Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: saisiko apuja?  (Luettu 2888 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
fairytales
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69


Profiili
« : 30.06.2011 23:33:26 »

 Cry nyt sitte näyttää siltä että on tullut jätetyksi usean vuoden yhdessäolon jälkeen. olo on sanoin kuvaamattoman kamala. en edes tiedä mitä apua nyt pyydän, mutta esimerkiksi jos joku voisi vaikka korteista katsoa tilannettani?
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 30.06.2011 23:59:33 »

Olen pahoillani, etta olet joutunut kokemaan raskasta energiaa ja surua elamassasi. Muista kuitenkin, etta sinulla on tukea joka puolella ja joka ikisessa tilanteessa. Sina et ole koskaan yksin.

Nostin sinulle muutaman kortin enkelikorttipakastani, ja nayttaisivat ilmoittavan, etta chakrojen puhdistaminen olisi paikallaan. Suosittelisin, etta etsisit kasiisi osaavat energiahoitajan ja menisit hanen kasittelyynsa, jotta saisit chakrasi kunnolla hengittamaan ja toimimaan ja tukemaan fyysista, mentaalista, emotionaalista ja spirituaalista kehoasi.

Lisaksi sain kortin, joka sanoo "Peace comes from remembering that only love is real" Eli jokainen kokemus on todellisuudessa rakkautta ja jokainen kokemuksemme sisaltaa kauniin oppilaksyn ja auttaa meita kasvamaan rakkaudessa itseamme kohtaan ja syventamaan suhdettamme itseemme.

Voit kutsua arkkienkelit elamaasi ja pyytaa, etta he auttaisivat sinua elamaan koko potentiaalisi mukaan. Kutsu arkkienkeli Metatronia puhdistamaan ja energisoimaan aurojasi, Arkkienkeli Mikaelia voit pyytaa katkaisemaan kaikki siteet, tunteet ja energiat, jotka eivat ole sinulle hyvaksi, luomaan uskoa ja rohkeutta ja Arkkienkeli Chamuelia elamaasi auttamaan ihmissuhteissa ja korjaamaan haavoittunutta sydanta.

<3 Kaikki on hyvin. smitten
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: