Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Jäsenkorjaus auttaa  (Luettu 82869 kertaa)
0 jäsentä ja 10 vierasta katselee tätä aihetta.
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #90 : 19.02.2006 04:07:55 »

huomenta maarita ja kaikille muillekin

Jäsenkorjaus, osteopatia ja kiropraktiikka ovat samanlaisia ja jos tarkkaan katsotaan historian kirjoja niin kuinka ollakkaan ne kaikki ovat peräisin niksautus kansanperinteestä. Jossain vaiheessa vain tiet erkaantuneet.

Ihmettelit miksi tekijöitä on niin vähän?
No syynä on tosiaan vaarini maitsema asia, että ei siihen opita siihen pitää syntyä ja monesti ammattitaito on periytyvä kansanperinnetaito. Jos jäsenkorjaus ja monet muut hyvät vanhat luontaishoidot olisvat hyväksyttyjä ja laillistettuja niin olisi tekijöitä, koska suurin ongelma on, että suurin osa jäsenkorjaajan asiakkaista tulee puskaradion kautta. Ja niksautus pelottaa monia sekä lääketieteen koultushaaran ylläpitämän peloittelu "huuhaa" hoidon vaaroista nostaa hoidettavien rimaa. samoin urbaanilegendat halvaantuneista, vaikkakin jäsenkorjauksessa vammautuneiden osuus on alle prosentti ja niistä ei kovin montaa tapausta Suomessa. Niihinkin syynä usein on ettei hoidettava ole kertonut kaikkea itsestään tai syvällä on joku ongelma jota ei huomata. sitä paitsi lääketieteen operaatioissa vammautuu enemmään vuosittain ja 95% heistä ei saa korvausta vaan kärsivät lopun ikäänsä. Tyypillisin vannautuminen on värttinä hermon jumiutuminen, joka mennään poistamaan leikkauksella ja usein kipu lähtee, mutta puutuminen jää tai päinvastoin. Leikkauksetkin voi välttää, jos hermopinne vapautetaan hermorata käsittelyllä.

Jos hoito ei ole kaikkien ulottuvilla niin pitää mennä hoitajalle kauemmaksi. Monet jäsenkorjaajat tekevät kotikäyntejäkin ympärin suomea. tsekatkaa, vaikka auttajalistan jäsenkorjaus kohdasta.

Kuten Seppo minullekin joskus sanoi, että jokaisella meillä on astrologisesti määrätty tehtävä, mutta pitää vain herättää sisältään parantaja ja alkemisti, joka näyttää luontaisen halu ja kyvyn johon meidät on luotu.
Minulle ainakin sairaus opetti kärsimysten kautta, että kuinka tärkeää on pitää itsestä huoli ja auttaa muita tervehtymään.

 smitten        smitten        smitten        smitten       smitten
tallennettu
VihreäKulkia
Vieras
« Vastaus #91 : 19.02.2006 05:42:08 »

hei!

Haluaisin myös kertoa oman kokemuksen jäsenkorjauksesta. Sairastan fibromyalgiaa ja lääkäri levittää käsiään ja lääkkeitä sekä kivun sietoa suosittelee vaivoihin. Mainitsin kerran jäsenkorjaajalle vaivastani ohimennen tavattuani hänet. en ollut aiemmin ollut käsittelyssä. Minua vaivasi poltemainen kipu oikean lapaluun alapuolella selkärangassa. Vikaa tutkittuaan hän totesi vaivan johtuvan SI-nivelestä ja ristiluun lukosta. Naksautettuaan ne paikoilleen kipu lähti lapaluun alta. Ihmettelin miten voi kipu ja vika olla eri puolella kehoa. Nyt ainakin henki kulkee ja kipu on poissa. kiitos jäsenkorjauksen.  smitten

Hyvä kun kivut on poissa. Outo skoljoosi, jos selkäranka on oikean lavan alla!
Valitettavan usein kolmoishermosärky sekoitetaan fibromyalgian oireisiin.
Molemmat inhottavia kipuja, kulkevat kehossa.    Onko diagnoosi tehty ?
Undecided

Muuten tervetuloa Astro forumiin.   2funny


Täältä lisätietoa si-nivelestä. Sekä asian osaavista henkilöistä on lista.
Si-nivel.
« Viimeksi muokattu: 19.02.2006 05:59:10 kirjoittanut VihreäKulkia » tallennettu
ulsa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #92 : 19.02.2006 06:17:23 »

huomenta
Anteeksi huono suomenkielen selitykseni, kun VihreäKulkia ihmetteli skoljoosin sijintia. Siis kipu ei ollut lavan alla, vaan lavan alaosan kohdalla selkärangan vieressä. Lääkäri on vaivaksi diagnosoinut fibromolyagian ja rangassa skoljoosia ja kyfoottisyytä. Nyt onneksi ranka on suoremmassa ja kivut poissa. Kiitos jäsenkorjauksen. Toivottavasti tuli nyt selvällä suomenkielellä ja kaikki ymmärsi mistä on siis kysymys. Meikäläinen jo n. 60-kympissä ja ekojakertoja astrossa ei oikein osaa tuota verbaalia ulosantia.  tickedoff
tallennettu
VihreäKulkia
Vieras
« Vastaus #93 : 19.02.2006 07:14:55 »

Meikäläinen jo n. 60-kympissä ja ekojakertoja astrossa ei oikein osaa tuota verbaalia ulosantia.  tickedoff

          Kyllähän Sinä sen nuorena ihmisenä opit, kun minäkin olen sen oppinut      


 2funny 2funny 2funny
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6357


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #94 : 19.02.2006 11:55:22 »

Hei "Salomi"

Ystäväni on menossa huomenna jalkapohjan hermon katkaisuun. 
Kipu heijastuu jalkapohjan holvikaareen ja varpaisiin.
 
Varpaiden nivelet menevät toistensa päälle. 
Tämä aiheuttaa hermopuristuksen ja vaikuttaa kävelyyn.
Erilaisia pohjallisilla on yritetty vaivaa hoitaa.

Ko. henkilöllä on yliliikkuvat niskanikamat.
Kävellessä tuntee kuinka ne "muljuavat".


Olen kysynyt häneltä onko kaikki mahdollinen tehty,
koska hermon katkaisu on lopullinen teko.

Hermoratahierojalla on käynyt.
Montako kertaa, sitä en tiedä.

Onko tähän muuta apua kuin puukko.
Itse ehdotin kääntymään Fysiatrin vastaanotolle.
- fysiatri on joskus naksutellut omia nikamiani paikoilleen

Tiedosta etukäteen kiitollinen



 smitten  Elämänilo   smitten
« Viimeksi muokattu: 19.02.2006 18:55:56 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
VihreäKulkia
Vieras
« Vastaus #95 : 19.02.2006 17:44:17 »

Vaikka minulta et kysynytkään, vastaan silti.

On kolme  mahdollisuutta. Hermopinne,joko kaularangassa/häntäluussa, taikka molemmissa.
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #96 : 19.02.2006 19:08:44 »

Moikka

Voi hyvänen aika noita lääkäreitä, kun aina heti ovat puukkoa tarjoamassa. Jalkapohjan hermon katkaisu todennäköisesti helpottaa varpaiden väliä, mutta katkaisun jäkivaivoihin sanon vain terve vaan ja onnea valitsemallaan tiellä.
Mitä todennäköisemmin hermo kipua on myös muuallakin ja lääkäri on vain tutkinut varpaita. Vaivan tosi syyn paljastaa onko hermo kipua säärihermossa, pohjehermossa, lonkkahermossa vain reisihermossa tai todennäköisesti hermosto on kipeä lantioon asti ja jalassa on liikunta rajoitteisuutta. Sylttytehdas yleensä löytyy hermoradalta kulkemalla kivun toiseen päähän. Harmi ettei lääkärit opiskele hermoratojen toimintaa tarkemmin. Eilen muuten uutisissa kerrottiin, että lääkärit ovat vähentäneet jatko-opiskeluaan. Että se heidän ammattitaidosta, sillä kiinnostus taitaa olla lääketehtaan edustajien koulutuksessa.  uglystupid2

VihreäKulkian kanssa olen samaa mieltä, että hermopinne on todennäköisesti häntäluun alueella. ja mitä todennäköisimmin jalanhermot ovat kovilla jalan virhe asennosta, jonka voi tarkistaa makuu asennossa, silloin jalat asettuvat rennosti samaan asentoon. Virheasennossa jalkaterä kääntyy joko sisään tai ulospäin toiseen jalkaa verrattuna toimintahäiriöisessä jalassa. Kyllä jäsenkorjauksen ja hermoratakäsittelyn pitäisi auttaa ja henkilön oma paneutuminen terveyden ja liikunnan vaalimiseen parantumis prosessissa.

VihreälleKulkialle terveisiä kävin vihjaamilla sivuilla klikkautumassa sisään olihan ne mielenkiintoiset, mutta vielä alkutekijöissä eli ei vielä mitään uutta tai paremminkin ikivanhaa. Toivotaan sivuille hyvää jatkokehitystä ja positiivuutta kansanparannuksen maineen nousuun hoitona koululääketieteen rinnalla. Turha riitely, mollaus ja kinailu pitäisi lopettaa ja kekittyä ihmisten kokonaisvaltaiseen parantamiseen maailmankaikkeuden pelastamiseksi nykyisestä kiire helvetistä. Asiat riitelevät eivät ihmiset, joten tärkeintähän ei ole se kuka hoiodn ja millaisen antaa sairaalle vaan tärkeintä olisi parantaminen ja eheyttäminen positiiviseksi ja luovaksi yksilöksi yhteiskuntaan.

Välillä lipsuu toi runosuoni kukkimaan!!!!!!!!!!

 smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #97 : 19.02.2006 19:33:49 »

Heipaa kaikille! Smiley

Salomi, puhut joka suhteessa täyttä asiaa.

Varsinkin tuo sinun viimeinen kappaleesi on niin totta joka sana.
On hyvä osata olla myös eri mieltä, mutta rakentavasti, eikä toisiamme ja toistemme tietämystä talloen. knuppel2

Se ei ainakaan lisää luottamusta kehenkään jos yrittää toisia ja toisten tietoa talloa.Ei sillä ainakaan maailmaa paranneta.

Kenenkään halua toisen ihmisen auttamiseksi ei pitäisi vaikeuttaa.
Auttajia kun ei vielä läheskään riitä kaikille, jotka sitä tarvitsevat. smitten


                   smitten     maarita            smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6357


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #98 : 19.02.2006 19:34:32 »

Moikka

Voi hyvänen aika noita lääkäreitä, kun aina heti ovat puukkoa tarjoamassa. Jalkapohjan hermon katkaisu todennäköisesti helpottaa varpaiden väliä, mutta katkaisun jäkivaivoihin sanon vain terve vaan ja onnea valitsemallaan tiellä.
Mitä todennäköisemmin hermo kipua on myös muuallakin ja lääkäri on vain tutkinut varpaita. Vaivan tosi syyn paljastaa onko hermo kipua säärihermossa, pohjehermossa, lonkkahermossa vain reisihermossa tai todennäköisesti hermosto on kipeä lantioon asti ja jalassa on liikunta rajoitteisuutta. Sylttytehdas yleensä löytyy hermoradalta kulkemalla kivun toiseen päähän. Harmi ettei lääkärit opiskele hermoratojen toimintaa tarkemmin. Eilen muuten uutisissa kerrottiin, että lääkärit ovat vähentäneet jatko-opiskeluaan. Että se   heidän ammattitaidosta, sillä kiinnostus taitaa olla lääketehtaan edustajien koulutuksessa.  uglystupid2

...hermopinne on todennäköisesti häntäluun al ueella. ja mitä todennäköisimmin jalanhermot ovat kovilla jalan virhe asennosta, jonka voi tarkistaa makuu asennossa, silloin jalat asettuvat rennosti samaan asentoon. Virheasennossa jalkaterä kääntyy joko sisään tai ulospäin toiseen jalkaa verrattuna toimintahäiriöisessä jalassa. Kyllä jäsenkorjauksen ja hermoratakäsittelyn pitäisi auttaa ja henkilön oma paneutuminen terveyden ja liikunnan vaalimiseen parantumis prosessissa.

Kiitos "Salomi"[/color]

Soitan heti ystävättärelleni.
 
Hänellä on nyt flunssa ...., joten ehkä  luonto on puuttunut asiaan. 
Tämä olisi jo 3. kerta, jos  hänen leikkaukseen menonsa estyy.  :Smiley

Hermoratojen testaus on tehty.  Emg vai mikä sen testin nimi on  .... ?

Jokainen tekee omat valintansa, mutta tämän tiedon välitän eteenpäin.

Kiitos
   smitten


 smitten  Elämänilo  smitten
« Viimeksi muokattu: 19.02.2006 19:36:30 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6357


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #99 : 19.02.2006 19:47:07 »


Se ei ainakaan lisää luottamusta kehenkään jos yrittää toisia ja toisten tietoa talloa.

Kenenkään halua toisen ihmisen auttamiseksi ei pitäisi vaikeuttaa.


Hei "maareta"

Olen kanssasi täysin samaa mieltä.    smitten

Oma heikkous näkyy,
kun ei pysty näkemään
kokonaisvaltaisesti eri hoitomuotoja
ja niiden yhteiskäyttöä.
    angel


 smitten  Elämänilo   smitten
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
VihreäKulkia
Vieras
« Vastaus #100 : 19.02.2006 20:00:20 »


Se ei ainakaan lisää luottamusta kehenkään jos yrittää toisia ja toisten tietoa talloa.

Kenenkään halua toisen ihmisen auttamiseksi ei pitäisi vaikeuttaa.


Hei "maareta"

Olen kanssasi täysin samaa mieltä.    smitten

Oma heikkous näkyy,
kun ei pysty näkemään
kokonaisvaltaisesti eri hoitomuotoja
ja niiden yhteiskäyttöä.
    angel


 smitten  Elämänilo   smitten


Silloin kun osaa oman alueesa kunnolla, ei tavitse muita alueita.
Ei asiakkaasta tunnu  kivalta olla hoitajalla, joka tekee " keisarin vaatteita".
Tästä juuri kuulee pajon. Ja se on juuri syy ihmisten huonoihin mielikuviin. vaihtoehto hoidoista
Järki hoi, äly älä jätä.



 tickedoff tickedoff tickedoff
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #101 : 19.02.2006 20:57:11 »

Kaikessa lienee kysymys myös siitä onko jokin/jotakin pätevä tai epäpätevä.

Jollakin lailla 'pätevälle' voi antaa kunnioitusta siitä, että hän on lukenut hiki hatussa, laittanut likoon rahaa ja aikaa, kuinka monta vuotta lieneekään. Sitten on siinä sivussa myös vallalla käsitys älykkyysosamäärästä ja siitä että kaikista ei ole lukemaan. Kyllä minäkin annan täyden tunnustuksen opiskelun sitkeydestä ja ammattitaidosta.

Sitten on myös niitä, joilla on jo niin suuri lahja jollakin alueella (millä tahansa) että hän ei tarvitse siihen paljoakaan kirjatietoa vaan osaa ja ymmärtää kaiken tuosta vain (ajatelkaa taiteilijoita). Ja häntäkin arvostan kuin moni muukin sellaisenaan.

Ristiriita on siinä että vaikka joku lukee ja opiskelee kuinka, niin ei  ala oikein naksahda. Näitä tapaa joka puolella. Kuin myös, että 'osaa ja ymmärtää tuosta vain' on myös sellaisia, joilla on turhan suuret luulot osaamisestaan tai myös idea tai illuusio, että jos tuokin niin minäkin.

Ja taustalla sitten se suuri KATEUS ja mustina pilvinä ne omanarvon tunnot.
Millähän asteella me ihmiset noin suurenpiirtein vasta olemmekaan! Esoteeriset opitkaan eivät suuria arvosanoja anna ja eräs ystäväni huokasi, että ei ihmistä ole vielä syntynytkään kunnolla.

Yhteiskunta ei ainakaan suuremmasti tue lahjakkaita. Tasapäinen pitää olla.
Hyvä jäsenkorjaaja kun ei voi lahjaansa edes jakaa tai opettaa ja kuitenkin saa ihmeitä aikaan. Yhteiskunnanhan pitäisi antaa hänelle STIPENDI TAI KUNNIAKIRJA.
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #102 : 19.02.2006 23:51:40 »

Heipaa kaikille

Viela lisää tuosta edellisen juttuni viimeisestä kappaleesta.
On hyvä osata olla myös eri mieltä ja todellakin rakentavasti, eikä toisiamme morkaten.

Se ei todellakaan lisää luottamusta kehenkään.Eikä sillä tavalla sairasrta maailmaa paranneta.

Setältäni ja isovanhemmiltani joilta perin synnyin lahjana parantamisen taidot opettivat minua, että pitää olla nöyrä ja kiitollinen siitä, että on saanut jonkun yksillöllisen luonnonlahjan. Hyvä terapeutti ei väheksy eikä arvostele toisen tekemää työtä, koska jos sitä ei itse tee niin kuinka on oikeutettu arvostelemaan toisen osaamista. Hyvä terapeutti pyrkii pyytettömästi tekemään oman auttamistyönsä niin hyvin kuin mahdollista ja on valmis ohjaamaan ja opastamaan hoidettavaa muiden hoitojen pariin, kun oma ammattisuuntaus ei vaivaan auta. Ei pidä osotella toisia oppeja sormella syyttävästi, sillä kolme omaa sormea osittaa itseenpäin. knuppel2

Elävästä elämästä minulla on omakohtainen kokemus, miten käy kun kinastellaan omasta arvovallasta ja auttaminen jää sivu seikaksi. Osuin kerran kavereiden kanssa onnettomuuspaikalle, johon osui myös palopäällikkö ja poliisi. Viranomaiset väitteli kenskenään kumpio johtaa onnettomuus tilannetta arvon mukaan. Me autoimme loukkaantuneita, mutta kuinkahan olisi käynyt jos nämä kaksi viranomaisten edustajaa olisivat olleet vain kahdestaan onnettomuudessa?Huh??  uglystupid2
Kenenkään halua toisen ihmisen auttamiseksi ei pitäisi vaikeuttaa arvostelulla.
Kuten palstalla on mainittu, että auttajia kun ei vielä läheskään riitä kaikille, jotka sitä tarvitsevat niin annetaan työrauha kaiken sunnan terapeuteille.

Parempaa maailmaa odotellessa - yrittäkäämme parhaamme hoidoilla saada positiivinen energia lisääntymään tässä sairaassa maailmassa.
 smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6357


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #103 : 20.02.2006 00:08:43 »


Hyvä terapeutti ei väheksy eikä arvostele toisen tekemää työtä,
koska jos sitä ei itse tee niin kuinka on oikeutettu arvostelemaan toisen osaamista.

Hyvä terapeutti pyrkii pyytettömästi tekemään oman auttamistyönsä niin hyvin kuin mahdollista ja on valmis ohjaamaan ja opastamaan hoidettavaa muiden hoitojen pariin, kun oma ammattisuuntaus ei vaivaan auta.

Parempaa maailmaa odotellessa - yrittäkäämme parhaamme hoidoilla saada positiivinen energia lisääntymään tässä sairaassa maailmassa.

Hei "salomi"

Kiitos taas kerran rakentavasta ajattelumallista.

 coolsmiley

Oletko käynyt Fibromyalgia osiolla.  Kirjoitin sinne lehtijutusta.


 smitten  Elämänilo   smitten
tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #104 : 20.02.2006 00:13:07 »

Hei Salomi! Smiley

Voi miten vanhaa sydäntä lämmitti taas sinun kirjoituksesi.
Sinulla on terve asenne työhösi ja kaikkiin ihmisiin.

Minua on tällä pitkällä hoitojenhaku-matkallani johdatettu juuri saman asenteen omaavien hoitajien ja terapeuttien luokse.
Mutta juuri "puskaradion" kautta ne ovat löytyneetkin, ne parhaat.

Toivon sinulle monia antoisia vuosia auttamistyöllesi!

Kiitos, että olet olemassa!


               smitten    maarita            smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Tulostusversio  
 
Siirry: