Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy neuvoa, harjoittelen korteilla ja heilurilla!  (Luettu 69699 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Indium
Vieras
« Vastaus #90 : 20.09.2013 03:44:20 »

Hei! Kysyisin neuvoja siihen että miten löytäisin luotettvia ja ihania ystäviä ymäpärille kaupungista, johon olen vasta vähän aikaan muuttanut?  Smiley kiitos paljon jos sinulla on aikaa vastata kysymykseeni  smitten

Hei AnnaAleksandra!

Sydämellisillä narreilla varmasti on jotain viisautta tähän asiaan! Pistänpä kysyen  Smiley

Ja sinähän sait Lepäilevän narrin käänteisenä.

Lepäilevä narri on väsyksissä! On haaskausta puskea luonnollisten rajojesi yli siinä pelossa, että menetät jotain. Jos koko ajan käyt tankki tyhjänä, poltat varastosikin ja et saa aikaan mitään tärkeää. Nyt on aika ottaa askel taaksepäin, ja antaa asioiden tulla luo omaan tahtiinsa. Ei ole syytä ahdistua tai antaa epämukavan olon viedä rauhaasi. Vaikka tahtoisit asioiden olevan pitemmällä kuin ne ovat, sinun on paras kunnioittaa elämän luonnollista virtaa ja olla kärsivällinen.

Sillä välin, voit rauhoitella levotonta Sieluasi keskittymällä päätöksiin, joiden tekemistä olet vältellyt. Sen sijaan että yrittäisit saada toiset tekemään mitä haluat, tämä on tilaisuutesi keskittää huomiosi siihen, mitä sinun pitää nyt tehdä. Levottomuutesi voi olla sitä, että yliarvioit toisten voimat ja aliarvioit omasi. Tutki tarkkaan mistä olet vastuussa ja mistä et ole, koska se palauttaa rauhan Sielullesi ja mielellesi.

Käytä intuitiotasi, että huomaat missä kohtaa ei kannata puskea enempää, ja sen sijaan jättää asiat kehittymään omaan tahtiinsa. Lepää rauhassa, ja luota että tämä tapahtuu ihan kuin pitääkin.

Kiteytyksenä, lopeta ajoissa ennen kuin palat loppuun.

---

No niin, sinulla ei ole hätää. Älä suotta ajattele että on, jos ystäväpiiri ottaakin aikansa kehittyä - niinhän se menee, kun kyse ei ole turhista puolitutuista. Smiley Kannattaa hoitaa käytännön asiat ja päätökset pois jaloista vaivaamasta, jos sellaisia tosiaan on, niin sinulle jää sitten enemmän voimiakin kulkea avoimin mielin.

Jostain syystä haluan tässä kohtaa jakaa, että olen aikaisemmin onnistunut ihan nimeltä kutsumaan itselleni uusia ystäviä, ja hyviä sellaisia tulikin - yllätyin kyllä itsekin! Mutta tosiaan, määrittele minkälaisia ystäviä haluat ihan niin tarkkaan kuin haluat, ja usko että he kyllä tulevat, kunhan tienne vain vihdoin risteävät oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Maailmankaikkeudella on välillä melkoinen huumorintaju näissä jutuissa smitten
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #91 : 20.09.2013 04:10:06 »

Hei,

Kysyisin minun työtilannetta.. miltä  näyttää ja joko mun rakkaani kihlais?  smitten

Kiitos jo etukäteen  Smiley

terkuin
aava1

Hei aava1!

Nostanpa siis yhden narrin sinua tapaamaan, ja neuvomaan työtilanteesi suhteen.

Ai mutta sinä sait Taikurin!  Shocked

Hän kääntää elämäsi nurinpäin ja saa sinut kyseenalaistamaan kaiken! Hän haastaa päätöksesi ja prioriteettisi, rikkoo sääntösi, sekoittaa mielesi, ja piilottaa asioita näkyvistäsi. Hän pöllähtää ovellesi kun on suuren muutoksen aika, halusit sitä tai et.

Taikuri muuttaa muotoaan ja ikään kuin "lainaa" elämäsi ihmisiä lähettääkseen sinulle ajankohtaisia viestejä. Hän puhuu äitisi, pomosi, parhaan kaverisi, hierojasi tai vaikka postimiehen suulla ja puhuu viisauksia ja varoituksia, jotka tulevat kuin puun takaa, saavat sinut pysähtymään ja todella miettimään. Hän yllyttää sinua haastamaan auktoriteetit, ottamaan voimasi takaisin, purkamaan sitoumukset jotka eivät toimi, ja sallimaan itsellesi elää elämääsi kuin haluat. Hän tosin varoittaa että jos haluat mukaan ja olla aito, sinun täytyy päästää irti kaikesta varmistelusta. Tämä viesti ei ole tarkoitettu pelkureille.

Taikuri kiusoittelee sinua, että katsoisit uudelleen mihin olet suostumassa. Hän ihmettelee, mikset jo väsy valittamaan kaikesta, mitä et halua, ja milloin oikein saat rohkeuden ja vimman tavoitella sitä, mitä oikeasti haluat. Hän pyörittelee silmiään kuullessaan selityksesi, koska hän pitää niitä säälittävinä. Hän kehoittaa sinua kysymään itseltäsi, "Olenko nyt aito?"

Hän ei suostu tunnustamaan mitään muuta auktoriteettiä kuin sinut, vaikka itse olisit eri mieltä. Jos yrität riidellä tästä asiasta hänen kanssaan, hän nauraa sinulle, koska hänhän on oikeassa, ja sinäkin tiedät sen. Taikuri on tyly egollesi, mutta vapauttava Sielullesi. Hän tuli tänne vapauttamaan sinut ankeuttavista, keinotekoisista asioista joihin olet suostumassa, ja yhdistääksesi sinut takaisin todelliseen itseesi. Hän saa sinut kyseenalaistamaan sanojasi, tekojasi ja uskojasi brutaalilla rehellisyydellä. Hän ei ole sentimentaalinen, hän ei välitä kenenkään tunteista enempää kuin totuudesta, ja hän on aidoimman itsesi ohjaava ääni, rehellinen ja todellinen loppuun asti.

Taikuri tuli luoksesi, koska sinä kutsuit hänet. Hän vastasi Sielusi lähettämään hätäkutsuun. Hän nostaa jännitystä saadakseen sinut kohtaamaan pelkosi ja ratkaisemaan ne, joten toivota tämä narri tervetulleeksi. Vaikka hän on haastava ja ärsyttävä, muista että hän on tullut vapauttamaan sinut ja auttamaan sinua elämään aidommin. Lähde mukaan, ja kohta naurat hänen rinnallaan. Hän ei ole vihollisesi, hänen vihollisiaan ovat pimeys ja pelko. Sinä olet vapaa. Olet aina ollut. Taikuri tuli tänne muistuttamaan sinua siitä.

---

Jotenkin tämä tuntuu nyt sellaiselta viestiltä, että älä suostu työhön joka ihan aidosti epäilyttää tai on moraaliasi/arvojasi vastaan. Jos olet nyt sellaisessa, niin harkitse vakavasti, haluatko jatkaa. Taikuri on hyvin vahva kortti, ja nyt se oikein ravistelee.  Shocked

Kysyin heilurilta kihlauksestasi, se mietti pitkään mutta sitten osoitti hiljaa että "KYLLÄ". Mahdollista on, mahdollista on, vibat ovat ilmassa  smitten
Tosin tuo miettimistauko voipi tarkoittaa, että joudut odottelemaan kärsivällisenä  :Smiley
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #92 : 20.09.2013 04:13:50 »

No voihan Narri, nyt kyllä pläjähti - ja ihan nappiin  Shocked
Tyhjyyttä: kyllä! Työ meni eikä uutta ole tiedossa. Sisimmässä on olo, että sen alan töihin ei ole paluuta, en edes haluaisi. Minulla on itseasiassa jo kaksi ammattia, mutta nyt on siis olo, että ei niistä kumpikaan ole oikea. Olen puskenut ko. töissä tahdonvoimalla, ja tuloksena on ollut vain turhautumista, floppeja. Kuukausi sitten kirjoitin itselleni motoksi “When I let go of what I am, I become what I might be” ... ja mikä olikaan Narrin sanoma!? Opiskella haluaisin, mutta en tiedä mitä ... tai joitain ideoita on, mutta en pysty tähänkään keskittymään, koska kiireen ja paniikin tuntu vie keskittymiskyvyn! Lisäksi byrokratia laittaa tässä kohden kapuloita rattaisiin. Stressi ja paine on kova tehdä jotain, heti. Silti tässä parin viikon aikana on tullut oloja, että enpä teekään mitään, antaa olla. Menen lapiohommiin pihalle, kun on niin kaunis ilmakin, luen ihan huvikseni ... tai en tee mitään, kuljeskelen, katselen. Kummallinen olo, että juuri minä voin tehdä noin. Ulkoiset puitteet ovat minulla muuten vakaat, olen onnellinen (ja poden huonoa omaatuntoa, että täällä vain pyörin kotirouvana!) - ainoa ja suurin stressini on työni, urani, tehtäväni ... mikä se on!? No, yritän nyt vain keskittyä tähän hetkeen ja tehdä kaikkea, mistä pidän.

Kiitos Sinulle ja Narrille  smitten

Oi, vau. Kiitos palautteesta, hätkähdin oikein kun luin! Cheesy 
Oikein ihanaa syksyä sinne ja kaikkea hyvää smitten
« Viimeksi muokattu: 20.09.2013 04:20:27 kirjoittanut ind1 » tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #93 : 20.09.2013 04:37:41 »

Nonii, vähän sain purettua jonoa tänä unettomana yönä, nyt olen sivulla 6 ja Eleanor seuraavana. Jatkan taas mahdollisimman pian, mutta kipeänä, umpiunisena tai kiireisenä en pysty.  buck2

Voisin samalla katsoa, mitä heilurille sopivia kysymyksiä tuli sen jälkeen, kun se ensimmäinen hukkui ja nostelin vain Narreja jonkin aikaa. Pistän vastaukset noihin yksärillä, ettei ketju mene solmuun.  Smiley
tallennettu
Mervi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili
« Vastaus #94 : 20.09.2013 08:57:25 »

Kiitos ind1 Smiley

Huh-huh jopa nostit kortit  :Smiley
Olen lukenut useaan kertaan tekstin ja miettinyt itseäni tosi syvältä.
Jotenkin en voi oikein löytää itseäni tuosta tekstistä Undecided

Jotakinhan sieltä tietenkin löytyy esim. itsekriittisyys jollain tasolla, mutta ei siinä painavuudessa kuin tekstissä olevat sanat kertovat.
Eiköhän useimmat ihmiset ole jossain määrin kriittisiä itseään kohtaan, ainakin joissakin tilanteissa :Smiley

Täytyy vielä lukea narreja uudelleen, sieltä voi avautua asioita joita en vielä ole tiedostanut Smiley

Olis aivan ihana, jos voisit katsoa mitä heiluri kertoo Wink Ja voit laittaa yksityis viestinä tulemaan.
Kiitän sinua vielä smitten
Muista levätä ja enkeleitä jokaiseen kortin nostoon. angel
tallennettu
Xuelai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 161



Profiili
« Vastaus #95 : 20.09.2013 11:15:33 »

Saisinko minäkin neuvoja alkavaan syksyyn joka tuntuu niin masentavalta  smitten
tallennettu
Nasutar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8



Profiili
« Vastaus #96 : 20.09.2013 12:27:03 »

Kerro jotain parisuhteestani. On ollut pahemman luokan luottamuspula...  Undecided
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #97 : 21.09.2013 01:47:27 »

Hei ind1! Nostaisitko minulle työhön ja rakkauteen? Smiley

Kiitos!  smitten

Hei Eleanor!

Nostellaanpa sitten kummallekin asialle.  Smiley

Työelämällesi nousi Kiitollisuuden narri.

Viisaudessaan hän muistuttaa sinua nyt arvostamaan siunauksiasi. Mitä sitten haluatkin, menestys alkaa siitä, kun iloitset asioista, jotka sinulla on nyt. Tutki millainen elämäsi on tänään. Mitkä ovat siunauksesi? Mistä olet kiitollinen? Sano nämä asiat oikein ääneen. Mikä lämmittää sydäntäsi, mikä tuo maailmaasi nautintoa ja helpotusta? Kirjoita, mitä nuo asiat ovat ja miksi ne ovat siinä. Havaitse ympärilläsi vuolaasti virtaava yltäkylläisyys, ja voit käyttää sitä hyödyksesi tavalla, joka sopii juuri sinulle parhaiten.

On tärkeää arvostaa myös haasteitaan. Vaikka niitä voi olla vaikea kestää, ne tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia kasvuun ja kypsymiseen, ja se on runsas siunaus. Tunnista ja tiedosta nämä hyödyt. On erityisen viisasta olla kuuntelematta nyt kyynisiä ihmisiä. Heiltä menee täysin ohi elämänilo. Ole onnellinen, ettet ole yksi heistä! Mitä kiitollisempi olet näistä lahjoista, ylä- ja alamäkineen, sitä enemmän hyvää virtaa luoksesi. Ole kiitollinen siitäkin, että huomaat tämän nyt.

Rakkaudelle nousi Toiveikkuuden narri  Smiley

Tämä narri ilmaantui vakuuttamaan sinulle, että tämän hetken haasteesi ja toiveesi kääntyvät vielä parhain päin, kaikista mielipiteistä ja pintapuolisista asioista huolimatta. Toivon ylläpito ei suinkaan ole hölmöä; se peilaa kaunista sielullista luottamustasi, että Suuri suunnitelma toimii ja varmistaa joka osapuolelle parhaan lopputuloksen. Monia toiveikkaita on kutsuttu hölmöiksi, etenkin sellaisten suilla jotka pelkäävät kuollakseen epäonnistumista - mutta heidän toiveensa ovatkin tulleet toteen ja suunnitelmansa toimineet, panettelijoiden suureksi yllätykseksi!

Älä pelkää toivoa positiivisia lopputuloksia. Tämä narri vakuuttelee sinua, että tunteesi ovat maadoitettu Taivaalliseen virtaan hyvin lujasti. Luottamuksesi on nyt paikallaan ja hyvä onni on tulossa luo. Ole kärsivällinen, ja pysy sitoutuneena kaikkeen työhön, mikä sinun on tehtävä saadaksesi toiveesi toteutumaan.

---

Siinäpä oli lyhyitä ja ytimekkäitä viestejä. En tiedä oletko töissä saati parisuhteessa, mutta varsinkin tuo jälkimmäinen kortti oli oikein iloisen oloinen. smitten Ja ensimmäisen kehoitus katsoa asioiden hyviä puolia antaa sinulle enemmän voimia kuin huonoihin puoliin keskittyminen, joten miksipä et valitsisi tehdä niin.  Smiley
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #98 : 21.09.2013 02:22:55 »

Heips!
Mikäli jaksat.... niin kysyisin vielä miten toimia tänään tapaamani keltaisen talon omistajan (mies) kanssa. Millaisia ajatuksia/tuntemuksia tapaaminen herätti hänessä?

Kiitos palautteen palautteesta tuolta ylempää.   Smiley

-zillic-

Hei taas -zillic-!  Smiley

Minä en voi kurkistaa ulkopuolisen ihmisen tunteisiin, mutta neuvoja voin kyllä pyytää. Smiley

Sinä sait Lepäilevän narrin käänteisenä.

Lepäilevä narri on väsynyt. Luonnollisten rajojesi yli puskeminen sen pelossa, että menetät jotain, on haaskausta. Jos koko ajan käyt tankki tyhjänä, poltat varastosikin ja et saa aikaan mitään tärkeää. Nyt on aika ottaa askel taaksepäin ja antaa asioiden tulla luoksesi omaan tahtiinsa. Ei ole syytä olla ahdistunut, tai antaa epämukavan olon viedä rauhaasi. Vaikka tahtoisit asioiden olevan pitemmällä kuin ne ovat, sinun on kunnioitettava elämän luontaista virtaa ja oltava kärsivällinen.

Sillä välin, voit rauhoitella levotonta Sieluasi tekemällä päätöksiä, joita olet vältellyt. Sen sijaan että yrittäisit saada toiset tekemään mitä haluat, tämä on tilaisuutesi keskittää huomiosi siihen, mitä sinun tarvitsee nyt tehdä. Levottomuutesi voi johtua siitä, että yliarvoit toisten voiman, ja aliarvioit omasi. Tutki tarkkaan mistä olet vastuussa ja mistä et ole, se palauttaa tyyneyttä Sieluusi ja mieleesi.

Käytä nyt intuitiotasi ohjaajana, että huomaat missä kohtaa täytyy lopettaa puskeminen ja antaa asioiden edetä omalla painollaan. Lepää rauhassa, kaikki etenee ihan kuten pitääkin.

---

Niin.  Smiley Tämähän ei tarkoita passiivisuutta ja kotona istumista, vaan oman voimasi tunnistamista ja oikeanlaista käyttöä. Onkohan sinulla olo, että tuo mies on kuin oljenkorsi kohti uutta? Häneen ei silti tule takertua, vaan osoittaa hänelle että olet viehättävä, et tarvitseva.
Tuohon taas, mikä sinusta tekee viehättävän, näytät saaneenkin oikein hyvän enkelikortin toisessa ketjussa (kiitos vain kollegalle, jos luet tätä!  Wink ), kuten myös tuo aiemmin nostamani Narri, joka kehottaa sinua pysymään juuri siinä, mikä sydämellesi on tärkeää.
Eli rakasta itseäsi hellästi ja kunnioittavasti ja ole oma itsesi, niin vedät puoleesi ihmisiä, jotka myös ovat valmiita rakastamaan sinua hellästi ja kunnioittavasti omana itsenäsi.  Smiley
tallennettu
i-t
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« Vastaus #99 : 21.09.2013 15:54:32 »

hei..kysyisin neuvoa nykyiseen parisuhteeseen liittyen..kannattaako jatkaa ja luottaa vai lähteä pois?
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #100 : 22.09.2013 01:52:57 »

Heippa.Saisinko minäkin neuvoa minun ja miesystäväni elämään.Välillä takkua.

Hei Keltaruusu.  Smiley

Sinä sait Tietämättömän narrin. Tämä on voimakas kortti pitkällä tekstillä, lue se tarkasti ja kerro minulle, kolahtiko.

Ole varovainen! Tietämätön narri vaikuttaa sinuun juuri nyt, antaen sinun ymmärtää että tiedät enemmän kuin tiedätkään tai jopa aivan kaiken, mikä tietenkin on hölmöä. Tai sitten hän on täällä kertomassa sinulle, että et tiedä mistään mitään ja kaikki mitä päässäsi on, pitäisi hylätä. Kun tämä narri on paikalla, et tiedä mitä odottaa, eikä tiedä hänkään. Eikö olekin hankala narri! Hän voi olla nyt paras ystäväsi tai pahin vihollisesi.

Mutta tiedäthän, että elämä on kuin loppumaton luokkahuone koulussa, ja kun opiskelemme täällä elämää, on aivan luonnollista, että on paljon, mitä emme tiedä, alusta loppuun. Siinä ei ole mitään hävettävää. Ihmiset elävät valtavassa, mystisessä Maailmankaikkeudessa, ja älykkäimmätkään eivät voi mitenkään tietää kaikkea. Sen lisäksi tämän hetken uskomuksia haastetaan koko ajan, ja ne myös muuttuvat tiheään, koska mikään ei pysy samanlaisena. Jokin, mitä tunti sitten pidettiin faktatietona, saattaa olla nyt jo todistettu vääräksi! Se on Maailmankaikkeuden luonne, se muuttuu jatkuvasti peilaten kaikkea tajuntaa, ilman rajoja.

Pääsi kertoo sinulle että jokin on totta, mutta lopulta, tulet huomaamaan ettei se ole. Esimerkiksi, koulussa olet oppinut, että kaikki pyörii Auringon ympärillä. Nyt tiedät, että on olemassa useita aurinkoja, useita galakseja, ja kukaan ei (ainakaan vielä) tiedä kuinka paljon planeettoja on olemassa Aurinkokuntamme ulkopuolella. Plutoakaan ei enää lasketa planeetaksi, joten jopa se, mitä uskot siitä, on muuttunut. Nyt huomaat, että tiedon kerääminen on loppumaton prosessi.

Tämän narrin tarkoitus on muistuttaa sinua, että varo ajattelemasta, että mitä tiedät on totuus. Hän haluaa että ymmärrät, että ehkä mikään ei ole totta ikuisesti, ja ainoa oikea totuus on se joka asuu sinun sydämessäsi - ja jopa se muuttuu, kun kasvat ja kehityt. Syy siihen, miksi hän tuli ovestasi sisään, on se, että avaudut kysymykselle, Mitäs luulet totuudeksi?
Mitä pidät totena? Miltä se tuntuu? Saako se sinut iloiseksi, vai kenties masentuneeksi? Uskotko, että mitä uskot on totta? Miksi, miksi et?

Tietämätön narri ehdottaa sinua käymään nämä asiat läpi, ja tutkimaan palvelevatko ne sinua. Voi olla myös aika huomata, että sinun pitää oppia lisää itsestäsi, elämästä, toisista, Kaikkeudesta, ja niin edelleen. Olisiko mahdollista, että tämä uusi tieto tekisi olosi paremmaksi? Et voi tietää. Pyydä tätä narria avaamaan sydäntäsi ja mieltäsi niin, että pystyt ymmärtämään enemmän - ei tietenkään kaikkea, vaan vain sellaista tietoa, mikä palvelee sinua kaikkein parhaiten juuri nyt. Myönnä milloin et tiedä jotain, ja milloin pidät kiinni ajatuksista jotka ovat vanhentuneita, vääristyneitä, harhaanjohtavia ja satuttavia sinua tai toisia kohtaan.

Syleile tietämättömyyttä ja astu sisään tutkimisen maailmaan. Tärkeää on vain se, minkä koet todelliseksi ja oikeaksi sydämessäsi, ja jopa ne asiat voivat olla väliaikaisia. Jätä pois kaikki, mikä vie sinua kauemmas sydämesi kyvystä rakastaa ja hyväksyä itsesi ja toiset. Tämä narri rohkaisee sinua luopumaan ajatuksista, jotka tekevät sinut surullisiksi. Joskus ei tarvitse tietää mitään muuta, kuin että sinä rakastat itseäsi ja toisia, tietämättä edes miksi. Nyt on sellainen aika. Myönnä ettet tiedä kaikkea, ja rentoudu.
tallennettu
i-t
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« Vastaus #101 : 22.09.2013 08:26:20 »

minut skippasit kokonaan :/
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #102 : 22.09.2013 08:40:16 »

I-t, en ole skipannut sinua enkä aiokkaan, vastaan kaikille järjestyksessä ja tässä on jonkin verran jonoa.
tallennettu
Eleanor
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30



Profiili
« Vastaus #103 : 22.09.2013 18:32:55 »


Hei Eleanor!

Nostellaanpa sitten kummallekin asialle.  Smiley

Työelämällesi nousi Kiitollisuuden narri.

Viisaudessaan hän muistuttaa sinua nyt arvostamaan siunauksiasi. Mitä sitten haluatkin, menestys alkaa siitä, kun iloitset asioista, jotka sinulla on nyt. Tutki millainen elämäsi on tänään. Mitkä ovat siunauksesi? Mistä olet kiitollinen? Sano nämä asiat oikein ääneen. Mikä lämmittää sydäntäsi, mikä tuo maailmaasi nautintoa ja helpotusta? Kirjoita, mitä nuo asiat ovat ja miksi ne ovat siinä. Havaitse ympärilläsi vuolaasti virtaava yltäkylläisyys, ja voit käyttää sitä hyödyksesi tavalla, joka sopii juuri sinulle parhaiten.

On tärkeää arvostaa myös haasteitaan. Vaikka niitä voi olla vaikea kestää, ne tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia kasvuun ja kypsymiseen, ja se on runsas siunaus. Tunnista ja tiedosta nämä hyödyt. On erityisen viisasta olla kuuntelematta nyt kyynisiä ihmisiä. Heiltä menee täysin ohi elämänilo. Ole onnellinen, ettet ole yksi heistä! Mitä kiitollisempi olet näistä lahjoista, ylä- ja alamäkineen, sitä enemmän hyvää virtaa luoksesi. Ole kiitollinen siitäkin, että huomaat tämän nyt.

Rakkaudelle nousi Toiveikkuuden narri  Smiley

Tämä narri ilmaantui vakuuttamaan sinulle, että tämän hetken haasteesi ja toiveesi kääntyvät vielä parhain päin, kaikista mielipiteistä ja pintapuolisista asioista huolimatta. Toivon ylläpito ei suinkaan ole hölmöä; se peilaa kaunista sielullista luottamustasi, että Suuri suunnitelma toimii ja varmistaa joka osapuolelle parhaan lopputuloksen. Monia toiveikkaita on kutsuttu hölmöiksi, etenkin sellaisten suilla jotka pelkäävät kuollakseen epäonnistumista - mutta heidän toiveensa ovatkin tulleet toteen ja suunnitelmansa toimineet, panettelijoiden suureksi yllätykseksi!

Älä pelkää toivoa positiivisia lopputuloksia. Tämä narri vakuuttelee sinua, että tunteesi ovat maadoitettu Taivaalliseen virtaan hyvin lujasti. Luottamuksesi on nyt paikallaan ja hyvä onni on tulossa luo. Ole kärsivällinen, ja pysy sitoutuneena kaikkeen työhön, mikä sinun on tehtävä saadaksesi toiveesi toteutumaan.

---

Siinäpä oli lyhyitä ja ytimekkäitä viestejä. En tiedä oletko töissä saati parisuhteessa, mutta varsinkin tuo jälkimmäinen kortti oli oikein iloisen oloinen. smitten Ja ensimmäisen kehoitus katsoa asioiden hyviä puolia antaa sinulle enemmän voimia kuin huonoihin puoliin keskittyminen, joten miksipä et valitsisi tehdä niin.  Smiley

Kiitos paljon!  smitten En ole töissä ainakaan säännöllisesti eikä parisuhdettakaan ole, mutta korttien viestit tuntuivat todella lämpimiltä ja olen kiitollinen, että nostit ne minulle!  smitten
tallennettu

On turhaa puhetta, ettei elämä muka salli, että menneisyys panee vastaan.
grusgrus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 18



Profiili
« Vastaus #104 : 22.09.2013 20:35:00 »

Tulenko koskaan työskentelemään alalla, jota nyt opiskelen?
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Tulostusversio  
 
Siirry: