Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...?  (Luettu 136794 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #75 : 10.10.2014 06:23:12 »

Heippa, katselisitko minullekin löydänkö omaa asuntoa itselleni ja vaikkapa miestä, pitkän yksin olon jälkeen.

Asuntoon sinulle nousi Maljat ässä, Maljat 7 ja Maljat 9

Tulkitsisin, että sinulle annetaan tai on jo annettu mahdollisuus asuntoon. Seuraavat kortit viittaavat, että tulevaisuudessa sinulle tulee eteen useampiakin vaihtoehtoja joista innostut. Tämä saattaa aiheuttaa valinnanvaikeuksia. Luota intuitioosi ja siihen mikä tuntuu hyvältä. Lopulta saavutat mielihyvän tässä asiassa.

Esteisiin nousi Pentaakkelit 8
Tämä tarkoittanee tässätapauksessa ehkä kärsimättömyyttä. Tahtoisit heti asunnon Smiley Kärsivällinen vaivannäkö pitkän aikavälin tavoitteen saavuttamiseksi kyllä kannattaa.

Eduksesi nousi Sauvat ritari.
Sinulla on rohkeutta, tarmoa ja seikkailumieltä riittävästi asioittesi hoitamiseen. Tämä kortti voi myös yleisesti merkitä kodinvaihtoa.

Löydätkö miehen -kysymykseen nousi Pentaakkelit 7, Miekat 4 ja Hallitsija

Olet tehnyt suunnitelmia tulevaisuutta ajatellen ja nyt kenties tuntuu ettei tapahdu mitään. Se ei kuitenkaan ole totta. Älä anna periksi Smiley Tulevaisuudessa saat mahdollisuuden pieneen hengähdystaukoon. Ns. vetäytyä syrjään elämän vastoinläymisiltä. Tilaisuus levätä ja järjestellä ajatukset uudestaan.
Hallitsija merkitsee naiselle luettaessa yleensä jotain merkittävää mies henkilöä. Tarkoittaisiko tässätapauksessa, että kyllä se mies sielä on tulonpäällä Smiley

Esteisiin nousi Kohtuus
Täämä tarkoittaa ailahtelevien tekiöiden tarkkaa hallintaa, joka johtaa onnistuneeseen tulokseen. Olisiko sinulla vaikeuksia tasapainottaa elämäsi eri osa-alueet? Neuvoksi voisi sanoa sen, että tee kuten kortin kuvassa oleva enkeli. Sekoittele sopivassa suhteessa Smiley

Eduksesi nousi Sotavaunut
Kohtalo ohjaa sinua ja on apunasi tässä asiassa. Ole itsevarma Smiley

tallennettu
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #76 : 10.10.2014 06:27:00 »

Hei! Jos viitsit niin minullekin voi nostaa kortteja, ihan yleisesti tulevaisuuteen, rakkauteen ja työhön.

Ihan yleiseti tulevaisuuteen nousi Tähti, Maljat 3 ja Pentaakkelit ritari
Tulkitsisin, että menneisyys on ollut hyvä ja onnellinen. Olet ollut toiveikas tulevaisuuden suhteen ja tämä kortti on hyvä merkki siitä, että toiveet myös toteutuisivat. Vaikkei aina niinkuin luulisi. Maljat 3 edustaa nykyhetkeen juhlintaa. Ihan vaan vaikka arjen pieniä jaettuja iloja. Eli samainen onnellisuus-teema jatkuu kuin Tähti kortissa Smiley Tulevaisuudessa olisi ehkä jotain tulossa.... Ritari odottaa ja odottaa ja samalla valmistautuu.

Rakkauteen nousi Miekat kuningatar, Narri ja Pentaakkelit 7
Olet ehkä vapauttanut itsesi jostain. Nyt olet vapaa ja voit tehdä ihan mitä haluat. Elämässä alkaa uusi luku. Kenties elämääsi astuu epäsovinnaisia ihmisiä Cheesy Suunnittele tulevaisuutta. Pitkän aikavälin suunnitelmat kantavat lopulta hedelmää, vaikka vaatiikin työtä.

Esteisiin nousi Kuu
Ehkä jotain salamyhkäistä vaanii nurkan takana. Mutta jatka vain ja luota intuitioosi vaikka epäilykset kalvaisivat mieltä, sillä lopulta kaikki kääntyy hyvin. Smiley

Eduksesi nousi Maljat 9
Sosiaalielämäsi on hyvä ja ihmissuhteet antoisia. Käy paikoissa joissa tapaa ihmisiä.

Työhösi nousi Miekat 3, Sauvat kuningas ja Aurinko
Onko työsuhteesi kenties päättynyt? Miekat 3 voi myös merkitä jonkin esteen väistymistä. Kuningas voisi olla varoitus, ettet polta itseäsi loppuun. Ole itsevarma toimissasi Smiley Aurinko enteilee pelkkää hyvää työelämässäsi. Menestystä, onnea ja iloa Smiley

Esteisiisi nousi Erakko
Erakko etsii totuutta, joka asuu sisällä. Aina on uutta opittavaa. Kortti varoittaa myös harkitsemattomuudesta.

Eduksesi nousi Pentaakkelit kuningatar
Huolehdit itsestäsi hyvin ja mikset myös muista ympärilläsi. Hyväsydäminen ja antelias. Nämä ovat sinun eduksesi vaikuttavat asiat Smiley
tallennettu
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #77 : 10.10.2014 06:29:14 »

Minä tahtoisin tietää rakkaus-ja ystävyysasioista.

Rakkaus ja ystävyys asioihin nousi Maljat 9, Miekat 3 ja Sauvat 10
Elikkä sinulla on hyvä sosiaalielämä. Juhlat, hyvät kaverit ja hauskanpito, joka voi myös johtaa flirttailuun. Hyvä terveys, onni ja paljon ystäviä. Ihmissuhteet ovat antoisia. Olisiko tulevaisuudessa jonkin esteen tai suhteen päättyminen...? Voi myös tarkoittaa tunteittesi läpikäymistä ja sitä mukaa tulisi vapaus ja uudistuminen. Otatko kantaaksesi toistenkin taakkoja? Joistakin velvollisuuksista voisi luopua.

Tielläsi oleviin esteisiin nousi Sauvat lähetti
Ehkä hiukan kokematon, mutta sitäkin uteliaampi ja kiinnostunut. Innostut helposti etkä kenties ole kovin pitkäjännitteinen. Eli nämä piirteet itsessäsi voisi olla esteenäsi...

Eduksesi vaikuttaviin asioihin nousi Maljat 8
Tulisi uskaltaa jättää mennyt taakse. Olet ehkä saanut menneisyydeltä kaiken mitä tarvitset ja saat. Nyt on aika etsiä uusia haasteita.

Hmm olisikohan näin?  angel
tallennettu
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #78 : 10.10.2014 06:34:02 »

Onko kortit suotuisat ensi kesälle suunnittelemalleni vuorotteluvapaalle? Onnistuuko vai meneekö puihin?

Kiitos!  Smiley

-zillic-

Vuorotteluvapaalle nousi Miekat 10, Pentaakkelit 6 ja Maljat ässä
Onkohan sinulla ollut jotain huonoa henkilökemiaa menneisyydessä, joka on aiheuttanut murhetta. Miekat 10 voi myös viitata, että olet oivaltanut jotain ja vanha minäsi on kuollut ja uusi alkamassa. Pentaakkelit 6 merkitsee yleisesti anteliaisuutta. Ehkä saat lähitulevaisuudessa tukea joltakulta: hyväntekeväisyyttä, anteliaisuutta tai lahjoja. Joku näkee sinussa kätkettyjä lahjoja. Voidaan myös tulkita, että olet jättänyt joitain osia itsestäsi huomiotta ja nyt olisi aika huomioida ne ja hoitaa itseäsi. Minusta tämä jälkimäinen vaihtoehto puhuttelee enemmän tähän vuorotteluvapaalle... Maljat ässä näyttäisi kauemmas tulevaisuuteen, että kaikki sydämen asiat kukoistaisivat. Sanoisinko näiden korttien perusteella, että vuorotteluvapaa olisi sinulle henkisesti hyväksi. Pääsisit nauttimaan omasta elämästä.

Tielläsi oleviin esteisiin nousi Miekat 6
Onko joku vastaan suunnitelmiasi? Kenties ponnistelusi ovat puolivillaisia Smiley Neuvottelu ja sovittelu ovat myös tämän kortin pääpiirteitä.

Eduksesi nousi Maljat 9
Elikkä eduksesi luetaan hyvä sosiaalielämäsi. Hyvät kaverit ja hauskanpito. Hyvä terveys, onni ja hauskanpito. Viestinnän helppous. Eli osaat jäsennellä ajatuksesi järjestykseen ja siten saada viestisi perille Smiley Tämä on yleisesti sanottuna mielihyvän kortti.

Eli kysymykseen onnistuuko vai ei niin vastaisin näiden korttien perusteella, että sinulla on hyvät neuvottelun taidot onnistumiseen.  Smiley
tallennettu
red rose
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Profiili
« Vastaus #79 : 10.10.2014 18:12:19 »

Juu kyllä saa katsoa minulle  Smiley työ ja rakkauselämää. Itsellä ei ole sitä taitoa tulkita itse itselleen jos katson niin olis ihan kiva saada tulkintaa.

No niin, työelämääsi nousi Pentaakkelit ritari, Hierofantti ja Maljat kuningas
Ritari merkitsee vankkaa ja luotettavaa, joka ottaa helposti vastuun harteilleen eikä karta kovaa työtä.
Kuvaisiko tämä sinua?  Smiley
Hierofantti symboloi viisasta ja kyvykästä neuvonantajaa, anteeksiantamusta, lohdutusta vakiintuneen uskon vaikutusta ja tietoisen ajattelun voimaa. Voi myös edustaa opettajaa ja sääntöjä, joita noudattamalla ihminen menestyy.
Koska tämä kortti on opettaja ja neuvonantaja, niin seuraavat kortit saattavat sisältä neuvoja.
Olisiko tämä Maljat kuningas nyt sitten neuvo...
Eli ole seurallinen, rakastava ja aistillinen, jossa älykkyys yhdistyy voimakkaaseen intuitioon.
Lämminsydämminen ja uskollinen kuningas nauttii elämänsä mukavuuksista ja on taiteen ystävä. Hän on vastuuntuntoinen ja antelias.

Esteisiisi nousi Miekat kuningatar.
Esteissä tämä voisi tarkoittaa katkeraa tai mustasukkaista ihmistä. Hän saattaa olla sievistelijä ja tuomitsee toisten moraalin ja teot ankarasti.

Eduksesi nousi Maljat ässä.
Eli kaikki sydämen asiat ovat eduksesi. Ole rakastavalla mielellä niin tiesi on helpompaa  Smiley

Rakkauteen nousi Miekat lähetti, Voima ja Pentaakkelit 7
Lähetti merkitsee nokkelaa, älykästä ja sanavalmista nuorta ihmistä. Innokas oppimaan ja taitava kääntämään tilanteet edukseen. Lähetti saattaa tuoda uutisia, juoruja ja uusia ihmisiä.
Tämä siis menneisyyteesi.
Lähitulevaisuuteen nosi Voima. Tämä voi tarkoittaa jotain tilannetta mihin tulisi vastata urheasti vaikka kuinka pelottaisi. Toimi oikein, rehellisesti ja määrätietoisesti. Valmius taistella reilunpelin puolesta.
Pentaakkelit 7 lupailee, että pitkän aikavälin suunnitelmat kannattavat vaikkakin tiedossa on kovaa työtä.

Esteisiin nousi Kohtuus.
Koska se on esteissäsi, niin tuon voisi tulkita käänteisenäkin. Eli siis epäsuotuisat tapahtumien ja henkilöiden yhdistelmät. Korruptio ja eripurainen koti-ilmapiiri.
No juu mikseihän tuo voi olla esteenä rakkauteen...  Huh

Sinun eduksesi vaikuttaviin asioihin taas nousi Rakastavaiset.
Ratkaisuvaiheeseen saapuminen. On tehtävä tärkeä päätös puntaroimalla aitoja mielihaluja eikä velvollisuuksia.
Raju asennemuutos johtaa onnellisempaan aikaan. Rakkaus, sovinto.
Eli rakasta, rakasta ja vielä kerran rakasta  smitten smitten Cheesy

Hei, kiitos kun jaksoit katsoa. Kyllä toi työ kuvaa hyvin työtäni. Ja todella asia niin että paljon töitä tehdä ja lisää/enemmän vaaditaan jatkuvasti.

Toi rakkaus asia on myös juurikin hyvin paikkansa pitävä ja olen tietoinen että joudun tekemään valintoja.


Kiitos todella paljon Smiley
Sanoisin että pitää kyllä hyvin paikkansa ainakin tähän hetkeen.
tallennettu
siskonimun
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20


Profiili
« Vastaus #80 : 11.10.2014 01:00:13 »

Hei! Jos viitsit niin minullekin voi nostaa kortteja, ihan yleisesti tulevaisuuteen, rakkauteen ja työhön.

Ihan yleiseti tulevaisuuteen nousi Tähti, Maljat 3 ja Pentaakkelit ritari
Tulkitsisin, että menneisyys on ollut hyvä ja onnellinen. Olet ollut toiveikas tulevaisuuden suhteen ja tämä kortti on hyvä merkki siitä, että toiveet myös toteutuisivat. Vaikkei aina niinkuin luulisi. Maljat 3 edustaa nykyhetkeen juhlintaa. Ihan vaan vaikka arjen pieniä jaettuja iloja. Eli samainen onnellisuus-teema jatkuu kuin Tähti kortissa Smiley Tulevaisuudessa olisi ehkä jotain tulossa.... Ritari odottaa ja odottaa ja samalla valmistautuu.

Rakkauteen nousi Miekat kuningatar, Narri ja Pentaakkelit 7
Olet ehkä vapauttanut itsesi jostain. Nyt olet vapaa ja voit tehdä ihan mitä haluat. Elämässä alkaa uusi luku. Kenties elämääsi astuu epäsovinnaisia ihmisiä Cheesy Suunnittele tulevaisuutta. Pitkän aikavälin suunnitelmat kantavat lopulta hedelmää, vaikka vaatiikin työtä.

Esteisiin nousi Kuu
Ehkä jotain salamyhkäistä vaanii nurkan takana. Mutta jatka vain ja luota intuitioosi vaikka epäilykset kalvaisivat mieltä, sillä lopulta kaikki kääntyy hyvin. Smiley

Eduksesi nousi Maljat 9
Sosiaalielämäsi on hyvä ja ihmissuhteet antoisia. Käy paikoissa joissa tapaa ihmisiä.

Työhösi nousi Miekat 3, Sauvat kuningas ja Aurinko
Onko työsuhteesi kenties päättynyt? Miekat 3 voi myös merkitä jonkin esteen väistymistä. Kuningas voisi olla varoitus, ettet polta itseäsi loppuun. Ole itsevarma toimissasi Smiley Aurinko enteilee pelkkää hyvää työelämässäsi. Menestystä, onnea ja iloa Smiley

Esteisiisi nousi Erakko
Erakko etsii totuutta, joka asuu sisällä. Aina on uutta opittavaa. Kortti varoittaa myös harkitsemattomuudesta.

Eduksesi nousi Pentaakkelit kuningatar
Huolehdit itsestäsi hyvin ja mikset myös muista ympärilläsi. Hyväsydäminen ja antelias. Nämä ovat sinun eduksesi vaikuttavat asiat Smiley


Kiitos! Olen juuri eronnut ja tuo töihin liittyvän varoituksen sanat tulee ihan kohdalleen. Kiitos vielä kun viitsit nostaa kortit  smitten
tallennettu
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #81 : 11.10.2014 07:46:03 »

Heippa.Saisinko kortit parisuhteeseen ja muutenkin elämään. smitten

Heipä hei  Smiley
Sinulle nousi parisuhteeseen Tuomio, Maljat 7 ja Maljat 6
Tuomio herättelee, että jotain on muuttunut... Jokin uusi mahdollisuus tai tilaisuus, jota ei saa päästää menemään. Tämä kortti myös nopeuttaa muiden korttien vauhtia ja osoittaa, että tulos tapahtuu odotettua aikaisemmin.
Lähitulevaisuuteen maljat 7 osoittaisi, että on tehtävä valintoja. Uusien mahdollisuuksien ovia avautuu liikaa  Smiley Voi myöskin tarkoittaa mielikuvitusta. Käveletkö pää pilvissä/pakenetko arjen hankaluuksia mielikuvitusmaailmaan? Vai onko mielikuvitus vain osana rikastuttamassa elämääsi?
Maljat 6 on muistojen kortti. Vahva yhteys menneisyyteen. Olisiko jotain menneisyydestä tulossa elämääsi? Voi myös ohjeistaa tekemään rauhan menneisyyden kanssa. Vastaus johonkin kysymykseen löytyy samankaltaisesta menneestä tilanteesta.

Esteisiin nousi Sauvat 6
Saatat pelätä tulevaisuutta, mutta älä murehdi liikaa sillä mahdollisuutesi ovat hyvät.

Eduksesi nousi Pentaakkelit 5
Ajatteletko, ettet ehkä kelpaa tai et ole hyvä? Etsitkö moraalista tukea väärästä paikasta...
Et ole kuitenkaan yksin. Hyväksy itsesi jokainen osa  smitten

Tein perus kolmen kortin pöydän yleisesti elämääsi ja sain
Sauvat 10, Sauvat 4 ja Hallitsijatar
Tämä näyttäisi, että sinulla on ollut raskaitakin velvollisuuksia ja työntäyteinen elämä. Saatat ottaa kantaaksesi toisten taakkoja.
Nyt on kuitenkin sadonkorjuun aika. Olet ehkä saattanut jonkin henkilökohtaisen projektin valmiiksi tai saat aineellista hyvin vointia. Sauvat 4 on myös kodin kortti.
Tulevaisuus näyttäisi myös ns. viljavuutta ja sadonkorjuuta.
Tulevaisuus näyttää runsautta, aineellista mukavuutta ja kotoista viihtyisyyttä, turvallisuutta ja suojelusta. Hallitsijatar on niinikään myös äidillinenkortti. Voi viitata suoraan äitiyteen, mutta voi myös tarkoittaa yleisesti hyvää perhe-elämää ja kehityksen vankkaa perustusta.

Sauva kortteja oli melkein kaikki tässä kolmen kortin pöydässä, niin voisikohan sanoa, että tulkinta pääasiassa liittyisi kasvuun, luovuuteen, työhön ja yrittämiseen.  Smiley
tallennettu
PikkuEnkula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #82 : 11.10.2014 09:19:29 »

Hei, miltäs minun ihmissuhdeasiat näyttävät?  Smiley
tallennettu
Heart
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #83 : 11.10.2014 10:45:44 »

Hei, minullekin voisi katsoa tähän syksyyn ja ensi vuoden alkuun. Työ ja rakkaus?  Smiley
tallennettu
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #84 : 12.10.2014 09:02:08 »

Hei,
Minulle jos nostaisit rakkauteen ja työhön, kiitos smitten

Hei,
Sinulle rakkauteen nousi Pentaakkelit kuningas, Pentaakkelit 3 ja Kuolema
Eli olisiko menneisyytesi ollut runsas. Naimisissa? No jokatapauksessa olet ollut suht tyytyväinen... Olisikohan tulevaisuudessa luvassa kodinvaihtoa. Jokin mullistava elämänmuutos on tapahtumassa. Vanhan häipyminen, joka tekee tilaa jollekin paremmalle.

Esteisiisi nousi Sauvat ässä
Tämä kortti kehottaa luottamaan itseesi. Älä halaja muutosta vain muutoksen vuoksi. Ässät yleensä on viittaus alkuihin. Eli sinulle ojennetaan jokin mahdollisuus, tartu siihen päättäväisesti.

Eduksesi nousi Kohtuus
Osaat hallita elämäsi eri osapuolia hyvin ja mukaudut hyvin eri tilanteissa.

Lopputulos on hyvä, joten elä huoli  Smiley

Työhösi liittyen nousi Kohtuus, Miekat kuningatar ja Paholainen
Eli olet menneisyydessä ollut hyvin mukautuvainen ja hallinnut erilaiset tilanteet. Tulevaisuudessa olet vapauttanut itsesi jostain... Itsenäinen ja älykäs. Ota oppia menneisyydestä.
Paholaisen kortin saat käännettyä itsellesi eduksi, kun kohtaat itsesi aidosti. Vapauta itsesi ja ota vastuu elämästä.

Esteisiin nousi Kuolema
Voisi tarkoittaa esteissä pakkomuutosta. Menettetään jotain, mistä olisi pitänyt luopua.

Eduksesi nousi Sauvat ässä
Eli sinulle jälleen tarjotaan jokin mahdollisuus. Voihan olla jokin uusi työasiakin.

Aikalailla samansuuntaisia kortteja näköjään tuli työhön ja rakkauteen...  Smiley No mutta, miltähän kuulostaisi?  Smiley
tallennettu
Ophiuchus
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 75



Profiili
« Vastaus #85 : 12.10.2014 09:47:58 »

Hei Luuu,

nostaisitko minulle rakkauteen, sekä myös työhön. Paljon tuntuu olevan muutoksia ilmassa.
Kiitos.  smitten
tallennettu

aurinko kuu venus saturnus uranus Jousimies
askendentti ceres Neitsyt
keskitaivas kuunsolmu Härkä
merkurius pluto Skorpioni
mars Vaaka
jupiter Vesimies
neptunus Kauris
chiron Kaksonen
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #86 : 12.10.2014 09:53:28 »

Hei  Smiley Minullekin voisi nostaa rakkauteen ja työhön, kiitos  smitten

Hei sinullekin  Smiley
Rakkauteen nousi Pentaakkelit 3, Sauvat 8 ja Maljat 4
Olisitko tehnyt työtä paljon niin että, lähimmäiset ovat jääneet toisiksi? Pentaakkelit 3 kortti voi joskus merkitä myös kodin vaihtoa ja sivuaa ohimenne jotain uutta suunnitelmaa. Pääpiirre on taitojen käyttö.
Tulevaisuuteen näyttäisi, että alkaa tapahtua nopealla temmolla. Viivytysten päättyminen ja ongelmien joutuisa ratkeaminen. On tulossa hyviä uutisia.
Kauemmas tulevaisuuteen näyttäisi pitkästymistä. Tuttuja asioita ei ehkä osata avostaa riittävästi. Kun suhteessa on saavutettu seesteisyys, mitä muuta voidaan toivoa...
Eli tarkoittaisikohan tuo niitä perus vanhan pariskunnan ongelmia...?  Grin Uusi harrastus tai ylipäätään uusi tekeminen voisi olla avuksi.  Smiley

Esteisiin nousi Kuu
Jotain salamyhkäistä ja katalia suunnitelmia. Ole varovainen.

Eduksesi nousi Pentaakkelit 7
Eli pitkän aikavälin suunnitelmat ovat eduksesi. Odota ja hoivaa kun sato kasvaa ja kypsyy.  Smiley

Työhösi nousi Voima, Sauvat 7 ja Pentaakkelit 4
Olet ehkä voittanut jonkin vastoinkäymisen (tai sairauden)? Jokatapauksessa, olet toiminut määrätietoisesti, järkkymättä ja rohkeasti.  Smiley
Tulevaisuudessa on ehkä joitain vastoinkäymisiä tulossa.
Suosi vieläkin tuota Voima-kortin teemaa. Ole omapäinen ja pidä puolesi, sillä vain napakkuus ja päättäväinen toiminta johtaa tuloksiin.
Kauemmas tulevaisuuteen näyttäisi, että saavutat hyvän toimeentulon. Tähän mennessä hankitun omaisuuden säilyttäminen.
Ns. Rahaa pankissa.

Esteisiin nousi Sauvat 10
Suunnitelmiasi yritetään ehkä häiritä. Voi myös viitata työntäyteiseen elämään. Haalit ehkä itsellesi liikaa tekemistä.

Eduksesi nousi Maljat kunigatar
Tämä kuningatar edustaa tunteita ja alitajuntaa. Tunteensa ilmentämiseen taiteen kautta. Jokaisesta meistä löytyy niin pimeyttä kuin valoa ja tämä kuningatar hyväksyy sen. Itseään ei voi paeta.

Jokatapauksessa työelämäsi näyttäisi aika lupaavalta tulevaisuudessa.  Smiley
tallennettu
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #87 : 12.10.2014 10:26:06 »

Hei,
Minullekin saa katsoa. Työasiat mielenpäällä mutta toki voit katsoa ihan yleisestikin  Smiley

Kiitos etukäteen  smitten

Terkuin
aava1


Hei!
Tein nyt ensin 3 kortin yleis pöydän.
Siihen nousi Sauvat 3, Pentaakkelit 2 ja Sauvat 5
Eli olet saanut jonkin hyvän tilaisuuden. (Tuumailin tätä uudestaan niin ehkä tarkoittanee paremmin, että nykyisiin huoliisi löytyy ratkaisu. Tulevaisuudessa saatat saada jonkin tilaisuuden. Kortin pääteema nimittäin nimenomaan enteilee hyvää onnea ja osoittaa, että se osuu pian sinun kohdallesi...) Nyt sinulla on monta rautaa tulessa.  Smiley Voi rahallisesti olla vaikeaakin, mutta rahaa tulee edelleen ja maksukykysi säilyy. Joudut ehkä käyttämään älynystyröitäsi enemmän kohentaaksesi tilannetta.
Tulevaisuudessa olisi tulossa jokin innostava haaste. Kortti osoittaa myös, että on hyvä hetki neuvotella työasioista.

Työasioihin nousi Pentaakkelit 4, Maljat ässä ja Narri
Eli raha ongelmasi ratkeavat vielä ja saavutat hyvän toimeentulon. Lähitulevaisuudessa Maljat ässä tarjoaa jonkin sinua innostavan mahdollisuuden. kaikki sydämen asiat kukoistavat.
Kauemmas tulevaisuuteen näyttää uutta lukua. Odota odottamatonta. Mikään ei voi vahingoittaa sinua, teet mitä vain.  Smiley

Esteisiin nousi Tähti
Tuntuuko, että suuret toiveet ovat menneet myttyyn? Älä vaivu epätoivoon, sillä toiveet eivät aina toteudu meidän haluamalla tavalla. Mutta jopa yllätykset voivat olla hyviä. Tähden lahjat eivät aina ole aineellisia.

Eduksesi nousi Miekat 2
Pääteema on tasapaino. Tasapaino kahden tasaväkisen vastapuolen välillä. Ystävyys vastoinkäymisen hetkellä.

Kaikenkaikkiaan järkevää rahankäyttöä. Saat kenties taloudellista tukea.  Smiley
« Viimeksi muokattu: 12.10.2014 10:31:37 kirjoittanut Luuu » tallennettu
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #88 : 12.10.2014 11:00:56 »

Minullekin saa katsoa Smiley Yleisesti, mitä näkyy edessäpäin..

Hei, nostin sinulle ihan yleisen 3 kortin pöydän
Tähän nousi Miekat 4, Paholainen ja Oikeudenmukaisuus

Sinulla on ollut  toipumisen aikaa. Tilaisuus levätä ja järjestää ajatukset. Seesteinen välivaihe, jonka aikana voit suunnitella strategioita. Paholainen yhdistyy siihen, ettei ihminen suostu tunnistamaan arvokkaaksi mitään muuta kuin nautinnon ja mielihyvän silkkana itseisarvona. Tämä on kuitenkin paholaisen tekemä harhakuva. Tästä pääsee itri kohtaamalla itsesi aidosti ja ottamalla kaulastasi kahletsivan narun pois. Vapauden alku. Otat vastuun elämästäsi.
Avioliitolle kylläkin hyvä merkki tämä. Niin että siinä tapauksessa pidä vaan se naru kaulassa... Tai paremmin pallo jalassa...  Grin

Oikeudenmukaisuus tulevaisuudessa tarkoittanee vääryyden oikaisua sinun eduksesi. Sopimusten solmimista. Voi enteille myös houkuttelevaa työtarjousta...
Oikeudenmukaisuus-kortti vihjaa, ettei tietämättömyys lain kirjaimesta kelpaa verukkeeksi sen paremmin elämän oikeussaleissa kuin ihmisten tuomioistuimissa.
Opettele siis käyttämään sekä miekkaa että vaakaa: selkeä mieli ja kuunteleva sydän löytävät aina oikean tien.

Olikohan tässä nyt mitää järkeä...  angel
tallennettu
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #89 : 12.10.2014 11:46:11 »

Hei, minullekin voit nostaa jos tahdot. Mitään erityistä aihetta en osaa nimetä, mutta otan vastaan mitä on tullakseen. Kiitti jos nostat! :3

Hei  Smiley
Nostin sinulle yleisen 3 kortin pöydän.
Tähän nousi Maljat 5, Pentaakkelit 3 ja Miekat lähetti
Maljat 5 edustaa, että menneisyydessäsi on ollut surua. Surra täytyy kun siltä tuntuu, mutta muista palata takaisin elämään ja iloita niistä asioista mitä sinulla on.
Nykyisyyteen Pentaakkelit 3 tarkoittaa, että jotain on suunnitteilla. Taitojen ja lahjojen käyttö (kenties rahan tekoon). Suuret saavutukset.
Lähetti on innokas oppimaan ja niinkuin kaikkien lähettien tapaan, vielä kokematon. Tähän liittyy ehkä hivenen eristäytyneisyyttä ja pidättyneisyyttä. Tulisiko tällä saralla hankkia kokemusta? Vai onko asiat toisinpäin?  Smiley Saattaahan tämä lähetti tuoda uusia tuttavuuksia.

Voisikohan tulkita tästä lähetistä, että tulevaisuudessa olisi paljon oppiläksyjä tulossa tai ylipäätään uuden oppimista...?  Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15
  Tulostusversio  
 
Siirry: