Erittain mielenkiintoista! Onkohan siella nakyvissa mitaan talle vuodelle?
Itsellani on ollut pitkaan tunne, etta Jenkeissa tulee tapahtumaan kesalla jotain... Saa nahda.
Kiitokset mielenkiinnosta, tuo oli hyvä ja tärkeä kysymys, sen voimin yritän nyt avata tätä aihetta hieman paremmin, tuosta ekasta viestistä ei tosiaan paljoa selvinnyt, se oli hieman väsyneenä nopeasti sutaistu..
Elikkäs kyllä, noita resonansseja voi hakea, mutta niistä saa vain osviittaa, koska siitä näkee vain todennäköisyyksiä ja loppu on sekä tapahtumista(eli mm. valinnoista joita ihmiskunta tekee), että itsestä kiinni.
Tämä voisi olla loistava apuväline ihmisille joille mm. "remote viewing" kuuluu kiinnostuksen kohteisiin, siksi laitoin sen tänne osioon, vaikka tämä itse ohjelma ei varsinaisesti siis muuta ennustakkaan, kuin todennäköisyyksiä.
Tuo käyrä kattaa ajan aina ensi vuoden joulukuulle asti (tosin, tässä on neljä eri numerosettiä, käytän itse 'Kelley'-settiä, joka vaikuttaa parhaalta, mutta tästä lisää joskus myöhemmin..).
21.12.2012 se laskee nollaan ja päättyy siihen. Käyrän laskiessa on vuorossa 'novelty' (ja noustessaan 'habit'). Nollassa ollessaan mahdollisuus kaikelle uudelle on siis
äärimmäisen todennäköistä, ja tuota nollahetkeä, kulminoitumispistettä kohti ollaan nyt kokoajan menossa, kuten monet tietävät ja ovat huomanneet (maailmanmeno tuntuu yhä enenevissä määrin hektisemmältä ja kaoottisemmalta, sitä ei voi olla huomaamatta, eikä
tuntematta, mutta samaan tahtiin myös rakkaus lisääntyy, eli eipä menetetä toivoa ihan vielä
).
Tuolla ohjelmalla voi siis päätellä todennäköisyyksiä ajankohdille, mutta käyrä ei tietenkään osaa kertoa
mitä tulee tapahtumaan, vaan että
milloin uusi/vanha ('novelty'/'habit') on todennäköistä. Nuo resonanssit se näyttää, mutta ne tapahtumat täytyy siis itse selvittää ja verrata niitä keskenään.
Ja uskomatonta kyllä, vanha sananparsi "historia toistaa itseään" pitää paikkansa pelottavan täsmällisesti.
Tätä on hieman hankala selittää yksinkertaisesti, kuten kenties huomaatte, mutta on kuitenkin todella simppeli prosessi, joten yritän avata tätä esimerkin kautta, että miten tämä toimii käytännössä:
1. Jotain tapahtuu, eli tiedossa on tapahtuma ja ajankohta.
2. Syötetään tapahtuman aika eli 'target date' ja haluttu aikajana (ja määritellään muutkin olennaiset asetukset) ohjelmaan ja saadaan käyrä.
3. Etsitään käyrälle resonanssi (näpytellään sille ensin mieleiset asetukset).
4. Kun resonanssi on löydetty, verrataan sen aikajanaa tuohon alkuperäisen käyrän aikajanaan (jotta osataan suhteuttaa tapahtumien kulku käyrään) ja katsotaan mihin päivään/kuukauteen/vuoteen 'target date' osuu.
5. Etsitään tämän resonanssi-käyrän aikaisia tapahtumia ja verrataan niitä tuohon tapahtumaan jonka resonanssia lähdettiin etsimään.
6. Löydetään netti pullollaan itseään toistavia poliittisia ym. konflikteja, luonnon- ym. katastrofeja jne. ja voidaan todeta, että tämä käyrä resonansseineen pitää paikkansa erittäin suurella todennäköisyydellä.
Tämän resonanssin aikajanan pituus ja käyrän arvot ovat useimmiten erit kuin tuossa alunperin luodussa käyrässä, mutta ovat kuitenkin suhteessa samat ja siten vertailukelpoiset, siksi käyrä siis näyttää samalta ja vain numerot vaihtelevat. Näitä resonansseja onkin käytännössä tästä hetkestä niin eiliseen, kuin vuosien taakse, satojen vuosien taakse, tuhansien vuosien taakse jne.. Ja nämä kaikki "kulkevat" "päällekkäin" ja mitä lähemmäs tuota nollahetkeä tulemme, sen "hienommiksi" ne muuttuvat. Ts. jos katsotaan esim. 'target date' tänään klo12 ja aikajanaksi asetetaan 1 päivä, niin sille luultavasti löytyy resonanssi jonka aikajana onkin jotain satoja, tuhansia, tai peräti kymmeniä tuhansia vuosia, jolloin tuo 'target date' kattaakin jo kenties vuosia sen yhden tunnin sijasta ja siksi siitä on sitten vaikeampi määritellä mitään yhtä tiettyä tapahtumaa ja silloin se uuden/vanhan ilmentyminen saattaa merkata enemmän. Tosin noin kaukaisista asioista ei kovin tarkasti mitään tiedetäkkään ja siksi mielenkiintoisimpia ovatkin nämä resonanssit joista historiankirjat jotain tietävät sanoa.
Pientä infoa englanniksi (Huom! teorian varhaisilta ajoilta):
"The principal device of the Timewave Zero theory is a fractal function (constructed using numerical values derived from the King Wen Sequence of I Ching hexagrams) which maps time onto 'novelty'. This theory was developed by Terence McKenna (1946-2000) from the early 1970s to the late 1990s, and was first described by him in the book The Invisible Landscape (1974), written with his brother Dennis. This theory follows from the "revealed" axiom that all phenomena are at root constellated by a wave form which is the hierarchical summation of its constituent parts, morphogenetic patterns related to those in DNA. ... We argue that the theory of the hyperspatial nature of superconductive bonds, and the experiment we devised to test that theory, yielded ... a modular wave-hierarchy theory of the nature of time that we have been able to construe, using a particular mathematical treatment of the I Ching, into a general theory of systems, which illuminates the nature of time and organism and provides an idea model which explains the interconnection of physical and psychological phenomena from the submolecular to the macrocosmic level."
-Dennis and Terence McKenna,
The Invisible Landscape, original (1975) edition, pp. 101-103.
Jatkan taas myöhemmin tätä teorian selitystä (tai pitäisikö sanoa hämmennystä :
), mutta jos teillä on jotain tiettyjä merkittäviä tapahtumia (päivämäärineen!) joille haluaisitte tietää resonanssin, niin etsin niitä mielelläni ja ilmoitan tänne (ja jos en etsi/löydä vastaavaa tapahtumaa, niin resonanssin ajan ja aikajanan vähintään, sikäli kuin resonansseja satun löytämään).