Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Valon maailmassa  (Luettu 5852 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pokaga
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 94


Profiili
« : 01.06.2006 01:34:34 »

Jos uskoisi kohtaloon tai ns. 'korkeampaan voimaan', niin voisi ehkä pitää tätä jotenkin niihin liittyvänä.  coolsmiley

Olin äsken lenkillä, juoksin pisimmän lenkin pitkään aikaan, vaikka se olikin aika lyhyt. Lopetin lenkkeilyn kun jalka alkoi sattua liikaa. Siinä lähellä oli tuollainen roskakatos, missä on roskikset ja paperikeräyslaatikot. Ajattelin mennä sitten sinne katsomaan, kun olin sen kohdalla lopettanut juoksemisenkin. (muutenkin tsekkailen noita välillä kävellessäni, varsinkin jos ei muita ihmisiä ole lähettyvillä:) Paperikeräyslaatikon kannen päällä oli kovakantinen kirja. Ajattelin, että otanpa sen varmaan mukaani, vaikkei luettua varmaan tulekaan. Muutenkin luen hyvin vähän kirjoja. Sitten kun  katsoin kantta ja takakantta tarkemmin, huomasin, että se vaikuttikin mielenkiintoiselta. Se oli Merja Niemen "Valon maailmassa - suomalaisten kokemuksia elämän ja kuoleman raja-alueilta". Ajattelin aluksi, että tässä on ehkä kyse jostain kirjalainaamissysteemistä, missä kirjoja jätetään eri puolille kaupunkia, mutta mukana ei ollut mitään viestiä.

Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Juttua OBE:sta, eli ruumiistairtautumisesta ja tietysti noista rajakokemuksista, kun ollaan lähellä kuolemaa. Muutenkin on tullut lueskeltua aiheesta mielenkiinnolla.

En siis vinkkaa kuitenkaan vielä kirjaa, ajattelin vaan kertoa tämän hauskan jutun. Kirja oli ihan hyvässä kunnossa jätettynä paperinkeräyslaatikon päälle ja vieressä oli tyhjä teepussipahvirasia. Smiley Kiitoksia hänelle, kuka kirjan ikinä siihen jättikin.

Jos olette lukeneet kirjan, niin voitte toki kertoa mielipiteitä siitä tähän ketjuun. Smiley
« Viimeksi muokattu: 01.06.2006 01:36:05 kirjoittanut Pokaga » tallennettu

Aurinko Vesimies
Askendentti Leijona
Kuu Kauris
Sininen rytminen käsi
Lari
Vieras
« Vastaus #1 : 01.06.2006 14:01:23 »

Kirja oli minusta ihan hyvä. Luin muutama kuukausi sitten 5 tai 6 kirjaa jotka olivat hengellisiä, ennustavia tai ajatusmailmaan liittyviä. En muista niin tarkkaan kaikkea mitä kirja sisälsi, kun tuli ahmittua nuita kirjoja. Kaikki kirjat olivat kuitenkin lukemisen arvoisia ja poimii sitten sen asian minkä mieleisekseen tuntee.

Tuosta Merja Niemen kirjan lopusta nappasin tuon allaolevan allekirjoituksen.
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #2 : 01.06.2006 14:42:49 »

Wau Pokaga. Tuo kirja oli ihan selkeästi tarkoitettu sinun luettavaksesi, kun sen noin jännällä tavalla, ja erikoisesta paikasta vielä löysit. Todennäköisesti tuo kirja oli juuri tarkoituksella siihen jätetty, kirjan omistajan toimesta joka ei varmaankaan enää kirjaa tarvitse. Ehkä hän juuri jatteli laittaa sen kiertoon luottaen siihen, että se kyllä löytää "oikean osoitteen". Pistä hyvä kiertämään... Tällainen tuntemus tuli...
 Grin Enkeleitä, on heitä.  Wink
tallennettu
Pokaga
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 94


Profiili
« Vastaus #3 : 01.06.2006 18:34:44 »

Tämähän on tätä aikaa, kun opiskelijat muuttavat asunnoistaan. Tuolla oli muutenkin hieman enemmän tavaraa kuin normaalisti roskakatoksessa. Luulen myös, että se oli tarkoituksella siihen jätetty.. parempihan se, että joku ottaa luettavakseen, kun että menisi vain paperinkeräykseen. Toinen mahdollisuus on, että se oli vahingossa jäänyt siihen. Ajattelin kuitenkin, kun siinä ei ollut nimeä eikä mitään, että otanpa kirjan ettei joku toinen vie / heitä pois sitä ensin.

Mukava sattuma kuitenkin, kaikin puolin. Smiley Joskus voitin kilpailussa jonkun romaanin, niin laitin saman tien myyntiin, enkä jaksanut edes lukea sitä. Myin kovakantisen viidellä eurolla ja joku ostikin sen sitten hyvin mielissään. Smiley (vaikka postikulut maksoivat enemmän: ) Joku romaani merimatkasta oli kyseessä. Tälle ei kyllä käy samoin. Smiley
tallennettu

Aurinko Vesimies
Askendentti Leijona
Kuu Kauris
Sininen rytminen käsi
kaapokisu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 119



Profiili
« Vastaus #4 : 01.06.2006 19:49:27 »

Jep, hyvä kirja on! Smiley Löysin kerran kirppikseltä eurolla smitten
tallennettu

Aurinko vaaka
Nouseva skorpioni
Kuu vaaka
Gamma
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Parapsykologi


Profiili
« Vastaus #5 : 03.06.2006 03:30:45 »

Kirja käsittelee kuolemanrajakokemuksia, jotka ovat hivenen eri asia kuin OOBE eli ruumiista irtautumiskokemukset. Jälkimmäisten tiimoilta järjestetään nykyisin myöskin kursseja eri puolilla maailmaa, Suomessakin.
tallennettu
taria
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 495


Valoa ja rakkautta elämään.. ja haleja höpöset ;)


Profiili
« Vastaus #6 : 03.06.2006 13:50:08 »

Pokaga.. sattumiahan ei ole, kaikella on tarkoitus..  Wink

 smitten  smitten  smitten
tallennettu

Aurinko Kaksoset
Nouseva Kauris

Punainen Galaktinen Taivaanvaeltaja
(http://www.myspacedev.com/img/dividers/divider14.gif)
Pokaga
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 94


Profiili
« Vastaus #7 : 05.06.2006 21:39:02 »

Gamma, kirjassa on myös kokonaan oma kappaleensa OOBE:lle, eli kyllä se käsittelee myös ruumiistairtautumiskokemuksia. Ja suuri osa niistä ei edes liittynyt kuolemanrajakokemuksiin.
tallennettu

Aurinko Vesimies
Askendentti Leijona
Kuu Kauris
Sininen rytminen käsi
sawotar
Vieras
« Vastaus #8 : 07.06.2006 22:19:45 »

Mä hain tänään kirjastosta ko. kirjan ja tuntu aika mielenkiintoiselle kirjalle, eli se siitä yöunesta Cheesy
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: