Sivuja: [1] 2 3 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Seksin ostaminen  (Luettu 25777 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5940



Profiili
« : 02.11.2011 23:01:19 »

Olisi hienoa, kun meillä olisi mahdollisuus ostaa hyvää, sitoutumatonta ja turvallista seksiä sitä tarvitessamme. Sehän pitäisi itseasiassa kuulua perus terveydenhuoltoon! Iloinen, valoinen ja puhdas palvelu...tuotekehittelyä voisi jatkaa vaikka miten pitkälle.
Mikäs sen mukavampaa olisi, kuin saada puhelinsoitolla kotiinsa ammattitaitoinen rakastaja, joka haihtuu elämästä heti kun sormiaan napsauttaa. Ja, mikä parasta; Saat rahat takaisin jollet ole tyytyväinen Smiley
Onhan nyt huutava vääryys, että seksiä saadakseen on joko oltava parisuhteessa, tai sitten heiluttava ties minkälaisten tyyppien kanssa kapakoista kotiin.
Minä en keksi tähän asiaan yhtäkään huonoa puolta, pelkästään vain hyviä.

Eikös?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 02.11.2011 23:37:07 »

Toki, mikä ettei, jos se jollekulle sopii. Minulle kyseinen järjestely, ostajana tai myyjänä, ei sopisi. Vaikka olen seksuaalisesti avoin ja leikkisä periaatteella "kaikkea saa tehdä niin kauan kuin se ei ole toiselle tai itselle epämukavaa tai laitonta", pidän seksuaalisuutta ja siihen liittyviä henkisiä sidoksia niin pyhinä, että minulle ne kuuluvat vain ja ainoastaan parisuhteeseen. Minä en anna muiden leikkiä kehollani, eikä oma moraalini anna minun leikkiä toisen keholla, vaikka molemmat olisivat liikkeellä ajatuksella "Ei haittaa". Minua se haittaisi! Kyseessähän olisi vain toisen käyttäminen - puolin ja toisen - oman tyydytyksen saavuttamisen välineenä, esineenä. Yhdenillan jutut... joo ei, en ymmärrä kenen moraali sallii moista, TOSIN jokaisen täytyykin elää vain itselleen sopivalla tavalla.

Seksissä, jos puhutaan asiasta henkisesti, liikkuu kundaliinienergia, joka on kaikkein vahvin energia ihmisessä. Siksi seksi herättää niin paljon tuntemuksia, ajatuksia ja keskustelua. Seksin henkinen merkitys on toimia kumppaneita yhdistävänä tekijänä sekä porttina korkeimmille tietoisuuden tasoille (kama sutra eli rakkauden oppi sekä tantraseksi eivät ole vain seksitemppuja, vaan uskonnollisia, meditaatioon suoraan verrannollisia oppeja - tosin suurin osa tuostakin on unohtunut ihmisiltä, kun on keskitytty vain fyysiseen puoleen). Minä ainakin haluan kiivetä seksin kautta seuraaville tasoille vain puolison kanssa.

Puhumattakaan siitä miten paljon ihmiset ovat luoneet ja luovat yhä itselleen karmaa seksin keinoin! Minulla ainakin elämäntehtävänä on vapautua kaikesta ylimääräisestä, joten en kaipaa enempää karmasidoksia, kiitos coolsmiley

Jos kaipaa vuoteeseen fyysistä kontaktia toiselta ymmärtäisin, että sillä itse asiassa kaipaa rakkautta ja hyväksyntää. Ostettaessa nekin ovat vain tuote, eivät aitoa. Jos kaipaa vain seksiä, pitäisi oman pään sisus riittää ihan hyvin Grin Omaa kivaan ei tarvita kuin mielikuvitusta ja vaikka vähän leluja, eikös? coolsmiley

Nimimerkillä Oinas: Minun kanssa ei pelleillä eikä leikitä, vaan ollaan tosissaan sekä Kartan Hallitsija Skorppioni: Se on kaikki tai ei mitään Grin Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 02.11.2011 23:39:45 »

Ja siis, alleviivaan vielä sitä, että jokainen saa elää tavallaan. Eihän se ole minulta pois, jos joku harrastaa yhden illan juttuja, toinen elää suhteessa useamman kumppanin kanssa, kolmas viettää koko elämän kestävää selibaattia, tai jos pariskunta harrastaa parinvaihtoa tai joku harrastaa salaisia fetissibileitä tai gang bang iltamia Grin
tallennettu
Ozimandias
Vieras
« Vastaus #3 : 03.11.2011 01:18:12 »

Ei luulisi teillä naisilla olevan mitään vaikeuksia saada seksiä, senkun vaan pyydätte jota kuta panemaan, veikkaa että 99% miehistä lähtee ilman sen suurempaa suostuttelua. Sitten taas jos niin sanottua ammattitaitoista rakastajaa haluaa, niin sellainen voi olla hankalampi löytää, varsinkin kun suurinosa miehistä varmasti uskoo ja uskottelee olevansa sellaisia, mutta todellisuus sitten on ihan muuta.
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 03.11.2011 10:29:52 »

Näinhän se on, että naisten ei tarvitse yleensä seksiä ostaa, kyllä sitä muutenkin saa, jos ei ole kauheita kriteereitä eikä tarvitse suuria tunteita hypätäkseen jonkun kanssa sänkyyn.

Nuorempana ajattelin, että pelkät seksisuhteet olisivat hauskoja, ja kokeilin erilaisia järjestelyjä pitääkseni itseni tyydytettynä. Useimmiten otin rakastajaksi naistenmiehen maineessa olevan miehen, joka A. ei rakastuisi minuun enkä minä häneen ja B. olisi tiettävästi riittävän hyvä sängyssä. Ajatuksena taustalla oli tietysti pelko siitä, että liiat tunteet johtaisivat vain särkyneisiin sydämiin.

No, näistä järjestelyistä voisi kirjoittaa vaikkapa kirjan. Mutta kyllä pelkät seksisuhteet, vaikka ovat olleet joskus pitkäaikaisiakin, ovat syöneet sielua siinä määrin, että en voisi enää moiseen lähteä. Seksuaalinen tyydytyshän jää näissä hyvin lyhytaikaiseksi ja aktin jälkeen on ns. p**kan maku suussa.

EDIT: Pitää vielä sen verran jatkaa, että miehet usein naureskelevat sitä, että tulisipa joku nainen ja käyttäisi heitä hyväkseen (seksuaalisesti), mutta kun näin oikeasti tapahtuu, niin en ole vielä sellaista miestä tavannut, joka EI olisi tästä loukkaantunut. Vaikkei mies rakastaisi lainkaan naista, jonka kanssa harrastaa seksiä, niin hän toivoo joka kerta, että nainen rakastaisi häntä.
« Viimeksi muokattu: 03.11.2011 10:37:39 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 03.11.2011 10:33:06 »

Seksin ostamisessa naisilta on yksi ongelma, joka on perua kehityshistoriastamme savannilla. Tämä tekstini ei siis ota mitään kantaa moraaliin tms. vaan ainoastaan siihen, miten homo sapiens naaraat on luonto virittänyt käyttäytymään näissä asioissa. Ja se on sellainen asia, jolle ei järjellä voi mitään. Geenimme eivät tiedä mitään abortista ja ehkäisystä, joten ne ohjaavat naista toimimaan sillä oletuksella, että jokaikinen yhdyntä merkitsee potentiaalisesti raskautta.

Metsästäjä-keräilijä yhteisössä yksin jääminen raskaana ollessa saattoi merkitä suurta hengenvaaraa. Tämän vuoksi naiset ovat ensinnäkin nirsoja siitä kenen kanssa menevät sänkyyn - miehen sitoutumista on koeteltava, ettei jäisi yksin raskaana ollessa. Samoin parisuhteessa ollessa, jos naisesta tuntuu siltä että suhde on vaarassa hajota, heidän elimistönsä laskee libidon nollaan, eli seksi ei todellakaan maistu. Tässäkin kyse on siitä, että kroppa haluaa varmistaa ettei nainen jää raskaana ollessaan yksin.

Tällä on kaksi seurausta:

Ensinnnäkin naiselle seksiin suostuminen parisuhteessa silloin kun ei tee mieli ja ei-haluamisen syy on juuri parisuhteen epävarmuus, antaa naiselle itselleen viestin: 'Olen itsetuhoinen, käyttäydyn hengenvaarallisesti koska en piittaa vaikka kuolisin kun/jos jään yksin raskaana ollessani. Jos antaa itselleen näin itsetuhoisen viestin, siitä seuraa ikäviä henkisiä seurauksia. Minun tekeekin tämän asian tietäen aina pahaa, kun annetaan parisuhdeneuvona naisille: "Anna nyt vaan sitä seksiä vaikkei tekisi mieli, ei se niin iso juttu ole ja parantaa parisuhdetta." Kenenkään parisuhdetta ei paranna antaa itselleen hengenvaarasignaalia! Miesten kannalta toki kiva kiva, mutta naisille mielenterveyden vaarantavaa toimintaa.

Seksi useiden vaihtuvien partnereiden kanssa - olipa se sitten maksusta tai ei - tekee sen, että nainen antaa itselleen silläkin toiminnalla tuon ylläolevan 'en piittaa itsestäni'-viestin. Ja alitajunnassa en piittaa itsestäni = en rakasta itseäni. Ja kun tuollaisen viestin antaa itselleen, seuraa ahdistusta, masennusta jne.

Promiskuiteetti - paljon vaihtuvia partnereita - onkin naisilla yksi niitä seurauksia, joita tulee lapsuuden seksuaalisesta hyväksikäytöstä, tai ei-seksuaalisestakin rankasta väkivallasta lapsuudessa. Se on siinä kuviossa vain yksi osa kokonaisvaltaista itsetuhoisuuden möykkyä, johon liittyy sen lisäksi myös esim. päihteiden käyttöä, väkivaltaisten partnereiden kanssa parisuhteessa olemista ja muutakin itsetuhoista käytöstä. Moni lapsuudessaan kovia kokenut nainen ajautuukin prostituutioon tai aikuisviihdealalle. Ja näillä aloilla itsemurhaluvut ja mielialalääkkeidensyöntiluvut ovatkin  melko korkeita.

Voi olla, että on joitain sellaisia poikkeuksellisia naisia, joilla tämä kivikautinen sopeutuma ei enää ole päällä. Mutta periaatteessa suurin osa naisista antaa itselleen 'en välitä vaikka kuolisin'-signaalia aina, kun käyttätyy tavalla, joka savannilla olisi johtanut mahdolliseen yksin jäämiseen raskaana ollessaan. Miehillä tällaista mekanismia ei ole, koska miehen lisääntymisstrategiaan kuuluu jakaa sukusolujaan niin laajalle kuin mahdollista. Miehille prostituutio sopii mielenterveyden osalta tämän vuoksi paljon paremmin kuin naisille.  Cheesy

Mutta naisilla on taas yleensä paljon pienempi halu/tarve ostaa seksipalveluja, koska heidän  kroppansa ja geeninsä vaativat heitä pohtimaan jokaisen mahdollisen seksipartnerin kelvokkuutta myös mahdollisena lasten isänä. Tämä on se syy, miksi naisilla mukamas on hyvä mahdollisuus saada seksiä noin vain helposti, kun taas miehille se on vaikeampaa.

Mutta ei miesten kannata kahdehtia, sillä tämä tekee myös sen, että naisille ei ole mitään iloa seksin harrastamisesta kenen kanssa tahansa, koska sillä vain antaa itselleen alitajuista kuolemansignaalia.

Seksi ei ole perustarve. Perustarve on sellainen, jonka tyydyttämättä jättäminen johtaa suht nopeasti kuolemaan. Ilman vettä kuolee alle viikossa, ilman ruokaa kuolee noin kuukaudessa-parissa. Tässä ilmastossa ilman suojaa kuolee vaikka yhdessä yössä. Mutta esim. keskiajalla laajat joukot ihmisiä viettivät koko elämänsä ilman seksiä - munkit, nunnat, köyhät palvelijat joilla ei ollut varaa avioitua - eikä siitä mitään fyysistä haittaa heille seurannut. Onneksi asia on näin.

Naiset eivät pihtaa piruuttaan - vaikka jotkut heistä ehkä sortuvatkin sellaiseen korruptoivaan vallankäyttöön - vaan pyrkivät elämään tavalla, jolla eivät aiheuta itselleen ahdistusta, masennusta yms. mikä seuraisi, jos antaisi itselleen jatkuvaa en-piittaa-itsestäni-pätkääkään-joten-antaudun-jatkuvasti-hengenvaaraan-signaalia.

(Lähde: Harville Hendrix: Älä mulle huuda. Kohtuullinen  parisuhdeopas, jossa tämä asia oli käsitelty vain pienenä sivujuonteena.)
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #6 : 03.11.2011 10:41:09 »

Saanen olla outo, mutta minä olen aina pitänyt yhden illan jutuista, tosin niistä on kehkeytynyt aina monen illan juttuja ja niissä on ollut tunnetta mukana. Moni näistä miehistä on edelleen ystäväni, ja jos jostain kumman syystä minulle tulisi ero miehestäni, tiedän ettei minun tarvisi olla yhtään yksin. Tosin, nyt ovat arvoni muuttuneet koska minulla on pieni lapsi  angel , joten kestäisin kyllä sen yksinäisyydenkin..

Minä ainakin olen tehnyt miehille selväksi, että rakastan heitä juuri sellaisina kuin ovat, mutta en tarvitse muuta. Silti usein soittelevat perään kysyäkseen muuten vaan mitä kuuluu, ovat vieneet syömään ja olen saanut lahjoja. Osa on myös halunnut ihan oikeaan suhteeseen kanssani ja siitä on tullut sitten mielipahaa ja on tarvinnut lopettaa koko juttu siihen..

Ilmeiesti tässä on tosiaan kyse ollut enemmänkin ihastumisen tarpeesta kuin seksistä, mutta seksi on ollut siihen mukava lisä.
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 03.11.2011 11:09:54 »


Seksi useiden vaihtuvien partnereiden kanssa - olipa se sitten maksusta tai ei - tekee sen, että nainen antaa itselleen silläkin toiminnalla tuon ylläolevan 'en piittaa itsestäni'-viestin. Ja alitajunnassa en piittaa itsestäni = en rakasta itseäni. Ja kun tuollaisen viestin antaa itselleen, seuraa ahdistusta, masennusta jne.

Promiskuiteetti - paljon vaihtuvia partnereita - onkin naisilla yksi niitä seurauksia, joita tulee lapsuuden seksuaalisesta hyväksikäytöstä, tai ei-seksuaalisestakin rankasta väkivallasta lapsuudessa. Se on siinä kuviossa vain yksi osa kokonaisvaltaista itsetuhoisuuden möykkyä, johon liittyy sen lisäksi myös esim. päihteiden käyttöä, väkivaltaisten partnereiden kanssa parisuhteessa olemista ja muutakin itsetuhoista käytöstä. Moni lapsuudessaan kovia kokenut nainen ajautuukin prostituutioon tai aikuisviihdealalle. Ja näillä aloilla itsemurhaluvut ja mielialalääkkeidensyöntiluvut ovatkin  melko korkeita.


Omien havaintojen perusteella naisen lapsuuden ei tarvitse olla erityisen rankka, jotta hän ajautuisi puhtaisiin seksisuhteisiin. Lapsuudessa on kuitenkin voinut olla jokin tärkeä tapahtuma, joka on järkyttänyt perusturvallisuuden tunnetta, mikä on tehnyt persoonallisuudesta enemmän tai vähemmän epävakaan, ja tällaiset persoonallisuudet ajautuvat helpoiten (itsetuhoisiin) seksisuhteisiin.

Mm. eräs hyvä ystäväni reagoi voimakkaasti vanhempiensa aviokriisiin, mistä seurauksena syömishäriö ja holtiton seksielämä. Tuota aviokriisiä lukuunottamatta lapsuus oli hyvin turvallinen.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5940



Profiili
« Vastaus #8 : 03.11.2011 13:38:44 »

Itse olen koettanut joskus hukuttaa pahaa oloani irtosuhteisiin, ja ne EI tosiaan ole mun juttu. Niistä tuli vaan paljon pahempi olo.
Fuckbuddy-systeemi toimii hyvin, juuri minulle sopiva muoto, mutta fuckbuddy alkoi seurustelemaan, ja on se nyt muutenkin toisella puolella maata. Eikä sopivia ehdokkaita istu joka oksalla...vaikka innokkaita varmasti löytyisikin  buck2
Mutta siis tälläinen escort-henkinen ammatti fucbuddy minulle, kiitos  Smiley
Mikään ei tietenkään voita rakastavien kumppanien välistä seksiä, mutta ei sen tarvitsisi minusta olla ainoa vaihtoehto.

Sitten kun ajattelee esimerkiksi lievästi vammaisia ihmisiä, joille tämä seksuaalisuus saattaa useinkin muodostua todella ongelmaksi..tai siis se, että heidän pitäisi olla siitä vapaita vaikkeivät ole sitä sen enempää kuin kukaan muukaan...heillekin tälläisestä olisi suuri apu.

Ja jos tämä toiminta tuotaisiin päivänvaloon ja lailliseksi; verolle, niin se väkisinkin poistaisi asiaan liittyvää rikollisuutta ja muuta hämäräperäisyyttä, koska sille ei enää olisi tarvetta. Kuten myöskin itse seksi ja seksuaalisuus ottaisi jälleen askelen kohti avoimuutta ja puhtautta, pois niiden mustien verhojen takaa.
« Viimeksi muokattu: 03.11.2011 14:11:39 kirjoittanut Kuuhilda » tallennettu
seppo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #9 : 03.11.2011 14:45:11 »

Kuinkahan paljon jäisi myös raiskauksia tekemättä, jos miehillä olisi laillinen mahdollisuus käyttää maksullisia naisia aina tarvitessaan? Luulisin, että aika monta.
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 03.11.2011 14:58:32 »

Kuinkahan paljon jäisi myös raiskauksia tekemättä, jos miehillä olisi laillinen mahdollisuus käyttää maksullisia naisia aina tarvitessaan? Luulisin, että aika monta. 

Oikaistaan tämä yleinen ja valitettava virhekäsitys saman tien:
Raiskaus on vallankäyttöä ei seksuaalisuutta. Se, mikä raiskauksessa kiihottaa seksuaalisesti on valta ylitse toisen ihmisen.

Vallanhaluiset/vallan korruptoimat siis raiskaavat ja kuviossa voi olla erityisesti miesten ja naisten välisiin valtasuhteisiin liittyviä seikkoja. Seksuaalisuudella on raiskauksissa vain se osa, että raiskaaja kiihottuu seksuaalisesti siitä että voi alistaa toisen valtaansa. Tästä on tehty suuri määrä tutkimuksia vuosien kuluessa: Puute ei vaikuta, raiskatun pukeutuminen ei vaikuta jne.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #11 : 03.11.2011 15:39:05 »

Jos joku vielä pohtii prostituution laillisuutta, niin Suomessahan itsensä myyminen on täysin sallittua. Parittaminen ja seksin ostaminen ihmiskaupan uhreilta on kriminalisoitu.

Ja samaa mieltä Eklektikon kanssa siitä, että raiskauksia ei tehdä seksin puutteen takia.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5940



Profiili
« Vastaus #12 : 03.11.2011 17:54:32 »

Eikös seksin ostaminen ylipäänsä ole kiellettyä?
Siis keneltä tahansa, ei vain ihmiskaupan uhreilta?
Vai onko minulla väärä käsitys?
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #13 : 03.11.2011 18:17:12 »

Seksin ostamisen kriminalisoiminen on pelkällä puheasteella, lakikirjassa sitä ei ainakaan toistaiseksi ole.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #14 : 03.11.2011 19:16:27 »

Niin ja sekin on syytä muistaa, että julkisilla paikoilla seksikauppaa ei tule käydä.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: [1] 2 3 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: