Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: SUOMI  (Luettu 21672 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 942



Profiili
« Vastaus #75 : 10.06.2024 00:03:22 »

Eurovaalit

Suomen osalta Li Andersson on aivan ylivoimainen ääniharava. Li on  aurinko harka  kuu skorpioni eli täysikuukartta

tr.  uranus mennyt juuri natal aurinko ohi, noususolmun paluu ollut, tr.  kuunsolmu lähestyy natal  jupiter

Pakko oli vilkaista myös kiinalaista karttaansa ja siellä vuosi jänis, joka oli viime vuonna ja silloin Li nousi ihan erityisesti puolueensa johdossa. Päivä koira, joka on tämän vuoden törmäys lohikäärmeen kanssa eli muutoksia. Todellakin muutoksia myös henkilökohtaiseen elämään, jos ja kun lähtee nyt mepiksi Brysseliin. Kuukausi käärme ja se pilari kertoo eniten työstä. Ensi vuonna on käärmeen vuosi, joten työ nousee esiin. Miten se sitten näyttäytyy meppinä.

Jos miettii sitten Eurooppaa niin Saksassa ja Ranskassa ja muuallakin äärioikeisto jyräsi, kuten ennen vaaleja odotettiin. Macron ilmoitti jo, että kesäkuussa pidetään uudet parlamenttivaalit. Euroopassa kuohuu ja väistämättä se näkyy myös Suomessa.
tallennettu

"Like any great love, it keeps you guessing
Like any real love, it's ever-changing
Like any true love, it drives you crazy
But you know you wouldn't change anything, anything, anything" (Taylor Swift - Welcome to New York)
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #76 : 11.06.2024 16:34:28 »

Mikäli itsenäinen Suomi on syntynyt aikaisintaan klo 9 aamulla tai viimeistään kello 18.15 illalla, Ketun (lausu: keetu) 7-vuotinen mahaa-dashaa on  jo/vielä meneillään. Siinä voi olla rutkasti keetutuksen aihetta ja/tai ketunhäntä kainalossa?

ChatGPT:n luonnehdinta tuosta MD:sta:

Veda-astrologiassa (jota kutsutaan myös nimellä Jyotish) Ketun (eli Kuun eteläisen solmun) mahadasha (suuri ajanjakso) on tunnettu sen intensiivisistä ja usein haastavista vaikutuksista. Tämä ajanjakso kestää seitsemän vuotta ja sillä voi olla merkittäviä vaikutuksia yksilön, yhteisön tai jopa valtion elämään ja tapahtumiin.

Ketun mahadashan vaikutukset valtioon voivat ilmetä seuraavilla tavoilla:

Poliittiset mullistukset: Ketu edustaa eroa ja irrottautumista, ja sen mahadasha voi tuoda mukanaan poliittisia kriisejä, vallanvaihtoja tai radikaaleja muutoksia hallinnossa.

Kulttuuriset ja sosiaaliset muutokset: Tänä aikana saattaa esiintyä merkittäviä kulttuurisia tai sosiaalisia liikkeitä. Vanhat normit ja perinteet voivat kyseenalaistua, ja uusia ajatusmalleja ja käytäntöjä voi syntyä.

Luonnonkatastrofit ja onnettomuudet: Ketun mahadashan aikana voi esiintyä lisääntynyttä määrää luonnonkatastrofeja tai suuria onnettomuuksia. Tämä johtuu Ketun assosiaatiosta epävakauden ja odottamattomien tapahtumien kanssa.

Taloudelliset haasteet: Taloudessa saattaa esiintyä epävakautta, kuten markkinoiden romahtamista, inflaatiota tai muuta taloudellista epävarmuutta.

Henkinen ja hengellinen herääminen: Ketu edustaa myös henkistä etsintää ja irrottautumista materialistisista arvoista. Valtion tasolla tämä voi tarkoittaa lisääntynyttä kiinnostusta henkisyyteen, uskonnollisiin uudistuksiin tai kansanlaajuista heräämistä hengellisiin arvoihin.

On tärkeää huomata, että vaikka Ketu tuo mukanaan haasteita, se tarjoaa myös mahdollisuuden kasvuun ja muutokseen. Ketu voi auttaa purkamaan vanhoja, toimimattomia rakenteita ja tuoda tilaa uusille, positiivisille kehityksille.

Vedalainen astrologia on hyvin monimutkainen ja henkilökohtainen, ja tarkempia ennusteita ja vaikutuksia voi saada vain ottamalla huomioon valtavan määrän tekijöitä, kuten valtion perustamispäivän kartan, nykyiset planetaariset siirtymät ja muut vaikutteet.



 Huh



tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #77 : 13.06.2024 00:36:05 »

SF proge  kuunsolmu 26  jousimies  aspect_con Li  uranus rx  jousimies
SF proge  merkurius 11  oinas  aspect_con Li  kuunsolmu 11  oinas
SF proge  junooinas aspect_con Li Suomi 6  oinas

Ehkäpä hän Suomen-kin asiaa ajaa  angel  juno:lla sitoutunut
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
 
Siirry: