Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Soijaa pukkaa (skorpioni&neitsyt)  (Luettu 5328 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
kanti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36


Profiili
« : 19.08.2013 18:45:22 »

Hei!

Jos joku ei ole kyllästynyt näihin "tulkintapyyntöihin", niin apua kaivattaisiin. Tiedän monen olevan sitä mieltä tickedoff , että tutkikaa&tutustukaa itse asioihin, että voitte itse tulkita astrologiakarttoja. Monesti aloitan kiinnostuneena tutkimaan astrologiaa, mutta se sitten hiipuu erinäisistä syistä  Cheesy.

Joten jos jottain kiinnostaa autella, niin tiedot liitetiedostoina (jos nyt sain liitettyä ne viestiin). Tiedän, että hyvä olisi olla tuo kartta, mihin on kummankin tiedot laitettu (hitsi kun en muista kartan nimeä..).

Hän tuntuu ihmiseltä kenen kanssa haluan olla, mutta en tiedä missä määrin. Opetamme toinen toisiamme elämän syövereissä ja rakastamme toisiamme <3. Itselle on vaan hieman tullut epäilys, että onko suhteella tulevaisuutta vai onko tämä hetken rakkaus. Joko minua pelottaa olla tässä suhteessa tai sitten se on jotain muuta.. Olisi kiva kuulla, miten olemme astrologian kannalta lutviutuneet toisiimme. Olemme tunteneet jo viisi vuotta, mutta parisuhteessa vuosi.

Kiitoskiitos smitten, jos jollain on aikaa hieman avata tältä saralta.

tallennettu
kanti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36


Profiili
« Vastaus #1 : 12.10.2013 14:01:06 »

Soijaa pukkaa yhä enemmässä määrin. Eikö kenelläkään kommentoitavaa Huh
tallennettu
Downtempo
Vieras
« Vastaus #2 : 13.10.2013 02:32:58 »

maamerkkiä ja vettä... kumpi laskee muurinsa aiemmin, molemmat "salaperäisiä", kuka ottaa selvää kenestäkin?
ainakin kartan puolesta näin ympäri pyöreesti on hyvä jos on samoja elementtejä... mut kumpi sit uskaltaa antaa ittensä peliin? aikaa kuluessa molemmat antaa pienii palasii itestään. suhde paranee vuos vuodelta ja oppii aina vaan uutta toisesta. vähän eripari askendentti - deskendentit. toinen menevämpi rohkeempi jouskari, toinen tarkka neitsyt, joka janoo kalan herkkyyttä, mut muut elementit on aika tasapainosii, eli luulis löytyvän hyvääkin syvää yhteyttä ja ymmärrystä.

ainoo kuu vaaka tuo ilmavuutta ja ei niin sielujen sympatiaa kuu kauriin kans, tunnekäsitteet voi olla vähän erit, ei ymmärrä toista tunnepuolella..väärinymmärryksiä, toinen on eritaajuudella....
mut venus - mars on neitsyessä, mikä antaa hyvää vastakaikua toisen neitsyt nousulle, auringolle, kuu kauriille ja marsille, eli mennään jalat maassa pikku hiljaa, samoilla taajuuksilla.

sit toisella aurinko skorpparissa, toisella venus ja merkurius, eli siihenki löytyy intohimoo ja ymmärrystä toiseen, et kaikki peliin vaan. kumpi ottaa vallan, vesi vai maa? järkeilläänkö vaan pääseeks tunteet valloilleen tosissaan, järkeilläänkö ja analysoidaan liikaa? vaan annetaaks mennä vaan.... kannattaa olla suora ja eikä analysoida liikaa, mut sit ei kannata olla liian tunteiden vietävä, et myös järkee peliin. balanssi. niin eiköhän se romanssi roihahda....
tallennettu
Downtempo
Vieras
« Vastaus #3 : 13.10.2013 02:50:30 »

sit kannattaa muistaa, et ei liikaa aattele suurpiirteisesti asioita, eli just sitä järkeilyä, älä takerru liikaa asioihin, mitä oot muodostanu ajatuksen toisesta, koska et voi tietää aina totuutta. kannattaa olla niin rehellinen ittestään mitä voikaan olla. mut älä sorru liiaallisuuksiin hakeekseen huomioo toisesta. teillä on joku "yhteys" ja semmonen väylä, niin koita löytää se ja pidä siitä kiinni, niin se menee soljuvasti eteenpäin.
tallennettu
kanti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36


Profiili
« Vastaus #4 : 14.10.2013 10:42:07 »

Kiitoksia sinulle Downtempo kommenteistasi! Arvostan niitä kovasti smitten.

Moni asia kolahti kyllä niin nappiin. Etenkin tuo tasapainon löytäminen, ei liikaa järkeilyä mutta ei liikaa tunteellisuutta. Itse järkeilen ja analysoin aivan liian paljon. Peilaan menneisyyteen ja luulen tietäväni mitä toinen ajattelee/tuntee. Mutta eihän se pidä ollenkaan paikkaasa, on kyllä tullut huomattua monta kertaa luuloni vääräksi!! Pistää ihan vihaksi itteäni kohtaan, että taas! uglystupid2 Nyt viimeksi tuli olo että haenko vaan huomiota tätä kautta, varmuutta hänestä. En tiiä. En vaan aina ota selvää hänestä, niin siksi kai sitä tulee analysoitua.. Maa vai vesi?

Ja mitä tulee tuohon tunnetasoon, liekö tuo kuu vaa'assa etten niin hanakasti näytä tunteitani, kun hänestä taas tuntuu että on enemmän mukana suhteessamme.

Huhhuh, senkun tasapainon löytäisi niin olis hyvä..  Cheesy
tallennettu
Anno
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #5 : 14.11.2013 22:48:59 »

Miksi et vaan olisi mukana täysillä, tuli mitä tuli.  Kestää sen ajan minkä kestää ja se on ok. Nauti matkasta! Ja tästä hetkestä. Karttoihin en osaa kommentoida mitään. Ei ole minun pala kakkua. Smiley
tallennettu
kanti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36


Profiili
« Vastaus #6 : 22.11.2013 09:28:45 »

Anno, ai niin tuollainenkin vaihtoehto on olemassa  Wink. Olla mukana täysillä ja tässä hetkessä.

On sitä ihminen kyllä välillä hupsu, tai ainakin täällä on. Onneksi on teitä jotka muistuttavat mitkä asiat tässä nyt ovat tärkeitä  smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: