Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Miesten kosiolahjat?  (Luettu 14908 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #30 : 12.09.2013 11:48:52 »

Yrityselämässähän nää lahjat on tuikin tavallista ja kuuluu asiaan jotta asiakkuus säilyy mutta mietin että mistä tuo tunne tulee siitä että joku yrittää lahjoa? Miksi toisille tulee tällainen olo? Monissa kulttuurissahan tämä taitaa olla tavallista?

No juuri siitä kulttuurista ja sen vaikutuksesta se tulee: Suomalaiseen kulttuuriin ei ainakaan nykyään kuulu se, että mies antaa koko ajan lahjoja ja kukkasia ja treffeilläkin on ihan tavallista että kumpikin maksaa omansa - varsinkin tapailun alkuvaiheessa.

Kulttuuriin tulee kasvaa/tottua pitkään, jotta sen käyttäytymistavat tuntuvat luonnollisilta, sen vuoksi suomalaisesta on aivan luonnollista oudoksua lahjojen antamista - ainakin ensitreffeillä tai ylenpalttisen paljon.

Ei suomalainen nainen välttämättä etsi miehestä elättäjää, koska naiset ovat täällä taloudellissti melko itsenäisiä ja sen vuoksi ehkä kulttuuriinkaan ei kuulu se, että mies ryhtyy heti kärkeen esittelemään taloudellisia resurssejaan lahjoja antamalla. Se, että jotkut naiset sitä ovat varsinkin nykyään ryhtyneet vaatimaan tosi paljon, johtunee yhdistelmästä liian paljon huonoa tositeeveetä (tai muuta tv-ohjelmaa) ja puuttuva ymmärrys kulttuurien välisistä eroista.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: