Pahin ongelma onkin ruokateollisuuden "runtelema"
omega - 6, jota öljyä = joka paikassa eli SE tuhoaa
välttämätöntä omega - 3 rasvahappoa, joka tulee
saada RASVAISESTA LUONNONMUKAISESTA MEREN
KALASTA, ei rehuilla kasvatetuista "lohista"ja tietty
sen lihasta, ei sisäelimistä.
Siis epäsuhteesta, josta ELEKTRA ilmoitti...
IPPUSKALLA = menossa hyvä aine suukkoon...
Ota ensimmäinen kuukausi vähän reippaammin,
2-3 kk kestää vaikutuksien ilmaantuminen täydellisesti.
Hyvä öljy = vielä NEITSYT KOOKOSÖLJY, jota saa vain
maahantuojilta ja netistä.
Se ei lihota = menee suoraan maksaan energiaksi,
siinä = runsaasti TYROKSIINIA, erittäin hyvää myös
suoraan iholle...
Älkää sekoittako KOOKOSRASVAAN = aivan eri tuote,
sellaista älkää ostako.
Sitten vielä TONNIKALASTA, älkää ostako säilykepurkeissa,
KAIKKI hyvä kalan rasva = poistettu ja tilalle laitettu öljyä
= sitä liikaa saamaamme tai vettä, siksi, koska tuote ei
säilyisi omassa rasvassaan.
Ostakaa tuoretta tai pakastettua = japanilaiset syövät
yleensä "raakana" ja tuoreena, juuri pyydettynä.
t.timo