Todellakin, tästä lapsesta tulee kyllä lihansyöjä!
Niin, poro on kallista, mutta tuolla minun kotiseudullani en ainakaan ole kuullut poroja ruokittavan soijalla. Se nyt päätyi tähän hätään nopeimmin lautaselle: Torstaina on luvassa ihan suomalaista hirven jauhelihaa, kun vanhempani lupasivat lahjoittaa osan varastoistaan minulle. Pitää vain opetella tekemään siitä jotakin, en nimittäin ole aiemminkaan osannut tehdä muuta, kuin käristystä. Muistelinkin sinun maininneen tuosta saksanhirvestä ja sitä ajattelin ostaa sitten, kun nuo omat lihat loppuvat.
Minulle kaura taas sopii erityisen hyvin: Kuulemma lapsuudenaikaisia vatsavaivojani hoidettiin kauravellillä, kun mikään muu ei auttanut. Vieläkin suosin viljoista juuri kauraa, ihan luontaisesti. Muuten olen viljojen käytön karsinut minimiin -tosin spelttiä käytän myös toisinaan, ja senkin pariin hakeuduin ihan vaistonvaraisesti. Kyllä keho aika hyvin kertoo tarpeensa, pitää vain osata kuunnella.