Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Olemmeko ikuinen yksi joka kokee kaiken?  (Luettu 3029 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« : 03.06.2012 13:37:05 »

Oletetaan että olen oikeassa siinä miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

Oletetaan että voimme ihmiskuntantana todistaa sen tieteellisesti.

Miten se vaikuttaisi länsimaiseen kulttuuriin ja muihinkin kulttuureihin? Miten se vaikuttaisi ihmisten jokapäiväiseen elämään?

Ihmiskunta on kokenut kertaalleen ison maailmankuvan muutoksen. Maakeskinen maailmankuva jouduttiin hylkäämään jne.

Tavallaan Einsteinin suhteellisuusteoriakin mullisti maailmankuvamme. Ainakin joidenkin maailmankuvan ja tokihan nuo matemaattiset kaavat mullistivat maailmaamme isosti teknologisesti.

.

Jos http://www.onesimpleprinciple.com malli kuvaa maailmankaikkeutta oikealla tavalla, niin se tuo mukanaan filosofisen näkökulman siitä että me voisimme olla ikuinen yksi joka kokee kaiken erillisinä kuolevaisina eli me hän, ikuinen yksi kykenisi elämään miljardeja erillisiä elämiä saman aikaisesti.

Ihmisen aivot olisivat vain antenni jonka läpi liikkuvista pienistä ja nopeista tihentymistä aivot saisivat itselleen informaatiota joka suunnasta ja saman aikaisesti aivojen läpi liikkuviin tihentymiin absorboituisi informaatiota joka olisi erittäin nopeasti kaikkialla Aurinkokunnassa, linnunradan galaksissa ja jopa kaikkialla näkyvässä maailmankaikkeudessa.

Avatar ja Matrix elokuvissa elävää robottimaista kehoa ohjataan kauempaa, niin että omassa kehossansa oleva ihminen kokee elävänsä keinotekoisen kehon kautta. Tai näin ainakin Avatar elokuvassa. Matrixissa eletään ilmeisesti virtuaalisesti, mutta anyway, ei oman kehon kautta.

Voisiko ihmisen keho olla ikuisen yhden käytössä vastaavalla tavalla, niin että ikuinen yksi kokee kaiken yksi yhteen, niin että ikuinen yksi eli me hän voisimme kokea saman aikaisesti kaikki mahdollset elämät saman aikaisesti?

Olisimme kaikkialla, mutta silti kykenisimme elämään jokaisen kuolevaisen elämän erillisenä kuolevaisena, niin ettemme olisi ymmärtäneet totuutta syvällisemmin. Joka ollessaan totta, olisi tietysti hyvinkin tarkoituksen mukaista?

Jos maailmankuvamme muuttuisi ja voisimme todistaa tieteellisesti itse itsellemme että asia on niin, niin miten se vaikuttaisi ihmisten käyttäytymiseen?

Silloinhan kaikki se minkä teemme toisillemme, tulisi tehtyä ikäänkuin itsellemme.

Vaikka olisimme edelleen 100 %:sesti erillisiä ihmisiä, ymmärtäisimme tietyn tason kautta olevamme ikuinen yksi joka kokee kaiken.

Miten se vaikuttaisi ihmissuhteisiin?

Miten kukaan voisi olla enää mustasukkainen jos tietäisi että on mustasukkainen ikäänkuin itselleen?

 smitten
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
supikas
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 242



Profiili
« Vastaus #1 : 03.06.2012 19:51:56 »

tästä samasta asiastahan puhutaan monissa paikoissa, eri uskonnoissa ja uskomusjärjestelmissä....siis, että kaikki on yhtä, pikkuisen eri sanoilla, mutta sama asia kumminkin. Selitystapa riippuu sekä kertojan että kuulijan ymmärryksestä, että millaisena asia loppujen lopuksi ymmärretään, mitä sanat kenellekin merkitsevät. Mutta monetkaan eivät sitä käsitä, joten se totuus ei ole muuttanut ihmisen suhtautumista toiseen, kun koetaan se toinen toiseksi eikä itseksi.
tallennettu
Ikuinen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Kokonaisliikemäärä on ikuisesti vakio


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 03.06.2012 20:39:07 »

Juu, monissa kulttuureissa on käsite jonka mukaan ensin oli yksi joka halusi kokea itsensä jne. Mutta entäpä jos voisimme todistaa sen tieteellisesti itse itsellemme? Löytäisimme itse itsemme ulkoapäin? Vaikuttaisiko se ihmisten käyttäytymiseen?
tallennettu

Ikuisen asian Kokonaisliikemäärä on vakio
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: