Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ouija-lauta  (Luettu 14484 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 373



Profiili
« Vastaus #15 : 21.04.2013 17:56:21 »

Niin. Valmius kanavointiin (energiakehon tarpeeksi hyvä taso) vaaditaan mun mielestä myös apuvälineillä tehtävään kanavointiin jotta ihmisen itsensä tiedostamaton vaikutus viesteihin saadaan minimiin. Kyllä niitä viestejä tulee silloin helposti, kuin annettuna. Kannattaa pyytää viestejä vain rakkauden taajuudella toimivilta hengiltä ja vaikka ihan sanallisesti kieltää negatiivisten henkien pääsy sun piiriin. Energioiden laadunhan tunnistaa siitä onko kanavoinnin aikana raskas vaiko keveä ja hyvä fiilis.

Kuulostan varmaan vähän naiivilta kun puhun näistä hyvistä ja pahoista hengistä mutta fakta on se että molempia on. Negatiiviset entiteetit antavat myös huonon olon lisäksi valheellisia viestejä jotta voivat käyttää kanavoijaa omiin tarkoituksiinsa. Positiivisen entiteetin antama viesti on taas rakentavaa ja rakastavaa.
tallennettu
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #16 : 21.04.2013 19:38:44 »


Katsoin taas eilen TV 5:n  Klo 15.00 : Viestejä tuonpuoleisesta. Theresa Caputo on meedio, johon henkimaailma ottaa yhteyttä kaiken aikaa arkipäivän askareiden keskellä. Kun hän meni pitämään istuntoa, hän pyysi että hänen omat tunteensa ja ajatuksensa poistettaisiin, etteivät ne sekaannu henkien viesteihin. Opiskelen näitä yhteyksiä tuon ohjelman avulla, kun tuntuu että nyt on sopiva aika tietää enemmän.  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #17 : 21.04.2013 21:02:59 »

Mietin tuota lautaa ja sen toimivuutta. Toisaalta se on helpompi tapa saada viestejä mutta silloin ei välttämättä tunnista energioita samalla, joten ehkä siinä voi saada herkemmin kosketuksen näin ns kiusaajiin. Kait harhjoittelu tuottaa tässäkin tulosta.
Ja mitä tulee näihin negatiivisiin energioihin niin kyllä hekin ovat tietoisia totuudesta mutta ne tunnistaa helposti siitä että ne tekee vain kiusaa. Minulle ne on joskus tuonut ihan totuudellisen (varoituksen) viestin yhdestä henkilöstä, jonka kanssa mulla oli hankalaa. He eivät ole kovin lojaaleja toisilleen...
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Nefarian
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 327



Profiili
« Vastaus #18 : 21.04.2013 21:24:45 »

olen kyllä itsekin kokenut jonkinlaisen kiusaajan ja silloin energia oli vähän ahdistava ja se olikin once in a lifetime opetus, että näitäkin on.. silloin opin, että täytyy pyytää valoa ja rakkautta ja totuuksia.. mutta ei ne mitään demoneja kuitenkaan ole..
tallennettu

..just go with the flow..
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1652


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #19 : 28.04.2013 18:04:05 »

Kaikki pahoista hengistä ym. ouijan yhteydessä meuhkaavat on kyllä joko täysiä amatöörejä tai sitten eivät vain ole sinut oman pimeän puolensa kanssa. Kokeneena laudan käyttäjänä totean että siinä ollaan kyllä ihan ITSENSÄ, omien alitajuisten ajatustensa ja tunteittensa kanssa tekemisissä, ja jos niitä ei kestä niin silloin ko. lautaan ei kannata koskea.

Tosin nykyään ihmiset eivät taida kestää oikein yhtään mitään menemättä pois tolaltaan.  :Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: