Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Nibiru  (Luettu 26091 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
härkä-69
Vieras
« : 21.08.2006 10:13:26 »

Huomasin ettei astron sivuilla ole puhuttu mitään planeetta X:stä tai Nibirusta / Niburusta. Keräsin tähän joitakin löytämiä juttuja siitä.

http://www.martinkeitel.net/cropcircles/articles/crabwood5.htm

http://www.detailshere.com/niburu.htm

http://www.phpbbserver.com/phk/viewtopic.php?t=33

Tässä vielä uutisia uusista planeetoista, joista oli täällä erillinen topic:kin.

http://www.ursa.fi/ta/
tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #1 : 21.08.2006 12:40:11 »

Miksi tästä asteroidista ei löydy enempää uutisointia?

3. heinäkuuta 2006 suuri asteroidi ohitti maan 433 000 kilometrin päästä. Kuun kiertoradan tuolla puolen.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Maan_l%C3%A4helle_tuleva_asteroidi
tallennettu
Bast
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 121



Profiili
« Vastaus #2 : 15.10.2008 21:17:18 »

Planet X tai myös nimellä Nibiru on tulossa takaisin, viimeksi ohitti meidät kun jäätiköt suli. Itse asiassa planet X on yksi meidän planeetoista, joka kiertää aurinkoa, joskin sen kiertorata on elliptinen, ja menee kauas pois meistä. Planet X on myös jo mainittu Nasan sivuilla, joskin tottakai tietoa pimitetään, ja kerrotaan vain murto-osa totuudesta, niinkuin on aina tehty. Nibiru näkyy jo taivaalla kaukoputkilla katsottaessa, mutta jo vuonna 2009 se näkyy pohjoiseen pallonpuoliskolla paljaalla silmällä. Kysessä on tuliplaneetta, ja sen kiertorata menee marsin ja jupiterin välistä, ja on spekuloitu että viimeksi kun se ohitti meidät siitä lensi tulisia meteoriitteja meidän planeetallemme, jolloin jäätiköt hyvinkin epämääräisen nopeasti sulivat. Ja on myös arvioitu että Nibiru tulee 2012 21.12.

Ja tietysti Nibiruun liitetään ajatuksia, että esim löydetyt jättiläisten luurangot(todenperäisyydestä on varmasti mielipiteitä, kuitenkaan nykypäivänä ei voikaan niin kevyesti sanoa enää onko jokin asia totta vai ei, paras esimerkki mielestäni tällä hetkellä on, onko ihminen käynyt kuussa yms), että ne ovat kotoisin planeetta Nibirusta. Kuvia luurangoista:
http://www.hoax-slayer.com/images/giant-skeleton-2.jpg
http://oopi.us/pictures/giant-skeleton.jpg
http://www.rationalistinternational.net/article/images/skeleton.jpg
http://www.worth1000.com/entries/103500/103566aGif_w.jpg
ja kuvia on vielä lisääkin netissä, googleeen vaan giant skeleton, ja sieltä löytyy kuvia ja tekstejä. Sitä tiedosta, onko maailmassa ollut jättiläisrotu mitään todellista varmaa tietoa ei varmasti ikinä tulla meille kertomaan, niin paljon meille "tavallisille" ihmisille jätetään kertomatta..

Olen laittanu linkkejä osioon maya-astrologia, mitä tapahtuu vuonna 2012 niin muutamasta radio-ohjelmasta, jossa on paljon haastatteluja tutkijoilta, jotka haluavat meidän "tavalliseksi" luokiteltujen ihmisten myös saavan muutakin tietoa kuin virallista ja samalla voisi sanoa virheellistäkin tietoa, käykää sieltä katselemass, jos aiheet kiinnostaa, se radio orbit on kyllä täynnä erilaisia haastatteluja shamanismista ufoihin..Mielenkiintoisia, ja paljon kuunneltavaa.. Ne mun linkit on sielä 2012 sivulla 30.

Sellaista kivvaaa..
« Viimeksi muokattu: 21.07.2009 20:08:03 kirjoittanut Bast » tallennettu

"We can acccept god becoming man to save man, but not man becoming god to save himself"
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #3 : 16.10.2008 09:25:03 »

Olen laittanu linkkejä osioon maya-astrologia, mitä tapahtuu vuonna 2012 niin muutamasta radio-ohjelmasta, jossa on paljon haastatteluja tutkijoilta, jotka haluavat meidän "tavalliseksi" luokiteltujen ihmisten myös saavan muutakin tietoa kuin virallista ja samalla voisi sanoa virheellistäkin tietoa, käykää sieltä katselemass, jos aiheet kiinnostaa, se radio orbit on kyllä täynnä erilaisia haastatteluja shamanismista ufoihin..Mielenkiintoisia, ja paljon kuunneltavaa.. Ne mun linkit on sielä 2012 sivulla 30.

Ottamatta mitenkään kantaa  ajatuksiin Niburusta tai maya kulttuurin näkemyksestä vuodesta 2012, täytyy vähän kommentoida tällä palstalla usein esiintyviin näkemyksiin tieteestä.

Itse olen monipuolisesti kiinnostunut sekä ns. oikeista tieteistä että pseudotieteistä. Siksi minun on  erittäin vaikea allekirjoittaa esiintuomiasi, usein meidän ns. pseudotieteiden harrastajien keskusteluissa esiintyviä väitteitä, että "tieteessä" olisi joku virallinen totuus, jota tieteenharjoittajat noudattaisivat. Ennenkaikkea on minun on vaikea sulattaa usein esiintyviä väitteitä siitä, että tiedeyhteisö olisi salaseura, jonka jäsenet aktiivisesti pimittävät "oikeaa" tietoa asiaan vihkitymättömiltä. Näin on ehkä ollutkin silloin, kun "tiedettä" harjoittivat alkemistit, mutta moderniin tiedekäsitykseen kuuluu nimenomaan teorioiden avoin esittäminen, jotta muu tiedeyhteisö, tai jopa asiaa harrastava maallikko,  voi testata niiden pitävyyden. Esitetty teoria voi olla hyvinkin kumouksellinen, mutta se voidaan hyväksyä, jos vain sen sen tueksi esitetyt argumentit ovat tarpeeksi pitäviä. Esim. ajatukset siitä, että maa olisi pyöreä tai kiertäisi aurinkoa olivat aikoinaan hyvinkin kumoavia. Vielä 1960-luvulla ajateltiin myös, että viikinkisaagojen Vinland saattoi olla vain tarua. Nämä kaikki ajatukset on kuitenkin todistettu paikkansapitäviksi nimenomaan tieteellisin keinoin.

Toki on olemassa paljon myös sellaista tietoa, jota ei mitenkään voida selittää tieteellisesti, ainakaan vielä. Esim. sille, miksi astrologia tuntuu toimivan,  miksi näemme enneunia tai kummituksia, ei vielä ole tieteellistä selitystä. Mutta kun hyvin perusteltuja tieteellisiä teorioita kyseenalaistaan todella hepposeisti tai sellaisia ajatuksia, joita ei voida edes tieteellisesti todistaa esitetään tieteellisinä, ollaan kyllä heikoilla jäillä.
« Viimeksi muokattu: 16.10.2008 09:31:36 kirjoittanut La Papessa » tallennettu
Bast
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 121



Profiili
« Vastaus #4 : 16.10.2008 13:41:08 »

Tässä yksi pätkä youtubelta nibirusta, 7 min pitkä, ja kertoo lopussa miten nibiru törmäsi planeettaan tiamat, josta syntyi asteroidbelt. Noo, youtubelta, kun kirjottaa sinne nibiru, löytyy muutamia videoita, jotka ovat ihan mielenkiintoista katseltavaa
http://www.youtube.com/watch?v=ZlcPWa6SomE&feature=related

kuvia:
http://www.greatdreams.com/nibiru-possible.jpg
http://i77.photobucket.com/albums/j41/eloheim/nibiru-apogee.jpg

ja myös googlesta luonnollisesti löytyy nibirusta/planet x.
tallennettu

"We can acccept god becoming man to save man, but not man becoming god to save himself"
Triton
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #5 : 16.10.2008 18:28:23 »

Zachary Sitchinin Nibiru-teoria, lyhyt oppimäärä:

Aurinkokunnan alkuaikoina irtolaisplaneetta joutui aurinkomme vetovoiman piiriin ja alkoi liikkua a-kuntamme planeettojen joukossa aurinkoa kohti. Tällöin se aiheutti mm. Uranuksen kallistumisen ja Pluton irtautumisen itsenäiseksi planeetaksi (aiemmin kuu, en muista minkä). Osuessaan lähelle Marsin ja Jupiterin välissä kiertänyttä planeettaa "Tiamatia" Nibirun vetovoima repi sen hajalle, jolloin Tiamatin palasista muodostuivat Maa sekä asteroidivyöhykkeen asteroidit. Tätä mesopotamialainen taru Mardukin ja Tiamatin tappelusta sitten kuvaa siten kuin kuvaa, ZS:n mielestä.

Nibiru oli aurinkoa 3600 v jaksoisella elliptisellä radalla kiertävä planeetta jolla oli lämmintä koska planeetan ydin lämmitti sitä sisältäpäin, ja tämän vuoksi elämä oli mahdollista. Lähikosketuksessa Nibiru ja Tiamat/Maa olivat tartuttaneet elämällä toisensa ja täten Maahan kehittyi myös samoille tekijöille perustuvaa elämää. Kun Nibirun ilmakehä alkoi jäähtyä, paikalliset älylliset oliot keksivät että ilmakehän voi suojata kultahiukkasin, ja kultaa he lähtivät rouhimaan Maahan.

Aikansa Afrikan kaivoksissa raadettuaan nämä "anunnakit" alkoivat v-tuuntua hommeliin ja tällöin heidän tiedemiesjohtajansa Enki kehitti orjan apinaihmisten ja anunnakien risteytymästä. Aluksi tämä oli lisääntymiskyvytön, mutta myöhemmin Enki (jonka symboli on käärme) antoi tämänkin kyvyn ihmiselle. Enkin velipuolta Enliliä tämä touhu otti päähän, semminkin kun nämä ihmiset sitten pitivät melkoista metakkaa ja Enlil ilmeisesti kärsi migreenistä sen metelin vuoksi. Tämän takia ihmiset heitettiin anunnakien luksuspuutarhoista hiiteen.

Myöhemmin Enlil yritti tappaa ihmiskunnan kaikenlaisilla taudeilla. Sitten kun selvisi että Nibirun seuraava lähentyminen aiheuttaisi Maassa tuhoa (ZS:n mukaan Antarktiksen jääpeite luiskahti mereen ja aiheutti mukavan tsunamin), Enlil halusi pidättää tämän tiedon ihmisiltä että he eivät voisi pelastautua vaan tuhoutuisivat kaikki. Enki kuitenkin vuoti tiedon suosikki-ihmiselleen (kenties omalla pojalleen itseasiassa). Tämä ns. Nooa sitten keräili sukellusveneeseensä kotieläinten alkioita ja täten auttoi osaltaan kulttuurin uutta kukoistusta totaalituhon jälkeen. Enlilkin leppyi ja anunnakin solmivat YYA-sopimuksen ihmiskunnan rippeiden kanssa.

ZS kertoo kaikenlaista sodista joita nämä ns. jumalat sotivat keskenään ja sittemmin ihmisvasalliensa kautta. Jossain rytäkässä avaruussatama Siinaillakin pantiin paskaksi (VT: Sodoma & Gomorra tuhoutuivat siinä sivussa ydinpossautuksen myötä).

ZS:n antamat tiedot siitä milloin, miksi ja minne jumalat häipyivät ovat aika epämääräisiä. Itse olin siinä käsityksessä että hänen mukaansa jumalat olisivat hilluneet täällä vielä noin 600 eaa (Hesekielin näky), jolloin Nibirun paluuta ei voine to-del-la-kaan odottaa vuonna 2012 vaan paljon myöhemmin.

Mutta uskoo ken tahtoo. Onhan sitä kaikenlaista jänskää keksitty lämpimikseen siellä sun täällä. Itse mieluummin ajattelisin nuo jumaltarut avaruuden ihmemiehiksi kuin miksikään henkiolennoiksi, mutta toki psykologinenkin mahdollisuus (jumalat ovat ihmisten keksintöä) lienee erittäin varteenotettava.

Ja olisihan se tietysti kätevää ajatella että paljon pölistyt "harmaat" ovat anunnakien orjia joille sitä lisääntymiskykyä ei annettu. Ovatko anunnakit itse vielä elossa, jos heitä on koskaan ollutkaan - en usko.

***

Unohtui vielä mainita että Zecharia Sitchin uskoo anunnakien olevan mahdottoman pitkäikäisiä. Tämä ilmeisesti johtuu siitä että he ovat (olivat? olivat jos olivat olemassa?) sulkeneet vanhenemisprosessin ehkäisemällä solujen telomeerien katkeamisen, joka tapahtuu luontaisesti jokaisen solun jakautuessa. Sitchin maalailee että koska yksi Nibirun radan vuosi on 3600 Maan vuotta, tällöin anunnakit eläisivät oman planeettansa aurinkovuoden mukaisesti ja täten "jumalien" oma yksi vuosi olisi todellakin heille vain yksi vuosi.

Tämä selittäisi uskonnollisten tarujen höpötykset siitä kuinka sen ja sen jumalan vuosi on sitä ja tätä, yleensä siis karmean pitkä aika. Se että tällaiset anunnakijumalat eivät ole antaneet hybrideille eli ihmisille pitkäikäisyyden kykyä olisi sitten taas omalta osaltaan johtanut taruihin joissa etsitään kuolemattomuutta (vrt. Gilgamesh-taru).

Mutta maalaisjärjellä ajatellen anunnakien pitkäikäisyys lienee kaikista heikoin linkki koko Nibiru-teoriassa (ellei sitä sitten ole koko Nibirun oletettu olemassaolo merkillisellä radalla omalämpöisenä planeettana).

- Kopioin nämä tekstini toisaalta kun en jaksanut uudestaan kirjoittaa. Todellakin alunperin on kyseessä tämän Zecharia Sitchinin teoria, josta hän on kirjoittanut useita kirjoja. Ensimmäinen nimeltään The 12th Planet.

Lisää:

http://www.sitchin.com/

Vuoden 2012 mayakalenterin nollapisteeseen päätyminen on ihan eri juttu joka ei välttämättä liity Nibiruun yhtään mitenkään. Mayojen kalenterissa oli viimeksi nollapiste noin vuonna 3100 eaa, ja sitä he nimittivät "Venuksen syntymäksi". Maurice Cotterell on teoretisoinut että Auringon sähkömagneettisen kentän miinus- ja plussakenttien vaihtuminen päinvastoin olisi aiheuttanut silloin Venuksen fyysisten napojen vaihtumisen, eli sen että planeetta keikahti nurin ja sen vuoksi pyörii nyt itsensä ympäri vastakkaiseen suuntaan kuin muut aurinkokunnan planeetat. Cotterell on puhunut että tuleva Auringon kentän muutos 2012 voisi aiheuttaa Maan napojen siirtymisen. Joko magneettisten tai fyysisten.
tallennettu

Oinas: Venus, Saturnus
Neitsyt: Pluto
Vaaka: Asc, Jupiter, Uranus
Skorpioni: Kuu, Neptunus
Jousimies: Mars
Vesimies: Merkurius
Kalat: Aurinko
Bast
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 121



Profiili
« Vastaus #6 : 18.10.2008 09:42:48 »

Helou.

Ensin tuohon la papessan kirjoitukseen ajatuksia. En suinkaan ajattele että tiede olisi jakautunut salaseuroihin, tai pitäisi tavallista maallikkoa pimennossa yms, ennnemmin niin, että tiede tulee aina maallikkoa vastaaan ja mallikotkin voivat olla osana tieteen "saaavutuksia". Itse ajattelen kuitenkin niin, että minulle ei pelkkä tiede riitä. Se ei täytä sydäntäni, se on vain alkuruoka, ja osa pääruuasta, mutta ei koko ateriaa, näin tyhmästi verrattuna.

 Mutta tarkoitan enemmänkin esim nasan ja muiden maiden hallitukseen liitettävien avaruustutkimisasemiin esimerkiksi. Nimittäin katsoin yhden luennon, ja kuollaksenikaan en muista mikä se oli, mutta otan selvää, ja lisään  luennon nimen ainakin tänne. Siinä oli kuvaa aavaruudesta, kuvannut  amerikkalainen hubble satelliitti, vai asema, mutta hubble on tuttu varmaan kaikille. Ja siinä näkyy avaruudessa kulkevia valopalloja, joita ei voi erehdyksessäkään luulla astroideiksi tai meteoreidiksi, sillä ne kulkevat yhteen suuntaan, sitten vaihtavat äkisti suuntaa, ja katoavat, ja niitä oli paljon siinä kuvatussa videossa. Ja sitten ne myös tulevat takaisin ja liikuskelevat, no, mielenkiintoiseksi asian tekee se, että niitä AMMUTAAN masta käsin. Ja hei, en ole missään uutisissa tai netissä kuullut tällaisesta asiasta mitään. Huhhuh!! Mutta otan ensi tilassa selvää mikä se luento oli jossa sitä kuvaa oli.

Sitten la papessa, jos on jaksamista katsoa, niin suosittele katsomaan lisäämäni Graham Hancockin Quest for the lost civilization, jonka linkin olen lisänny sinne maya osioon, sekin on sillä mitä tapahtuu 2012 sivu 30 se linkki. Se on aika mielenkiintonen dokumentti. Suosittelen!

« Viimeksi muokattu: 15.07.2009 22:57:29 kirjoittanut Bast » tallennettu

"We can acccept god becoming man to save man, but not man becoming god to save himself"
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: