Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 44
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Miten merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa??  (Luettu 306053 kertaa)
0 jäsentä ja 9 vierasta katselee tätä aihetta.
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #120 : 15.06.2008 19:01:48 »

Lainaus
Lisäksi ole saanut nyt 3n viikon aikana tosi monet kummalliset räjähdykset silmilleni... ihmiset tuntuvat pimahtavan milloin mistäkin.

Tätä on ollut ilmassa, lisäksi todella vaikea tulkita mitä joku oikeasti tarkoittaa. Tuntuu että paljon kaksoisviestintää ilmassa, puhutaan yhtä tarkoitetaan toista. Pidemmän päälle melko rasittavaa, toivotaan että loppuu 19. päivään. Eli minulla ongelmat olleet ihmisten kanssa kommunikoidessa, tietokoneet jne. pelanneet suht normaalisti. Grin
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #121 : 15.06.2008 19:58:52 »

19.6 kun se oikenee, leffaliput on 5 euroa.. ainakin joissain teattereissa.. no niin..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #122 : 16.06.2008 13:31:05 »

KESÄKUUN TEEMA: APINAMIELI VAUHDISSA

Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
Kesäkuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Juuri ennen kuin Merkurius alkoi perääntyä 26.5., minulla oli intensiivinen keskustelu kumppanini kanssa ja yhtäkkiä suustani lensi ulos jotain, joka järkytti meidät molemmat. Yleensä pystyn asettamaan sanani diplomaattisesti, mutta tämä ryöppysi tiedostamattomasta mielestäni, ennen kuin sain sen kiinni. Hyvä uutinen on, että loukkaantumisen tasaannuttua, syntyi suuri ymmärrys.

Toivottakaa Merkurius tervetulleeksi perääntymään Kaksosiin, kommunikoinnin merkkiin. Tämä sykli (26.5.-19.6.) paljastaa sen, mitä oikeasti ajattelemme ja kaivaa malleja esiin menneisyydestä. Se auttaa meitä tutkimaan ajatuksiamme ja tulemaan tietoiseksi päässämme pyörivistä tarinoista ja nauhoista, jotta voimme päästää niistä irti ja avata mielemme korkeammalle tietoisuudelle. Tätä prosessia vahvistavat myös aurinko ja Venus, jotka ovat myös mentaalisessa Kaksosten merkissä 20.6. (aurinko) ja 25.6. (Venus) saakka.

Kesäkuu on siksi hyvää aikaa tarkkailla apinamielen temppuja. Apinamieli on buddhalainen termi, joka kuvaa sitä tapaa, jolla maaninen mielemme estää meiltä sisäisen rauhan ja onnellisuuden harhauttamalla meidät joutavalla pulinalla, hyppäämällä johtopäätöksiin ja heiluen äärimmäisyydestä toiseen.

Merkuriuksen perääntyminen Kaksosissa on ihanteellista aikaa kelata uudestaan nämä vanhat nauhat ja painaa "deleteä". Sekä Merkurius että Neptunus sukelsivat 26.5. alitajuisen mielen alamaailmaan muodostaen helpottavan kolmion toisiinsa. Tämä yhdistelmä superlataa intuitiomme, voimistaa parannusvoimia ja laukaisee tavallisesti ulottumattomissa olevia oivalluksia. Olkaa erityisen tarkkaavaisia livautettujen paljastusten ja vanhojen mallien toistamisen osalta - ne tulevat esiin puhdistamista ja parantamista varten.

Lisäämässä tätä intensiivisyyttä on Kaksosten uusikuu 3.6. lähellä ratansa alinta pistettä, lähintä kohtaa maahan nähden. Tämä tekee siitä "superkuun", mikä lisää sekä kuun että auringon sähkömagneettista voimaa ja näin auttaa meitä päästämään irti vanhoista malleista. Ja uusikuu on yhtymässä Venuksen kanssa - ratansa kauimmaisessa pisteessä maahan nähden - kun se kulkee ohi auringon takaa. Tämä "täyden Venuksen" vaihe antaa syvempää tietoisuutta arvoistamme, tärkeysjärjestyksestämme ja suhdetarpeistamme.

Venus häipyi näkyvistä aiemmin toukokuussa ja sitä ei näy yötaivaalla, ennen kuin se ilmestyy iltatähdeksi 16.7. Pyysin suositulta Venus-tutkijaltamme, Dana Gerhardtilta, ajatuksia Venuksen vierailusta "tuonelassa" tällä kertaa. "Koska iltatähteä pidetään yleensä "kypsempänä", jalostuneempana ja harkitsevana Venuksena, minulla on alttiutta ajatella tätä "tuonelan" vierailua kruunajaisina tai täyttymyksenä. Kenties meidän on tarkoitus (tai meitä rohkaistaan) tuntemaan enemmän luottamusta omaan kurssiimme ja nauttimaan siitä, kuka ja mitä olemme ilman epäilemistä ja kyseenalaistamista."

Kuva Venuksen kruunaamisesta "tuonelan" kuningattareksi on mielikuvia herättävä, kun se tekee tukea antavan sekstiilin Marsiin (kuninkaaseensa) uudenkuun aikaan 3.6. Tämä antaa mukavan tilaisuuden harmonisoida sisäiset maskuliini- ja feminiinienergiamme ja rentoutua syvemmälle itseemme. Tämän itsevarman Venus-kuvan yhdistäminen perääntyvän Merkuriuksen "lomailuun" muistuttaa meitä sille antautumisesta ja siitä nauttimisesta, mitä on. On ehkä parasta pitäytyä tekemästä merkittäviä päätöksiä tai aloittamasta uusia projekteja ainakaan ennen kesäkuun viimeistä viikkoa. Antakaa itsellenne aikaa omaksua kaikkia niitä oivalluksia, joita virtaa esiin tämän perääntymisvaiheen aikana. Selkeys tulee aikanaan.

Myös kesäkuussa 2004 aurinko, Merkurius ja Venus kulkivat Kaksosten läpi - Venus perääntyi silloin ja oli radallaan lähimmässä pisteessä maahan nähden, kun se ohitti auringon edestä. Tämä oli "uuden Venuksen" vaihe. Miettikää taaksepäin, mitä teille tuolloin tapahtui. Onko nyt mitään siihen verrattavaa? Havaitsette ehkä, että siemenet joita kylvitte neljä vuotta sitten, kantavat nyt hedelmää tai saatetaan loppuun - myös tuovat teille palkkioita.

Mikä tärkeintä, älkää stressatko sillä, mitä menneisyydessä tapahtui. Kuten Abraham/Hicks niin loistavasti sanoo: "Teillä ei ole nyt mitään sellaista, mitä palata elämään uudestaan tai korjata tai katua. Jokainen elämänne osa on kehittynyt aivan oikein. Ja tietäen siis kaiken sen, mitä tiedätte nyt siinä kohtaa, missä olette - mitä haluatte? Menkää eteenpäin ilossa."

-----------
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #123 : 16.06.2008 14:09:41 »

Mutta kysynpä kumminkin, että milloin merkurius seuraavan kerran perääntyy?  Cheesy Että tietää sitten jo vähän etukäteen varautua.  crazy2

Lunerica, onpas sinullakin ollut kaikenlaista! Ja myötätunnolla luin Ebenian kuvausta tietokoneenkorjaus-episodista... Shocked Seuraava Merkuriuksen peräytymisjakso on syksyllä, 24.9.-15.10. Peräytymisjaksot v. 2008 voi katsoa vaikkapa täältä ja useampien vuosien jaksot Skyscriptin sivuilta. Tämä nykyinen peräytymisjaksohan päättyy tällä viikolla, 19.6., jonka jälkeen Merkurius kääntyy suoraksi ja ohittaa lopulta 4.7. myös sen pisteen, mistä peräytymisjakso alkoi. Viimeistään 4.7. jälkeen pitäisi siis asioiden lutviintua.

Piti lisätä noihin aiempiin kommentteihini, että Nordeallahan oli myös jotain ongelmia palkanmaksujen kanssa. Lisäksi Helsingissä oli paha ratikkakolari, mistä WS jo mainitsikin. Sisko palasi matkalta, kone oli tietysti ollut myöhässä mennen tullen, mutta onneksi ei sen kummempia kommelluksia ollut sattunut.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Asterix
Vieras
« Vastaus #124 : 16.06.2008 15:06:12 »

Aah...! Grin Minun piirissäni ihmiset myös räjähtelevät ja poksahtelevat mitä ihmeellisimmistä asioista. Grin

Kerroin Vaa'alleni, että nyt on paha aika planeettojen suhteen
ja päätimme olla puhumatta vakavia ja tehdä yhteisestä ajastamme mahdollisimman
romanttista, niin säästymme turhilta riidoilta ja voimme vain nauttia
ja katsoa kuinka muut taklaavat toisiaan. Cheesy

Tänään on täällä jalkapallon EM Itävalta vastaan Saksa
ja saksalaiset jalkapallo-fanit... buck2

Jos ne voittaa, niin paikkoja särkyy, sotataan ja tappeluita syntyy,
jos ne häviää, niin aivan sama juttu.

Olemme ajaneet autot talliin turvaan. Wink
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #125 : 16.06.2008 16:00:26 »

Näyttääpä tuo Merkurius tekevän jäyniä myös täällä foorumilla... Blogia kirjoittaessani heittää herjaa, etten olisi tilannut vuosihoroskooppia muka koko vuodeksi. *pdf -muodossa se kyllä tuolla Omassa astrossa näykyy.
tallennettu

^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #126 : 17.06.2008 12:47:36 »

HEH, hee.. onnistuttiinpa laittamaan oikea suojakoodi levänneeseen kännyyn, niin ei mennyt huoltoon rahaa.. ei ne sitä puhelimessa kerro, vaan nettikeskustelusta löytyi koodi joka on tehtaan jäljiltä, eikä sitä oltu muutettu. kohta tuo  merkurius retroilu saa riittää.

Mercury will turn direct, resolving some recent communication glitches.
« Viimeksi muokattu: 17.06.2008 13:03:58 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6357


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #127 : 17.06.2008 13:24:11 »


Hei Ystäväin


Ongelmia ongelmien jälkeen

- yksi kerrallaan niitä olen selvittänyt

Kaikki kääntyy parhain päin

- näin ainakin luotan

Merkurius perääntyy 26.5 – 19.6 välisenä aikana



smitten Elämänilo

tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #128 : 17.06.2008 13:26:59 »

onnistuukohan tässä se periaate, että antaa olla niin selviää.. itsellä hassu rauha vaikka kommunikointikatkos. tämän jälkeen taas uusi tilanne. kysyin asiaa lääkäreiltä, heillä ei ollut laitteet prakailleet.

ai niin se rekkakuskien jippo torstaille, ehtiskin juuri vielä sille päivälle kun  merkurius oikenee.  angel
« Viimeksi muokattu: 17.06.2008 14:35:43 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #129 : 17.06.2008 20:21:55 »

Uusi pyykkikone ei toimi!  2funny
Että hei vaan merkurius.. Tai sitten en osaa käyttää tai jotain on kytketty väärin... idiot2
No huomenna soitan asiasta jollekin joka tietää...
Oikeestaan vaan naurattaa tällainen.
Grin
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #130 : 17.06.2008 20:48:28 »

Tällä hetkellä Merkurius liikkuu kaikkien hitaimmin, eli hidastaa vauhtiaan siirtyäkseen pikkuhiljaa kulkemaan jälleen suoraan.

Liitteenä Jim Sher'in maili aiheesta..  Wink in english
tallennettu

Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #131 : 18.06.2008 10:51:25 »

Heh, olin eilen kokouksessa, jossa lähes jokainen valitteli, että nyt ei mikään mene putkeen ja ihmiset "eivät ymmärrä mitä niille sanotaan eivätkä osaa lukea". :Smiley Teki mieli lohduttaa, että kyllä se 19. päivän jälkeen helpottaa... Samoja kokemuksia on ollut itsellänikin, joten todella toivon, että kommunikaatio helpottuisi juhannuksen jälkeen.

Tuo rekkakuskien mielenosoitus on muuten symboliikaltaan tosi osuva ilmenemismuoto hidastavalle Merkuriukselle! Liikennehän kuuluu merkurius -symboliikkaan ja tosiaan planeetan vauhti vain (symbolisesti) hidastuu ja pysähtyy, ennen kuin huomenna kääntyy eteneväksi. Toivotaan, että huominen päivä tuo sen etenevän liikkeen liikenteeseenkin mieluummin...että mielenilmausta ei syntyisi. Asiahan on tietysti rekkakuskeille tärkeä, mutta huomiotahan he ovat saaneet jo pelkällä uhkauksellakin, toteuttaa sitä ei välttämättä enää tarvitsisi eikä imagon kannalta kannattaisikaan.

Kiitos muuten Emelia tuosta Jim Sherin tekstistä, liityinpä minäkin hänen sähköpostilistalleen. Huomasin muuten, että viestit on kerätty myös nettiin, ne ovat luettavissa täältä.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #132 : 18.06.2008 11:56:00 »

Minä en ole huomioinnut ollenkaan tuollaista Merkuriuksen vaihetta, kun ravulle luvattiin vain vatsavaivoja.  Wink

Mutta nyt en enää ihmettele, jos koneet eivät toimi. Sekä pyykki-, että tiskikone ovat reistailleet koko ajan.
Ja ajatus takkuilee. Tänään sitten ollaan rauhassa ja odotetaan. ?  :Smiley
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #133 : 19.06.2008 14:58:20 »

mutta älkää odottako että muut toimivat, toimikaa itse..

Daily Planet Overview
Mercury will turn direct today after several weeks of communication difficulties. You should now be able to sort out the fate of lost packages and messages and clear up misunderstandings. Situations that have been difficult and complex will now get back on track.

Kyllä, kyllä! Olen toiminut! Olen tiskannut käsin ja vääntänyt pyykin käsin!  Grin
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #134 : 23.06.2008 10:30:50 »

WS, ei kuulosta yhtään reilulta sinua kohtaan..

Huomaatko että hän aiheuttaa jo nyt enemmän mielipahaa sinulle kuin mielihyvää?  Undecided
tallennettu
Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 44
  Tulostusversio  
 
Siirry: