Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Itsetuntemuksesta, addiktioista, astrologiastakin....  (Luettu 3813 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Mirjam
Vieras
« : 09.03.2006 19:59:01 »

Löysin tällaiset mielenkiintoiset sivut....
Tässä lyhyt lainaus kyseisiltä sivuilta...  Smiley


ANYARA-ESSEITÄ
~ Saturnus ja Neptunus ~

* * * * * * * * * * * * * *



Riippuvuus eli addiktio
~ Neptuninen selviytymiskeino ? ~
Riippuvuutta tai riippumattomuutta voi olla mikä tahansa, mitä teemme. Kyse on siitä miten ja miksi teemme sen. - Stanton Peele
Neptunus on Zodiakin todellinen täydellisyyden tavoittelija, aina etsimässä jotain parempaa - parempaa maailmaa, parempaa elämää, parempaa kumppania, ihanteellisempaa olotilaa. Tai ainakin pakenemassa olemassa olevia ongelmia, puutteellisuuksia, elämän kovuutta ja joskus koko arjen hyörinääkin. Neptunus - erityisesti aspektissa Saturnukseen - myös hallitsee kaikenlaisia addiktioita, huume-, alkoholi- ja tupakkariippuvuudesta vaikkapa shoppailuun sekä peli- ja nettiriippuvuuteen asti. Mutta parhaimmillaan Saturnus-Neptunus myös lahjoittaa aidon halun ja kyvyn kohota addiktioiden ja elämää rasittavien riippuvuuksien yläpuolelle ihanteellisempaan ja henkisempään elämäntapaan.

Saturnus-Neptunus ei ole kuvioista helpoimpia, se voi tuottaa sekä sisäistä hämmennystä että ulkoisesti kaoottisia olosuhteita, mutta harvoin vain esteinä tai ongelmina, Neptunuksen myötä kaikki tuollaiset kokemukset voidaan usein kääntää joksikin paremmaksi, kaaoksesta voi kasvaa selkeys, jota ilman kaaosta ei olisi löytynyt. Ja parhain planeetta työstämään kaaoksesta ja riippuvuuksistakin jotain parempaa on tietenkin Saturnus. Neptunuksen luomasta riippuvuudesta irti taistellessaan moni myös kasvaa Saturnuksen voimalla entistä vahvemmaksi ja kokemuksensa ansiosta elämää monin verroin syvemmin ymmärtäväksi.
 © Indivra 2002-2006 [/i]

http://koti.mbnet.fi/neptunia/
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #1 : 09.03.2006 20:05:41 »

Kivat sivut Mi-Olea ! Varsinkin näin addiktille...  Wink
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #2 : 09.03.2006 21:07:31 »

Kivat sivut Mi-Olea ! Varsinkin näin addiktille...  Wink

Näin on..  Wink
Aika laajasti siellä kaikkea on hienosti yhteen nivottuna, tosin hiukan 'sekavan' (oudon) oloiset sivut 'järjestelyiltään'...
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #3 : 30.05.2006 19:42:13 »

Seikkailinpa noilla sivuilla ja löysin sieltä yhtä sun toista..
Tämän näytän ystävilleni.. eivät aina ymmärrä oranssin ihastustani...
se on aina ollut LEMPPARINI!!

Lempivärinä oranssi
 Oransseja persoonallisuuksia kuvataan harvoin muissa testeissä, ehkä koska muut testit käsittelevät yleensä ihmisiä, joilla on mielenterveydellisiä ongelmia - joita todellisilla oranssion rakastajilla on harvoin! Onnelliset he!
 
 Jos valitset oranssin, olet kadehdittava henkilö. Tyyppiisi ovat kuuluneet F.D. RooseveltI, Falstaff, P.T. Barnum ja Mark Twain. Olet tyyppi, joka on hyvää pataa kaikkien kanssa! Sinulla pitäisi olla hohdokas rakkauselämä! ... Olet niin seurallinen kuin ihminen voi olla! Kotonasi sekä pyhimysten että syntisten seurassa! Puheesi on erittäin sujuvaa, hymysi leveä ja naurusi valloittava! Haluat saada ihmiset rakastamaan sinua, koska inhoat yksin oloa. Elä tyyppisi mukaisesti! Älä välitä, jos ihmiset sanovat, ettet ole syvällinen! Sinulla on jotain, jota niin monilta puuttuu - puhetaitoa.

 Tämä lämmin, hehkuva sävy on ulospäinsuuntautunut ... se on rakastava mieluummin kuin intohimoinen, iloinen mieluummin kuin helposti rakastuva. Jos suosikkisi on oranssi, olet todennäköisesti yleensä hyväluontoinen, miellyttävä, sosiaalinen ... Pystyt helposti ystävystymään, hymysi on herkässä ja sinulla on huomattavat rupattelun lahjat... Välität syvästi ihmisistä, ja he vastaavat yleensä samalla mitalla.
   -Faber Birren


Ja näinhän asia on:
Leijona
Huumeet ovat loistavia, jos haluat paeta, mutta todellisuus on niin rikas, että miksi pakenisit?
- Geraldine Chaplin

        (http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif)               Oikku67            (http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif)
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: