiin kaikin tavoin,etteivät sairastuisi.
Sitten tuli kartanosta rakastajaltasi kirjeentuoja appesi luokse.Kirjeessä tarjottiin turvapaikkaa kartanossa sinulle ja lapsillesi,myös miehesi sisarelle perheineen.Kartanon alueella ei isorokkoa vielä ollut,joten appesi otti kutsun vastaan.Ilmoitti sinulle,että on aika pakata tarpeelinen,lähtisitte hetimiten matkaan.
Et saanut tietää mihin olette matkalla,matka oli erittäin raskas.Ei voinut pysähtyä kievareihin,hevoset vain vaihdettiin niissä ja matka jatkui.Et isommin välittänytkään mihin oli matka,olit niin pahoinvoiva.Ajattelit matkan vievän Viipuriin,etkä kysynyt ajurilta mitään,joka hänkin oli kuskipukilla uupuneena,miltei lyyhistyneenä sinne.
Saavuitte kartanoon,pääsitte kylpyyn,ja levolle.
Aamulla heräsit palvelijan tuodessa ruokatarjottimen.Tunsit olosi hyväksi.Näit ovesta tulevan rakastajasi,ja aloit itkemään kuultuasi,että olet turvassa hänen luonaan.
Säästyitte isorokolta ja synnytit suloisen punatukkaisen tyttären,johon isänsä ihastui.
Appivanhempasi menehtyivät isorokkoon ja rakastaja sai olla holhoojanne.
Arvostit tyttäresi isää ja elämää hänen kanssaan.Menitte naimisiin.Annoit rakkautta ja sait.

Yksi pojistasi hukkui viereiseen järveen myöhemmin.
Nousee nimi Katrin.Catrin..(lausu Tsärstin)   Vuosi on hukassa,milloin olisi ollut isorokkoa Turun seudulla.
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1236


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #79 : 11.06.2011 15:37:36 »

Sansai: Aika jännä.  :Smiley Tuli mieleen tuosta alusta isän veljen perhe jossa on vain tyttöjä. Muistan kun kolmas syntyi ja setä sanoi huokaisten "Tyttöhän sieltä tuli" (olisi vissiin toivonut poikaa).  Grin Tsärstin.. Heh. Suht lähellä nykysitä nimeäni paitsi lausumisen kannalta. Vai että punatukkainen mies. Itsellä juuri nyt punaiset hiukset.  angel

Tilasin muuten unio mysticalta edellisten elämien tulkinnan. Vähän häiritsi se, kun sitä Jeesusta oli niissäkin tulkinnoissa tungettava joka paikkaan. Minusta ihmisen pitäisi kyetä pitämään uskontonsa erossa tulinnoista koska jos kaikkea tarkastelee Kristinuskon kautta niin saattaapi tulla vähän yksipuolinen tulkinta... Teki vähän harhapäätelmiä mutta myös ihan mielenkiintoisiakin pointteja. Harmi vain, että juuri kun herra Cayce tuntui osuvan oikeaan niin tulkinta loppui siihen.  Sad
tallennettu
Rigsu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #80 : 11.06.2011 22:14:13 »

No entäs minä? Smiley (muistinpa tässä juuri jotain... nimittäin että vasemmalta leuasta puuttuu nivel -ja lääkärit epäilee että se ois murtunut, eli traumaa -näin ei kuitenkaan ole käynyt ainakaan tässä elämässä)
« Viimeksi muokattu: 11.06.2011 22:28:07 kirjoittanut Rigsu » tallennettu

aurinko kauris Kauris
askendentti jousimies Nouseva Jousimies
kuu skorpioni Kuuskorppari
merkurius kauris Merkurius Kauriissa
venus jousimies Venus Jousimiehessä
mars vesimies Mars Vesimiehessä
Ja muutenkin vähän hankala tapaus Cheesy
Metalli-Apina
Punainen Sähköinen Maa
eailu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67


Profiili
« Vastaus #81 : 11.06.2011 22:26:21 »

*Amithir*lle Kanadan erämaata ja kullanhuuhdontaa ja metästystä.  Tällä reissulla metsästitte riistaa talveksi. Olit mies supikoirasta (tai sukulaisestaan) tehdyssä lakissa ja ruskeissa vaatteissa. Pienen miesjoukion johtaja, joillakin oli vaimot kotona odottamassa, sinulla ei. Kotisi oli erämaajärven rannalla. Siisti ja karu paikka. Olit voimakastahtoinen ja oikeudenmukainen. Aika joskus intiaanien vielä ollessa kokolailla voimissaan. Olitte heidän kauppakumppaneja. Viinaakin välititte pyydettäessä.

Rigsu viljeli nuorena miehenä Kiinassa riisiä. Kovaa työtä auringon porottaessa. Et viljellyt omaa peltoa vaan palkollisena. Sinulla oli vaimo joka oli kutoja. Lapsia ei ollut. Elitte ihan mukavasti verrattuna moneen muuhun työläiseen. Taisitte tykätä vaimonne kanssa kierrellä ja asettua vain hetkeksi paikalloinne tekemään työtä. Oisitteko aikanaa paenneet vaimon isää?! Liittonne ei ollut hänelle mieleinen. Joka tapauksessa tykkäsitte myös kiertolaiselämästä. Jossain vaiheessa asetuitte aloillenne kaupunkiin ja saitte muutaman lapsen. Elitte pitkän ja onnellisen sekä rakkaudentäytteisen elämän ja kuolitte toisiinne tyytyväisenä. Kaupungissa toimit loppuajasta kauppiaana, poika jatkoi liikkeen pitämistä.
tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 808


Profiili
« Vastaus #82 : 12.06.2011 01:47:39 »

Eleithyija..En paljoa ihmettele,jos tulkinnoissa on ollut uskontoa.Et arvaa kuinka paljon se hallitsee entisiä elämiä.En siitä puolesta kirjoita,jos ei ihan papin elämä ole ollut.    Wink

Istuit sinäkin hartaana Turun kirkossa,perheesi ja appivanhempien kanssa sunnuntaisin.Appi naukkaili rintaputellista vähän väliä,kuten moni muukin.Rahvas ei ymmärtänyt tuon taivaallista saarnoista,jos ei ymmärtänyt ruotsia.Lukkari löi kepillä päähän,kun joku nukahti.Menot kesti neljäkin tuntia.
Olit raskaana toiselle miehelle,se oli "salavuoteutta"Pelkäsit joutuvasi jalkapuuhun kirkon eteiseen.
Ei haitannut miesten ilotalo reissut,ei se,että papit laittoivat piikojaan ja emännoitsijöitään raskaaksi.Naiset saivat ja kärsivät rangaistukset,niin, se tasoitettiin sillätavoin.Samoin kuin nykyään edelleen naisia nimitellään,miehet nimittelevät,siitä mitä itse ovat tehneet.      idiot2         knuppel2

tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 808


Profiili
« Vastaus #83 : 12.06.2011 02:55:08 »

Kiitos Aminthir.    smitten    Sieltähän se intia nyt tuli.Kun sinne aikanani menin,en muualle halunnut.Ihmeelinen maa.Sinne jäi pala sydäntäni. Missäpä olisi sellaiset värit,kuin siellä,myös elämän värit syvältä ihmisissä.Missä olisi mustakaan niin mustaa,kuin tyttölapsien kohtaloissa.Kuitenkaan,en kaipaa sinne enää,kun kuljin erään tutkimusryhmän mukana siellä,viimeisen matkani.   Cry

Olihan siinä elämässä samankaltaista,tämän elämän leikkiin.En ole kotona ollut,mutta piharakennuksessa asui kaksi iltakoulua käyvää tyttöä,jotka hoitivat lapsiani,paljon kotianikin.
Tytöt jäivät asumaan vuosiksi.Toinen valmistui lääkäriksi,toinen insinööriksi.Olivat minulle ja lapsille rakkaita,kuten vieläkin.Hoidin heidän lapsiaan myöhemmin iltaisin.   smitten  Heidän kaksi lastaan,teinejä, tulevat lomalle tänne heinäkuussa,kuten ovat tehneet aijemminkin.

Nykyinen elämän vaihe on kuvaamasi kaltaista.Kudon pellavasta pyyhkeitä,lakanoita jne.Saunatupaan mattoja.Talvella kudoin komeat tyynyliinat ja tosiaan kirjailin niihin.Annoin lahjaksi.Monenlaista käsityötä on tekeillä naisporukassa,siinä sitten puhutaan yhtä ja toista.Minua niin nauratti,kun kirjoitit,että yksi naisista  opetti meitä,kyllä vain opetti,opettaa vieläkin,ei tykkää käsitöistä,lukee ääneeen,milloin mitäkin,yleisivistävää,mihin joutuisimme ilman häntä.      Grin

Niin,olen miettinyt mitä tekisin, johon saisin kirjoa helmillä,kokeilla.En ole vielä hoksannut,mikä olisi sellainen.     idiot2
tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 808


Profiili
« Vastaus #84 : 12.06.2011 06:59:16 »

Aminthir   Tässä on yksi elämä,joka oli merkityksellinen.

Synnyit iäkkäämpien vanhempien tyttärenä.Vanhemmat kuuluivat Rooman(luulen niin)ylimyksiin.Lapsuuteen ei kuulunut ainakaan vanhempien rakkaus.Se oli aika kylmää ja yksinäistä henkisesti,vaikka ihmisiä kuului elämääsi paljonkin.Kotonanne oli joku vanhempi nainen, joka piti sinusta ja sinä hänestä.Hän kuitenkin joutu lähtemään,koska oli varastanut vanhempiesi tavaraa ja ruokaa.Sinä ymmärsit,että hän tarvitsi niitä sairaan poikansa lääkitykseen ja hoitoon,vanhemmat eivät ymmärtäneet.
Myöhemmin veit hänelle ruokaa ja jotain muuta salaa vanhemmiltasi,josta seurasikin,että näit maailman erilaisena,kuin he.
Opiskelit tieteitä,monenlaisia.Vieroituit vanhemmistasi,eivät kaivanneet.Tapasit miehen opintojen parissa,hänen kanssaan pystyit keskustelemaan ajatuksistasi ja pohtimaan niitä.Sitä kesti vuosia,seurasitte uusia oppeja,teidän oppinne olivat vielä uudempia.Tuli riitoja opettajien kanssa,tuli riitoja tieteen tutkijoiden kanssa.Teidät leimattiin harhaoppineisuudesta,vääristä tulkinnoista.Alkoi vaino teitä kohtaan.Asuitte yhdessä miehen kanssa,sekin oli pahasta,koska asuitte alueella,jossa eivät oppineet yleensä asuneet.Puhuitte ihmisille totuuksia,joita ette olisi saaneet ilmaista,ei tavalliselle kansalle.
Päätitte olla lapsettomia,ette halunneet heitä siihen maailmaan.Tiesitte syntyvänne toisenlaiseen maailmaan uudellleen ja uudelleen ja saavanne toteuttaa ajatuksianne joskus.

Puhuitte keskenänne siitä monet kerrat.Päätitte noudattaa sallittuja oppeja siinä uudessa elämässä,koska vaino kävi painostavaksi.Jäitte lopulta, kuin asioiden vangiksi, joka tukahdutti elämän halua,oli tuskallista.
Teitte päätöksen lopettaa yhdessä se elämä.Lupasitte kohdata kun aika on kypsä,ja jatkaa yhdessä uudessa elämässä,jossa kaikki olisi toisin.
Matkasitte pois Roomasta,tiesitte paikan,jyrkänteen.Kuljitte sinne käsikädessä ja sidoitte kätenne yhteen. Hyppäsitte jyrkänteeltä alas.

Jossain vaiheessa oli "lepovaihe-elämä" ,ehkä pohjois amerikassa uudisasukkaana, miehenä.Pellon raivausta,rakentamista,lapsilauman lisäystä,valoisan vaimon kanssa.Kokoilit hevosia,myit niitä.  Tavallista miehen elämää.
« Viimeksi muokattu: 12.06.2011 07:06:03 kirjoittanut sansai » tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 808


Profiili
« Vastaus #85 : 12.06.2011 08:40:04 »

Soma Nousee montakin elämää.Voimakkaimpana nyt;Synnyit ranskassa vanhempiesi rakkauslapsena,hyviin oloihin maaseudulla,jossa vanhemmillasi oli isovanhempiesi kanssa hyvänkokoinen viinitila.Hyviä viinejä vietiin ulkomaillekkin.Alkuvuodet olivat aurinkoista aikaa.Sitten äitisi synnytti kaksoset ja menehtyi synnytykseen,kuten vauvatkin.Se oli isällesi kova isku,etkä sinäkään käsittänyt mitä oli tapahtunut.Pian sen jälkeen kuoli äitisiäitikin,hän varmaan suruun.
Olit isäsi silmäterä,kaikkein rakkain.Hän yritti korvata sinulle äidin menetystä kaikin tavoin.Isäsi katseli usein kun juoksit puutarhassa perhosten perässä,itsekkin kuin perhonen.Halusit kaikkien pukujen olevan perhosenkeveitä ja kauniin värisiä.Sait kyllä sellaisia.
Kuljit isäsi mukana viinitarhoilla,jossa oli paljon nuoria ja vanhoja työntekijöitä.Naiset polkivat rypäleitä suurissa sammioissa.Sinäkin teit sitä.
Kotona oli nuori nainen,joka huolehti siellä asioista,joten sinulla oli rakkaaksi käynyt äidinkin korvike.Tulit neitoikään ja kodinhoitaja meni naimisiinja muutti toiselle seudulle,käyden joskus luonasi.
Isäsi odotteli,että rakastutko johonkin nuorukaiseen ja jäisitte viinitilalle ottaen joskus hoitoonne sen.
Aika kului,puhuit isällesi halustasi mennä kaupunkiin,katsella muunkin laista maailmaa.Silloin isäsi huomasi,että jääkin yksin,jos et haluakkaan elää elämääsi viinitilalla.Isällesi oli naisia yllin kyllin tarjolla,heistä yksi oli kiinnostava,leski hänkin,jolla oli kaksi poikaa.Isäsi meni tuotapikaa naimisiin ja nainen poikineen muutti taloonne.Kärsit siitä,pojatkin jahtasivat sinua ehdotuksillaan.Elämä oli muuttunut kummalliseksi ja ahdistavaksi.
Viinitilalle oli tullut kirjuri,joka oli taitava suunnittelija.Hän kehitti yhteistoimintaa läheisen juuston valmistajan kanssa.Viinien ja juustojen vienti yhdistettiin.Kirjuri organisoi asioita.Hänestä aloit kiinnostumaan,teillä oli paljon puhumista.Hän kertoi tapahtumista maailmalta.
Isäsi vaimo oli raivoissaan,hänen suunnitelmiinsa se ei sopinut.Ei sopinut,että perisit viinitilan,ja isäsi jättäisi sen sinun ja kirjurin käsiin,jolta asiat alkoivat näyttää.Nainen oli ehtinyt laskelmoida asiat,poikiensa hyväksi.
Siitä alkoi suuri pahuus.Nainen syötti ruuissa sinulle myrkkyjä.Olit unelias,nukahtelit,olit muuttunut.Nainen alkoi työntää lusikalla suuhun sellaisenaan myrkkyjä.Panit vastaan,taistelit väsyneenä.Nainen sulki sinut lukon taakse huoneeseesi.Huusit siellä,raivosit,kunnes nainen sai taas työnnettyä myrkkyä,pojat olivat apuna hänelle.Isäsi uskoi naista,että olet sairastunut,kun tuli huoneeseesi,oli sinua justiin myrkytetty ja nukuit oksennuksessa.
Sinua hoitanut nainen tuli käymään luonasi.Hän näki,hän epäili.Hän pääsi huoneeseesi käymään,kun olit tainnoksissa,mutta hän ei lähtenytkään pois.Hän tunsi sinut,hän rakasti sinua.Oli kovia yhteen ottoja isäsi vaimon ja poikiensa kanssa.Hoitajasi puoliksi kantoi sinut johonkin asuntoon,jossa oli hänen nuoruuden aikainen ihminen asumassa,viinitarhan ihmisiä.Siellä toivuit vähitellen.Asiasta tuli julkinen,oli oikeuden käynti,nainen tuomittiin,poikansa katosivat johonkin,ennen oikeuden istuntoa.
Avioidut kirjurin kanssa,siitä tuli rakkausavioliitto.Koskaan et unohtanut toivottomuuttasi jonka olit kokenut,et unohtanut huoneen yksinäisyyttä.Et unohtanut myöhemmissä vastoinkäymisissä,kovissakaan,että siitä seviää. Lapsiesi sairastaessa lavantautia,tiesit selviäväsi.Rakkaan isäsi kuollessa,tiesit,että selviät,samoin leskeksi jäätyäsi.
tallennettu
unelmassa
Vieras
« Vastaus #86 : 12.06.2011 09:31:23 »





 Mullekkin saa katsoo, kiinnostaa kovasti.
 
                                                smitten
   Kiitosta.  Smiley
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1236


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #87 : 12.06.2011 11:03:15 »

Eleithyija..En paljoa ihmettele,jos tulkinnoissa on ollut uskontoa.Et arvaa kuinka paljon se hallitsee entisiä elämiä.En siitä puolesta kirjoita,jos ei ihan papin elämä ole ollut. 


Meinasin lähinnä sitä, että kun esim. Haasteellisia aspekteja tulkittaessa ratkaisuksi tarjotaan Jeesusta niin.. Ei se Jeesus kyllä mitään ratkaise.  Undecided Ei ongelmat häviä sillä, että uskoo Jeesukseen ja tunnustaa hänet.
tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 808


Profiili
« Vastaus #88 : 12.06.2011 11:26:21 »

Eleithyija..En paljoa ihmettele,jos tulkinnoissa on ollut uskontoa.Et arvaa kuinka paljon se hallitsee entisiä elämiä.En siitä puolesta kirjoita,jos ei ihan papin elämä ole ollut. 


Meinasin lähinnä sitä, että kun esim. Haasteellisia aspekteja tulkittaessa ratkaisuksi tarjotaan Jeesusta niin.. Ei se Jeesus kyllä mitään ratkaise.  Undecided Ei ongelmat häviä sillä, että uskoo Jeesukseen ja tunnustaa hänet.

Niinpä. Vaikea on vääntää sillä keinolla elämän mutkia suoraksi.Jos niin olisi, menisi aika auvoisesti elämä,eikä se kellään sitä ole,vaikka uskoisi mihin,on se sen verran taiteilua tämä elo.Monenlaista kikkaa ja keinoa on käytettävä toisinajoin,että edes huomiseen selviää,ja saahan sitä joskus hengähtääkkin rauhassa,kunnes on taas jossain karusellin kaltaisessa pyörteessä.
tallennettu
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 808


Profiili
« Vastaus #89 : 12.06.2011 11:34:31 »

Kiitos sansai! Et muuten ole ensimmäinen, joka näkee minut viinitilalla! smitten

Paljon on ollut vastoinkäymisiä. Lieköhän niitä tässäki elämässä yhtä paljon, taustalla silti tieto selviämisestä? Tuon elämän äitipuolesta tulee vahvasti mieleen tämän elämäni täti, ehkä tässä elämässä minun täytyy antaa anteeksi karmiset velat.

Selviäjä tyyppiähän sinä olet.Saat varmasti elämässäsi apuakin,kun tarvitset,kuten siellä viinitilalla.Joku tulee jostain,silloin kun eniten tarvitset.
Sinulla on sisimmän tieto selviämisestä lujassa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18
  Tulostusversio  
 
Siirry: