Diabeetikon näkökulmasta kuulostaa jotensakin hurjalta kuunnella näitä puheita ketoosin hyvää tekevästä vaikutuksesta. Väitän, että terveilläkin ketoosin kohdalla on kyse elimistön reaktiosta hätätilanteeseen, liian vähäiseen ja yksipuoliseen ravinnon saantiin.
Terveen henkilön ketoosi on eriasia kuin diabeetikon tai liikaa ryypänneen joutuminen ketoasidoosiin, linkki:
http://fi.wikipedia.org/wiki/KetoasidoosiTerveellä on ketoosissa alhaiset verensokerit, kun ne diabeetikolla ketoaisdoosin jouduttaessa ovat todella korkeita. Kun minulla todettiin diabetes virallisesti, en tietenkään heti mennyt lääkäriin oireiden ilmaannuttua, vaan sinittelin vajaan vuoden, niin että olin lopulta pelkkää luuta ja nahkaa. Lopulta jouduin tietysti sairaalaan, menin sinne ihan omin avuin.Verensokeriarvot pyörivät 40-50 välllä ja ketoaineita löytyi verestä, joten jouduin teholle. Tiedän olen "hieman" hullu ja itsetuhoinen.
Minulla diabeetikkona on ketoasidoosin joutuessani hyperglykemia eli korkeat verensokerit ja terveellä ihmisellä ketoosiin joutuessa on hypoglykemia eli alhaiset verensokerit. Sinällään kyse on molemmissa tapauksissa samasta ilmiöstä eli elimistö alkaa muuttamaan valkuaisaineita sokereiksi. Diabeetikolla insuliinin puutteen tai insuliinin toimimattomuuden vuoksi veressä olevat sokerit eivät pääse elimistöön ja vastaavasti terveellä sokerien puute aiheuttaa tämän ketoosi-ilmiön.
Ketoasidoosi suomennetaa happomyrkytykseksi, samoin terveen ihmisen elimistö ketoosissa happamoituu. Miten tämä korreloi syövän kanssa?? Olen kovasti tutkaillut näitä erinäköisiä vaihtoehtohoitoja etsiessäni itselleni "ihmeparannusta" tästä I-tyypin diabeteksesta. Tämä dokumentti syövän vaihtoehtohoidoista ja nykyisestä kovasta lääketieteestä ja sen historiasta on todella valaiseva, löytyy tuolta suomennettuna:
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/09/01/dokumentti-miksi-syopaa-ei-saa-parantaa/#Minua kiehtoi tässä dokkarissa ehkäpä eniten tuon italialaisen lääkärin Simoncinin ajatus syövästä sienen aiheuttamana sairautena ja sen hoidosta ruokasoodalla. Ruokasooda on tehokkain myrkky sieniä vastaan ja tällöin on kyse nimenomaan siitä, että elimistön happamuutta vähennetään, nostetaan elimistön emäksisyyttä. Sienet viihtyvät happamassa ympäristössä. Ruokasoodan käytöstä syövän hoidossa löytyi useitakin esimerkkejä, tässä yksi:
http://www.youtube.com/watch?v=Yl8Y8I_TsjILuulen ettei tuo melassin lisääminen soodaliuokseen ole kuitenkaan pelkkä makukysymys, luulen että melassin/siirapin lisääminen tehostaa soodan vaikutusta. Monet käyttävät pelkkää soodaa närästyslääkkeenä vrt samariini. Toinen juttu mihin törmäsin aivan yllättäen ruokasoodan osalta, oli kirjoitus usarin blogissa, missä kirjoittaja kertoi päässeensä ikävästä ja tuskallisesta ihottumasta eroon ruokasoodan avulla. Hän kertoi sekoittaneensa ruokasoodaa ihan normaaliin ihorasvaan ja voidelleensa sillä ihon ja ihottuma hävisi. Mielenkiintoista.
Toinen mielenkiintoani herättänyt "ihme-, luomulääke" on ollut C-vitamiini. Pillereinä nautittunahan C-vitamiini ei kunnolla imeydy elimistöön ja sitten törmäsin tällaiseen C-vitamiiniin:
http://www.youtube.com/watch?v=1cBp879mfgI&playnext=1&list=PL771C7F123B15622A&feature=results_mainEli hankitaan apteekista askorbiinijauhetta ja soijalesitiiniä. Sitten tämä liuos käsitellään ultraäänipuhdistimella ja C-vitamiini on valmis. PS kerralla ei kannata tehdä suurta määrää, ei säily pitkää aikaa edes jääkaapissa. Suosittelen. Tässä yksi "ihmeparantuminen" Uudesta Seelannista C-vitamiinin avulla:
http://www.youtube.com/watch?v=vTXSTGGRvKY