Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Post-2012 ja sota naisia vastaan  (Luettu 56588 kertaa)
0 jäsentä ja 21 vierasta katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #30 : 07.02.2013 12:40:46 »

Taas ovelasti syyllistät syyttömiä. Vaikka edellisessä elämässä olisikin tehnyt kaameuksia, ei se tarkoita että karma kostaa aina samalla tavalla. Kuinkas diktaattoreille tai sarjamurhaajille maksettaisiin seuraavassa elämässä, tapettaisiin tuhat kertaa?


Shrii Shankara (n. 800 jaa), advaita vedaanta -filosofian kenties merkittävin hahmo, käyttää inkarnaatioiden lukumäärästä ilmausta

shata-janma-koTi (kooti).

Hän siis "niputtaa" inkarnaatiot (janma; lausu: dsanma) sadan (shata) "nippuihin".

Ilmaus 'koTi' (kooti) on sama kuin nykyintiassa 'krore' eli 10 miljoonaa:

koTi   & {-TI} f. the curved end of the bow, of claws etc., the horns of the moon; edge or point i.g., utmost degree, highest number (= 10 millions).

Noh, sata kertaa 10 miljoonaa lienee noin miljardi!

Eli mikäli Shankaraan on uskominen, reinkarnaatioita normaalisti riittää vaikka muille jakaa...?

 Huh

jantUnAM narajanma durlabhamataH pu.nstvaM tato vipratA
tasmAdvaidikadharmamArgaparatA vidvattvamasmAtparam.h .
AtmAnAtmavivechanaM svanubhavo brahmAtmanA sa.nsthitiH
muktirno shatajanmakoTisukR^itaiH puNyairvinA labhyate .. 2.

Kääntäjä on "hieman" supistanut tuota lukumäärää, tai sitten hän on käyttänyt
jotakin muuta sanakirjaa:

Human nature is the hardest of creaturely states to obtain, even
more so that of manhood. Brahminhood is rarer still, and beyond that
dedication to the path of Vedic religion. Beyond even that there is
discrimination between self and nonself, but liberation by
persistence in the state of the unity of God and self is not to be
achieved except by the meritorious deeds of hundreds of thousands of
lives. 2

-- Shrii Shankara Bhagavatpaada, Viveka-cuuDaa-maNi (Crest [cuuDaa] jewel [maNi] of discrimination [viveka])
« Viimeksi muokattu: 07.02.2013 13:54:05 kirjoittanut sideman » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #31 : 07.02.2013 13:19:16 »

Mielenkiintoinen vähän toisenlainen näkemys diktaattoreista/joukkomurhaajista:

Jos vaikka nyt otetaan esimerkiksi Hitler, otti häneksi inkarnoitunut sielu itselleen todella rankan tehtävän: Jonkun oli alullepantava se karmea toisen maailmansodan härdelli holokausteineen ihan vain ihmiskunnan herättämiseksi huomaamaan että jotain tarttis tehdä. Samalla tavoin tähän ihmiskunnan herättämisen työhön uhrasivat itsensä kaikki ne, jotka kuolivat keskitysleireillä, heidän sielunsa oli valinnut tehdä tämän uhrauksen samoin  kuin Hitlerin sielu oli valinnut tehdä sen uhrauksen että ryhtyy diktaattoriksi ja 'hirviöksi.' Ei sellainen ole mikään helppo juttu sielulle, joka on inkarnaatioiden välillä solu jumalan ruumiissa kaikkine siihen kuuluvine ominaisuuksineen. Vähän kuin suostuisi näyttelemään pahista elokuvassa, kyllähän useimmat mieluummin sitä hyvistä näyttelisivät...

Ja toinen maailmansotahan sai aikaan YK:n perustamisen ja ylipäätään ajatuksen siitä että kansojen pitää kehittää juuri YK:n tapaisia kanssakäymisen muotoja jotta vastaavanlainen maailmanpalo ei uudestaan iskisi. Ja keksittiinpä siinä maailmansodan härdellissä myös penisilliini, mikä oli ennen nykyisen holtittoman lääkitsemisen ja antibioottiresistenssin aikaa positivinen asia. Toinen maailmansota myös käynnisti siirtomaavallan lopullisen hajoamisen ja monet entiset siirtomaat itsenäistyivät sen jälkeisen parin vuosikymmenen aikana - eli nämä kansat pääsivät vihdoin toteuttamaan ihan omaa karmaansa.

(Ja vuoden 2004 tsunamissa kuolleet sielut olivat valinneet tämän osan auttaakseen ihmiskuntaa kokemaan myötäntuntoa, huolenpitoa ja rakkautta. Samoin ne 33 päivää maan uumenissa viettäneet kaivosmiehet Chilessä, siinä tarinassa vain oli onnellinen loppu.)

Ihan kaikki ei välttämättä ole karmallista, vaan sielut voivat myös valita vapaaehtoisesti olla mukana isoissa katastrofeissa tai kansanmurhien uhreina vaikuttaakseen ihmiskunnan mielentilaan ja tunnetilaan. Ehkä nimenomaan sellaisissa isoissa katastrofeissa tai joukkomurhissa joissa kuolee satoja/tuhansia/miljoonia ihmisiä kyse onkin sielujen yhteissuunnitelmasta vaikuttaa ihmiskunnan ajatteluun/tunteisiin/mielentilaan ihmiskunnan kehitystä edistävällä tavalla ja karmankeruuta ovat pikemminkin kahden tai muutamien ihmisten väliset väkivaltahärdellit.

Lähden näihin kanavointeihin on  jälleen Kryon-kanavoinnit, mutta intuitioni ja korkeimman minäni ääni puoltaa ainakin minulle tätä asiaa siinä määrin että se on osa tämänhetkistä maailmankatsomustani.

Jotekin tämä tuntuu myös logistisesti järkevältä sikäli, että kun intialaista perinnettä en seuraa, minun näkemykseni inkarnaatioiden määrästä yhdellä planeetalla (kun peli on valmis ja asiat opittu aloitetaan uusi peli uudella pelikentällä) on jotain vähän alle tuhannesta muutamaan tuhanteen. (toiset pelaavat nopeammin kuin toiset). Eipä oikein inkarnaatiot riitä esim. siihen että jokainen keskitysleirillä kuollut jossain tulevassa elämässä tappaisi Hitlerin sielun senhetkisen inkarnaation. Tämä puoltaisi sitä että karma on yksilöiden ja pikkuryhmien välistä mutta valtavat joukkotuhot ovat tarkoitukseltaan aivan toisenlaisia, ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden tapa säätää kehitystään haluttuun suuntaan.

tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
epona
Vieras
« Vastaus #32 : 07.02.2013 17:59:27 »

Minä taas olen ajatellut, että tuolla baarikierroksella jne. mahdollisimman pieniin vaatekappaleisiin pukeutuminen taas viestii päinvastoin huonosta itsetunnosta. Omaa itsetuntoa haetaan sieltä seksikkyydestä ja paljastavasta pinnasta, eikä luoteta omaan itseensä viehättävänä. Toki joku voi vain pitää siitä tyylistä, mutta en ole koskaan ajatellut, että se olisi suurimman osan syy pukeutua niin.

No puhuinkin Naisellisesti ja naisellisuutta korostaen pukeutumisesta.

Ei tosin mene mun kaalin se, että miten itsetunnon puute ja paljas pinta pukeutumisessa kulkee käsi kädessä. Mielestäni Elektrikko sanoi viisaasti "on vaiheita" pukeutumistyylissä. Eikö kaikkien tulisi saada hakea sitä omaa, juuri itselleen sopivaa tyyliä? Ja miksi paljas pinta on jollain tavalla väärin?
Eikö se pikemminin ole sellainen jumalan lahja, päivän piristäjä kun saa vapaasti katsella ja antaa mielikuvituksen hetken laukkailla..


Se on jännä, miten tässäkin viestiketjussa sitten keskitytään seksuaalisuuden mustamaalaamiseen. Onhan nyt seksuaalisuus ja omasta kehostaan nauttiminen luonnollista ja sen pitäisi olla kaikkien synnyinoiekus. Se, että jos joku haluaa ilmaista itseään sitten pukeutumalla erittäin paljastavasti niin pitäisi sekin olla sallittua; Minun mielestäni. Eihän me olla täällä tuomitsemassa toisiamme?



Sitten tämä karma-aihe, josta tässä myös sivutaan. Eikö sitä voisi vaikka rukoilla, että vapautuu karmastansa ? Ettei kenties olekkaan tarve maksaa kaikki ed. elämissä tehdyt asiat?



/A
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #33 : 07.02.2013 18:30:30 »

Mulla ei ole vaiheita, vaan olen montaa asiaa yhtä aikaa. Nuorempana on vaiheita, nyt on monenlaisia tyylejä. Voin olla yhtenä päivänä minihameessa ja seuraavana reisitaskuhousuissa ja maihinnousubuutseissa. Ja molemmat tuntuvat ihan omanlaisilta eli kuuluvat omaan tyyliin. Minun tyylini taitaakin olla vain se 'muodonmuuttaja.'  Grin

Mutta joo, paljas pinta ja seksikäs pukeutuminen voi olla  yhtä hyvin oman naiseuden juhlistamista ilman mitään itsetunto, ongelmia. Ainakin minä koen sen niin. Toisaalta en ole yhtään sen vähempää soturi kun pukeudun naisellisesti, tai yhtään vähemmän nainen kun pukeudun kuin soturi. Useat vastakkaiset asiat voivat olla totta yhtä aika, jos ei itse jämäytä itseään siihen rajoittavaan tilaan, että olisi oltava jotain tiettyä ja vain yhtä asiaa.

Tämä pukeutumisen pohdintahan lähti siitä, että pukeutumisella olisi muka jotain merkitystä raiskatuksi tulemiseen. Ei muuten edes ole, tuulipukuinen voi joutua raiskatuksi ihan yhtä todennäköisesti kuin minihameinen. Pukeutuminen on vain raiskaajien ja taleban-henkisten naiset-piilooon seksistien tekosyy ja keino syyllistää raiskattua raiskaajan sijaan.

Niinpä näen melko surkuhupaisana että tämä ketju on tämän pukeutumisen suhteen vaarassa muuttua yhdeksi osaksi sitä sotaa naisia vastaan. [Vitsivaroitus!] Voitaisiinko sitä varten perustaa vaikka 'paljastavasti pukeutuvat ovat huoria ja/tai kärsivät heikosta itsetunnosta ja  ansaitsevat tulla raiskatuksi' -ketju niitä varten jotka luulevat asian vaikuttava raiskauksiin ja kokevat että uhri on osasyyllinen.   Grin  Cheesy

Kehotan lukemaan tämän Thuileanin linkin takaa (laitan vielä tähän uudelleen) löytyvän artikkelin, jos vain enkku onnistuu:
http://www.huffingtonpost.com/soraya-chemaly/message-to-girls-about-re_b_1518849.html#slide=327551

Siellä sanotaan asiat aika lailla siihen malliin josta tykkään.
« Viimeksi muokattu: 07.02.2013 18:33:22 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #34 : 07.02.2013 19:28:50 »

Joo. Toi huora-asenne elää vielä hyvin voimakkaasti vielä tänäpäivänä. Jos naisilla on hieman enemmän miehiä tai harrastaa vapaita suhteita tai on muuten luonteeltaan avoin ja viehättävä miesten silmissä niin johan sitä ollaan huorittelemassa. En tiedä. Oisko niin että vielä naiset kilpailee keskenään miesten huomiosta ja haluaa olla miesten silmissä viehättävä. Mistäköhän tämäkin juontaa juurensa tämä loputon halu miellyttää miestä?
Sitten jos on liian itsenäinen ja omaa hyvän itsetunnon niin ei tunnu sekään aina kelpaavan. Minulle on sanottu että koska olen niin kaunis niin en voi olla rehellinen ja ystävällinen, se kun ei vain miesten silmissä sovi yhteen. Hohoijaa.. Tykkään myös pukeutua fiiliksien mukaan tosin enimmäkseen pukeudun perusfeminiinisesti mutta silti minussa elää sopivasti pieni soturi. Nykyään olen huomattavasti rauhoittunut. Nuorempana olin ihan mahdottoman kapinallinen mutta ilman sitä en olisi selvinnyt. Nykyään naisihanteeni on lähinnä hengellinen, en pyri niinkään pukeutumisen kautta ilmaisemaan itseäni (vaikka siitä vielä nautin) vaan persoonani kautta. Elää se visio todeksi jota koen sydämessäni. Ja siinä riittääkin puuhaa koko loppuelämäksi  Grin
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
epona
Vieras
« Vastaus #35 : 07.02.2013 19:44:32 »

Minua järkyttää lukea näitä raiskausuutisia Intiasta. Tämäkö on nyt se post-2012 uusi aika?


Niin se kehityshän on monivaiheista ja loppujen lopuksi hyvin hidasta. Tuskin ihmiskunta / maailma yössä mihinkään muuttuu, vaikka jollain tavalla nuo taivaankappaleet ovat kuulemma nyt kallistuneet siihen suuntaan, että ihmiskunnan on nyt otollisempaa riuhtautua irti sellasista matalamman värähtelytason jutuista..

Eihän hei hiuksetkaan kasva kaljusta takas ihan hetkessä. Tssä puhutaan nyt ilmeisesti jonkun ~30 vuoden syklistä, joka alkoi joskus ed. vuosituhannella ja jatkuu vielä muutaman vuoden. Joidenkin arvioiden mukaan ihmiskunnalta tulee viemään 2-3 sukupolvea "korjata" tilanne tai saada asiat jollain tavalla inhimilliempään järjestykseen.


David Icke ym. radikalistit ovat kuulemma varoittaneet, että nyt eletään vielä hyvinkin synkkiä hetkiä kun illuminati tai ne jotkut liskot kuussa yrittää viimeisillä keinoilla pitää ohjakset itsellään - Onhan se ihan sairasta sekin, että EU on kaatunut,(tilalle tullut erooPPA unioni) eikä siitä ole inahdustakaan missään..


http://luetut.blogspot.com.es/2006/09/jan-guillou-noitien-asianajaja.html

Mutta - siis takaisin tuohon naisten vainoon. Tuli meileen tämä kirja, jonka luin toissa kesänä. Erittäin mielenkiintoinen - ilmeisesti silloin joskus 16-1700 luvun vaihteissa elettiin jossain massapsykoosissa. Siis todella mielenkiintoinen kirja - ja hauska peilata sitä tämän päivän "Massapsykoosiin" (pelätään sikainfluenssaa, uskotaan politikkojen valheisiin, syödään myrykettyä ruokaa ja eletään kuin päättömät kanat kanahäkissä)


Eikö tämän päivän iltiksessä ollut artikkeli jossain Papaya Uudessa Guneassa elävältä poltetusta "noidasta", Muuten??


 idiot2

Joo, ei. Mä jatkan tutkimusta elävän ravinnon vaikutuksesta mun jaksamiseen ja meditoin. Jotenkin pidän tän maailman menoa naurettavana nykyään ja hyvä niin. Ei kaikkea tarvitse ottaa niin raskaasti..

/A

tallennettu
Nefarian
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 327



Profiili
« Vastaus #36 : 07.02.2013 19:48:02 »

hah, pakkohan tähänkin keskusteluun on osallistua.. Cheesy
onkohan tuosta raiskauksen uhrien pukeutumisasiasta tehty jotain tilastoa? vai onko se vaan yleinen käsitys, että vähäpukeinen tod näk raiskataan helpommin.. mä en ainakaan usko, että se pukeutuminen siinä on se juttu niinkuin tässä on jo tätä asiaa pohdiskeltu..
kuitenkin, ristiiriitaisuudeksi tähän sanoisin, että jotenkin on tullut sellainen olo, että esim. pedofilien toimintaan tuo lasten pukeutuminen sitten taas saattaa vaikuttaa.. mitäs mieltä muut..? vai onko tässä myös se sama kyseessä kuin aikuisten raiskauksessa, että on vaan himo eikä sillä oo väliä miltä se toinen näyttää.. Asiasta nyt sen enempää selvää ottaneena tuntuu, että pedofileilla on kuitenkin jonkinlainen "kaava" ikä/ulkonäkö/sukupuoli homma siinä uhria valitessaan.. "perusraiskarille" kelpaa ihan vaan joku heikko polun varressa..

niin ja tuosta karmasta vielä.. tuskimpa se äkkikuolema jossain tsunamissa on kovin kamala kokemus ollut.. ennemminkin jotain karmaa heidän läheisillään maksettavana ehkä itselleen.. ja ajatellen tosiaan esim. noita Hitlerin "uhreja" niin ehkäpä heillä ollut jotain omaa karmaa mitä on maksettu ja Hitler ei itsessään tätä joudu maksamaan takaisin kaikille tuhansille..
ja sitten myös oonkin miettiny tuota, että jos raiskaaja on raiskattu seuraavassa elämässä osat tavallaan vaihtuu, tullaanko sitä muuttamaan jossain kohtaa niin, että kierre ei jatku, vaan karma maksetaan takaisin toisella tapaa tai ei lainkaan.. tuskin ihan hetkeen aikaan..
tallennettu

..just go with the flow..
epona
Vieras
« Vastaus #37 : 07.02.2013 20:08:28 »

Niin niin. Eihän tuossa- karman kierre ajattelussa mitään järkeä ole. Eikö se tosiaan mennyt niin, että karmasta on nyt mahd. vapautua / koko sielunvaelluksen kestäneen toimintamallien TOISTO voidaan lopettaa?

/A
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #38 : 07.02.2013 20:09:02 »

Enhän minä sitä tarkoittanut, että paljastavasti pukeutumisessa olisi jotain väärin. Miksi huonossa itsetunnossa olisi jotain väärin? Ei omanikaan ole mitenkään kolhuton, toteutan monia heikon itsetunnon piirteitä. Eikä siinä ole mitään väärää, vaan se on inhimillistä. Ei se silti poista sitä, että monissa tapauksissa paljaalla pinnalla haetaan hyväksyntää tai tunnetta siitä, että joku pitää itseä seksikkäänä. Tietenkään ei jokainen ja joka tapauksessa, mutta mielestäni mahdollisista syistä saa keskustella. Oman kokemukseni mukaan joku aika taaksepäin minulla oli juurikin tuon hyväksynnän hakemisen takia oli tarve kiinnittää huomiota siihen, että pukeutuminen on seksikästä. Nykyään olen huomannut, että tarve näyttää seksikkäältä on vähentynyt merkittävästi. Nykyään voin pukeutua ties miten, kunhan vain on lämmin eikä tarvitse kärsiä kylmää.  Grin Kai se on se, että kun ei enää tarvitse miestä metsästää.. Tai se, että jousimies kun oon, pidän luonnollisuudesta ja sitä kautta uskon olevani ihan yhtä naisellinen ja seksikäs. Ja olen laiska laittautumaan.  :Smiley
tallennettu
Nefarian
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 327



Profiili
« Vastaus #39 : 07.02.2013 20:53:44 »

miksi ylipäätään on se ajatus olemassa, että nainen pukeutumisellaan voisi olla syyllinen.. hulluahan se on.. raiskaus ei missään tapauksessa ole hyväksyttävää.. pukeutuminen voi korkeintaan houkutella jotain kännilääppijöitä baarireissulla, mutta ei raiskareita.. ne on asia aivan erikseen.. mutta tästä päästäänkin hyväksikäyttäjiin.. onko eroa raiskaajalla ja hyväksikäyttäjällä..?  oliko se ero siinä, että hyväksikäytön uhri ei ole tajuissaan tai muuten tiedostavassa tilassa..
päänsäryn tässä taas saa kun miettii tällästä kevyttä aihetta mistä ei mitään ees tiedä..
tallennettu

..just go with the flow..
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #40 : 07.02.2013 23:34:14 »



Sitten tämä karma-aihe, josta tässä myös sivutaan. Eikö sitä voisi vaikka rukoilla, että vapautuu karmastansa ? Ettei kenties olekkaan tarve maksaa kaikki ed. elämissä tehdyt asiat?

/A

Ellei tähän jutskaan ole perehtynyt, mieluiten harrastamalla meditaatiotekniikkaa, joka mahdollistaa ns. puhtaan (eli pelkän,
sisällyksettömän) tietoisuuden kokemisen, voi olla hankalaa tai jopa mahdotonta hiffata seuraavaa:

Ainakin joogafilosofian mukaan karman (sekä "hyvän" että "pahan") kasaantuminen johtuu siitä, että sielumme (tai miksi ikinä
todellista itseämme haluamme nimittää) samaistuu väärällä tavalla fyysiseen olemukseemme. Tuo todellinen itsemme (aatman
tai aatmaa, puruSa, neljäs tietoisuuden tila, jne.) ei ole koskaan syntynyt eikä koskaan kuole. Karmasta vapautuminen lienee mahdollista vain ns. valaistumisen kautta (yoga-suutrassa käytetään termiä kaivalya).

Riittäköön tämä nyt näin aluksi, kun alkaa pänniä
tämän foorumin lagaaminen. Mistähän mahtaa johtua, että kirjaimet tulostuvat viipeellä, joka tuppaa käymään hermoille?
Millään muulla foorumilla en ole tuota havainnut. Koneeni kieltämättä  on suorituskyvyltään melko vaatimaton...


« Viimeksi muokattu: 07.02.2013 23:36:30 kirjoittanut sideman » tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #41 : 07.02.2013 23:55:44 »



Fact The suggestion of avoiding walking alone, especially at night is a common suggestion to avoiding sexual assault. However, only 9% of rapes are committed by 'strangers'. Women are raped in their homes and in their work places where they are less likely to be believed and even less likely to report. This myth can control movements and restricts freedom. This can feel like women are living under a 'curfew' and that it is a woman's responsibility to be either in or out at certain times. More than 80% of rapes are committed by known men.


Siis käytännössä lähes aina raiskaaja ja uhri tuntevat toisensa ennestään??

 Shocked
tallennettu
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #42 : 08.02.2013 08:46:43 »



Sitten tämä karma-aihe, josta tässä myös sivutaan. Eikö sitä voisi vaikka rukoilla, että vapautuu karmastansa ? Ettei kenties olekkaan tarve maksaa kaikki ed. elämissä tehdyt asiat?

/A

Ellei tähän jutskaan ole perehtynyt, mieluiten harrastamalla meditaatiotekniikkaa, joka mahdollistaa ns. puhtaan (eli pelkän,
sisällyksettömän) tietoisuuden kokemisen, voi olla hankalaa tai jopa mahdotonta hiffata seuraavaa:

Ainakin joogafilosofian mukaan karman (sekä "hyvän" että "pahan") kasaantuminen johtuu siitä, että sielumme (tai miksi ikinä
todellista itseämme haluamme nimittää) samaistuu väärällä tavalla fyysiseen olemukseemme. Tuo todellinen itsemme (aatman
tai aatmaa, puruSa, neljäs tietoisuuden tila, jne.) ei ole koskaan syntynyt eikä koskaan kuole. Karmasta vapautuminen lienee mahdollista vain ns. valaistumisen kautta (yoga-suutrassa käytetään termiä kaivalya).

Riittäköön tämä nyt näin aluksi, kun alkaa pänniä
tämän foorumin lagaaminen. Mistähän mahtaa johtua, että kirjaimet tulostuvat viipeellä, joka tuppaa käymään hermoille?
Millään muulla foorumilla en ole tuota havainnut. Koneeni kieltämättä  on suorituskyvyltään melko vaatimaton...




Itse en usko tähän ollenkaan. Jos maailmassa on 7 miljardia ihmistä niin tämän mukaan todella harva pääsee kierrosta pois. Ja mikä valaistuminen? Nämä uskonnot ja gurut on vuosisatojen ajan yrittänyt ohjata ihmisiä valaistumiseen ja vain harva näitten mukaan edes valaistuu. Miksi? Valaistuminen tapahtuu ainakin omasta kokemuksesta aina kerroksittain ja lopullinen pääsy kotiin ei ole mikään ylivoimainen juttu. Ja mistä tietää että toinen on valaistunut, eikös tämä ole aina subjektiivinen kokemus?
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #43 : 08.02.2013 10:12:02 »

Joo. Toi huora-asenne elää vielä hyvin voimakkaasti vielä tänäpäivänä. Jos naisilla on hieman enemmän miehiä tai harrastaa vapaita suhteita tai on muuten luonteeltaan avoin ja viehättävä miesten silmissä niin johan sitä ollaan huorittelemassa. En tiedä. Oisko niin että vielä naiset kilpailee keskenään miesten huomiosta ja haluaa olla miesten silmissä viehättävä. Mistäköhän tämäkin juontaa juurensa tämä loputon halu miellyttää miestä?

Naisten kilpailu miesten huomiosta ja suosiosta, sekä naisille kulttuurillisesti sallitut keinot vaikuttaa omaan elämäänsä - vaivihkainen manipulointi ja passiivis-aggressiivisuus jne - ovat tasan samat keinot, jotka ovat aina olleet ORJIEN ainoat keinot vaikuttaa millään tavoin omaan elämänkulkuunsa.

Samalla tavoin orjat esim. antiikin aikaan juonivat toisiaan vastaan kilpaillessaan asemasta isännän suosikkina ja ainoat vaikuttamisen keinot heillä olivat ne nykyään 'naisellisina' pidetyt vaivihkaisen manipuloinnin ja juonimisen keinot.

Koska olen vapaa ihminen, kieltäydyn käyttäytymästä kuin orja, vaikka kulttuurimme edelleen pitääkin naisellisina vain niitä orjan keinoja. Minä vaikutan elämääni suoralla puheella ja toiminnalla, vaikka sitten saisin sen vuoksi kuulla olevani riivinrauta, rekkakuskilesbo, tai että en ikinä saa miestä kun olen tällainen. Nämä lausumat ovat sitä jatkumoa jolla yritetään saada naiset tyytymään orja keinohin omaan elämään vaikuttamisessa. Ei kiitos.

Tästä ei puhuta tarpeeksi, naisten toistensa nälviminen ja passiviset vaikuttamisen keinot ovat aina ne, joita ovat alistetut pakotettuja käyttämään, koska muuten voi lähteä henki. Naisten tulisi joukkona irrottautua tästä orja-asenteesta, vaikka kulttuuri yrittääkin väittää heille, että se saa heidät menettämään naisellisuutensa.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #44 : 08.02.2013 10:14:08 »

Siis käytännössä lähes aina raiskaaja ja uhri tuntevat toisensa ennestään?

Jep, ja tämä näkyy sukupuolien erilaisessa 'pelon maantieteessä:' Miehille vaarallisimpia paikkoja ovat ulkotilat, naisille sisätilat - oma tai tuttavan koti.

Naisen kannattaa siis valita kaverinsa ja puolisonsa todella huolella, tai olla pätevä puolustamaan itseään.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: