Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Prince  (Luettu 8059 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« : 04.04.2006 18:49:00 »

Sattuukohan kukaan ollut tutustunut Princen karttaan?

Minua ainakin kiinnostaa mikä Princestä tekee Princen. Hän on syntynyt 7 kesäkuussa 1958 Minneapoliksessa USAssa, kellon aikaa en tiedä.

Kuun suhteen voin olla väärässäkin, mutta aurinkomerkki on kaksonen.
tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Synapsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili
« Vastaus #1 : 04.04.2006 22:28:08 »

Onpas upeaa tulkintaa minunkin kestosuosikista. Kiitos ja syvä kumarrus sign!

*jää malttamattomana odottamaan jatkoa*

T:Purple rain...
tallennettu

aurinko oinas    askendentti skorpioni    kuu kaksoset    merkurius kalat    venus harka     mars vaaka
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #2 : 05.04.2006 00:05:18 »

smitten

Tosi mielenkiintoista indeed.

Sieltä löytyy kaikki mikä Princeen liitetään. 

Mun ei varmaan tarvitse sanoa, että fanitan kans kyseistä artistia...  Grin
« Viimeksi muokattu: 05.04.2006 00:07:12 kirjoittanut Lez » tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #3 : 05.04.2006 00:21:54 »

Sieltähän se löyty.. Melkein koko ihminen.  smitten
tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #4 : 05.04.2006 09:03:19 »

Hienoa tulkintaa sign?! Cheesy

Kerrottakoon muuten vielä se Princen syntymädatakin tässä, eli 7.6.1958 klo 18.17 Minneapolis (MN), USA. Karttakin löytyy Astrothemesta (www.astrotheme.fr).

Itse en ole varsinainen Prince-fani, mutta toki 80-luvun lopussa teinivuosiaan viettäneelle heppu on tuttu. Wink Jäin miettimään, mikä kartalla voisi kertoa tuosta varsin erikoisesta kuvasta, jonka hänestä sai etenkin siihen aikaan kun hän muutteli nimeään ensin symboliksi (kuka muuten muistaa mikä symboli se oli - muistuttiko esim. jotain astrologian symbolia?) ja ohjeisti sitten, että se täytyy kirjoittaa "the artist formerly known as Prince"...toki tuo Pluto asteentarkasti MC:llä ja Skorppari-nousu sopivat tähän "identiteetinmuutosteemaan", mutta kurkkasin vielä, että hänellä tuo erikoisuuden planeetta eli Uranus näyttäisi olevan T-ristin kärkenä Leijonassa 9. huoneessa, neliöiden siis tuota sign?inkin mainitsemaa Neptunus-Venus-oppositiota. Ehkä hänen makunsa (Venus) asioissa ylipäätään on erikoisuuden tavoittelijan (Uranus) ja saattaa hiukan "lyödä yli" tuon neliön johdosta? Grin Neptunus toisessa päässä 12. huoneessa taas takaa sen, että mielikuvituksellisia ideoita riittää..? Muistaako joku milloin tuo symboli-juttu oli meneillään, viittaisivatko siihen jotkut tietyt transiitit?

Hauska oli minusta myös tuo Saturnuksen oppositio aurinkoon, tyyppihän on lyhyt kuin mikä ja tulikin heti mielikuvana mieleen, että Saturnusko hänet on pienentänyt? Smiley Tuosta sijainnista kakkoshuoneessahan sign? jo puhuikin. Itsetunto on siis varmasti ollut myös fyysisestä koosta kiinni - eikös hän käyttänyt paksupohjaisia korkokenkiä ihan yleisesti? Samasta asiasta tuli mieleen Tom Cruise, mitenköhän hänen kartallaan Saturnus on sijoittunut..?
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Synapsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili
« Vastaus #5 : 05.04.2006 10:16:54 »

What's with the name changes?

On June 7th, 1993 (his 35th birthday), Prince announced that he would change his name to an unpronounceable symbol. The glyph incorporates the male and female signs along with the alchemy symbol for soapstone.

The usual ASCII representation of the symbol is:

O ( + >

That's a capital "o," open parenthesis, plus sign, and greater-than sign.

However, on May 16th, 2000 Prince announced that he would resume using his former name, because his final contract with Time Warner (i.e., his publishing contract with Warner-Chappel) had expired. It seems that he will continue to use the symbol as a logo, however.

http://www.prince.org/faq/7_General_Prince_FAQ

Löysin tuommoisen linkin.
Minusta tuo symboli on tosi hieno. Taitaa nuo Pluto-vaikutteiset musiikkihemmot haluta omat symbolinsa, vrt. V.Valo.
tallennettu

aurinko oinas    askendentti skorpioni    kuu kaksoset    merkurius kalat    venus harka     mars vaaka
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #6 : 05.04.2006 12:43:52 »

Kiitos symbolin kuvasta! Smiley Ja Synapsille kiitos tuosta datasta. Mielenkiintoista. Mars ja Venushan ovat hänellä sikäli vahvat, että ne ovat omissa merkeissään: Mars Oinaassa, Venus Härässä...ja soapstone? Täytynee etsiä lisätietoa. Suomeksi se näyttää olevan saponiitti eli saippuakivi.

ainakin tr.pluto oli askendantilla 1990-luvun alussa ja kulki hänen 1-huoneessaan melkein koko 1990-luvun. Nimikin vietiin Cheesy

Jaaha, sopisi kai kuvaan! Wink Identiteettiä on muovattu urakalla...Pluton transiitin lisäksi tuolloin 7.6.1993 hänellä on ollut tr Saturnus melko tarkkaan yhtymässä kuuhun IC:llä: karsintaa, karsintaa - ja oppositio tietysti sinne Plutoon MC:llä samalla. Kuun hallitsija Neptunushan taas oli siellä mielen ja mielikuvituksen huoneessa eli 12:ssa tuon T-ristin osana. Ja transitoivat Uranus ja Neptunus olivat yhtymässä, joka osui hänen 3. huoneensa kärjelle Kauriissa.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #7 : 05.04.2006 13:03:30 »

Niin, no joku se löysikin sitten milloin tapahtui tarkka nimenvaihdos. En olisi muistanut. Lunttasin tuolta Prince sivulta, että ensimmäinen O(-> albumi ilmestyi vuonna 95. Toisaalta viimeinen Princenä julkaistu albumi noin seitsemään vuoteentuli ulos vuonna 93. Nimensä takaisin Princeksi hän vaihtoi vuonna 2000.

Muistaakseni Symboli, joksi hän myöhemmin itsensä nimesi, syntyi vähitellen. Ensin siinä oli vain miehen ja naisen symbolit yhdessä:
(http://www.princefams.com/gallery/albums/userpics/10034/tmwu.jpg)
Ja lopilta siihen keksittiin tuo torvi tuohon pallon ja viivan väliin:
(http://gs2040.sp.cs.cmu.edu/prince/prince.png)

En tiedä onko Prince itse nuo keksinyt vai joku PR mies, mutta epäilen, että Prince on ollut mukana hahmottelemassa jotain symbolia itselleen.
tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #8 : 09.04.2006 00:12:19 »

Tässä on muuten sitten Princen kiinalainen horoskooppi:

Koira
Koira on sotilas, jolta pieninkään vääryys ei jää huomaamatta. Hänen tarkkaa vainuaan, terävää kieltään ja ehdottoman oikeudenmukaista päättelykykyään on jokaisen syytä varoa. Hän takertuu pikkuseikkoihin, etsii virheitä ja epäkohtia mistä tahansa ja arvostelee mitä tahansa, kuiva lähes pirullinen hymynhäive suunpielessään. Koira on ikuinen pessimisti, itseensäsulkeutunut maailmanparantaja, joka ei odota mitään elämältään eikä lähimmäisiltään. Hän on sietämättömän itsepäinen, kunnollinen, tunnollinen, uskollinen ja rehellinen. Maine ja menestys tekevät hänet sairaaksi. Koira tekee parhaansa, ettei joutuisi tapahtumien keskipisteeksi, sillä hän on kaikkea muuta kuin seurallinen. Hän on huono puhuja ja aivan liian hyveellinen viettääkseen ulkokullattua seurapiirielämää. Koiralla on tappavan herkullinen huumorintaju, ja luultavasti hänen kykynsä tehdä elämän nurinkurisuudesta raakaa, rakastettavaa pilaa pitää hänet hengissä kurjaakin kurjempien kärsimysnäytelmien keskellä. Koira kätkee todellisen minänsä viileän ja pidättyväisen kuoren alle. Itse asiassa hän innostuu herkemmin kuin kukaan muu, eikä hänen innostuksensa laske yhtä nopeasti kuin muiden. Hän epäilee jatkuvasti sekä omia että niiden henkilöiden tunteita, tarkoitusperiä ja vilpittömyyttä joiden kanssa hän on tekemisissä. Mikäli koira päättää olla jonkun ystävä perusteellisen nuuhkimisen jälkeen, hän on sitä myös koko loppuikänsä, eikä jätä ystäväänsä pulaan tai hylkää tätä hädän hetkellä. Kukaan ei osaa kuunnella tai lohduttaa paremmin kuin koira. Hän on siinä määrin uskollinen, innokas ja auttavainen niitä kohtaan, joista pitää, etteivät kaikki yksinkertaisesti jaksa ottaa vastaan sellaista ylenpalttista huomiota kuukausi- ja vuositolkulla. Juuri tämän ominaisuuden vuoksi koiralla on epäonnea rakkaudessa. Mistä hän löytäisi elämänkumppanin, joka olisi yhtä intensiivinen kuin hän itse? Koira ei ole pitkävihainen, joskin hän sananmukaisesti räjähtää, hänen raivonsa ei kohdistu suoraan kehenkään. Hän on vain saanut tarpeekseen ja se siitä. Hänellä on vauhdikas ja myrskyisä lapsuus ja nuoruusikä, josta selviydyttyään hän kokee pystyvänsä mihin tahansa urotekoon. Hänen loppuelämänsä kuluu urotöiden ym. muiden hyvien tekojen kimpussa, joita hän osittain itse kasaa lakkaamatta tielleen. Koiralla on jatkuvasti tunne, ettei hän ole saanut mitään aikaiseksi, ja hänen pitäisi tehdä jotakin.

En tiedä, kun en tunne henk. koht. ihmistä, mutta on siellä jotain ihan sen perusteella mitä olen kuullut. Ei ole mitenkään seurallinen, eikä välitä näistä Holliwoodin kaikista seurapiiri pippaloista.
tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #9 : 09.04.2006 23:24:48 »

Käyppä katsomassa Housequekessa Kevin Smith talks about working with Prince (tai jotain sinne päin).
Ei mitenkään parhaat ihmissuhde taidon hänellä ja egoa löytyy KYLLÄ.  2funny
tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #10 : 10.04.2006 00:15:17 »

Grin

Mä oonkin aina halunnut olla salarakas.
tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #11 : 11.04.2006 13:51:28 »

astro.com:n "extended chart selection", -pullen astrolog- simple chart declineation:



"Sun in Gemini and 8th House: This person's spirit, ego, image of self, and
  sense of aliveness is inquisitive, witty, perceptive, adaptable, and seeks
  out information. Most often this manifests in the area of life dealing with
  sex, death, the occult, and other hard to grasp topics."


 smitten
smitten
tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: