Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: löytyykö kädestä tulkitsijoita?  (Luettu 3379 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
MooOoona
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 117


Profiili
« : 20.02.2012 22:19:23 »

Harrastaako kukaan nykyisistä sivuston käyttäjistä kädestä tulkintaa? Itse toisinaan katselen käsiä...

Osaisiko kukaan sanoa, mitä merkitsee hyvin pitkä avioliiton viiva, joka alkaa käden syrjästä (alkupää näkyy käden etupuolelle) jatkuen suorana aina pikkurillin keskikohdalle asti, josta sitten lähtee kaartumaan alaviistoon ulottuen melkein kämmenen keskustaan (tarkemmin: Luna kukkulan keskikohdan viereen)?




tallennettu
MooOoona
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 117


Profiili
« Vastaus #1 : 25.02.2012 12:35:54 »

Alaspäin kaartuva avioliiton viiva tarkoittaa, että käden omistajan puoliso poistuu ajasta ikuisuuteen ennen häntä. Eli leskeyttä merkitsee yleensä alaspäin kaartuva avioliiton viiva, mutta tässä tapauksessa ihmetystä herättää tuon viivan pituus.

Vielä en ole onnistunut löytämään mistään kuvaa tai kuvausta tämänkaltaisesta viivasta, enkä ole muissa käsissäkään vastaava nähnyt. Kerropa jos siitä kirjasta löytyisi tarkempaa tietoa.

tallennettu
MooOoona
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 117


Profiili
« Vastaus #2 : 29.02.2012 13:12:19 »

Mietin tämän poikkeuksellisen viivan kohdalla, että voisiko tällainen viiva merkitä pitkää ja onnetonta liittoa? Toinen vaihtoehto joka tulee mieleeni on, että leskeksi jäänen puoliso ei poistu täysin tämän elämästä, vaan vaikuttaa siihen voimakkaasti jollain tavoin kuoleman jälkeenkin. Kenties puoliso ei ymmärrä kuolleensa ja yrittää jatkaa kummitellen tms. elämäänsä. En haluaisi lähteä tälle tasolle, vaan löytää tulkinnan tämän maallisen elämän puitteista.Nämä vaihtoehtoni kuulostavat molemma aika kamalalta, mutta kirologia ei aina anna toiveiden mukaisia tulkintoja.

Siinä onkin sitten tulkitsijalle ongelmaa kerrassaan, että mitä ja miten käden omistajalle kertoo asioita, jos näyttää että jotain huonoa olisi tulossa tai että henkilön luonteessa on pahoja vikoja. Kerran tulkitsin kättä joka viittasi pyskopaattiuteen, kykyyn tunteettomasti käyttää muita hyväkseen. Kuukauden kuluttua tämä henkilö tekikin useampia väkivaltarikoksia. Kasvot hänellä olivat kuin enkelillä, joten kuka olisi uskonut?

tallennettu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 26.03.2012 21:40:00 »

Heissan!!

Ajattelin tästä kysästä, et mitä kylmät mut suhtkoht sileät kädet viestivät kädestä tulkitsijalle? Itellä on tuon tyyppiset kädet ja siks mietinkin asiaa.
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: