Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Testataanko pysyykö tähdet mukana tässä elämässä?  (Luettu 2971 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
mutukka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 72



Profiili
« : 20.08.2012 09:50:53 »

Eli homman nimi: tulevana lauantainen astutaan avioon ja maanantaina sitten palataan koulun penkille ihan uusilla kuvioilla. Ihan kiinnostuksesta haluaisin tietää, mitä transiitteja ja muita juttuja voisi syynäillä? Tuntuu että elämässä on muutosta ihan kiitettävästi lyhyellä aikaa, ja onko tähdetkään pysyneet tämän kaiken perässä  Cheesy
tallennettu
mutukka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 72



Profiili
« Vastaus #1 : 22.08.2012 20:29:11 »

Anteeksi, ehkä esitin asiani huonosti  Embarrassed

Ja otsikkokin oli varmasti liian raflaava.

Ja täytyy myöntää, että minulle pitäis vääntää rautalangasta, että oppisin edes ennustavan astrologian alkeet, sillä en ymmärrä yhtään, miten niitä tähtien paluita lasketaan/katsotaan tai mitä tähden paluu edes tarkalleen tarkoittaa. Tiedän vain mitä mikäkin planeetta edustaa ja mitä kolmiot, neliöt ja sekstiilit ja oppositiot tarkoittavat. En edes tiedä, mistä pitäisi tähtien liikkeitä katselle.  uglystupid2

Minulla on vain tuo tähtien "voimakkuuskartta" tuossa omissa tiedoissani. Ennen elokuuta siinä oli paljon plutoa, vahvaa ja vähemmän vahvaa vaikutusta. Hassua, että sinä aikana en tuntenut mitään muutoksen tuulia elämässä, mutta sitten kun ne päättyivät, sitä varsinaista muutosta alkoi näkyä ihan huimasti! Hyvänä esimerkkinä työni, josta en ole koskaan aiemmin pitänyt. Muutos: en pidä hirveästi vieläkään, mutta tajusin jalostuneeni työntekijänä ihan pirusti siitä mistä vuosia sitten lähdettiin. Nyt olen valmis uusiin haasteisiin parempana työntekijänä, ainakin omasta mielestäni.

Pluto toimii näin hiljaisesti?

Junolla on joku transiitti sunnuntaille.  juno aspect_con kuu. Tunteisiin vetoavaa avioitumista? Naiseuskäsitys muuttuu, neidistä vaimoksi?

On vain hassua, että loppukuulle on "vain" kevyitä mars-liikkeitä. Tarkoittaako kenties sitä, että olisi vireyttä hankkia uusi ajokortti ja hoidella asioita pois? Niin ja istua siellä koulunpenkillä.

Mitään ajatuksia? Anteeksi jo etukäteen epämääräisyyttäni  buck2

tallennettu
mutukka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 72



Profiili
« Vastaus #2 : 22.08.2012 20:32:43 »

kartta, jos siitä mitään hyötyä on.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: