Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kamalan mahaa-dashaa?  (Luettu 441 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« : 22.07.2024 12:31:25 »

Kamalan mahaa-dashaa on Raahu (  kuunsolmu ), mikäli hän on syntynyt suunnilleen klo 3 am jälkeen. Joka tapauksessa se alkanee parin vuoden sisään.

(Lisäys: allaolevan videon perusteella näyttää siltä että syntymäaika olisi 21:28?)

Tässä chatGPT:n näkemys tuosta merkittävästä jaksosta:

Rahun mahadasha on yksi vedisen astrologian eli jyotishin tärkeistä ajanjaksoista. Seuraavassa on yleiskatsaus Rahun mahadashasta:

Mitä Rahun mahadasha tarkoittaa?
Rahun mahadasha on yksi yhdeksästä suuresta planetaarisesta ajanjaksosta (mahadasha), jotka määräytyvät syntymäkartan perusteella. Rahun mahadasha kestää 18 vuotta, ja se on usein tunnettu voimakkaista muutoksista ja elämän käännekohdista. Rahu on varjoplaneetta, joka ei ole fyysinen taivaankappale, vaan astrologinen piste, joka liittyy kuun noususolmuun.

Rahun merkitys
Rahu edustaa vedisessä astrologiassa illuusioita, materialismia, äkillisiä muutoksia, ja joskus harhaanjohtavia asioita. Se voi tuoda elämään sekä haasteita että mahdollisuuksia riippuen sen sijainnista ja suhteista muihin planeettoihin syntymäkartassa.

Rahun mahadashan vaikutukset
Rahun mahadasha voi tuoda mukanaan seuraavia asioita:

Äkilliset muutokset ja odottamattomat tapahtumat: Rahun energia voi aiheuttaa elämään yllättäviä ja nopeita muutoksia, jotka voivat olla joko positiivisia tai negatiivisia.
Materiaaliset pyrkimykset: Tänä aikana ihmiset voivat keskittyä enemmän materiaan ja maallisiin tavoitteisiin. Rahu voi lisätä halua saavuttaa rikkautta, valtaa ja mainetta.
Illuusiot ja harhaanjohtaminen: Rahu voi aiheuttaa harhaluuloja ja väärinkäsityksiä. Ihminen saattaa kokea houkutuksia, jotka eivät välttämättä ole hänen parhaakseen.
Innovaatio ja uusi teknologia: Rahu yhdistetään myös innovaatioihin ja moderniin teknologiaan. Tänä aikana voi olla suotuisampaa tehdä läpimurtoja teknologian alalla.
Yksilölliset vaikutukset
Rahun mahadashan vaikutukset riippuvat paljon yksilön syntymäkartasta, mukaan lukien Rahun sijainti, aspektit ja sen suhde muihin planeettoihin. Esimerkiksi, jos Rahu on suotuisassa asemassa syntymäkartassa, mahadasha voi tuoda mukanaan positiivisia muutoksia ja menestystä. Toisaalta, jos Rahu on epäedullisessa asemassa, se voi tuoda haasteita ja vaikeuksia.

Yhteenveto
Rahun mahadasha on merkittävä ajanjakso vedisessä astrologiassa, joka kestää 18 vuotta ja voi tuoda mukanaan merkittäviä muutoksia ja elämän käännekohtia. Vaikutukset voivat olla sekä positiivisia että negatiivisia, ja ne riippuvat suurelta osin yksilön syntymäkartasta. Tänä aikana on tärkeää olla tietoinen Rahun luonteesta ja mahdollisista vaikutuksista elämään, jotta voi navigoida ajanjakson tuomat haasteet ja mahdollisuudet parhaalla mahdollisella tavalla.

(Muoks: tyhjää tilaa poistettu lopusta)
« Viimeksi muokattu: 22.07.2024 14:37:23 kirjoittanut sideman » tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8253


Profiili
« Vastaus #1 : 22.07.2024 12:50:47 »

 kuunsolmu [ainakin sid.]   kaksoset  aspect_con  askendentti .....  mars  rapu ja   kuu  oinas parivartaNa*!

https://youtu.be/m7NWX8IQd9k?si=7Csz87HHz5PcOnKS


* https://astrobix.com/engcontent/413-what-is-parivartana-yoga.aspx

(Obs! Hindu-astrologiassa jooga [yoga] tarkottanee aspektia?)

Muoks:  aspect_con lisätty!
« Viimeksi muokattu: 22.07.2024 14:35:03 kirjoittanut sideman » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: