Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: kamalat menkat osa...  (Luettu 4603 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilja-82
Vieras
« : 16.06.2006 09:43:09 »

AthaMaarit muistaakseni aloitti joskus tästä ja siirtäkää tämä sinne, jos haluatte, mutta siellä oli niin paljon vastauksia, ettei tätä viestiäni kukaan sieltä huomaa.  Angry

Ongelman nimi on nyt siis se, että talvella jotenkin handlaan naistenriesani kanssa, mutta...

Kun kuukautisongelmiin itselläni liittyy se, että en saa nukuttua. Joten voitte arvata kun muutenkin on ärtyneempi tavallisesta potenssiin 1000 niin sitten kun ei saa edes nukuttua niin olo on ihan kauhee. Kesällä kun on valoisat yöt niin tämä ongelma on todella tuskallinen. En saa nukuttua tuon samperin hormonien takia ja sitten kun on vielä valoisaa koko ******* yön niin ei mitään toivoa.
Lisäksi sitten särkee vielä ristiselkää, joten mikään asento ei ole mukava.
 buck2 Cry

Kertokaa nyt voinko joka kuukausi syödä 2 viikkoa unilääkkeitä? Varsinkin näin kesällä kun tuo nukkuminen on niin hankalaa. Milloin kuuma, milloin kylmä jne.?

Undecided
« Viimeksi muokattu: 16.06.2006 11:00:34 kirjoittanut Lilja-82 » tallennettu
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #1 : 17.06.2006 17:52:07 »

Niin siis tarkennan kysymystäni. Eli onko olemassa jotain luontaistuotteeksi luettavaa lääkettä, joka auttaisi unensaantiin ja jota voisi käyttää esim parina iltana kuukaudessa tai harvemmin satunnaisesti, jos tuntuu, ettei pysty rentoutumaan? Varsinaisesta unilääkkeestä en puhunut, koska ne on käsittääkseni tarkoitettu pidempään jatkuneeseen unettomuuteen.

Mutta siis tuli mieleeni kun tuo riittävä uni tuntuu olevan niin äärettömän tärkeää hyvinvoinnille. Varsinkin kuukautisten aikaan ei auta, jos on vielä väsynytkin...

Mutta kun tässä nyt valitetaan niin jotain hyvää pitää kuukautisista ja jopa niiden aiheuttamasta unettomuudesta sanoa.

Kuukautisten aikana pöly tuntuu vain osuvan niin pahasti silmiin ja tartut rättiin pyyhkiäksesi yhden hyllyn. Kohta huomaat, että olet pyyhkinyt koko kämpästä pölyt, imuroinut ja pessyt lattiat. Vienyt vanhat kirjat ja levyt divariin ja lehdet keräykseen.

Tuollainen puuhailu sopi eiliseen mielentilaani paremmin kuin hyvin. Heti jos istuin vähänkin paikallani ajatukset alkoivat harhailla ja silmät tuijottaa väsyneinä.

Mutta siis ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin.  :Smiley
tallennettu
Aniel
Vieras
« Vastaus #2 : 17.06.2006 18:22:10 »

kannattaisko mennä vyöhyketerapeutille, ne antaa monesti myös ravintoterapiaa? mulla auttoi. Ja magnesium ja b-vitamiinit hermostoon.
tallennettu
helen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 419



Profiili
« Vastaus #3 : 17.06.2006 20:18:38 »

Lilja 82 kannattaa ehdottomasti kääntyä Gynen puoleen unilääkkeet eivät
ole tarkoitettu käytettäväksi jos oikein muistan tekstisi sanoit että
14 vuorokautta kuukaudessa sieltä saat avun kivuliaisiin kuukautisiin
jos vielä ovat runsaat ei kannata uniaan menettää moisten takia
tiedän mistä puhun kivut hellittivät vasta ensimmäisen lapsen myötä
toisaalta niistä oli apua myöskin synnytyksissä  ehkäisy neuvolasta
missä asut varaat ajan tai sitten yksityiselle (pääset nopeammin)
papa kandee myöskin ottaa
tallennettu

Aurinko Rapu
Nousu Leijona
Kuu Oinas
Näillä mennään
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 19.06.2006 12:37:44 »

Unen saantia voi yrittää helpottaa kamomilla-teellä. Itselläni ei moista ongelmaa ole, päinvastoin - voisin nukkua vuorokauden putkeen ja olen siltikin väsynyt.

Jos valoisuus häiritsee saa kaupasta ostettua "silmälappuja" eli sellainen molemmat silmät peittävät lappunen laitetaan silmien peitoksi nukkumaan mennessä. Ei haittaa enää valoisuus eikä maksa paljoa. Jos voit kannatta myös suosia tummia verhoja tai tummentavaa rullaverhoa ikkunassa.

Kuumina helleöinä on hyvä huolehtia myös siitä, että makuuhuone on viileä ja hyvin ilmastoitu/tuuletettu ennen nukkumista.

Nukahtamisongelmaan voisi toimia myös käänteispsykologia Wink Luin kerran tarinan naisesta, joka valitti parisuhdeterapeutille ettei pysty nukkumaan öitään, kun hän on niin huolissaan miehestään ja vaan odottaa häntä kotiin. Yrittää saada unen päästä kiinni, muttei voi. Terapeutti ehdotti, että sen sijaan, että nainen yrittäisi saada väkisin unta hänen tulisikin yrittää pysyä hereillä niin pitkään kuin mahdollista. Tämä käänteistoiminta tuotti tulosta ja nainen alkoi huomata väsyvänsä tahtomattaan.

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: