Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Diabeteskonferenssin eväspaketti nosti terveen sokerit huimiin lukemiin  (Luettu 11658 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
body electric
Astroholisti
*****
Viestejä: 1092



Profiili
« Vastaus #15 : 09.10.2014 18:30:39 »



Paras tapa vähentää makean syöntiä ja siten hiilihydraatteja on vähentää omaa makeatoleranssiaan.  Kun lopettaa sokeroitujen tuotteiden syömisen ja runsaan makeiden asioiden syömisen, herkkyys makealle kasvaa niin että vähemmän makeatkin asiat alkavat maistua suussa ihan riittävän makeille, eikä sitten tarvitse kikkailla keinotekoisten juttujen kanssa. Kuohukermakin maistuu nykyään lievästi makealle, onhan siinä laktoosia muutama gramma per sata grammaa.  Grin

Mun mielestä kuohukerma on aina maistunu makealle, samaten monet maitotuotteet, esim ihan vaan kevyt- ja täysmaito.

Tässä listaa tuotteista jotka maistan makealle - kaikista en tiedä kuin paljon niissä on sokeria, fruktoosia tai jotain muuta, ja osasta tietysti tiedän ettei ne ainakaan karppaukseen kuulu - Hedelmät jätän tietenkin pois.

- Suomalaiset kesätomaatit
- Perunat
- Purkkiherneet
- Mustikat

- Ruisleipä ( luonnollisesti, kuten myös vehnä- ja kauraleipä )
- Riisi
- Porkkanat

- Varhaiskaali
- Amerikansalaatti
- Ruusukaalit

Tässä muutamia - Joissakin on tietysti voimakas makea maku, joissakin vain aavistuksen verran. Mielenkiintosta on esim herkullinen varhaiskaali, joka on aina makean makuista.
tallennettu

.
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: