Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Seksin ostaminen  (Luettu 25818 kertaa)
0 jäsentä ja 13 vierasta katselee tätä aihetta.
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938



Profiili
« Vastaus #45 : 07.02.2012 02:13:51 »

En ymmärrä,että miten joku seksinoston kielto laki tulisi poistamaan ihmiskauppaa?Ei seksibisnes mihinkään katoa,vaikka tämän asian ympärille säädettäisiin joku kieltolaki. Prostituutiota pyörittävät tahot vaan keksii jonkun toisen keinon millä bisnestä voi pyörittää maan alta.Eivätkä kaikki seksiä myyvät ihmiset välttämättä ole minkään paritusliigan uhreja.On myös niitä,jotka ovat valinneet ammattinsa itse eikä taustalla ole mitään parittavaa poikaystävää/liigaa.

Aamulehdessä oli syksyllä juttua naisesta,joka oli perustanut seksin myymiseen oman yrityksen.Tämä yritys oli ihan hyväksytty yritysrekisteriin.Asiasta nousi aikamoinen kohu.En vaan ymmärrä,että miksi?  Hän tekee työtään täysin rehellisesti eikä hommaa pyöritä mikään rikollinen liiga.Hän oli itse valinnut ammattinsa.En ymmärrä sitä,että jos aikuinen ihminen itse sanoo,että ei ole minkään paritusliigan uhri niin kukaan ei usko vaan hänet leimataan heti uhriksi.
En tajua tätä terveen seksuaalisen miehen/naisen syyllistämistä.Seksuaalinen mies nähdään meillä pervona ja nainen hutsuna.Outo logiikka. uglystupid2

Sen sijaan se on sitten asia erikseen,jos joku rikollinen yritys lupaa nuorille ihmisille töitä ulkomailta jostain pitseriasta ja sitten selviääkin,että työ on jotain ihan muuta kuin luvattiin esim.prostituutiota ja he eivät ole ko.hommaan halunneet.Silloin rikoksen tunnusmerkistö täyttyy.

tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #46 : 07.02.2012 11:36:56 »

Kun en tohdi uutta ketjua avata tämän takia, kysäisen nyt vähän OT:sti,
että pitääkö paikkansa seuraava väite: luonnonkansojen keskuudessa
naisten menstruaatio noudattaa melko tarkkaan kuun vaiheita ja näin
naiset ovat "kiimassa" melko lailla samaan aikaan kuukaudesta, kun
taas ns. sivistyneessä maailmassa ja kaiketi varsinkin city-kulttuurin
piirissä tuo kuun vaiheen vaikutus on huomattavan paljon vähäisempi?

Naisethan kuulemma alkavat ilmeisen tiedostamattomasti muuttaa
kehonkieltään viettelevämpään suuntaan ja hakeutua ns. alfaurosten
seuraan silloin kun hedelmöityminen[1] on toden näköisintä. Eli
naiset ovat uskottomimmillaan tuolloin.

Evoluution näkökulmasta tuo on mitä rationaalisinta, koska alkuperäisten,
ideaalisesti noin 150 hengen homo sapiens - populaatioiden kannalta
oli sitä edullisempaa, mitä useampi uusi lapsi, varsinkin poikalapsi
sai alfauroksen huippugeenit. Tietenkin tiettyyn rajaan asti, koska
myös nössöjä poikalapsia tarvittiin kehittymään "orjiksi" alfauroksille
ja heidän haaremeilleen.

 police

1. Kirjoitin aluksi "hedelmöittyminen", joka lienee yleisemmin käytetty
muoto, mutta vähän aikaa pähkäiltyäni tulin siihen tulokseen
että oikeampi muoto lienee "hedelmöityminen": hedelmöittää =
aiheuttaa hedelmöityminen


« Viimeksi muokattu: 07.02.2012 11:50:34 kirjoittanut sideman » tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #47 : 10.02.2012 13:16:37 »

Totta on tuo kuu- ja kuukautiset-juttu, tieteellisesti todistettukin fakta että keinovalo pisti naisten kierrot sekaisin. Mutta, en sano että koko naiskansa menstruoisi JUST samoina päivinä tai olisivat kauheessa kiimassa 2vk sen jälkeen; vois mennä miesten kollektiivinen tajunta aika sekaisin jos kaikilla naisilla ois myös PMS samaan aikaan Wink Eli koska naisia on erilaisia, myös omalta biologialtaan, sanon että KIERTO olisi ollut säännöllinen, muttei yhtäaikainen.

Ajattelen ihan järjellä tämän: Jos joku 1000 vuotta sitten olisikin ollut, että naiset kiimaantuvat kaikki samaan aikaan, kyllä miehet olisivat sen huomanneet... Ja varsinkin jos naiset PMS-oireilevat samaan aikaan! Tällöin mieskulttuuri olisi keksinyt jonkun "kerran kuussa viikon reissulle naapurikaupunkiin"-kulttuurin, tai vielä pahempaa, jonkun "hullut naiset viikoksi kiven sisään"-käytännön.

Vitsi vitsi Wink

*A*

Ei varmasti ihan täysin samaan aikaan, mutta onhan todettu että esim. samassa taloudessa asuvat (kuten minä ja siskoni aikoinaan) menstruoivat suunnilleen samoihin aikoihin. Niin ja tuosta "hullut naiset viikoksi kiven sisään" tuli mieleen, että monissa kulttuureissa, esim. muutamassa intiaaniheimossa oli tapana, että nainen meni pois muusta heimosta ns. "naisten majaan" kuukautisten ajaksi. Itse, tuolloin kun vielä kuukautisista kärsin, (nythän ei sitä vaivaa ole kun poistettiin kohtu myoominen) nmonesti toivoin ja olisin halunnutkin, että olisi päässyt jonnekin rauhaan, ihan yksikseni pois kaikkien ihmisten lähettyviltä. Se olisi ollut ihanaa, kun olisi saanut rauhassa olla kipuineen, vuotoineen ja hormonimylleryksineen ja sitten palata takaisin omana hyvän tuulisena itsenään.  Grin
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: