Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluto neliö Pluto vs. talous/oikeusriidat  (Luettu 9363 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Luna-na
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« : 10.03.2006 17:56:09 »

Voi rähmä!
Huomasin juuri, että minulla on tullut helmikuun alusta pluto neliöön syntymäkarttani pluton kanssa. Mitähän tästä nyt sitten voisi päätellä.

Tässä on nyt käynyt niin, että minua ja miestäni on petetty tosi isossa kaupassa ja tiedän kaupan toisen osapuolen suoraan sanottuna kusettaneen meitä (anteeksi  angel). No, oikeustaisteluhan tästä varmaan on tulossa.... knuppel2

Kertokaa te viisaammat, että onko tämä transiitti jotenkin erityisen epäsuosiollinen omien oikeuksien ajamiseen tällaisessa asiassa. Eli voinko suoralta kädeltä unohtaa asian, koska kuitenkin tulisin häviämään vai miten tätä pitäsi tulkita?

Onko teillä muilla, arvoisat foorumilaiset, kokemuksia tämän transiitin yhteydestä taloudellisiin asioihin?

Vastauksista kiitollisna,
Luna-na

 aurinko Kaksoset
 askendentti Jousimies
 kuu Scorpioni ..... muita en muista ulkoa  Embarrassed
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 10.03.2006 19:26:02 »

Heips Luna-na!

Myös mulla on meneillään Pluton neliö Plutoon ja siksi siitä onkin tullut luettua vähän kaikenlaisista lähteistä...

Sinällään Pluto neliö Plutoon on uudistumisen ja muutoksen transiitti, jonka aikana käsitys elämästä ja sen merkityksestä / omista päämääristä ja tavoitteista kokee muutoksen.. Sanotaanhan tätä transiittia keski-iän kriisin -transiitiksi myös...

Missä huoneessa tr. Pluto / radix-Pluto ovat kartallasi? Siitä voisi ehkä löytää vinkkiä...

Toisaalta, ehkä kannattaisi katsoa ehkä tätä transiittia toisesta näkökulmasta.. Ei siis ihan yksi yhteen, vaan että nämä talous/ oikeusriidan mukanaan tuomat asiat tulevat/ voivat tulla muuttamaan aikaisempaa käsitystäsi elämästä ja asioista...?
tallennettu

Luna-na
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #2 : 11.03.2006 13:37:00 »

Emelia,
kiitos vastauksestasi. Tuo oli hyvä huomio, että tämän asian johdosta käsityksieni ja sisäisen maailmani on varmasti tarkoitus muuttua. No, se jää nähtäväksi, että miten muuttuu. Mutta eikös tämä Pluto opeta yleensä vaikeuksien kautta.....että tulee niin pahoja vastoinkäymisiä, ettei niiden positiivista puolta ensin meinaa ymmärtää.

Kyselit noita huonetietoja. En ole kovinkaan ansioitunut tässä astrologiassa...vielä  :Smiley enkä tiedä miten nuo asiat katsotaan. Jos sinulla riittää kiinnostusta/aikaa vilkaista, niin ole hyvä. Tietoni ovat: 5.6.1971 klo 21:20 Helsinki.

Aurinkoista lauantaipäivää!!! Toivottaen, Luna-na
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 11.03.2006 14:45:22 »

Heips Luna-na!!

Enpä mäkään näitä kovin hyvin vielä hallitse, mutta kun nopeasti vilkaisin karttaasi totesin että samassa veneessä ollaan; myös sinulla, kuin minullakin, Pluto luuraa 1. huoneessa ja radix-kartalla se löytyy 8. huoneesta.

Seuraavassa oma suomennokseni Robert Handin Planets in Transits opuksesta:

"Pluto neliö Pluto
 -Yleinen uudistuminen, ei täysin mieluisaa, transiitti kitkee pois itselle epämieluisat menneen elämän elementit, myös ne jotka olit jo unohtanut. Ongelmat, joiden pohtimisen olet unohtanut, mutta jotka yhä ovat ratkaisematta alitajunnassasi voivat nousta pintaan, yleensä muttei aina vahingoksesi/ haitaksesi.

-Pluto hallitsee luonnostaan muutosta, joka on piilossa asioiden syvyyksissä. Siksi nyt ei kannatakaan syyttää asiayhteyksiä/ sattumia tai ihmisiä ympäristössäsi ikävistä muutoksista, jotka ilmenevät nyt. Kaikki riippuu menneisyydessä tekemästäsi pohjatyöstä.

-Monet asiat tuhoutuvat tänä aikana ja tuho tulee olemaan armoton, jos vastustat muutosta ankarasti. Pluton toimet vankku-mattomia kokonaisuuksia kohtaan ovat erityisen ankarat. Siksi kannattaakin menneiden asioiden haalistua ja antaa tulevaisuuden syntyä raunioille, näin saat Plutosta irti positiivisen.

- Alueet, joilla muutokset ilmenevät riippuu siitä, mitkä huoneet ovat kysymyksessä

(1.Huone - minä huone -Oinas ja Mars; ulkoinen olemus, aloitekyky, elinvoima, elämänasenne, riidat ja taistelut  ja 8. Huone - muuntumisen huone - Skorpioni ja Pluto; kasvu ja kehitys, syntyminen, seksuaalisuuden ilmeneminen, muuttuminen, henkinen uudistuminen, tunteiden tutkiminen, keskittyminen, meediot, okkultistit, kumppanin kanssa jaetut tunteet, salaiset suhteet ja seksitaudit, testamentit ja kuolema), mutta muutokset koskettavat niin koti- kuin työ-elämääkin. Suhteet, joista ei enää ole hyötyä, voivat katketa, erityisesti mikäli ne ovat esteenä kasvulle.

-Tämä transiitti voi myös kasvattaa huoltasi maailmankaikkeuden luovaa ja uusiutuvaa kehitystä kohtaan ja tulet kiinnostumaan siksi mystiikasta. Kuitenkin esimerkiksi mystiikan alueista taikuutta/ magiaa kannattaa välttää, koska energiat eivät ole hallinnassa. Vaikkakin tuntuu että tietoinen ajattelusi on hallinnassasi, saattavat täysin alitajuiset voimat sisältäsi ottaa vallan ja  vyöryvät ylitsesi. Seuraukset saattavat olla kauheat.

-Saatat joutua voimainmittelöihin ihmisten kanssa, jotka yrittävät estää muutoksia elämässäsi tai jotka yrittävät  kiirehtiä muutoksia joita vastustat. Tutki ja varmista kumpia he ovat."

Lisäksi kun Pluto hallitsee myös röntgensäteitä, sillä om myös valheita paljastava ominaisuus ja paljastaessaan valheen Pluto myös edesauttaa kaikenlaisten huijausten ja vääryyksien paljastumista.  Wink

Täällä ketjussa on ollut puhetta näistä hitaista transiiteista :
http://www.astro.fi/index.php?option=com_smf&Itemid=27&topic=3296.msg32676#msg32676
Tässä lainaus omasta kirjoituksestani:
"Pluton ja muiden hitaiden taivaankappaleiden (  neptunus  saturnus  uranus  jupiter) transiitteja tulkittaessa Robert Hand suosittelee tarkastelemaan saman aikaisia nopeita transiitteja (  aurinko  mars  venus  merkurius).
Hitaat transiitit antavat ikäänkuin raamit ja nopeat täyttävät ne.

Samoin myös yksittäisen transiittikohtaamisen / orbin tuijottelu on Handin mukaan turhaa, sen sijaan tulisi tarkkailla mitä saman aikaisten transiittien muodostamien keskipisteiden ja radix -kartan taivaankappaleiden, akseleiden jne. kesken mahtaa tapahtua..."

Mutta toisaalta kartallasi transitoivat  uranus ja  neptunus löytyvät 2. huoneesta, joka on omaisuuden huone :  sitä hallitsee Venus ja Härkä; raha - asiat, talous, työhön motivoituneisuus, menestyminen taloudellisesti, rikkaus, köyhyys, tavara, kunnia, maine, vastuu, tunteiden vakaus, rauha ja hyvinvointi, ahneus ja nautinnonhalu.

Tällä hetkellä (11.3.06 www.astro.com 'in) transiittikartan mukaan kartallasi  neptunus  aspect_con  radix- mars (orbi 3 astetta) ja  kuunsolmu (orbi 1 aste);  aspect_squ  saturnus saattaa olla ajankohtaisempi myöhemmin, tällä hetkellä orbi on 9 astetta. Ehkä myös  uranus  aspect_squ radix- aurinko (orbi 3 astetta) ja radix- askendentti (orbi  2 astetta) tuovat tilanteeseesi lisää väriä?  :Smiley

Kiitos  aurinko toivotuksesta, mutta täällä kyllä sataa lunta!!!  angel
tallennettu

maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #4 : 11.03.2006 16:52:43 »

Hei!

Emelia tietää! Lisäisin kuitenkin yhden jutun koskien 8. huonetta. 2. ja 8. huone liittyvät myös arvoihin, sekä henkisiin että materiaalisiin. Materiaalisista arvoista puhuttaessa 2. huoneeseen liitetään myös kauniit esineet. 8. huoneen materiaaliset arvot ovat järeämpiä, kuten talot tai vaikkapa maaomaisuus. Hyvä nyrkkisääntö on se, että 2. huoneen arvokkaat esineet voi kantaa mukanaan, 8. huoneen ei - ei isommallakaan porukalla. Englanniksi 8. huoneen arvot ovat real estate.
    Näyttäisi sopivan symboliikkaan suuren kaupan yhteydessä tapahtunut huijaus. Plutomainen kuolleen aineksen hävittäminen on meneillään oikeusprosessin ajan. Olipa lopputulos mikä hyvänsä, se varmasti rassaa myös henkisesti ja siinä tulee samalla punnittua psyykekin hyvin tarkasti. Tsemppiä!
« Viimeksi muokattu: 11.03.2006 16:56:31 kirjoittanut maallikko » tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
tonde
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 101


Profiili
« Vastaus #5 : 11.03.2006 18:11:26 »

Voi rähmä!

Minäkin totesin noin, kun katselin transiittejani. Kuvittelin olevani kohta selkeämmillä vesillä Pluton suhteen, muttei sittenkään. Kun marraskuussa tr. pluto aspect_opp askendentti päättyy, niin tr. pluto seiskahuoneessa alkaakin neliöidä radixin vitoshuoneen tarkkaa pluto aspect_con kuu aspect_con juno -yhtymää. Mie en ala kohta mitään. Taidan lopettaa näiden juttujen ja astro-kirjallisuuden lukemisen vähäksi aikaa - ainakin tämän ketjun osallistujat osannevat tulkita edellisen ihan riittävällä tarkkuudella. Onhan Pluton uudistukset kaiketi monesti varsin tervehdyttävää lajia, niin ainakin haluan uskoa. Aspektittoman aurinkoni hallitsijakin vielä kun on.

Onko täällä muita, joilla olisi hulppea Saturnus ja kivaa Pluton transiittien kanssa?
tallennettu
Luna-na
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #6 : 13.03.2006 22:48:35 »

Hitsi, kiitoksia piiii..tkästä tekstistä Emelia. Ja Maallikko, ihan oikeassa olet, että real estatehan se tässä kyseessä on.

Mulla itselläni on kauhea taisteluvimma päällä - seison barrikaadeilla oikeutta huutaen  tickedoff , kun mieheni yrittää tyynnytellä ja olla se järkevämpi osapuoli. No, toivottavasti tästä hengissä selvitään ja tasapaino ei kauheasti järky.

Täytyykin säilöä tuo tekstisi Emelia ja palata siihen tämän tulevan (oletettavastikin pitkän) taistelun kuluessa.

Kauniita ajatuksia teille lähetän täältä vähemmän kauniiden seasta  smitten
Luna-na
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 14.03.2006 22:54:22 »

Hei, Luna-na!

Tuli tässä vielä muuten mieleen, että kannattais ehkä kurkata myös Auringon paluu -karttaa, sieltä saattaisi myös löytyä jotain joka liittyisi tähän asiaasi.. Siis vuosien 2005/2006 ja 2006/2007 karttoja...

Esimerkiksi
AP- Auringon kolmiosta tai sekstiilistä AP- Jupiteriin sanotaan näin:
Tämä on erittäin miellyttävä ja onnellinen vuosi. Tulet kokemaan eräitä erittäin positiivisia energioita, jotka auttavat sinua ratkaisemaan ongelmasi hyvin helposti. Itseasiassa johtuen innostuneesta ja optimistisesta olemuksestasi, tämä saattaa olla erittäin onnekas vuosi. Tulet olemaan halukas työskentelemään kovasti ja innokas tarttumaan toimeen hymyillen. Auringon (6.huone) ja Jupiterin (7.huone) huoneet osoittavat elämän alueet, joilla tulet kokemaan yleistä laajentumista ja kasvua. Sosiaalinen elämäsi vilkastuu ja tuo sinulle yhteyksiä vaikuttavampiin ja vaikutusvaltaisempiin ihmisiin.
Mikäli olet tekemisissä jollain tavalla lain tai oikeuden kanssa, tämä asia ratkeaa eduksesi. Oikeudentajusi kasvaa, kun halusi saavuttaa lisää tietoa kasvaa. Etsit uusia kokemuksia ja tunnet voimakasta halua matkustella tänä vuonna.
Tämä tulee olemaan vuosi, jolloin niität kaiken sen mitä olet jalostanut viime vuosina.
(huom.jälleen oma käännös)

Ja onhan noita muitakin aspekteja... Ja eikun Tsemmpistä sinne!!!
 tickedoff
tallennettu

Luna-na
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #8 : 17.03.2006 09:54:01 »

Heips,

Onko tuo ote siis minun kartaltani vai yleinen esimerkki? Näytti oikein hyvältä meinaan - varsinkin tuo, että oikeusriidat ratkeavaisivat eduksi.

Minulla on Seppo Tanhuan vuosihoroskooppeja useammalta vuodelta. Eli näenkö niistä auringon paluun? Eli riittääkö jos katson mitä transiitteja edellisissä vuosihoroskoopeissa oli menossa?

Aurinkoa ja kevään odotusta   Smiley  smitten Smiley

t. Luna-na
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #9 : 17.03.2006 19:41:45 »

Heips, Luna-na!

Tuo ote oli yksi esimerkki, joka osui silmääni, kun tutkailin ystäväni Auringon Paluu -karttaa...

Sepon vuosihoroskoopit ovat enemmänkin transiittien liikkeitä, joten jahka kerkiän, voin kurkata AP -karttaasi, nyt meneillään olevaa ja tulevaa... AP -kartta tehdään vuosittain sille hetkelle, kun Aurinko on samassa asemassa kuin syntymäsi hetkellä.

Palaillaan...  Wink
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #10 : 17.03.2006 20:39:31 »

Onneksi olkoon Luna-na!!!

Parhaillaan voimassa olevalla AP -kartallasi on kuin onkin menossa AP-  aurinko  aspect_tri  jupiter
Aurinko on julkisessa 1. huoneessa ja Jupiter työn täyteisessä 6. huoneessa.

Tämä on erittäin miellyttävä ja onnellinen vuosi. Tulet kokemaan eräitä erittäin positiivisia energioita, jotka auttavat sinua ratkaisemaan ongelmasi hyvin helposti. Itseasiassa johtuen innostuneesta ja optimistisesta olemuksestasi, tämä saattaa olla erittäin onnekas vuosi. Tulet olemaan halukas työskentelemään kovasti ja innokas tarttumaan toimeen hymyillen. Auringon (6.huone) ja Jupiterin (7.huone) huoneet osoittavat elämän alueet, joilla tulet kokemaan yleistä laajentumista ja kasvua. Sosiaalinen elämäsi vilkastuu ja tuo sinulle yhteyksiä vaikuttavampiin ja vaikutusvaltaisempiin ihmisiin.
Mikäli olet tekemisissä jollain tavalla lain tai oikeuden kanssa, tämä asia ratkeaa eduksesi. Oikeudentajusi kasvaa, kun halusi saavuttaa lisää tietoa kasvaa. Etsit uusia kokemuksia ja tunnet voimakasta halua matkustella tänä vuonna.
Tämä tulee olemaan vuosi, jolloin niität kaiken sen mitä olet jalostanut viime vuosina.
(huom.jälleen oma käännös/ Robert Hand)

Tämä AP -karttasi on siis voimassa seuraavaan synttäriisi saakka...
tallennettu

Luna-na
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #11 : 19.03.2006 01:35:36 »

Heips Emelia!

Kiitos suurenmoisesta tiedosta  Cheesy Cheesy

Sanoit, etta tuo auringon paluu on voimassa seuraavaan synttariini asti (sori etta ookkoset puuttuu talla kertaa). Synttarini on kuitenkin jo vajaan kolmen kuukauden kuluttua, enka usko etta tama asia ratkeaa siihen mennessa. Naissa jutuissa tuppaa kuulemma kestamaan useampi vuosi.

Onko esim. tuolla astro.com:ssa paikka, josta voin itse katsoa auringonpaluukarttani? En ole oikein tuttu taman auringonpaluujutun kanssa. Jos viela jaksat, niin voisitko selostaa sita vahan. Miten se eroaa normaaleista transiitteihin perustuvista tulkinnoista? Mista tiedan kumpaa kannattaa lukea?

Sori vaan nama tyhmat kysymykset - koitan loytaa aikaa perehtya paremmin asiaan  Huh

Kiitoksia kuitenkin tuosta kaannoksesta - lohduttavaa kuulla, etta asiat on talta osin vahvoilla kantimilla ainakin kesaan asti  Wink

t. Luna-na
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #12 : 19.03.2006 21:03:08 »

Hei Luna-na!

Kysymyksesi eivät todellakaan ole tyhmiä..

Tässä Dissolven Pikaopas Auringonpaluu -kartan tulkintaan toisesta ketjusta:
"Käännetty englannista suomeen netistä löytyneiden artikkelien perusteella. Vastatkaa, jos löydätte asiavirheitä, niin korjataan.

Yleisesti:

Auringonpaluukartta on kartta laskettuna hetkelle, jolloin Aurinko palaa samaan asemaan
mitä syntymäkartalla (+/- 2 päivää syntymäpäivästä). Tätä karttaa voidaan tulkita samoin
kuin syntymäkarttaa, mutta on pidettävä mielessä että auringonpaluukartta on voimassa vain vuodeksi kerrallaan, syntymäpäivästä syntymäpäivään. On erityisen tärkeää, että
syntymäkellonaika on auringonpaluukarttaa laskettaessa tarkka. Paluukarttoja voidaan laskea myös Kuulle ja muille planeetoille.

Avainkohtia auringonpaluukarttaa tulkittaessa:

Auringonpaluukarttaa voidaan lukea niin yksityiskohtaisesti kuin halutaan. Seuraavat asiat
luovat AP-kartan tulkinnan ytimen:

- AP-kartan askendantti (1.huoneen kärki) kertoo, kuinka kartan omistaja suhtautuu
ympäristöönsä kyseisenä vuotena. Esimerkiksi Oinaan ollessa nousumerkkinä voi kartan omistaja olla kyseisenä vuotena hyvin energinen ja eteenpäin pyrkivä, ehkä kärsimätönkin. Nousumerkki kuvaa yleistä luonteenlaatua ja asennetta kyseisenä vuotena. Nousumerkin hallitsija ja sen merkki-, huone-, ja aspektisijainnit kertovat enemmän tietoa kartan omistajan luonteesta ja näkokulmasta tulevaan vuoteen.

- Huomioi, mitkä planeetat ja kohdat syntymäkartalla nousevat esiin AP-kartan myötä, jos sellaisia on. Sanotaan esimerkiksi, että AP-kartan askendantti on 22 astetta Neitsyttä, ja syntymäkartalla Venus on 24 astetta Neitsyttä. Radix-Venus on silloin yhtymässä AP-askendanttiin, ja voidaan olettaa että radix-Venuksen edustamat asiat nousevat pintaan AP-kartan vuonna. Tätä menetelmää käyttäen voidaan AP-kartalta nähdä kyseisen vuoden tärkeät teemat. Esimerkiksi, jos radixkartallasi on Auringon ja Marsin neliö, ja AP-kartalla on Aurinko on nousussa, Mars ehkä jopa Keskitaivaalla, niin voidaan olettaa että Aurinko-Mars -asetelma nousee esiin erityisesti henkilökohtaisella (Askendantti) ja julkisella (Keskitaivas) tavalla.

- Huomioi, mitkä AP-kartan planeetat ovat aspektissa AP-kartan akselien kanssa. Nämä
transiitit saavat erityistä painoarvoa AP-vuotena.

- Missä AP-Aurinko on? Mikä on sen huonesijainti? (Merkki tiedetään, koska se on juuri
samassa paikassa missä syntymähetkelläkin) Huonesijainti kertoo alueen, johon huomio erityisesti keskittyy AP-vuonna ja millä alueella kartan omistaja tulee loistamaan, kääntämään ko. alueen asiat voitokseen.

- Millaisia aspekteja AP-Aurinko tekee?

- Minkä radixkartan huoneen AP-kartta nostaa esiin? Jos esimerkiksi AP-kartan askendantti on 14 astetta Rapua, ja tämä asteluku löytyy radixkartan 5.huoneesta, 5.huoneen asiat tulevat korostumaan AP-vuonna.

- Missä AP-Kuu on? AP-Kuun merkki- ja huonesijainti kertoo, missä sydämesi ja tunteesi ovat. Jos esimerkiksi AP-Kuu on Vaa'assa 5.huoneessa, tulet keskittymään rakkauteen ja parisuhteeseen, ja olet tunne-elämältäsi hyvinkin kiintynyt. Vaa'an merkki ilmaisee myös suurta halua itseilmaisuun ja tunne-elämän vuoristorataa on odotettavissa, koska panostat tunteitasi erityisesti 5.huoneen asioihin, etkä välttämättä toimi täysin järkevästi sillä alueella. Monimutkaisemmaksi kuviot käyvät, jos Kuu esimerkiksi tekee neliön Plutoon AP-kartalla - odotettavissa on silloin perustavanlaatuisia muutoksia.

- Muista, että AP-karttaa voidaan tulkita pitkälti samalla tapaa kuin syntymäkarttaakin,
mutta se on vain hetkellinen, eikä pysyvä. Jos olet kiinnostunut jostain tietystä osa-alueesta elämässä, esimerkiksi taloudesta ja raha-asioista, tarkastele AP-kartan 2. ja 8.huonetta sekä Venuksen sijaintia. Esimerkiksi, jos AP-Venus on vastapäätä AP-Neptunusta, erityisesti jos Venus vieläpä hallitsee 2.huonetta AP-kartalla, voidaan olettaa että AP-vuotena olet epämaterialistinen, tai että tulosi saattavat olla ajoittaisia ja epävakaita.

- Mikäli AP-Aurinko tekee kovan aspektin AP-Kuuhun, AP-vuosi tulee olemaan tärkeä elämässäsi, AP-kartan painottamien asioiden suhteen. Tämä toteutuu myös AP-Auringon tehdessä aspektia akseleille (AC, IC, DC, MC). "

www.astro.fi/index.php?option=com_smf&Itemid=27&topic=2410.0

Lisäksi Auringonpaluu -kartta kannattaa tehdä aina fyysisesti oikealle synttärinvietto paikalle, toisin sanoen asteissa tulee heittoja jos viettää synttäriä Jyväskylässä tai Tampereella, saati sitten ulkomailla... Kurkatessani pikaisesti AP -karttaasi käytin muuten paikkana syntymäpaikkaasi.

Itse ajattelen Auringonpaluu -kartan olevan henkilökohtaisen kehityksen kartan, joka sisältää tietoa tulevasta vuodesta ja AP-kartta nimenomaan on ennustavaa astrologiaa. Siltä kartalta näkyvät tulevan/ kuluvan vuoden vahvuudet, heikkoudet ja kompastus kivet, ja kuten tuolla ylempänä ohjeissakin näkyi mainitun, AP-kartan kulmahuoneisiin tai niiden kärjille eli Akseleiden tuntumaan lähelle (Asc, Dsc, Ic ja Mc) sijoittuvien taivaankappaleiden transiitit korostuvat ko. vuonna.

Ja AP-kartan tulkinnassa voi käyttää transiitti-opuksia ihan kuten transiittajakin tulkittaessa.... Luen siis näitä molempia (transiitit ja AP-kartta) rinnakkain ja nyt olen huomannut että kartoista saa ehkä kaikkein eniten irti, kun tutkailee menossa olevaa ja tulevaa AP-karttaa yhdessä transiittien kanssa. Silloin ikäänkuin hahmottaa mihin ollaan menossa.

www.astro.con 'issa voit tehdä Extended chart selectionissa oman Auringon paluu -karttasi erilaisilla lisukkeilla... siis tavallisen AP-kartan lisäksi voit tehdä AP-kartan yhdessä natal- eli radix-kartan kanssa ja/ tai AP-kartan yhdessä natal-eli radix-kartan kanssa huoneilla.
Itse suosin viimeistä vaihtoehtoa, koska se näyttää molempien karttojen huoneet ja on minulle henk. koht. selkein.

Myös mikäli kiinnostusta ja innostusta löytyy, ja olette tässä prosessissa miehesi kanssa yhdessä, voisi myös suhteellenne tehdä oman syntymäkartan davisonin relationship chartin pohjalta ja sille sitten oman AP -karttansa... Mutta tämä menee jo hienosäädöksi.  Wink

Toivottavasti vastasin edes johonkin kysymyksistäsi...  angel
tallennettu

Luna-na
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #13 : 20.03.2006 20:55:47 »

Kuinkahan voin enää kiittää näistä hurjan pitkistä vastauksistasi Emelia.
Kiitos, kiitos, kiitos  Smiley Cheesy Smiley

Kyllä tämä avartavaa oli. Löysinkin jo tuolta astro.comista sen kartantekopaikan  Smiley Nyt ei muuta kuin tutkailemaan.

Sitä edellistä synttäriäni vietin Englannista käsin eli täytynee toivoa, että tuo  aurinko  aspect_tri  jupiter löytyy kuitenkin. Taidankin heti lähteä tutkimusmatkalle astro.comiin.

Ihania ja aurinkoisia kevätpäiviä sinulle  smitten
toivottelee
Luna-na
tallennettu
Luna-na
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #14 : 20.03.2006 21:07:47 »

Hei vielä!

Ihan pakko oli tulla takaisin kertomaan, mitä löysin astro.comista. Minulla on siis tuo  aurinko aspect_tri jupiter vain tulevaan kesäkuuhun asti. Tarkastin myös seuraavan vuoden tilanteen ja silloin ei tiettykään enää tätä tilannetta ole. Mutta, mutta mieheni kartalla tuo kuvio on vielä ensi kesästä vuoden 2007 kesään, joten - jipii-jipii - kaiken kaikkiaan meidän perheeseen osuu kivat energiat tätä oikeusjuttua ajatellen vielä pitkän aikaa.
 Smiley Smiley Smiley
t. Luna-na
tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: