Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Jouskarit ja ennenaikainen eläke!  (Luettu 3306 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« : 17.05.2016 23:27:27 »


http://yle.fi/uutiset/ruotsalaistutkimus_loppuvuodesta_syntyneet_paatyvat_muita_useammin_ennenaikaiselle_elakkeelle/8888312

Vuoden lopulla syntyneet lapset tarvitsevat sosiaaliturvaa ja päätyvät ennenaikaiselle eläkkeelle useammin kuin muut, ilmenee uudesta ruotsalaistutkimuksesta.

Tutkimuksen on teettänyt Ruotsin sosiaalivakuutusviranomainen Försäkringskassan ja sen tuloksista kertovat pääjohtaja Ann-Marie Begler ja tutkija Hans Goine Dagens Nyheter -lehteen kirjoittamassaan debattiartikkelissa.

tallennettu
meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 943



Profiili
« Vastaus #1 : 18.05.2016 22:16:37 »

Näin jouskarina pakko kommentoida. (Kerrankin sulla muuten edes suhteellisen asiallinen artikkeli.  Tongue)

Onhan näitä tutkimuksia ollut, jossa on todettu loppuvuodesta syntyneiden olevan milloin masentuneimpia ja milloin mitäkin, nyt näemmä sossupummeja.

Kyllähän sen jotenkin tajuaa, että kun tulee maailmaan keskellä pimeintä aikaa niin se aiheuttaa jo lapsen fysiikalle ihan erilaisen maailman kuin kesällä lämpöön ja valoon syntyvälle. Lisäksi joulukuussa syntyneet ovat koulussa käytännössä melkein vuoden tammikuussa syntyneitä nuorempia eli kyllähän siinä vaaditaan opettajalta kykyä tajuta oppilaiden erilaisuus. Koulukypsyys testiin tarjotaan mielestäni aina joulukuussa syntyneelle mahdollisuus. Toisaalta siinä on sitten aina nuorempien kanssa, jos aloittaa seuraavan vuoden ryhmän kanssa. Tosin mun mielestä monet jousimiehet nimenomaan opiskelee pitkälle ja eikös loppuvuoden merkkejä pidetä älykkäinä.

Kyllä sitä nytkin katselee kukkivia tuomia ja aurinkoa ja ihmettelee, että jos olisi syntynyt tähän aikaan vuodesta. Eipä sitä muut tajua millaista on syntyä pimeään ja räntäiseen Suomeen, kuin me loppuvuoden tähdet.  Cool



tallennettu

"Like any great love, it keeps you guessing
Like any real love, it's ever-changing
Like any true love, it drives you crazy
But you know you wouldn't change anything, anything, anything" (Taylor Swift - Welcome to New York)
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1652


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #2 : 18.05.2016 23:42:19 »

Sama huomattu ammattiurheilijoiden parissa, että tammi-helmikuussa syntyneet pärjää parhaiten, koska ovat jo koulun liikuntatunneilla olleet niitä vanhimpia ja näin ollen fyysisestikin muita kypsempiä ja voimakkaampia. Että astrologian kanssa loppuvuonna syntyneiden sossupummialttiudella ja muulla epäonnistumisella ei ole niinkään tekemistä vaan keinotekoisella ryhmäjaottelulla. Karkeasti ottaen saman vuoden tammikuussa syntynyt tottuu olemaan jo lapsena se muita kypsempi mallioppilas-suorittaja parhaiden arvosanojen perässä, kun taas joulukuussa syntynyt saa jo ikäeron takia luokassaan helposti jonkinlaisen ADHD-pellen/bimbon aseman. Tällä tavoin astrologiset Kauriitkin jaetaan kahtia vuoden lopussa syntyneisiin "epäkypsiin" ja vuoden alussa syntyneisiin "pikkuvanhoihin".

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: