Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Apua elämäntehtävän löytämiseen  (Luettu 5468 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5940



Profiili
« : 16.09.2012 11:51:21 »

http://reallifespirituality.com/life-lesson/

Löysin tuommosen vahingossa, en oo vielä koettanu, mutta koetan mitä siitä saan aikaiseksi kuhan joudan.
tallennettu
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 373



Profiili
« Vastaus #1 : 16.09.2012 23:20:05 »


Herranen aika, positiivisella tavalla naksahti päässä ja painolastia vapautui kun tuon tein. Samoin myös oikeat maalit elämässä tulivat kirkkaammin näkyviin.

Kiitos oikein paljon tämän jakamisesta!  Smiley
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5940



Profiili
« Vastaus #2 : 17.09.2012 06:30:03 »

Hienoa Hamal

 smitten!
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5940



Profiili
« Vastaus #3 : 17.09.2012 10:21:58 »

No niin.
Mulla ei tullu mitään kovin suurta ahaa elämystä, vaan vahvistu se minkä jo tiesin. Mulla on kaunis läksy, noususolmu ravussa seiskassa  smitten Pätee just siihen mitä tästäkin tuli.

Mutta toimii kyllä.
tallennettu
AnniA
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 481



Profiili
« Vastaus #4 : 20.09.2012 07:19:44 »

kUN osaisi riittävästi englantia että tuon ymmärtäisi  Sad
tallennettu

"sopivasti sekaisin"
Lizzy
Vieras
« Vastaus #5 : 20.09.2012 11:30:34 »

Hei, minusta tämä oli mielenkiintoinen ja kun täällä harmiteltiin, että ei ymmärrä englantia niin tein tällaisen oman käännöksen tekstistä.  Smiley olkaatten hyvät.

Kuinka löytää elämäsi tarkoitus elämäsi haasteiden kautta

Elämänopetusten/läksyjen kokeminen fyysisessä kehossa on ollut miljoonia vuosia osa sielujemme suunnitelmaa. Siinä missä jotkut sielut ovat vapautumassa tästä oppimisprosessista, toiset ovat edelleen työstämässä näitä läksyjä ja haluan auttaa heitä.

Miten sielu valitsee elämän oppituntimme?

Kun sielu on valmis inkarnoitumaan se päättää listan asioista, joita haluaa oppia ja valitsee sitten syntyä ympäristöön, jossa on parhaat mahdollisuudet näiden asioiden oppimiseen. Sanotaan, että sielu haluaa oppia runsautta, hyvinvointia, yltäkylläisyyttä ja rikkautta.

Mikä seuraavista olosuhteista olisi paras näiden oppimiseen

1. syntyminen rikkaaseen perheeseen ja vain hyväksyä siellä oleva rikkaus ja hyvinvointi

2. syntyä köyhään perheeseen ja rakentaa itse yltäkylläisyytensä. Ryysyistä rikkauksiin -tyyppisesti.

Kyllä, numero 2 on haastavampi, mutta palkitsevampi vaihtoehto, joten rohkea sielu ottaa haasteen vastaan.

Ongelma on, että unohdamme sen kun tulemme maanpäälle. Nyt et ymmärrä miksi olet syntynyt köyhyyteen, kun taas monet muut ovat syntyneet kohtuullisesti toimeentuleviin perheisiin. Työskentelet koko ajan ja käyt iltakursseilla opiskelemassa. Aina kun näet toisten ostavan kivoja tavaroita sinä huolehdit tämän kuun vuokran maksusta ja mietit miksi elämä on niin ankaraa sinulle.

Totuus on, että olet juuri oikeilla jäljillä.

Annan toisen esimerkin, sielu haluaa oppia rakkautta ja myötätuntoa. Samoista syistä kuin edellisessä tapauksessa sielu voi valita syntyä rakkaudettomaan perheeseen oppiakseen ensikäden kautta millaista on elää rakkaudettomassa ilmapiirissä. Jotta he voivat oppia olemaan maailman rakkaus.

En usko, että valitsemme koskaan oppiläksyksemme mitään negatiivista kuten köyhyys. Pyrimme aina kohti jotain parempaa.


Vastakohdan kautta oppimisen ansa

Ilmiselvästi tässä vastakohdan kautta oppimisessa on ongelmansa. Koska olemme niin lyhytnäköisiä tässä fyysisessä maailmassa ja koska emme muista selkeästi valitsemiamme oppiläksyjä meistä voi tulla katkeria emmekä halua oppia vaan lopetamme opiskelun.

Tämä on surullista. Elämänläksyjen oppiminen on yksi elämän tarkoitus. (Elämä on myös vain tämän kauniin maailman kokemista ja upeiden energioidemme ilmaisemista.) Murjottamisessa ei ole mitään järkeä ja se on ajanhukkaa.

Tietoisuus elämäni oppiläksyistä on varmasti parhaita Akaasisen aikakirjojen lukemisen tuomia hyötyjä ja lahjoja. Mutta myös sinä voit löytää elämänläksysi haasteistasi.


5 askelta elämäntehtäväsi löytämiseen

tarvitset: muutaman paperin, pari värikynää ja paketin nenäliinoja sekä omaa rauhaa ja mahdollisuuden keskittyä.

1.) Listaa paperille elämäsi isot haasteet. Kirjoita niin monta kuin haluat. Tässä muutama esimerkki, mutta voit keksiä paljon muitakin.

- synnyitkö vanhemmille, jotka olivat sinua kohtaan väkivaltaisia tai kohtelivat sinua kaltoin?
- kuoliko toinen vanhemmistasi (tai molemmat) kun olit nuori?
- synnyitkö jonkin fyysisen rajoitteen kanssa?
- synnyitkö tavalliseen keskiluokkaiseen perheeseen, mutta jotenkin sinun oli silti vaikea löytää yhteys muihin?
- oliko sinulla toistuvasti ongelmia auktoriteettien kanssa?
- saitko lapsen hyvin nuorena?
- halusitko lapsia, mutta jostain syystä et pystynyt niitä saamaan?
- oletko ollut väkivaltaisessa suhteessa?
- oletko ollut tyytymätön uraasi?

2.) Kun olet saanut kohdan yksi listan valmiiksi tarkastele sitä syvemmin. Jokaisen haasteen kohdalla mieti ominaisuus mitä olet siinä tilanteessa etsinyt ja kirjoita se eri värillä. Kuuntele tunteitasi sen sijaan, että raapustelisit jotain yleistä. Tässä on kyse SINUSTA. Yritä keksiä jokaiseen kohtaan yhdestä kolmeen sanaa.

Esimerkiksi, jos synnyit vanhemmille, jotka pahoinpitelivät sinua halusitko rakkautta? Hyväksyntää? Vai saiko se sinut tavoittelemaan itsenäisyyttä? Saiko se sinut tuntemaan myötätuntoa ihmisiä, eläimiä, luontoa kohtaan? Tai ehkä juuri sinun tapauksessasi se kehitti huumorintajuasi ja sai sinut suhtautumaan kevyemmin asioihin?

3.) Katso listaa uudestaan. Toistuuko joku sana koko ajan? Näetkö jonkin ominaisuuden tai teeman, joka kulkee jokaisen haasteen rinnalla?

Kirjoita toiselle paperille se, minkä ajattelet olevan pääteema tai läksy mitä olet opetellut.

4.) Tutki ensimmäistä listaasi haasteista uudella tietoisuudella. Näetkö miten jokainen "negatiivinen" asia edesauttaa oppimaan juuri niitä asioita mitä haluat oppia. Käytä tähän kohtaan aikaa. Tämä on kriittinen kohta, joka voi muuttaa sen miten näet koko elämäsi.

5.) Jos huomaat uuden teeman tai läksyn nousevan esille tehtävien aikana, kirjoita se ylös toiselle paperille ja käy läpi vaiheet 1-4 kunnes koet "ahaa"-elämyksen, että tästä elämässäni on kysymys.


Huomioi tunnevihjeet

Mitä isompia tunnekoukkuja sitä todennäköisemmin se on sidottu jotenkin sielunsuunnitelmaasi. Onko elämässäsi joku, jolle et voi antaa anteeksi? Anteeksianto tai jokin ominaisuus, joka tältä ihmiseltä niin selvästi puuttuu voi olla yksi läksyistäsi. Onko jotain mistä olet syyttänyt "Jumalaa"? Luottamus ja avoimuus voivat olla oppejasi.

180 asteen käännös

Kun otat aikaa - ja ennen kaikkea rohkeutta- tämän tehtävän tekemiseen jotain ihmeellistä tapahtuu. Asiat, jotka häiritsivät sinua niin paljon eivät enää heilauta tunteitasi. Lakkaat pyörimässä siinä vuoristoradassa, joka on sinulle niin tuttu. Ne mitä kuvittelit elämässäsi hirveiksi vastoinkäymisiksi eivät ole sitä ollenkaan. Ne olivat mahdollisuuksia ja nyt näet sen selvästi. Ei niin kuin joku toinen kysyy sinulta "Mitä opit tästä?" (Mikä ärsyttävä kysymys)

Ihmiset voivat sanoa ilkeästi. He osoittelevat puutteitasi. Se voi ärsyttää, mutta mitä sitten. Sinä tiedät totuuden. (Ärsyttävä on ärsyttävää. Hyttynen on ärsyttävä, mutta et mene sen takia suunniltasi.) Tiedät, että nämä ihmiset puhuvat vain omista peloistaan.


Elämäntehtävän ymmärtäminen positiivisen oppimisen kautta

Tietäessäsi mitkä elämäsi läksyt ovat voit houkutella elämääsi positiivisempia oppimiskokemuksia. Sinun ei tarvitse kokea köyhyyttä ymmärtääksesi yltäkylläisyyttä. Jos niin olisi sinun pitäisi tehdä konkurssi joka viides vuosi. Voit kokea ja oppia yltäkylläisyyttä laajemmin, ilman että se liittyy välttämättä edes rahaan. Esimerkiksi osallistumalla hyväntekeväisyyteen tai vapaaehtoistyöhön.

Tulemalla tietoiseksi elämänläksyistäsi houkuttelet elämääsi positiivisempia kokemuksia. Ryhmänä me ihmiset olemme siirtymässä pois vastakohtien kautta oppimisesta ja tämä nopeuttaa oppimista.
tallennettu
AnniA
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 481



Profiili
« Vastaus #6 : 22.09.2012 23:07:50 »

kiitos  Smiley!
tallennettu

"sopivasti sekaisin"
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: