Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suuri risti ja lapsen syntymä  (Luettu 5842 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Khora
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« : 02.11.2005 19:22:13 »

Mitenkähän Suuri risti vaikuttaa (tai sen vaikutukset kantavat) tulevan lapseni syntymään...? Laskettu aika on joulupäivänä eli 25.12.
tallennettu

Tunne itsesi.
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« Vastaus #1 : 02.11.2005 19:54:44 »

Älä sure. Siellä on paljon muitakin kuvioita kuin suurristi. Tarkin suurristi taitaa silloin jo olla ohi. Juuri yhdellä vastasyntyneellä on kartalla myös komea leija ja Jupiter suojelemassa kahdennessatoista huoneessa.
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #2 : 02.11.2005 20:52:11 »

Kyllä tuonne 25.12 kartalle tulee suurristi, sillä rististä poistuneet planeetat perääntyvät uudelleen asemiinsa. Lohdutukseksi sanoisin kuitenkin, että suurristi vaikuttanee enemmän lapsen elämän alkutekijöihin ja sen suuntaan kuin siihen, miten onnellinen hänestä lopulta elämässään tulee. Joulupäivän kartalle tulee sitäpaitsi myös noita "varjelevia" tekijöitä, kuten chironin ja venuksen yhtymä. Melkeinpä jokainen suurristin osa tekee myös hyviä aspekteja.

Vertailun vuoksi katsoin 30.10.1939 syntyneen entisen anoppini karttaa, sillä muistaakseni 2. maailmansodan alkaessa taivaalla oli jonkinlainen suurristi. Ilmeisesti sen muodostivat pluto, mars, saturnus ja venus tai merkurius. Se oli ehtinyt jo "sulaa" 30.10. menessä, mutta entisen anopin kartalla on silti kaksi pahalta näyttävää t-ristiä (pluto-aurinko-saturnus ja mars-merkurius/venus- uranus). Kartalle tuli kuitenkin myös mystinen boxi ja leija. Ex-anopin elämä ei ole aina ollut materiaalisesti kovin helppoa, mutta se on ollut  muuten erittäin rikasta. Hän on saanut sen, mitä elämältä toivoikin, eli rakastavan perheen. Hänellä on paljon läheisiä ystäviä, ja hän tuntuu tuntevan kaikki kotikaupunkinsa asukkaat. Lisäksi hänellä on selvästikin jos ei nyt aivan näkijän lahjaa, niin tarkat vaistot. Hän mm. näki enneunia, ennenkuin kieltäytyi enää muistamasta niitä. Jännittävää sinällänsä on, että myös eksäni kartalle tulee kaksi "esoteerista" kuviota, kehto ja leija. Hän on selvästi perinyt äitinsä herkkyyden.
tallennettu
Khora
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« Vastaus #3 : 04.11.2005 20:17:48 »

Kiitos vastauksista.   smitten

En oikeastaan juurikaan murehdi suurristin vaikutuksia, enemmänkin vain mietin mitähän ne mahtavat olla..itse kun en ole kovin osaavainen astrologian suhteen...
erittäin mielenkiintoista..myllerrystä ainakin on meneillään!!!
tallennettu

Tunne itsesi.
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 04.11.2005 21:25:12 »

Omalla kartallani on Suurristi kiinteissä merkeissä ja vieläpä samojen planeettojen toimesta - vain hieman eri järjestyksessä -  kuin nykyinenkin risti on. Olen syntynyt 60-luvulla. Sepon nykyistä Suurristiä koskevassa tulkinnassa sanotaan, että kiinteissä merkeissä ristiä ei ole ollut sataan vuoteen. Tarkkana ei varmaan olekaan, sillä omalla kartallani on väljä Suurristi, jossa T-ristin muodostavat planeetat ovat tarkat, mutta neljäntenä sakarana toimiva Neptunus 7 asteen orbilla.

Elämäni koin vaikeaksi etenkin sen ensimmäisinä vuosina. Syntymääni ja äitini silloiseen sairauteen liittyy monia dramaattisia käänteitä eikä suhde isäänikään ollut kaikkein helpoimpia. Nuoruus oli kriisiä kriisin perään. Nykyisen kuitenkin koen eläväni erittäin miellyttävää, paljon antavaa elämää. Olen suhteellisen tyytyväinen nykyminääni, joka ei olisi tällainen ilman kaikkia lapsuudessa ja nuoruudessa koettuja vastoinkäymisiä. Ilman Suurristiä kartallani en olisi se sama henkilö, joka olen juuri tässä ja nyt.

Ei siis kannata surra mahdollisesti juuri syntymässä olevan lapsen karttaa. Itse asiassa hänhän on valinnut oman karttansa ja oman kohtalonsa jo ennen syntymäänsä ja emme voi puuttua hänen valintoihinsa. Voimme vain välittää hänelle kaiken rakkautemme ja tukemme, jotta hän jaksaisi elää omalla tiellään juuri hänennäköistään elämää.
tallennettu

Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #5 : 05.11.2005 02:23:44 »

La Papessa,

Kiinnostuin, kun mainitsit leijan olevan "esoteerinen" kuvio. Mitä sillä oikeastaan tarkoitit ja muistatko, mistä olet tämän tiedon joskus onkinut?

Omalta kartaltani löytyy kaksikin leijaa monien muiden aspektikuvioiden lisäksi ja olen tosi kiinnostunut niiden tulkinnoista, joita olen valitettavan vähän löytänyt.

Kiitos!

Linn  smitten
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #6 : 08.11.2005 14:55:36 »

Linn, tämä ketju oli päässyt tippumaan viikonlopun aikana alas, joten en ymmärtänyt vastata kysymykseesi eilen. Leija on minullekin hiukkasen epäselvä kuvio. Mutta kaiken lukemani perusteella se herkistää ihmistä ja antaa hänelle erikoislahjoja planeettojen ja niiden sijaintien osoittamilla alueilla. Esim. Entisen anoppini leijassa on kärkenä kuu, ja hän on hyvin intuitiivinen ihminen, näki mm. nuorempana enneunia. Minulla taas muodostuu kaksi leija 7. harmoniakartalleni. Niissäkin on mukana mielenkiintoisia planeettoja, kuun ja neptunuksen lisäksi mm. merkurius ja pluto. En ole varsinainen selvännäkijä, mutta minulla on todella voimakas intuitio. Saamani mielikuvat tilanteista ja ihmisistä osuvat lähes poikkeuksetta oikeaan. Luulisin siis leijojen kartallasi tekevän sinusta intuitiivisen ihmisen, varsinkin, jos mukana on sisäistyneitä planeettoja. Jos mukana on ulospäinsuuntautuneempia planeettoja, kuten jupiter tai mars, erityiskyvyt voivat olla muilla alueilla.
tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #7 : 11.01.2006 22:16:22 »

La Papessa,

Huomasin jo aikoja sitten kirjoittamasi vastauksen vasta nyt, kun etsin tietoa tänään syntyneen lapsen kartalla olevasta suurrististä.

Eli anteeksi, kun en silloin kommentoinut!

Mielenkiinnolla nyt luin. Pidän intuitiotani kyllä aika vahvana. Toinen leijani muodostuu Pluton ja Venuksen oppositiosta (Venus kärkenä), sivuilla Neptunus ja Saturnus. Oppositio on kyllä aika ulospäinsuuntautuneissa huoneissa viisi  (V)ja 11 (P).

Toinen leija on osittain limittäinen ensimmäisen kanssa. Oppositiona Marsin ja Merkkarin yhtymä kolmannessa huoneessa sekä Saturnus (kärki) ysissä, sivuilla Neppari ja Venus.

En nyt osaa sanoa noista, ovatko ne intuitiota kohottavia, mutta kivoja kuvioita niiden kai pitäisi joka tapauksessa olla.  Smiley

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: