Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uusi tekniikka kirliankuvaukseen?  (Luettu 2531 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Gaikokujin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16



Profiili
« : 25.09.2012 21:53:16 »

feat. Mt Eden dubstep - Sierra Leone & Flux pavilion - Haunt You

http://www.youtube.com/watch?v=MgZPj1Jot30

Tervehdys,

ei ollutkaan kyse siitä, kuin että kaukosäätimet vain kärähtivät ja LED valot toimivat niin pystyn nytten jatkamaan koetta. Onneksi oli vielä kaksi toimivaa kaukosäädintä eli juuri sopivasti. Smiley

Ensi kokeeseen tulen käyttämään 4 eri kaukosäädintä ja myös yhdistämään muun värisiä valoja, kuin punainen ja sininen.

Kylvin hamppua ja myös pienen bonsaikasvin taimen. Valotehoa on 30 wattia mutta koska valo vilkkuu noin puolet ajasta, niin vain 15w mutta koska LED valoille tulee noin tuplavoltti niin se kuitenkin vastaa noin 30wattia (en tiedä prosenttia paljonko pystyy virittämään LED valoja ylivirralla): ledit eivät kuitenkaan kuumene niin tämä on suuri hyöty tästä tekniikastani eli tulevat periaatteessa ikuisiksi, koska materiaali ei korruptoidu lämmöstä. Ei myöskään tarvita aktiivista tuuletusta ja kasvit voivat kasvaa täysin kiinni LED valoihin.

Huomasin myös, että kaukosäätimiä voi käyttää rajoittamaan virtaa, ehkä jopa suoraan aurinkopaneelista. Tämä tekisi sen, että valaistuksessa ei tarvittaisi ollenkaan akkuja miten yleensä piensähköjärjestelmät toimivat koska koko boneko projektin idea on toimia erillisenä sähköverkosta. Myöskään ei tarvita erillistä vastusta LEDin ja virran väliin.

Mielenkiintoista on, kun otin ensi kertaa tavallisella kameralla kuvia, että valkoisesta kivestä ja kasvintaimesta hohtaa ikäänkuin samanlaista auraa, kuin kirliankuvauksissa. Voitaisiinko tätä tekniikkaa siis käyttää siinä myös?

Kun laitoin negatiiviset värit päälle videokamerassa niin tulee myös mielenkiintoinen efekti: vaikka käytössä on vain kaksi eriväristä valoa, niin videossa on havaittavissa kymmenittäin eri värisävyjä. Jokin tässä tekniikassa saa LED valot vaihtamaan väriä, jolloin spektristä muodostuu kattavampi kun tavallisella tekniikalla valotaajuus on lähes monokromaattinen.

http://forum.bonekobrothers.com/
tallennettu
Gaikokujin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16



Profiili
« Vastaus #1 : 26.09.2012 17:49:35 »


Tässä kuvat kännykän kameralla mitä otin. Mitään efektejä en ole lisännyt, ainoastaan kännykän kamerasta joissain kuvissa negatiiviset värit. Huomaa selvästi, kuinka uusi LED tekniikkaa saa tiety esineet loistamaan ikäänkuin auraa:

http://s293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/Kirlian%20kuvausta/
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: