Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Miten tulkitsisitte tämän unen?  (Luettu 4144 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
sherry
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 62



Profiili
« : 06.08.2016 22:31:17 »

Miten tulkitsisitte tälläisen unen:

Olen yksin pimeässä talossa, on ilmeisesti yö. Talossa on monta kerrosta ja kiipeän koko ajan ylöspäin, jossain vaiheessa jopa tikkaita pitkin vaikka en (tietääkseni) ole menossa ullakolle tms. Oikealla puolellani näkyy aina uusi huone sitä mukaa kun nousen kerroksia ylöspäin. Erityisesti muistan makuuhuoneen ja siellä kauniisti pedatun sängyn. Tiedän, että talossa kummittelee ja sen takia useat ihmiset välttelevät paikkaa. Mielessä käy jopa sellaiset "yövy kummitustalossa ja voita miljoona"-tyyppiset kilpailut, mutta nyt ei kyse ole siitä. Menin taloon ihan vapaaehtoisesti, ilman minkäänlaista korvausta tai palkintoa. Talo on uhkaava, mutta jostain syystä mulla on silti tosi levollinen ja rauhallinen olo. En pelkää.

Ja sitten heräsin. En keksi mitä ihmettä tää uni voisi tarkoittaa, kun ei omassa elämässäni ole tapahtunut tai tapahtumassa mitään suurta  idiot2
tallennettu

aurinko oinas, kuu neitsyt, askendentti rapu
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 163


Profiili
« Vastaus #1 : 23.08.2016 21:20:10 »

Todennäköisesti olet sitten astraaliprojektoinut itsesi jonkun perheparan taloon henkilökohtaisesti kummittelemaan. Onneksi olkoon, sinulla on lahjoja. Voit alkaa valmistautumaan harjoituksen seuraavaan osaan; rämistelemään keittiössä astioita ja paukuttamaan pyykinpesukoneen luukkua. Nyrkin ja hellan välissä oleminen saa jotkut todella raivostumaan, joten suosittelen tätä mentaaliharjoitusta kaikille kotitöitä vihaaville.
« Viimeksi muokattu: 23.08.2016 21:28:22 kirjoittanut Empire Special » tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 24.08.2016 13:09:29 »

Ei sillä, etteikö edellinenkin vastaus olisi mahdollinen, mutta useinhan talot kuvastavat omaa itseä ja oman mielen lokeroita. Tutkimusmatka itseen. Olit tietoinen (menneisyyden?) haamuista, mutta et antanut niiden häiritä itseäsi.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: