Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: apua numerologiaan  (Luettu 13200 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
catryna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #15 : 21.06.2006 22:43:33 »

Hei!
Itse suosin Cladys Lobosin kehittämää numerologiaa... siinä lasketaan KAIKKI käytössäsi olevat nimet, myös lempinimillä on oma merkityksensä.
syntymäajastasi, syntymäpäivä on 20 % ja syntymäaikasi summa on 80% , tämä on sielun lukusi. Nimesi vokaalit ovat sisäinen lukusi ja konsonantit ulkoinen lukusi eli se mitä ilmennät ulospäin. Näiden summa on kohtalon eli päämääräsi luku.
minusta Cladysin numerologia on helppo ja yksinkertainen menetelmä ja sen avulla voi saada myös apua elämässään , omakohtaista kokemusta on, joulukuussa sain oman karttani Annina Kyrklundilta Grin
jos kiinnostaa lisätietoa löydät www.valonsydan.fi ja minäkin kerron mielelläni.
Monenlaisia suuntauksia todellakin löytyy, tämä tuntuu minulle omimmalta.Smiley
tallennettu
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #16 : 24.06.2006 12:41:06 »

No mulla meni duuni vaihtoon, sairastuin, muutin miehen perässä toiselle paikkakunnalle ja pieleen meni.. asiat kuitenkin lähti järjestymään. se oli ihan uskomatonta.
Ja vaikka tää 9 viellä jatkuu kauan, oon ehkä vahvempi kuin koskaan.
Mutta mä luulen, että oon niin kovapäinen, ettei noi opit menis muuten perille..vaikeinta oli oppia että elämä kantaa-senkun vaan hyppää ja ettei ole heikkoutta pyytää apua  smitten

Älä unohda huumoria 2funny
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #17 : 05.08.2009 22:39:29 »

**mietin tässä sellaista, että kun meneillä oleva 7-vuosi loppuu (henkisyyttä ollut riittämiin) ja 8 alkaa, niin tapahtuu kenties sama kuin eräässä aiemmassa 8-vaiheessa; ovia aukeili ja porukkaa virtasi tilaisuuksiin; on kai ymmärrettävää että sadonkorjuun jälkeen tulee 9 eli filantropia, muille antaminen. Jos olisi aina vain antamassa ja auttamassa, ei olisi mistä antaa= eli materiaa on kerättävä. Sitten kun kierros alkaa taas alusta - millainenkohan alku on, itselläni sijoittuu vuoteen 2012.

jostain luin lisäksi 6-vuodesta, että silloin saattaa suhde mennä katkolle, vaikka 6 edustaa love and service. miksihän?  

oletteko huomanneet eroja erityisesti eri vuosien (personal year) välillä.?


Numeroiden merkitys
 


1


Luonteenomaista on kunnianhimo, tehokkuus, yritteliäisyys, itsevarmuus, rohkeus, kekseliäisyys, itsekeskeisyys ja päättäväisyys.
Ongelmia synnyttävät kärsimättömyys, dominointi, omahyväisyys ja aggressiivisuus.
 

2
 

Luonteenomaista on herkkyys, vaatimattomuus, kärsivällisyys, uskollisuus, yhteistyökykyisyys, diplomaattisuus ja ystävällisyys.
Ongelmia synnyttävät yliherkkyys, päättämättömyys, masentuneisuus, epävarmuus, pessimistisyys ja ujous.

 

3
 

Luonteenomaista on sosiaalisuus, taiteellisuus, mielikuvituksellisuus, optimistisuus, avoimuus, lämpö ja ystävällisyys.
Ongelmia synnyttävät laiskuus, kriittisyys, tuhlaavaisuus, turhamaisuus, alakuloisuus, suvaitsemattomuus ja tunteiden peittäminen.
 

4
 

Luonteenomaista on vastuuntunto, järjestelmällisyys, sitkeys, maltillisuus, käytännöllisyys, rehellisyys, kärsivällisyys ja ahkeruus.
Ongelmia synnyttävät pikkumaisuus, jyrkkyys, suvaitsemattomuus, vastuuttomuus, tahdittomuus, itsepäisyys ja dominointi.
 

5
 

Luonteenomaista on monipuolisuus, aktiivisuus, nopeaälyisyys, innokkuus, levottomuus, kärsimättömyys, vaihtelunhalu, seurallisuus ja seksikkyys.
Ongelmia synnyttävät vastuuttomuus, lyhytjännitteisyys, liiallinen nautinnon halu, elämänpelko, ja säännölliset elämäntavat.
 

6
 

Luonteenomaista on vastuuntunto, palvelunhalu, uskollisuus, lapsirakkaus, tasapainoisuus, taiteellisuus, sympaattisuus ja emotionaalisuus.
Ongelmia synnyttävät holhoamishalu, mustasukkaisuus, itserakkaus, vastuuttomuus, kateellisuus, kriittisyys, epäavoimuus ja toisten asioihin sekaantuminen.
 

7
 

Luonteenomaista on tasapainoisuus, sielukkuus, syvällisyys, erilaisuus, eristyneisyys ja itsensä havainnointi.
Ongelmia synnyttävät itsekeskeisyys, tunteettomuus, kriittisyys, ja sulkeutuneisuus.
 

8
 

Luonteenomaista on organisointikyky, sisukkuus, jyrkkyys, itsepäisyys, kunnianhimo, tehokkuus, realistisuus, energisyys ja käytännöllisyys.
Ongelmia synnyttävät ahneus, tasapainottomuus, ahdasmielisyys ja suvaitsemattomuus.
 

9
 

Luonteenomaista on ihmisystävällisyys, taiteellisuus, avoimuus, herkkyys, sympaattisuus, suvaitsevaisuus, idealistisuus ja luovuus.
Ongelmia synnyttävät kevytmielisyys, moraalittomuus, vastuuttomuus ja suvaitsemattomuus.



Sitten on vielä Mestari luvut, joilla on korkeampi värähde. Jos henkilöllä on kartassaan Mestari värähde, se tarkoittaa sitä, että hänen sielunsa on kehittynyt monen maallisen kokemuksen kautta. Henkilön saavuttama tieto eli sisäinen valo on saanut hänet ymmärtämään, että hänen elämänsä ainoa todellinen tarkoitus on oman sisäisen elämänsä täydellistäminen sekä omistautuminen kokonaan palvelemaan lähimmäisiään. Jos henkilö elää mestarivärähteen mukaisesti, hänen on helpompi löytää sisäinen tasapaino. Hänen elämänsä ja tekonsa valaisevat muuta ihmiskuntaa, mutta jos hän ei elä sen mukaan, niin silloin hän on pelkkä perusluku. Silloin kielteiset ominaisuudet voimistuvat  ja henkilöllä voi olla elämässään vaikeaa.
 
« Viimeksi muokattu: 05.08.2009 22:41:17 kirjoittanut ^Gulveig^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #18 : 06.08.2009 12:01:32 »

Ehkä tuo 6 vuoden suhteiden mahdollinen loppuminen johtuu siitä, että aidon rakkauden sanotaan olevan pyyteetöntä. Kai egot tulee siihen väliin sörkkimään systeemejä-tää on mutu  Huh

Tämä vuosi olis mulle 22, mut kyllä se 4:ksi typistyy sillä niiiiin kaukana on kyllä mun elämästä mestarillisuuus. Jollei asioiden sössimisiä laskesta, niin sitten kyllä osuu  2funny
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Norna
Vieras
« Vastaus #19 : 06.08.2009 12:54:44 »

 Viime vuosi mulla oli numeroltaan 5 ja oli todella levoton vuosi. Ideoita ja luovuutta oli riittämiin muttei lainkaan keskittymiskykyä niiden loppuunviemisessä, yhteen ideaan tartuttiin hetkeksi ja heti toiseen kun ilmaantui näköpiiriin. Toisaalta kaikessa siinä sekoilussa oli paljon hyviä opinkappaleita, mielentilatkin kulkivat hyvin vuoristoratamaisesti, oltiin välillä ylhäällä ja välillä alhaalla. Se oli raskasta aikaa. Levotonta ja intohimoista, kaikissa suhteissa. Jotkin ihmissuhteet jäivät, toiset palasivat ja yllättäviä paluita menneisyydestä tekivät ihmiset. Parisuhteessa vetäydyin paljon omiin oloihini ja suhde ei ollut parhain mahdollinen tuona vuonna. Voisin kuvailla astrologisesti sitä Uranuksen ja Marsin yhtymävuodeksi  Shocked.

 Nyt elän vuotta 6 ja tämä on jo nyt selkeästi paljon tasapainoisempi sekä rauhallisempi. Parisuhde on ihan toisella tasolla näinä aikoina, tiivistynyt ja muuttunut taas paljon läheisemmäksi. Luovuuden ryöppy on vähän laantunut eikä ole intohimoinen tarve kokeilla kaikkea uutta mitä eteen laitetaan  Smiley. Nyt on aika hengähtää!
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #20 : 06.08.2009 19:54:18 »

heh, 5-vaihe oli yhtä suhdedraamaa ja musaeventtiä, että.. no kutonen on takana ja kohta seiska ja saan hieman esimakua kasista, kait, jos se näin menee. hassua kun tänään tuli niin laidasta laitaan palautetta ja hommat kuitenkin etenee.. sain viestin  kaksoset mieheltä taas Baltiasta.. ainakin 7 vuonna on oppinut nämä "puoleensa vetämisen lait" jne.. oikein hämmästytti tänään kun kaksi kampaamoa halusi just sitä palvelua mitä tarjosin, eikä ollut kyse siis heidän purkeistaan.. ja sitten tapasin yhden ulkomaalaisnaisen, ja hänenkin kanssaan meni nappiin.. kannattaa tapailla face to face eikä touhuta netissä liikaa.. vaikka toimiihan se tiedonvälityksessä. henkinen vuosi/vaihe on antanut perspektiivin ja huumorin kaikkeen.. hassua miten eri elämänVAIHEIDEN sisällä on vielä eri vuodet eri numerolla. eli 8-vuosi kiinnostaa paljon - ja mitä ja ketä autan sitten taas kun 9; yksi luonnonsuojelujärjestö mielessä. "
« Viimeksi muokattu: 06.08.2009 20:16:16 kirjoittanut ^Gulveig^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ave^^
Vieras
« Vastaus #21 : 15.08.2009 09:32:39 »

Se on jännä, että numero 8 seuraa mua aika monelta suunnalta, puh.numerosta, opiskelijanumerosta, h-tunnuksesta.. Ei sentään osoitteessa.  Cheesy Ja tuo syntymäajasta laskettu numero on juuri 8.

"8 ei tee mitään helpon tien kautta." Hmm..  :Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: