Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Bhagavad-giitaa: arabia vs. heprea  (Luettu 5158 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« : 12.04.2018 00:14:43 »


http://www.bhagavad-gita.org/Gita/verse-01-33.html

Verratkaapa piruuttanne arabian ja heprean kielistä käännöstä. Ensin mainittu
kuulostaa erittäin sujuvalta, kun taas viimemain. on änkkäävä sanaluettelo!

 Embarrassed
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #1 : 12.04.2018 00:29:22 »

OT Näin Kolmannen aattona (Trump vs. Putin, kaksi psykopaatti-narsistia? Ainakin toinen
myös koulukiusattu ylikompensoija??) ajankohtainen Giitaa-värssy:

http://www.bhagavad-gita.org/Gita/verse-01-33.html

https://asitis.com/11/32.html

The Blessed Lord said: Time* I am (kaaloo 'smi; sandhi for kaalaH + asmi), destroyer of the worlds, and I have come to engage all people. With the exception of you [the Pandavas], all the soldiers here on both sides will be slain

Kommentista:

Arjuna was not in favor of the fight, and he thought it was better not to fight; then there would be no frustration. In reply, the Lord is saying that even if he did not fight, every one of them would be destroyed, for that is His plan. If he stopped fighting, they would die in another way.

(Lisäys) Matteus 24:

20 Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.

21 Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
 
22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha (σαρξ  sarks**) pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.

* Sana kaala [yllä muodossa kaalo] tarkottaa myäs mm. kualoa...

** vrt. sarkofagi = lihaasyövä [kivi]  Grin  https://en.wikipedia.org/wiki/Sarcophagus

(Muokkaaminen on mukavaa ajantappoa; samalla tulee usein nuppiin uutta turhaa tietoa...)
« Viimeksi muokattu: 12.04.2018 11:18:21 kirjoittanut sideman » tallennettu
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 163


Profiili
« Vastaus #2 : 14.04.2018 11:29:18 »

Hei sideman, tsekkaa jos pääset "tiloihin". Ootko ollut Assyriassa?

Meillois tsäännssi saada Trumpista ja Putinista ote munaskuista. Noi on kristittyjä.

Kaikki kristinusko on egyptiläistä alkuperää. Ja kaikki sota on sisällissotaa. Ei muunlaista olekkaan. Raamattu näyttää olevan jonkinlainen moniulotteinen koodi. Toi höskä liittyy jotenkin hyperboreaan, Atlantikseen ja sitä kautta suoraan Pohjoismaihin.

Tällä neidillä on sentään kaksi kättä ja toinen ohjailee Venäjää, kun taas pohjoismainen "terska" kastaa britteinsaarille. Tieksä britti-imperiumi?

Aika veikeetä. Vatikaani ja Italia on vaan "horo" tässä pelissä. Toi naisten nahkasaapas. Tiekkö sotilas ja horo molemmat on maailman vanhin ammatti. Horot on parhaita tiedonkerääjiä. Tai tiedonlevittäjiä.

Ja tää on vaan shakkia. Ja Mattia. Shāh Māt. Hehehehe!

Toi raamatun omena tarkoittaa negatiivista magneettikenttää. Siitä tuli omenan poikkileikkaus. Nyt tää muuttuu taas! Whippii!

1500-luvun aspektin faija oli pappi, joten otan tämän papin arvonylennyksenä. Kiitos Jumala!

Tai "as Sirians". Wink Saisko nää Hoochie Minh-trailerit ja varastolinjat poijes?
« Viimeksi muokattu: 14.04.2018 18:07:41 kirjoittanut Empire Special » tallennettu
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 163


Profiili
« Vastaus #3 : 14.04.2018 19:12:24 »

Tää ei oo mitään muuta kuin karmapeliä. Joku muu saa aina lyhyemmän tikun, kun painetta lisää kattilaan. Kenen vuoro? Mitä enemmän joku kihisee raivosta, sitä lähempänä niiden vuoro.
« Viimeksi muokattu: 14.04.2018 19:17:10 kirjoittanut Empire Special » tallennettu
Veikko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138



Profiili
« Vastaus #4 : 14.04.2018 19:29:54 »

Raamattu näyttää olevan jonkinlainen moniulotteinen koodi
Jota ei ole yksikään ihminen vielä täysin avannut
Hidastajia koodin murtamiselle on löytynyt tämän maailmankaikkeuden ajassa pilvin pimein.
tallennettu

Jumala on rakkaus.
1. Joh. 4:16

Hengen hedelmä on rakkaus, ilo,
rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys,
uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.
Gal. 5:22

Kääntykää vihdoin oikealle tielle ja tehkää hyvää, kohdelkaa aina oikeudenmukaisesti toisianne.
Jer. 7:5
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 163


Profiili
« Vastaus #5 : 15.04.2018 14:22:57 »

Raamattu näyttää olevan jonkinlainen moniulotteinen koodi
Jota ei ole yksikään ihminen vielä täysin avannut
Hidastajia koodin murtamiselle on löytynyt tämän maailmankaikkeuden ajassa pilvin pimein.


Joo. Ei sillä koodilla ole niin väliä. Maailmassa on jotain opinkappaleita, joista ottaa kiinni ja niitä sitten yrittää soveltaa omalla tavallaan itse kukin. Päivän ylen uutisissa oli hieno artikkeli Syksy Räsäsestä (edit: oli Päivi päässy lipsahtaa). Melkolailla samanlaisia aiheuta sivuuttaen, joita itsekin olen pohtinut. En ole mitenkään korkeasti kouluttautunut, mutta artikkelin sähköalan mainitseminen on itsellenikin tuttua koulutuspohjana. Tuota lähdin soveltamaan itsekin kun nämä sisäiset maailmat tuntuvat olevan melko voimakkaita ilmiöitä aihetta sivuten.

Ainoa johtolanka mitä lähdin ajamaan takaa alunperin oli dollarin pyramidi ja rahamaailman symboliikka. Tolla lailla löysin tuon "filosofin kiven", tai sen sisäisen värimaailman joka on hertzejä ja ääniä, kuvia ja muistoja. Se johti suoraa reittiä oman "värispektrini" löytämiseen. Se on semmoinen reitti mitä voi seurata, ajan ja paikan läpi. Ainoa mikä monesti estää tuota reittiä löytämästä, on kuolemanpelko. Se tulee jo itsessään vastaan "sisäiseen" maailmaan mennessä. Jos noita "näkymättömiä" maailmoja ja eri ulottuvuuksien välisiä rajoja haluaa ylittää, sen joutuu kohtaamaan ja kokemaan.

Siksi nämä asiat ovat monet "piilossa". Ainoastaan ne jotka tietoa hakee ja vihkiytyy, löytää. Maailma on peilikuva omista ajatuksista, siksi noi vipstaakit ja muut löytyy "sisältä". Se vie aikaa löytää ja tajuta niitä, koska kaikki osaset liikkuu vähän eri suuntiin ja ne vaihtaa muotoa, mutta ne ovat perustavanlaatuisesti samanlaisia, loppupeleissä. Asiat on vain piilossa, jos luulee että ne on piilossa. Ne on oikeasti suoraan silmien alla, kunhan pääsee vähän perille kokeilemalla ja testaamalla.

Tuo Thotin Emerald tablet oli äskettäin hyvä lukeminen. Avautui itselleni melkolailla uudella tavalla kuin aikoja sitten. Tuossa puhutaan eräänlaisesta "sopimuksesta". Siinä puhutaan juurikin sisäisistä sähkökemiallisista jutuista. Ja se oli piilotettu rahamaailman symbolikkaan. Raha on kuin sähkövirta. Kaikki toimii tuon ohjastamana ja se sähköistää tapahtumia. Ainakin tällä hetkellä. Siksi raha ja uskonnollinen valta kulkee melkolailla käsi kädessä.

Ei se raha mua kiinnosta. Vaan se symboliikka. Juontuu jonnekkin historiaan, josta ei ole oikein kunnollista tietoa. Tai jonnekkin toiseen aikaan ja paikkaan, joka on jossain toisessa ulottuvuudessa tai tilassa. Eli toisenlaisessa sähkömagneettisessa värähtelyssä.

Noi sisäiset tapahtumat tulee namiskoiksi ja vipstaakeiksi, jotka aukoo näitä portteja. Se on täysin oma tieteenhaaransa, joka vaatii tutustumista tajunnan maailmaan. Itselläni on kyltymätön jano näihin asioihin.

Se oli alkoholi jossain vaiheessa. Tuolta tuli niin hullunkurisia juttuja vastaan, kun asiat rupeaa vääristymään silmissä. Yritän löytää noille vääristymille jonkinlaista mieltä tyydyttävää vastausta. Se on ihan sama onko se "oikea" vai "väärä". Ei semmoista ole. Mutta nuo tunteet ja vääristymät ovat niitä jotka tunnistaa silloin kun jotain kolahtaa paikalleen. Ne on niitä vipstaakkeja.

Kaikki on vaan oman mielen tuotosta. Yritän löytää keinoa romahduttaa tätä maailmankatsomustani. Maailmassa on se hieno juttu, kun jonkin tuhoaa, tilalle rakentuu parempi. Taitaa mennä oman ymmärryksen kautta valitettavasti. Se on vaivalloista ja yksinäistä.

Niin ja älkää ottaako näitä mun kirjoituksia henkilökohtaisesti. Yritän tässä löytää keinoa ikäänkuin astua taakse omista ajatuksistani. Heittää sen oman egon siihen filosofin kiven seinälle, ja tutkia sitä ikäänkuin ulkopuolisen silmin. Kirjoituksen tarkoitushan on pohjimmiltaan vapauttaa. Yritän johdottaa aivoja tälleen vähän tuonne taka-alalle.

Otan jonkun nopean tekstinpätkän, yritän tehdä siitä mukamas jonkinlaisen analyysin omasta hahmotuskyvystäni, heitän sen seinälle. Tuolla tavoin oma ajatusmaailma jää ikäänkuin pyörimään alitajuntaan. Sillä tavoin sitä saa muokattua, kun jokin asia jää pyörimään mieleen. "Ei hel.... "Ei ois pitäny, tein väärin, ne nauraa, vihaa, häpäisy ", jne jne.

You know?

Mulla on matemaattinen hahmotuskyky täysin olematon. Koulussa ja työelämässä tuota on mulle painotettu niin paljon, että meinasi järki lähteä. Ainoa tapa koulussa mulla pysyä järjissään oli tuhertamaan kirjat ja vihkot täyteen kolmiulotteisia kuvioita pänttäämisen ohella. Noi Seponkin etusivulle pistämät riimujutut alkaa olla sinne päin, mitä alitajuntani syövereistä pursuaa, enkä ymmärrä niitä oikein hölkäsen pölähtämää.

Mulla on aina elämässä semmoisia kummia pakkoluonteenomaisia päähänpinttymiä. Tällä hetkellä siellä pyörii sanat Torus, Thor, Torah, Omena jne. Se on jokin matemaattinen kuvio pohjimmiltaan, mutta sanojen muodossa. Kausaliteettinen kuvio muistin syövereissä.

Ainiin. Ja kumma juttu mikä mulla tuli mieleen, kun eno kuoli, sen vikat sanat kun sillä rupesi diskovalot omien sanojensa mukaan välkkymään oli "Näettekö tekin tuo Jordan-virran?".

I'm after it man!

Mulla on melko varma kutina, että se ei ole missään Lähi-Idässä. Nää on näitä suomenkielen hienouksia. Jordani, jortikka. Kaveri poistui ruumiistaan, näki Suomen viimeistä kertaa kartalla ja poistui aurinkoon.
« Viimeksi muokattu: 15.04.2018 16:33:12 kirjoittanut Empire Special » tallennettu
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 163


Profiili
« Vastaus #6 : 15.04.2018 18:23:22 »

Novus Ordo Seclorum, Ordo Ab Chao kääntyy aika hienosti muotoon uusi maailma tunteiden hallinnalla. Ei näköjään mitään vahvimpia puolia minussa tosin. Näyttää muiden aspektien perusteella olevan aika lasten kengissä. Ulkopuolisesti näyttää vahvalta, sisällä kiehuu kuin pikkulapsella. Vähän herkkähipiäinen. Aina kun iskee katastrofi rauhoittuu. Kummallista. Arastelee kumminikointia. Aiheuttaa näköjään paljon väärinymmärryksiä ja vaikeuksia tuolla.

Se on sisäinen portaali.

Raamatun tarina Jeesuksen pankkiirien karkottamisella on aika yksipuolinen kuva niiden perimmäisestä tarkoituksesta. Kolikolla on kaksi puolta. Hehehe!

Vilkutan tassua iloisesti Jordanin jokirannoille matkalla pimeyden sydämmeen.
« Viimeksi muokattu: 15.04.2018 19:08:30 kirjoittanut Empire Special » tallennettu
Veikko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138



Profiili
« Vastaus #7 : 15.04.2018 19:11:34 »

Lainaus
Joo. Ei sillä koodilla ole niin väliä.
On sillä paljonkin merkitystä.
"koodin"/Salauksen/ purussa tapahtuu niin, että ihmisten ei tarvitse enää tutkia sitä oppiakseen siitä, vaan syvimmän rakennelman, opit ja merkitykset avautuu sydämeen.
Väistämättä se heijastuu kaikkiin muihinkin olemassaoleviin.
Tosin, onko sillä enää merkitystä?
En ole varma, tuleeko sitä koskaan tämän maailmankaikkeuden ihmiskunnassa tapahtumaan, voi olla että aikalukko on mennyt jo umpeen ja seuraava mullistus on jotain muuta,


Lainaus
Maailmassa on jotain opinkappaleita, joista ottaa kiinni ja niitä sitten yrittää soveltaa omalla tavallaan itse kukin.
Ympäristö ja kaikki mitä havainnoidaan kertoo meille enemmän, kuin ihmisinä osaamme hahmottaa.
Silloinkun on aistit herkillä, voi huomata miten paljon viestejä on jokapuolella, jos vaan itse virittäytyy vastaanottavaiseksi.


Lainaus
Sisäisen värimaailman joka on hertzejä ja ääniä, kuvia ja muistoja. Se johti suoraa reittiä oman "värispektrini" löytämiseen. Se on semmoinen reitti mitä voi seurata, ajan ja paikan läpi. Ainoa mikä monesti estää tuota reittiä löytämästä, on kuolemanpelko. Se tulee jo itsessään vastaan "sisäiseen" maailmaan mennessä. Jos noita "näkymättömiä" maailmoja ja eri ulottuvuuksien välisiä rajoja haluaa ylittää, sen joutuu kohtaamaan ja kokemaan.
Mielenkiintoisia ja oivallisia oivalluksia.
En tiedä, mitä sisäinen värimaailma sinulle merkitsee.
Itselleni se merkitsee hyvin paljon, yritän parhaillaan puhdistaa rajottavia ja riivaavia värejä pois, joita omien mokailujen ja monen muun seikan vuoksi on siellä turhan paljon... En selviäisi niiden siivoamisessa vaan ne musertaisi minut, ilman kirkkaampien värien aktivointia... Itselle on tullut silloin yhdistyminen Ykseyteen ja piilotajuiset muistot muistunut.
Kiitos Jeshua, Jumalani smitten

Lainaus
Siksi nämä asiat ovat monet "piilossa". Ainoastaan ne jotka tietoa hakee ja vihkiytyy, löytää.
Mitä suuremman arvon antaa tälle avaruusmatkalle, sitä todennäköisempää on että löytää.

Lainaus
Siinä puhutaan juurikin sisäisistä sähkökemiallisista jutuista. Ja se oli piilotettu rahamaailman symbolikkaan. Raha on kuin sähkövirta. Kaikki toimii tuon ohjastamana ja se sähköistää tapahtumia. Ainakin tällä hetkellä. Siksi raha ja uskonnollinen valta kulkee melkolailla käsi kädessä.
Mm.... Nykyisiin valtavaluuttoihin maailmassa liittyy energioiden kaappaamista ja kaikenlisäksi kaapattu myydään orjaksi, ja uskotellaan että näin tämän kuuluu olla... Orjuutta on useaa eri tasoa, me ollaan länsimaissa kaikki enemmän tai vähemmän.
Toki mielenvoiman hienous tulee esiin, voi päättää että olen vapaa vaikka olisin mukana systeemissä, ja silloinhan se on niin.
Ainakin se on osittainen totuus...
Siinävaiheessa, kun voi matkustaa tajunnassaan eri fyysisiin muotoihin, on todella vapaa.  Wink


Lainaus
Rahan symboliikka. Juontuu jonnekkin historiaan, josta ei ole oikein kunnollista tietoa. Tai jonnekkin toiseen aikaan ja paikkaan, joka on jossain toisessa ulottuvuudessa tai tilassa. Eli toisenlaisessa sähkömagneettisessa värähtelyssä.
Symboliikka ja sisäänrakennettu näkymätön mekanismi, siihen homma perustuu pitkälti.

Lainaus
Noi sisäiset tapahtumat tulee namiskoiksi ja vipstaakeiksi, jotka aukoo näitä portteja. Se on täysin oma tieteenhaaransa, joka vaatii tutustumista tajunnan maailmaan. Itselläni on kyltymätön jano näihin asioihin.
Jano on upea asia Smiley
Täällä myös Janoinen!  Cool

Lainaus
Kaikki on vaan oman mielen tuotosta. Yritän löytää keinoa romahduttaa tätä maailmankatsomustani. Maailmassa on se hieno juttu, kun jonkin tuhoaa, tilalle rakentuu parempi. Taitaa mennä oman ymmärryksen kautta valitettavasti. Se on vaivalloista ja yksinäistä.
Onko kaikki oman mielen tuotosta kuitenkaan?
Ja vaikka niin olisi, miksi se olisi juuri oma itse?
Sen vuoksi, kun tiedät olevasi oma itse?
Oletko oma itse, vai oletko kosmisen suuremman persoonallisuuden heijastuman osasta koonnut mielen palapeliä?
Kysyn tätä myös itseltäni.

Lainaus
[Yritän tässä löytää keinoa ikäänkuin astua taakse omista ajatuksistani. Heittää sen oman egon siihen filosofin kiven seinälle, ja tutkia sitä ikäänkuin ulkopuolisen silmin. Kirjoituksen tarkoitushan on pohjimmiltaan vapauttaa. Yritän johdottaa aivoja tälleen vähän tuonne taka-alalle.
Kuulostaa erittäin hyvälle!  Smiley


Lainaus
Mulla on matemaattinen hahmotuskyky täysin olematon.
Tai sitten sun matemaattinen kyvykkyys ei ole peräisin tästä maailmasta, eikä sitä siksi tunnusteta matemaattiseksi lahjaksi?

Lainaus
Koulussa ja työelämässä tuota on mulle painotettu niin paljon, että meinasi järki lähteä. Ainoa tapa koulussa mulla pysyä järjissään oli tuhertamaan kirjat ja vihkot täyteen kolmiulotteisia kuvioita pänttäämisen ohella. Noi Seponkin etusivulle pistämät riimujutut alkaa olla sinne päin, mitä alitajuntani syövereistä pursuaa, enkä ymmärrä niitä oikein hölkäsen pölähtämää.
Nii, siihenhän nykyinen koulutusjärjestelmä pohjautuu. Tukahdutetaan intuitiivinen järki ja rakennetaan kasa jotain epämääräistä jota kutsumme järjeksi ja älykkyydeksi.
Järkihän siinä lähtee! Kirjaimellisesti!

Voimia sulle, hyvää ajatelmaa sulla selkeästi ja oli ilo lukea pohdintojasi ja vastata niihin! Smiley
« Viimeksi muokattu: 15.04.2018 20:07:27 kirjoittanut tulivesi » tallennettu

Jumala on rakkaus.
1. Joh. 4:16

Hengen hedelmä on rakkaus, ilo,
rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys,
uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.
Gal. 5:22

Kääntykää vihdoin oikealle tielle ja tehkää hyvää, kohdelkaa aina oikeudenmukaisesti toisianne.
Jer. 7:5
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: