Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Erikoiskuviot kartalla  (Luettu 112438 kertaa)
0 jäsentä ja 8 vierasta katselee tätä aihetta.
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #75 : 22.05.2006 13:50:00 »

Sign?, tuo oli hyvä lainaus ja muistutti hyvin siitä, että aspekteja on valaisevaa aina välillä miettiäkin sen planeettojen syklisen kierron mukaan, eli mikä vaihe todella oli meneillään kun itse syntyi. Se auttaa paremmin ymmärtämään aspektien luonnetta ja "avaa" syntymäkarttaa itsellekin enemmän.

Pluton oppositiosta Venukseen täytyy heittää muutama sana, kun itseltänikin tuo aspekti löytyy. uglystupid2 Se muodostaa osan T-ristiäni, jonka kärkenä on Saturnus Ravussa 6. huoneessa.

En tunnista ihan kaikkein hurjimpia tulkintoja tuosta oppositiosta, ehkä siksi, että se on minulla varsin väljä (orbi n. 10 astetta). Kuitenkin tuo mustasukkaisuuden teema on tuttu, ensimmäinen poikaystäväni oli myös varsin mustasukkaista sorttia ja se suhde opetti paljon myös omasta mustasukkaisuudestani ja siitä miten toinen ihminen olemalla mustasukkainen voi samalla nostaa samanlaiset tunteet itsessänikin vahvasti esille. Venukseni sijainti Oinaassa 1. huoneessa ja Pluton Vaa'assa 7. huoneessa korostavat entisestään parisuhdeteemaa ja sitä, että kohdallani nimenomaan muut ihmiset ovat niitä skorpparityyppisiä, jotka haastavat itsenäisyyteni naisena ja omat arvoni (Venus) - ja tietysti kuten sanottu myös vastavuoroisesti niin, että heidän kauttaan pääsen/joudun tutustumaan myös omaan "skorpparipuoleeni". Wink Tällä hetkellä onkin toinen pitkä suhde meneillään aurinko-Skorpparin kanssa, tosin tässä suhteessa ollaan mustasukkaisuusdraamoilta vältytty, oppositio on siis jo aika lailla balanssissa. Venus hallitsee minulla lisäksi 2. huonetta (Härässä) ja Pluto 8. huonetta (Skorpparissa), joten tuo hallinta/valtakuvio on liittynyt myös taloudellisiin asioihin. Olen aiemmissa suhteissa ollut se, joka on jossain vaiheessa opiskelujen vuoksi joutunut elämään toisen "siivellä" ja se on asia, joka on ollut yllättävän kova pala hyväksyä. Nykyään olen enemmän kuin tyytyväinen tilanteeseen, jossa molemmat ansaitsevat yhtä paljon ja molemmilla on yhtäläinen omistus- ja päätäntävalta. Olen sitä mieltä, että sekä naisella että miehellä on ehdottomasti oltava omat rahat ja oikeus päättää niistä. Tämä tietysti heijastuu siihen, että T-ristin mukaisesti esimerkiksi perheen perustaminen ja toisista vastuun kantaminen (Saturnus 6. huone ja Rapu) olisi aikamoinen henkinen haaste ja ehkä pelkokin. Jos kuuni ei olisi vapaudenkaipuisessa Vesimiehessä ja kaipaisin kovasti omaa biologista perhettä, voisin varmaan ottaa enemmänkin stressiä tästä. Ainakin toistaiseksi riittää, että tiedostan asian ja astrologia on auttanut siinä paljon. Saturnushan kuvaa myös "puutetta" tai vähäisyyttä ja hyväksyn kyllä senkin, että biologinen perhe voi tulla omalla kohdallani olemaan se "puute" elämässä, jos näin haluaa ajatella.

Venus-Pluto-naisena täytyy myöntää, että olen kyllä minäkin useamman kuin kerran joutunut tilanteisiin, jossa on täytynyt sanoa hyvinkin suoraan (Oinas-Venus) intensiiviselle ihailijalle (Pluto), että nyt ei kertakaikkiaan kiinnosta jutella tai tutustua saati mitään muutakaan. Äärimmäisen kiusallista, kun on aurinkomerkiltään kuitenkin kiltti Kalat ja kuu-Merkuriuskin on Vesimiehessä, joka mielellään rupattelisi miestenkin kanssa ihan kaveripohjalta vaan. Plussat meneekin niille miehille, jotka eivät "käy päälle" eivätkä machoile, vaan lähestyvät tasavertaisena pitäen ja kaveripohjalta. Wink
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #76 : 22.05.2006 14:55:38 »

Minäkään en enää tässä parisuhteessa joudu onneksi kärsimään liiallisesta mustasukkaisuudesta - omalta tai kumppanin taholta. Mutta tuo Pluto-Venus -oppositio on kyllä varmasti osaltaan aiheuttamassa jatkuvaa valtataistelua tässä suhteessa. Minulla taas Venus hallitsee seitsemättä ja Pluto ensimmäistä huonetta, joten tämä kuvio näkyy tosiaan erityisesti parisuhteessa. Minun pitää vain yrittää keskittyä noihin helpottaviin aspekteihin, mutta onneksi tuo oppositio tosiaan taitaa olla suht hyvin hanskassa täälläkin (pahimpia kuvailuja luettuani).

Ihailijoita on minullakin aina riittänyt, mutta se taitaa olla tilanne vähän kaikilla naisilla lukemastani päätellen. Wink Silti tuo Ajatuksen tekstin loppuosa oli kuin omasta elämästäni, liekö siihen syynä Venuksen sama sijainti (Oinaassa), mikä tekee naisesta mitä ilmeisimmin sen "hyvän jätkän", vaikka ko. käsitettä periaatteessa inhoankin.  :Smiley

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #77 : 29.05.2006 14:17:16 »

Liittyisköhän nämä onnettomuudet ja niistä kiinnostuminen MITENKÄÄN noususkorppariin, jonka täytyy sitten myös pisteliäänä puolustautua? Minua onnettomuudet tuskin koskettavat vaikka ottaisin riskejä, hyvin turvaisaa menoa. Exääni vetää tuollainen meno ja luulen että hänen elämänsä olisi tylsää ilman pikku kriisiä siellä ja täällä, mitä taas nousuvaaka ei ollenkaan hae. Jotain minä ymmärsin lisää joukkarin ja skorpparin erosta taas. Vaikka miten monta kertaa sanoisi että älä hae ongelmaa, elä kauneudessa, niin ei. Ei ollut erityisen esteetikko tuo exä, tällaiset asiat kuin luovuus ei liity häneen. Vaan ambulanssit heh. No jouduin itsekin tilaamaan eräälle henkilölle ambulanssin viikonloppuna.

Eräillä on taipumus kerätä draamaa elämäänsä että vaikuttaisivat elävän enemmän, ja sitten voi saada myötätuntoa+huomiota kuten eka exäni, jonka elämä piti pelastaa. Itsetuhoinen oli, ja korosti kaikkialla sitä, ehkä vasta 40 vuotiaana pääsi tästä käytösmallista. Ja koska elämämme kietoutuivat yhteen aikansa, minäkin voisin kirjoittaa tänne sen päiväistä draamasarjaa, jota ei vielä olekaan tänne julkaistu (juu ja kansainvälistä kans).. mutta miksi..ihan kaikkea+pikkuhousun väriä ei nyt ehkä ole syytä kertoa..

Mutta siis elokuvan kannalta. On kai parempi että jotain tapahtuu kuin ei mitään, siis ei liian turvallista.. silti uskon että toisen draama ei koskaan vaikuta niin todelliselta kuin oma ja omansa ottavat kaikki kovin todesta, ainakin ennen kuin on pystynyt tunnetasolla etääntymään, myös itsestään ja pikku peleistään. Ei mutta mua rupesi nyt todella naurattamaan tämä näky, kuvitella jos vaikka enkeliterapeuttini harrastaisi samaa lähiöpubissa, istuisi pylly paljaana leikkimässä että miten monta miestä nyt meneekään takiani sekaisin.. huh huh. Niin tai voishan siinä joku tanga olla päällä.


Hohhoijaa. On teillä juorut. No niin mitenkäs tämä kuvio saadaan auki?

>> Kehto

 Näytä kartalla

Tämä kuvio koostuu kahdesta pikkukolmiosta, joita yhdistää oppositio. Opposition sisältämän haasteen oivaltaminen avaa aivan satumaiset näkymät suureen menestykseen ja onnelliseen elämään. Valmiutesi kyllä riittävät kaikkeen mitä elämässäsi haluat kokeilla. Näin toiminnallinen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja haasteita etsivä luonne herättää helposti voimakasta mustasukkaisuutta ja omistushalua sekä kumppanissasi että ystävissäsi.

*Miten näen tämän opposition ja sen haasteen? Kappas Nikita sinulla on tämäkin sama lisäksi että Saturnus vitosessa ja au joukkari! Joko selkis?
« Viimeksi muokattu: 29.05.2006 15:33:29 kirjoittanut JupiterGirl » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #78 : 30.05.2006 22:00:25 »

Mulla olis tällänen.. Kokonaisvaikutelmana maljan muotoinen kuvio, mut muut on mystinen suorakaide, kirjekuori, kultainen kolmio, T-risti ja steliumeja.
Siis sekava suorastaan  idiot2
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #79 : 30.05.2006 22:30:04 »

Hmm... Vanhimmalla tyttärellämme on näemmä kultainen kolmio jonka kärjet huoneissa 8,5 ja 1 , pikkukolmio, kärjet huoneissa 8, 11 ja 1, sekä mahdollisuuksien kolmio, en saanut selvää missä huoneissa. Niitä on ilmeisesti useampi, ainakin minun silmiini näytti niin.  :Smiley

Nuorimmalla tyttärellämme on T-risti, asettuu huoneisiin 8, 4, ja 2, pikkukolmio jonka kärjet huoneissa 8, 9 ja 1, sekä mahdollisuuksien kolmio, (niitä näemmä 2) kärjet huoneissa 8, 9 ja 2.

Voisiko joku ystävällisesti hieman tulkita näiden merkityksiä kyseisissä huoneissa tmv., koska itse en ymmärrä hölkäsen pöläystä.  idiot2
tallennettu
taria
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 495


Valoa ja rakkautta elämään.. ja haleja höpöset ;)


Profiili
« Vastaus #80 : 30.05.2006 23:13:51 »

Rakkauden enkeli.. Paina niitä merkkejä kartalla.. niistä saa pikatulkinnan..  Smiley

 smitten  smitten  smitten

tallennettu

Aurinko Kaksoset
Nouseva Kauris

Punainen Galaktinen Taivaanvaeltaja
(http://www.myspacedev.com/img/dividers/divider14.gif)
Adele
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308



Profiili
« Vastaus #81 : 29.06.2006 18:38:46 »

Heips

Minulta löytyy näköjään:

Leija
Kultainen kolmio
Pikkukolmio
Mystinen suorakaide
Mahdollisuuksien kolmio
Haasteellinen kolmio

Osaisiko joku tulkita hieman tuota Mystistä suorakaidetta??
Siellä on minulla  pluto  neitsyt huone 4  aspect_opp  venus  kalat huone 10
sekä
 saturnus  harka huone 11  aspect_opp  neptunus  jousimies huone 5

Kiitos, jos jotakin irtoaa  Smiley
tallennettu

Aurinko Oinas 10
Asc Leijona
Kuu Vesimies 8
Mars Kauris 6
Venus Kalat 10
Merkurius Oinas 10
Jupiter Jousimies 5
Neptunus Jousimies 5
Nomadi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 241



Profiili
« Vastaus #82 : 24.07.2006 14:10:05 »

Minulla on eräs ystävä jolla on myös tämä kiinnostava venus pluto oppositio, eikä ne rakkausasiat koskan ole mutkattomia hänellekään olleet.

Tässä tapauksessa vielä venus ja pluto muodostavat leijan kärjet (venuksen olessa myös yhtymässä merkuriukseen). Osaatteko visoida mikä tämän kuvion merkitys on leijan  kärkinä?
tallennettu

Aurinko - Skorpioni // Kuu - Jousimies // AC - Vesimies
"Sit on my face and tell me that you love me."
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #83 : 24.07.2006 14:22:20 »

Nomadi,

Minullakin tuo oppositio on toisen leijani "runko" - ja osa myös muita kuvioita (kuten kirjekuorta ja kehtoa). Valitettavasti en osaa sanoa, mikä sen merkitys osana leijaa nimenomaisesti on, mutta minä olen ainakin nähnyt sen omalla kohdallani niin, että nuo kyseisen leijan muut, helpommat aspektit helpottavat tuota oppositiota. Joten se on todellinen siunaus. Smiley Oppositio olisi varmasti paljon vaikeampi ilman siihen liittyviä kolmioita ja sekstiilejä. Jotka auttavat myös käsittelemään opposition haasteita.

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Camisha
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 64



Profiili
« Vastaus #84 : 28.07.2006 13:11:31 »

Minulla löytyy kartalta; leija, kultainen kolmio ja pikkukolmio. Smiley
tallennettu

Nouseva: Neitsyt
Aurinko: Oinaassa
Kuu: Ravussa
Merkurius: Oinaassa
Venus: Oinaassa
Mars: Kaloissa
sannatsu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5



Profiili WWW
« Vastaus #85 : 28.07.2006 14:42:51 »

Mystinen suorakaide

Nimensä mukaisesti tässä kuviossa on muutamia mystisiltä vaikuttavia piirteitä. Kuvio muodostuu kahdesta kolmiosta, kahdesta sekstiilistä ja kahdesta oppositiosta, jolloin keskenään erittäin suuressa harmoniassa olevat planeetat ovat samanaikaisesti toisiinsa nähden oppositiossa eli ”riidoissa”. Yleisesti ottaen tämä kuvio luokitellaan erittäin menestyksekkääksi kuvioksi, joka on löydettävissä vain ani harvoilta astrologisilta kartoilta. Mistään itsestään selvästä menestymisestä ei tietenkään voi olla kysymys, mutta kaikki edellytykset tehdä tavalla tai toisella historiaa ovat ehdottomasti olemassa. Olisi tietysti hauskaa jos pystyisin tässä suoralta kädeltä paljastamaan tämän mysteerion, mutta minulle se tulee säilymään ikuisena mysteerinä. Sinä sen sijaan voit paljastaa tähän kuvioon liittyvän alkemiallisen salaisuuden, jolloin sinä ja sinun menestymisesi elämässä tulevat olemaan monille muille suunnatonta kateutta herättävä mysteeri. Mysteerin avaimet löytynevät kahdesta oppositiosta, joiden tulkinnat löydät heti tämän tekstin perästä. Kun olet saanut oppositiot hallintaan niin kolmiot ja sekstiilit kyllä pysyvät liikkeellä ihan itsestään.

Mahdollisuuksien kolmio

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä ja kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat oppositio-aspektin. Parhaimmillaan kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Kolmiota ja sekstiiliä yhdistävä oppositio nousee hyvin tärkeään asemaan sinun elämäsi ja menestymisesi kannalta, sillä sen sisältämän haasteen oivaltaminen ja toteuttaminen konkreettisessa elämässä tasapainottaa kaikki henkiset tavoitteesi helpoiksi saavuttaa. Tietysti joudut tekemään tosissasi töitä myös muiden haasteellisten aspektien kanssa, mutta tässä kuviossa sijaitseva oppositio saa elämässäsi tärkeän toiveiden toteuttajan roolin. Tutustu tarkoin myös kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin, sillä ne ovat koko ajan käytettävissä kaikkien mahdollisten haaveittesi toteuttamiseksi.

http://i83.photobucket.com/albums/j282/lowesick/sannakartta.jpg
tallennettu

Every man and woman is a star
pirjeta
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16


Kauris, nouseva Jousimies


Profiili
« Vastaus #86 : 28.07.2006 14:54:46 »

Täältä löytyvät seuraavat:

>> Stellium

Useita planeettoja kasaantuneena samalle alueelle karttaympyrällä merkitsee eräänlaista voimapistettä elämässäsi. Nämä yhtymät vaativat erityistä huomiotasi ja johdattavat oikein käytettyinä uraa uurtaviin saavutuksiin elämässäsi. Voit olla varma että moni lähelläsi oleva ihminen kokee nämä sinussa olevat uudistumisvalmiudet valtavaksi uhaksi omalle elämälleen. Niinpä saatkin varautua jatkuviin yrityksiin voimasi valjastamiseksi jonkun toisen tavoitteiden taakse. Et varmaan voi välttyä silloin tällöin haksahtamasta imartelun ja kehumisen salakavalaan ansaan, mutta tulokset eivät tuossa tilanteessa koskaan vastaa sen paremmin omia kuin toistenkaan odotuksia. Tämä voimapahkura on valjastettavissa vain sydämen voimalla palvelemaan sinulle henkisesti tärkeitä tavoitteita eikä siinä juurikaan kaivata muiden apua tai neuvoja. Seuraavien yhtymäaspektien kuvaukset palvelevat kaikki omalla tavallaan samaa tarkoitusta, joten lue ne tarkoin ja luo niistä itsellesi hyvältä tuntuva kokonaisuus.

>> Leija

Leija muodostuu kultaisesta kolmiosta ja pikkukolmiosta, joiden kärkiplaneettoja yhdistää oppositio. Tämä on jo erittäin harvinainen löytö astrologisella kartalla, joten lienee syytä suhtautua tähän asiaan suurella kunnioituksella ja kiitollisuudella. Symbolisesti kartaltasi löytyy ”siivet”, joilla voit leijailla aivan omiin korkeuksiisi niin elämisen laadussa kuin haasteellisuudessakin. Näin suuret valmiudet aiheuttavat valtavaa painetta sisälläsi ellet uskalla elää täysillä. Kaikki sellaiset asiat, joista nautit ja olet aidosti kiinnostunut tulevat aina onnistumaan yli odotustesi, kunhan uskallat toteuttaa ne täysin omalla tavallasi ja omalla aikataulullasi. Jos annat kenenkään muun tarttua leijasi naruihin niin tuho on varma ja totaalinen sillä kertaa. Sinulla on kuitenkin aina uusi leija odottamassa sopivaa tuulenvirettä niin kauan kun elämässäsi riittää vuosia. Moni leijan omistaja myy valmiutensa muiden käyttöön ja kokee siksi elämänsä vähintään tylsäksi ja ikäväksi ellei suorastaan ahdistavaksi. Leijaa koossapitävään oppositioon kannattaa kiinnittää huomiota, koska se on tämän kuvion ainoa haasteellinen aspekti. Kun pystyt tämän opposition hoitelemaan kotiin niin leija onkin jo paljon valmiimpi lentämään. Seuraavat tulkinnat ovat leijasi eri osatekijöistä syntyviä. Luo niistä oma kokonaisvaltainen kuva ja pistä sen mukaisesti uusi vaihde päälle elämässäsi ellei se vielä tähän mennessä ole ollut ”pykälässä”.

>> Kultainen kolmio

Kartallesi rakentuva tasasivuinen kolmio on yksi toivotuimmista kuvioista astrologisella kartalla, sillä se kertoo kolmesta tai useammasta keskenään suuressa harmoniassa olevasta planeetasta, joiden valmiudet yhdistämällä muutat kullaksi kaiken mihin satut koskemaan. Omistushalu on yksi pahimmista vihollisistasi etenkin ihmissuhteiden alueella, sillä tämä kuvio takaa täyden oikeuden säilyttää riippumattomuutesi kaikissa olosuhteissa. Koska et tarvitse muiden apua onnistuaksesi kaikessa mihin ryhdyt, tuntee sinuun ihastunut ihminen itsensä erittäin turvattomaksi ja pyrkii siksi sitomaan sinun voimasi omalla avuttomuudellaan. Sinulle on naurettavan helppoa pitää toista ihmistä pystyssä ja sen lisäksi elää itsekin jopa siedettävää elämää. Sisällesi useiden elämien aikana kehittyneet valmiudet ja mahdollisuudet etsivät kuitenkin jatkuvasti kasvavalla paineella uusia ilmentymismuotoja eikä mikään saa sinua lopulta pidettyä aisoissa. Ennemmin tai myöhemmin saat sellaisen heureka elämyksen jostain asiasta ettei siinä yksi avo- tai avioliittokaan paljoa paina. Jos elämäsi siis maistuu puulta niin kysymyksessä ei ole mikään muu kuin tukahdutettu valmius jatkuvaan etenemiseen ja menestymiseen elämässäsi. Seuraavat aspektitulkinnat valottavat tämän kultaisen kolmion eri olemuspuolia, joten ota niistä ajoissa onkeesi.

>> Pikkukolmio

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat kolmio-aspektin. Tällainen kuvio on annettu merkiksi siitä, että olet edellisten elämiesi aikana selvinnyt useammastakin haasteellisesta tehtävästä kunnialla ja nyt on sitten palkkionmaksun aika. Tässä kuvissa olevat planeetat toimivat kaikki harmoniassa keskenään ja antavat siten sinulle loistavat mahdollisuudet menestyä ja päästä hyvinkin pitkälle elämässäsi. Jotta kaikki ei tuntuisi liian helpolta niin sisällytän tähän pari varoituksen sanaa, ettet vain kävelisi onnesi ohitse. Usein tämän kuvion kanssa käy niin hassusti, että sitä käyttää pääosiltaan vain sovittelemiseen, jolloin oma palkkio-osuus jää kokonaan nauttimatta. Silloin ei olo maistu makealta vaikka kaikki näennäisesti meneekin ihan hyvin. Muista siis: Mitä puhtaammin uskallat käyttää tätä hallussasi olevaa harmoniaa omien unelmiesi toteuttamiseen, sitä paremmalta, rikkaammalta ja onnellisemmalta tämä elämä tulee maistumaan niin sinulle kuin kaikille läheisillesikin. Seuraavissa tulkinnoissa saat yksityiskohtaisempaa tietoa tämän kuvion osatekijöistä.
tallennettu
Lumitassu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11



Profiili
« Vastaus #87 : 28.07.2006 20:15:06 »

Mun kartalta löytyy seuraavat: stellium, leija, kultainen kolmio, pikkukolmio, T-risti, mahdollisuuksien kolmio ja haasteellinen kolmio  Cheesy Eli "kaikki" mahdolliset, huh! Mietiskelin tässä, että osaisiko kukaan vastata, miten tällaisellä yhdistelmällä oikein pärjää...?! Smiley
tallennettu

Yksikin tähti riittää rikkomaan pimeyden.

Aur kalat * nousu leijona * kuu leijona * venus oinas * mars neitsyt *
astrofriikki
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 371



Profiili
« Vastaus #88 : 28.07.2006 22:05:57 »

Minulle kun tämä astrologia on vasta hakusessa, niin kuka osaisi tulkita erikoiskuvioiden selityksessä olevaa kohtaa 'Leijaa koossapitävään oppositioon kannattaa kiinnittää huomiota, koska se on tämän kuvion ainoa haasteellinen aspekti' ? Mitä tämä tarkoittaa ?

kyselee astrofriikki(vaikka osaa sitä vasta vähän)  Wink 

Kiitos !  Smiley Smiley
tallennettu

Aurinko - Kauris
Kuu - Härkä
AC - Jousimies
Nomadi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 241



Profiili
« Vastaus #89 : 01.08.2006 14:15:27 »

Pitääkö muuten erikoiskuvioiden koostua pelkästään planeetoista, vai sopiiko askedantit yms. joukkoon?

Yhdellä ystävällä olisi leija jos kärkenä voi olla MC...
tallennettu

Aurinko - Skorpioni // Kuu - Jousimies // AC - Vesimies
"Sit on my face and tell me that you love me."
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12
  Tulostusversio  
 
Siirry: