Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Testi: Oletko Facebook flirttailija?  (Luettu 3017 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Lizzy
Vieras
« : 17.10.2011 17:45:12 »

Löysin tällaisen testin.  Wink

http://plaza.fi/ellit/testit-ja-kyselyt/testit/testaa-oletko-facebook-flirttailija

ja itse sain tulokseksi, yllätys yllätys.  :Smiley

Facebook-realismi ohjaa sinua

Juu, tiedetään – Facebookista voi olla tosi paljon harmia, eikä kukaan vielä tiedä, mihin tietoja tulevaisuudessa tullaan käyttämään. Suhtautumisesi Facebookiin on ihailtavan realistista: jaat tietoa valikoidusti ja kontrolloit kavereiden sinusta laittamia kuvia.

Facebook-minäsi pidät selvästi erillään tosielämäsi minästä ja vahdit tarkkaan, millaisia kuvia ja tekstejä sinusta naamakirjaan päätyy. Tiedät, millaisen kuvan haluat itsestäsi Facebookin kautta antaa, eikä se ole flirttaileva ja avoin. Haluat osoittaa, että sinulla on elämää myös Facebookin ulkopuolella.

Olet kenties Facebookissa vain pysyäksesi mukana kaveripiirisi tapahtumissa – useimmat juhlakutsutkin tulevat nykyisin Facebookin kautta. Nauti siitä ja unohda murehtiminen. Tosielämää voi elää vaikka olisikin Facebookissa. Toisaalta Facebook-käyttäytymisesi on järkevää: et laita liikaa tietoja itsestäsi tai perheestäsi. Tulevaisuus voi osoittaa toimintasi todella fiksuksi. Facebook-profiilisi voi huoletta tulostaa ja näyttää mahdolliselle työnantajalle. Vaikutat puhtoiselta ja reippaalta etkä ainakaan kevytkenkäiseltä.

Pidä silti mielessä, että Facebookissa – tai netissä ylipäätään – voi tavata ihan fiksuja ihmisiä (kuten varmaan ajattelet itsestäsikin) ja jossain elämäntilanteessa nettiflirtistä voisi olla iloakin.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5940



Profiili
« Vastaus #1 : 17.10.2011 17:54:02 »

^Sama
tallennettu
kimo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 600



Profiili
« Vastaus #2 : 17.10.2011 20:39:07 »

Sama täälläkin  Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: