Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Minua koulutetaan nyt rankalla kädellä  (Luettu 14564 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #30 : 14.08.2006 21:16:41 »

Hei Lilli kuulostaa samalta kuin oma exäni, "omatunnosta eroon pääsy" just näin. Kumma että ne meneekin niin eri suuntaan mutta mehän voimme edetä henkisen kehityksemme kanssa ja tiputtaa näitä pois. Melkein nolottaa mitä kaikkea suurta exästä luulin, kaiken huippu oli kaksoisliekkikeskustelu, mihin menin alunperin naivilla rakkaustunteella ja taas kerran tuli ilkeää kohtelua. 2005 oli sitten hauska vuosi.

Kun tapasin toisen exän JA uuden talonsa - ajattelin, niin, tällainen osoite sen olis minulle pitänyt järkätä vaan ei - hänkin näytti pystyvän samaan katupoikakovuuteen kuin ennenkin.

Menisi jo tämä 2006 loppu nopeasti, 2007 alusta alkaa Jupiter nopeuttaa tahtia ja vuosi lisää vapautta. Jos ens vuonna rakkauskin jo toimisi niin 2008 osoitteeseen jossa rakkautta? hm?

Exä muuttaa myös osoitetta eli paikka jonka kaikki kalusteet muistan siirretään muualle. Enpä ole sinne saanut mennä sen jälkeen kun hän niin päätti, ja muistan miten järjettömältä tuntui lopetus. Ensin olet jossain antamassa selkähierontaa jollekulle ja juttelemassa ja katsomassa telkkaria, syömässä pizzaa, öitä, tietokonetta, kaikkea, ja sitten täysi porttikielto. Ei sitä helpolla tajua. Crazy. Hulluus voitti.

No more..
« Viimeksi muokattu: 14.08.2006 22:10:42 kirjoittanut ^^Golden Sphinx^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Julietta
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 165


Profiili
« Vastaus #31 : 21.08.2006 22:16:45 »

Daria, voihan olla, että haaveenne vaativat vain enemmän aikaa. On tietysti realisti ajatella, ettei haihattele elämäänsä piloille. Mutta jos esim. tahdotte tietynlaisen oman talon, sen hankkiminen voi vaatia välitavoitteita.

GS, mulle on tullut se mielikuva, että olet nyt jotenkin jämähtänyt kiinni exiisi. Se voi haitata uusien suhteiden luomista. Näkisin asian vaikka ihan niin, että jos aurassasi on yhä paljon exien energiaa, uudelle ei ole tilaa. Eli systemaattinen puhdistus voisi tehota...

Lilli, tuo omien asioiden hyvä hoito on varmaan fiksuin mahdollinen suhtautumistapa. Jonkin verran kuitenkin tulee jelpittyä, vaikka mullakin on se periaate, että autan varatonta ukkoani vain ostamalla ruoat, en muuten. Matkustelu ja muu kiva onnistuisi tietysti eri tavoin, jos toinenkin kykenisi jakamaan kuluja.

Toivotaan, että olisit jo käynyt läpi tämän läksyn, ja sama ei enää toistuisi. Mutta jos toistuu, olet jo sinut tilanteen kanssa:)

On muuten tosiaan rankkaa, jos hyvä suhde kääntyy päinvastaiseksi. Ex-aviomieheni nro 2 heittäytyi neljän vuoden tasapainoisen suhteen jälkeen vihamieliseksi lähes yhdessä yössä. Oli pelottavaa, kun rakastava puoliso olikin yhtäkkiä aivan toinen ihminen. Mikä vei uskoa siihen, että missään suhteessa kannattaisi koskaan olla liian suurella varmuudella. Vaikka tänään menisi miten hyvin, huomisesta ei tiedä.
 
tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #32 : 28.06.2010 21:35:38 »

Noniin transiitit. Mulla on ollut semmosta päällä jo viimeset 26 vuotta. Kaksi vuotta sitten alkoi pienimuotoinen loppukiri ja se on huipentunut tässä viimeisen puolen vuoden aikana. Aikalailla puoli vuotta sitten avautui kurkkuchakra ja kolmas silmä. Sen jälkeen onkin sitten painetti henkihieverissä täydellä paineella. P-E-L-K-K-Ä-Ä sekoilua isolla S:llä. 24/7. Maaliskuussa oli yksi transiittiuni, ja tuossa muutama päivä sitten toinen transiittiuni. Jos on sattunut kohdille niin tiedätte.

Huomaan nyt minkälaista paskaa mulle on syötetty 26 vuotta väkipakolla. Yksinkertaisesti KAIKKI on ollut pakko saada ulos systeemistä. Toivottavasti alan saamaan itseäni pystyyn pikkuhiljaa. Vituttaa koko maapallo ja miten hommat täällä menee. Olisi nyt tuossa luvatussa Suuressa Ristissä jotain kunnon ytyä ja pistäisi vaikapa ensialkuun maailmantalouden konkurssiin tai jotain. Muuten koko paska tukehtuu pikkuhiljaa mahdottomuuteensa (ja ennen kaikkea järjettömyyteensä).

Niin. Ja on se kiva huomata kun saa parasta juttuseuraa 70-kymppisistä. Jos niistäkään. On tää niin tätä... uglystupid2
« Viimeksi muokattu: 28.06.2010 21:44:16 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: