Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä tekee Pluton yhtymä Auringolle ja Uranuksen oppositio Kuulle yhdessä?  (Luettu 6250 kertaa)
0 jäsentä ja 9 vierasta katselee tätä aihetta.
Viviane
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16


I'm just gonna live when I'm alive!


Profiili
« : 13.07.2006 19:08:59 »

Onko kellään kokemuksia näistä ajoista? Aika poweria on tulossa, sen tiedän, mutta mitä se voisi käytännössä tarkoittaa? :Smiley

 pluto aspect_con aurinko
 uranus aspect_opp kuu

Tiedosta kiitollinen..  smitten
tallennettu

It is not the years in your life, it is the life in your years.
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 13.07.2006 20:39:58 »

ura 180 mon tark. että naisista tulee koitumaan jotakin mielipahaa, epävakaisuutta kotiin, rahaan ja tunne-elämään. Välit sinulle läheisiin ovat katkoalttiit.Jotenki äitisuhteesi heijastuu suhteistasi nyt.Kaiken lisäksi rahassa tulee odottamattomia menoja. Kodin koneet, laitteet ja sähköön liittyvät jutut rikkoutuvat helposti. Joku henkilö aiheuttaa hämminkiä perheessäsi.
plu 0 sun tark. olet erittäin energinen ja voit saada todella paljon aikaan, tosin älä määräile muita tai puutu heidän elämäänsä sillä sinulla on myös halu hoidella muutkin niissä energian puuskissasi, jotenkin kuitenkin tuskallinen transiitti ja koet jonkinlaisen sisäisen uudistumisen (fenix-lintu??sydeemi).
Nämä oli otteita stenbergin kirjasta. Ilmeisen kovia aikoja. Mutta onneksi menevät myös ohi aikanaan.
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
enkeli
Vieras
« Vastaus #2 : 13.07.2006 21:01:09 »

Hei suski7 !

Tähän tr - juttuun en osaa sanoa mittään idiot2

Mutta olisin kiinnostunut siitä Stenbergin kirjasta. Onko siinä selostutettu muitakin transiitteja.

Kirjoittaisitko kirjan koko nimen?? Jos vaikka olisi vielä saatavana?? smiley6600
tallennettu
enkeli
Vieras
« Vastaus #3 : 13.07.2006 21:16:06 »

Hei Viviane

Käypä katsomassa tässä samassa osastossa vähän alempaa, jossa on otsikko Tr Uranus neliö kuu, Siellä oli Lillin linkki jossa on uranuksen tr. En nyt huomannut kopioida sitä tähän. smitten smitten
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 14.07.2006 15:56:46 »

moix Viviane, kaikki transiitit löytyy ja kun ne on selostettu yksinkertaisesti niin voin suositella, eli Sven Stenberg, nimi muistaakseni "transiitit", svenillä on omat sivut http://www.horoskooppi.org/ käväse siellä ja tilaa ko. kirja vaikka sähköpostitse, toivottavasti niitä on vielä.
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 14.07.2006 16:43:13 »

Aika järkälemäiset transiitit sinulla tulossa.

Oma veikkaus on tällainen:

Uranuksen transiitit aiheuttavat monesti ulkoisia muutoksia, kun taas Pluton transiitit tuovat mukanaan sisäisen muodonmuutoksen.

Elikkäs: mahdollisesti muutat, ehkä jopa useampaan kertaan, raskauden mahdollisuus on suuri, työpaikka (tai opiskelupaikka) voi niin ikään mennä vaihtoon kumppanista nyt puhumattakaan. Jos kumppani tai työpaikka ei vaihdu, niin selkeä kriisin paikka tässä on kuitenkin olemassa. Lisäksi niitä yllätyksiä saattaa sadella sieltä kirkkaalta taivaalta, siihenkin kannattaa varautua.

Pluto voi taas ensin aiheuttaa uupumusta, ärtymystä, synkkyyttä, joka taas heikentää egoa ja mahdollistaa itsensä löytämisen. Valtataistelut ovat tässä tapauksessa enemmän kuin mahdollisia. Ei ole myöskään mahdotonta, että psykologia, astrologia ym. syvä itsetutkiskelu alkaa kiinnostaa enemmän kuin koskaan ennen. Ehkä joudut kokemaan yliluonnollisiakin asioita, jotka muuttavat ajatusmaailmaasi huimasti. Kaikenlainen sisäinen kuona tulee pintaan hallitsemattomasti ja se on käytävä vain lävitse. Se on puhdistava prosessi. Mikäli rakastut tänä aikana, tunne on luultavasti syvää ja intohimoista, mutta mustasukkaisuus, kontrollinhalu yms. ovat todennäköisiä suhteen seuralaisia. Kuolemantapauksia voi myös olla lähipiirissä, sehän kuuluu Pluton symboliikkaan.

Riippuen Auringon ja Kuun huonesijainnista, myös voimakkaat talous- ja terveyspuolen asiat voivat tulla voimakkaasti tapetille. Plutomaisia sairauksia ovat sukupuolitaudit ja syöpä (valitettavasti) ja talouspuolen asioita taas perinnöt ja konkurssit.
« Viimeksi muokattu: 14.07.2006 17:29:41 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Viviane
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16


I'm just gonna live when I'm alive!


Profiili
« Vastaus #6 : 16.07.2006 21:07:50 »

Kuulostaapa dramaattiselle...  Cheesy Täytyy pitää vaan oma järki päässä, ettei käy huonosti tuossa seikkailussa. Tällä hetkellä huomaan tuon Pluton tulon niin, etten voi sietää joitakin ihmisiä enää lähellä tai ainakin heidän seuransa tuntuu ahdistavalta...se on sitä luopumista, joo. Samaten tuntuu, ettei oikein saa kontaktia kehenkään kuin ennen.  :Smiley

Lilli, marika ja kumppanit; kiitos vinkeistä ja linkeistä. Täytyy alkaa tutkimaan tarkemmin ja koittaa kestää itseään... smitten
tallennettu

It is not the years in your life, it is the life in your years.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: