Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Armi&Danny  (Luettu 17359 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
enska
Vieras
« Vastaus #15 : 20.08.2006 20:01:36 »

Armista löytyi 1.9.1958
tallennettu
NIGHTANGEL
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19



Profiili
« Vastaus #16 : 20.08.2006 20:07:36 »

Kellonajoista ei tietoa mutta muut tiedot:
Danny:
24.9.1942 Pori
Armi:
1.9.1958 Helsinki
tallennettu

Mikä ei tapa se vahvistaa.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #17 : 20.08.2006 21:03:47 »

Danny oli isähahmo? Vois luulla että vanhempi mies olisi asettunut jo. Hahah.. 2funny onpas minulla nyt päivä kun kaikki onnistuu naurattamaan ihan kaikki.  smitten
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #18 : 21.08.2006 10:28:20 »

Kiitokset syntymäpäivätiedoista. Smiley Netistä onnistuin eräältä keskustelupalstalta bongaamaan Dannyn syntymäajaksi klo 3.10 ja aika olisi kuulemma häneltä itseltään varmistettu. Kyseessä olisi sen mukaan täpärästi aurinko-Vaaka (stellium Nep-aur-Mars 3. huoneessa), nouseva Leijona ja kuu-Kalat.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #19 : 21.08.2006 12:16:04 »

Raimo A Nikulan sivuilla näkyy olevan sama kellonaika kuin äskeinen, joten oletettavasti on oikea.

http://koti.welho.com/rnikula/julkut.htm
Lipsanen, Ilkka (Danny), 24.9.1942, 03.10, Pori, yrittäjä, laulaja - tv-ohjelma

Armin syntymädataa ei Nikulan sivuillakaan valitettavasti ollut. Itselläni on ollut se joskus, kun nyt vain muistaisin, mistä olen sen aikoinaan saanut - ja ennenkaikkea missä se on nyt?!  uglystupid2

Muuten, uusin Seiska kertoo Dannysta ja mainitsee Dannyn olevan kiinnostunut mm. astrologiasta.  Wink

tallennettu

K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #20 : 21.08.2006 12:22:44 »

Tässä: Armi Aavikko 1.9. 1958 klo 10.15 Helsinki

Lähteenä Raimon "Maan ja taivaan väliltä"

tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #21 : 21.08.2006 12:38:15 »

Helpottunut kiitos, Kaurisenergiaa!  Smiley Ehdinkin jo miettiä pääni lähes puhki, missä se Armin kellonaika minulla onkaan.
tallennettu

Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #22 : 21.08.2006 15:10:53 »

Kiitos Kaurisenergiaa, nytpä sain kurkattua synastriaa pikaisesti. Aika jänniä juttuja, esim. Armin aurinko osuu n. 4 asteen päähän Dannyn yläsolmusta ja Armin Pluto siitä 2 asteen päähän. Samoin Dannyn Pluto on asteentarkasti Armin MC:llä. Dannyn Merkurius taas on parin asteen päässä Armin yläsolmusta.

Täytyy tutkailla tarkemmin jahka ehtisi vain - onko muilla mitään mielenkiintoisia havaintoja? Ainakin auringot ja kuutkin ovat heillä vierekkäisissä merkeissä hiertämässä...no, Armin askendentti on sentään sama kuin Dannyn aurinko. Ja Armin Merkurius-Venus-yhtymä Leijonassa sattuu parin asteen päähän Dannyn askendentista. Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #23 : 21.08.2006 19:39:21 »

Olen muuten runoillut aika tarkalleen vuosi sitten tänne foorumille jotain Dannyn kartasta ja kun se nyt Googlen välimuistista helposti silmiin osui, niin tässä kopio, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan. "Ennustukseni" on toteutunut ainakin juuri ilmestyneen elämänkerran suhteen. Wink

Kirjoitettu 8.8.2005
Etsin Googlesta viime päivinä lööpeissä näkyneen Dannyn tarkkaa syntymäaikaa, kun Google heitti minut Astro.fi:n sivuille. Smile Mitä taas opimme: ei kannata mennä merta edemmäs kalaan eikä etsiä astrologista tietoa Astro.fi:tä kauempaa. Seppohan on nimittäin tehnyt jo pari vuotta sitten Dannyn syntymäkartasta analyysin Julkkiskartat-osioon. Dannyn eli Ilkka Lipsasen tarkka data on siis 24.9.42, 3.10 Pori. En siis lähde luettelemaan, millainen syntymäkartta Dannylla on. Sen voi jokainen itse katsastaa Julkkiskartoissa. Sen sijaan vilkaisin, miten päällä oleva erotilanne näkyy Dannyn kartan transiiteissa.

Dannylla onkin meneillään kuvaavasti tr. Pluton neliö Kuuhun; koskettavia, kasvattavia, syvältä riipaisevia kokemuksia tunne-elämässä, vaimon ja kodin suhteen, Pluton transiitti myös yleensä tuo piiloon lakaistut asiat päivänvaloon ja ehkäpä näin juuri tässäkin tapauksessa. Dannylla on meneillään myös ikäkausitransiitti Saturnus konjunktio Pluto; elämässä rutiiniksi muuttuneiden asioiden ja ihmisten tarkastelua, valikointia, karsimista. Mutta jotta ei menisi ihan synkistelyksi, Dannyn kartalta löytyy myös positiivisia transiitteja; syyskuun lopusta lähtien Jupiter tekee konjunktiota IC:lle ja Merkuriukselle. Kodin vaihto ei todennäköisesti olekaan niin dramaattinen ja negatiivissävyinen muutos kuin mitä voisi kuvitella vaan enemmänkin positiivissävyinen oman elinpiirin ja myös ajatusmaailman laajentaminen. Jupiterin yhtymä 3. huoneen Merkuriukselle kuvaa varmasti myös oman luovuuden kukkaan puhkeamista painostavasta elämäntilanteesta irtipääsemisen seurauksena. Uusia sävellyksiä, sanoituksia, elämänkerta? Pluto näyttää myös positiiviset kasvonsa tekemällä kolmiota Dannyn Leijona-Asc:lle ja ykköshuoneen Kheironille. Uusi julkisuuskuva, uusi minäkuva, parantajan ja opettajan ominaisuuksien kehittyminen (joita ominaisuuksia myös Seppo on korostanut syntymäkartan tulkinnassaan).

Kaikkea hyvää Dannylle! Toivotteleepi May, joka jo alle kouluikäisenä pikkutyttönä päätti mennä naimisiin Dannyn kanssa.  Smiley


Muuten, Dannyn omilla sivuilla on Dannyn laittama linkki tänne Astroon. Seppo on aikoinaan tehnyt upean tulkinnan Dannysta, joka on sitten osunut itse Ison D:nkin silmiin. Toivottavasti saamme Sepon tulkinnan tänne takaisin.

Tässä vielä omia ajatuksiani Dannyn ja Armin synastriakartasta Ajatuksen pohdintojen jatkoksi.

Kartan mukaan suhde on ollut hyvin vahvasti Kheiron-painotteinen; syvältä haavoittava mutta myös molempia parantava ja eheyttävä. Onhan Dannyllä Kheiron  syntymäkartan Ascendantilla, johon Armin Kheiron on tarkasti vastapäätä osuen siis Dannyn DC:lle, parisuhteen akselille. Helppoa ei ole varmaankaan ollut ja rakkaudesta on maksettu ehkä kovakin hinta sielullisen kärsimyksen merkeissä. Kommunikoinnin symboli Merkurius näyttää olevan synastriakartalla erittäin hyvin aspektoitunut; Dannyn Merkuriuksella sujuva sekstiili Armin Merkuriukseen, Venukseen ja Saturnukseen, puolisekstiili Marsiin, yhtymä Jupiteriin ja Neptunukseen, yhtymä Noususolmuun ja kolmio Kheironiin. Tämä on ollut suhde, jossa on puhuttu paljon ja kauniisti, molempien sielullisia haavoja parantaen. Ja kun mukana on Noususolmu, suhde on karmallinen ja juuri ne ihmiset ovat menneet yhteen, jotka kosmisen suunnitelman mukaan on yhteen tarkoitettukin.

En lähde spekuloimaan sen syvemmin, mikä olisi pitänyt Dannya kiinni puolisossa. Onko se ollut taloudellinen turvallisuus, mene ja tiedä. Dannyn kartassahan on taloudellista mukavuutta arvostava Venus 2. talouden huoneessa oppositiossa mm. vaimoa kartalla edustavaan Kuuhun 8. huoneessa (mm. yhteinen omaisuus jne..). Kiehtova löytö on myös se, miten Armin kartan Saturnus (rajoitteet) osuu kärjeksi T-ristille, jonka sakaroina on siis tuo em. Dannyn oppositio. Toki niin Dannyn kartan kyseinen oppositio kuin synastria-kartan T-ristikin voi edustaa juuri näiden ihmisten elämässä jotain aivan muutakin. Taloudelliset asiat vain perinteisesti yhdistetään 2. huoneeseen, mutta toki se kuvaa myös esim. omanarvontuntoa ja ylipäänsä henkistä turvallisuutta. Mutta tämä asia ei kuulu minulle eikä kenellekään muullekaan kuin asianomaiselle itselleen, joten ei siitä sen enempää. Asiat eivät ole koskaan käytännössä niin yksinkertaisia kuin lööpit antavat ymmärtää vaan jokaisessa draamassa on yleensä takana enemmän jokaisen osapuolen inhimillistä kärsimystä kuin ensi silmäyksellä uskoisi. Myös sen ns. syylliseksi leimatun. Ja aivan varmasti Dannyn vaimokin on ollut upea ihminen ja ehkä kolmiodraama oli kirjoitettu hänenkin kosmiseen käsikirjoitukseensa jotakin tärkeää hänelle opettaakseen.

Armin karttaa en ole aiemmin katsonutkaan. Mielenkiintoinen sekoitus vahvuutta ja herkkyyttä, Neitsyt-Aurinko sekstiilissä Neptunukseen ja yhtymässä Plutoon; haaveita täynnä oleva persoonallisuus joutuu kerta toisensa jälkeen törmäämään elämän koviin realiteetteihin. Myös Ascendanttina herkkä, diplomaattinen ja tasapainoa etsivä Vaaka. Ascendantilla ihanteikas Jupiter-Neptunus-kaksikko; herkkä ja pehmeä persoonallisuus, jolle todellisuus on ajoittain liian rankkaa. Armin kartalla on muuten niin hieno 10. huoneen painotus (ura, elämäntehtävä), että julkisuuskaan tuskin oli sattumaa vaan sekin oli tarkoitettu juuri Armin kohtaloksi juuri tässä tämänkertaisessa elämässä. Kymppihuoneessa kun komeilee Uranus, Venus, Merkurius, Aurinko ja Pluto. 10. huoneen kärki (MC, ura-akseli) esiintyvässä Leijonassa (huom. Dannylla Asc Leijonassa, esiintyjiä molemmat). Armin varhainen poismeno oli todella ikävää, mutta nämä ovat asioita, joille me pienet ihmiset emme voi mitään.

Kaikkea hyvää Dannylle edelleenkin toivotellen,

May

Edit: Eksyin tämän jutun naputtelemisen jälkeen vielä kerran Dannyn sivuille ja sitä kautta myös Armin sivuille, joiden olemassaolosta en ole ennen tiennytkään. Siellä on kolme Armin itse kirjoittamaa kaunista runoa. Minusta ne kuvaavat hyvin Armin karttaa. Sivulla muuten myös mainitaan, että Armin hautajaispäivänä taivaalla oli Jupiterin ja Kuun kohtaaminen. Se oli näkynyt poikkeuksellisen hyvin juuri Keski-Suomessa, Armin kesänviettoseudulla. Mutta hei, lukekaa itse lisää: http://www.danny.fi/armi/armisivu1.phtml

LINTU
Kotona 29.7.1991

Lensi kädellein taivaan lintu,
pyysi lupaa se istahtaa.
Olen väsynyt taivaan lintu,
voisin siipiäin leputtaa.
Siihen nukahti pieni lintu,
eikä herännyt ollenkaan.
Nousi kotiin taivaan lintu,
taivaan kotiiin ihanaan.

PYYNTÖ SYDÄMESTÄ
Sally Albatross 6.1.1993

Pieni sydän rinnassa mulla,
isomman mä tahtoisin,
että paljon, paljon rakkautta,
ympärille jakaisin.

YKSINÄISYYS
Kotona 5.12.1990

Kun yksinäisyys puhuu ja mieltäsi ahdistaa,
anna tilaa sä unelmille,
se oloas helpottaa.
Ei kukaan tiedä sun sisimpääs,
siis sinne sä matka tee.
Anna tilaa sä unelmille,
se elämääs ravitsee.

Armi Aavikko






« Viimeksi muokattu: 21.08.2006 21:19:53 kirjoittanut May » tallennettu

Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938



Profiili
« Vastaus #24 : 22.08.2006 15:43:07 »

plaah..tää on jo vanha juttu!Näitä julkkisromansseja tulee ja menee ei siinä ole mitään ihmeellistä.Nuo kartat kyllä kiinnostavat.
« Viimeksi muokattu: 22.08.2006 15:45:23 kirjoittanut Athene » tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #25 : 22.08.2006 18:48:21 »

Armi on soma ja oli raikas typy, Danny on nilkki. Heh. Paksu kuin sammakko nykyisin. 2funny No ehkei näin jyrkästi mutta kuitenkin. Ahaa nyt ymmärrän miksi nostin tän tänne, Armi oli nousuvaaka, Danny syntynyt siellä missä exäni ja viihdeala+Vaaka, eli kauneus paistoi heistä ainakin nuorina.. jäljet johtavat sylttytehtaalle.. laugh
« Viimeksi muokattu: 22.08.2006 18:51:19 kirjoittanut ^^Golden Sphinx^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938



Profiili
« Vastaus #26 : 25.08.2006 11:24:07 »

Armi on soma ja oli raikas typy, Danny on nilkki. Heh. Paksu kuin sammakko nykyisin. 2funny No ehkei näin jyrkästi mutta kuitenkin. Ahaa nyt ymmärrän miksi nostin tän tänne, Armi oli nousuvaaka, Danny syntynyt siellä missä exäni ja viihdeala+Vaaka, eli kauneus paistoi heistä ainakin nuorina.. jäljet johtavat sylttytehtaalle.. laugh

voe mahoton..
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: