Kiitos, Timo - pidän edellä olevaa luetteloa erinomaisen toimivana ratkaisuna!
Osaatko/osaatteko kertoa jotakin niistä synteettisistä
D-vitamiinilisistä,
joita nykyään mainostetaan (esim. aikuisille 7,5 mikrogrammaa päivässä) olevan purkkikaupalla saatavilla.
Miten arvioitte niiden vaikuttavan?
Kiitos.
Kiitos mielenkiinnosta,
pidän ravintoa tärkeänä,
olet mitä syöt,
, älkää peljätkö,
ei teistä tämmestä "höperöä" tule,
vaikka olisitte samalla ravinnolla.
Talvella olisi hyvä päästä aurinkoon ja
lämpöön, joka olisi yli 26 C astetta,
siinä lämpötilassa pöpöt eivät viihdy,
älkää menkö alle sen lämpötilan paikkoihin,
saatte melko varmasti FLUNSSAN.
Pari viikkoa olisi hyvä aika, pidempi tietty vielä
parempi.
Edellämaitussa paikassa saat D - "vitamiinia", joka nykytietämyksen
mukaan = 65% hormooni, loppu vitamiinia.
Sitten syöt keskimäärin kolme (3) OMEGA KANANMUNAA ja
rasvaisia meren kaloja "perattuna" = suuhun laitettuna,
keskimäärin 200g/vrk = ei SE BRUTTO ostos määrä, vaan
suukkoon laitettu määrä ratkaisee.
Kun ostat lisä D - hormoonia, osta apteekista ja kysy onko tämä
"luonnollinen" .
Heikki Ihamäen tutkimus = "pöyristyttävä", mutta totta.
Sitten metsän marjoja 200g/vrk...
Sitten täysjyväruisleipää....
Sitten vain Voita/Oivariinia, ei kevytlevitteitä...
Sitten joku kolestrooli = energiaa = ei sitä pidä poistaa,
kyllä alkaa vapinat ja lihassolujen kuolema = heikko OLO.
MERISUOLAA syön talvella ½ teelusikkaa aamulla munien kanssa,
kesällä hikoillessa, joka = tärkeää 1 teelusikka, juomaveteen
lisättynä.
Kestävyys urheilussa monta TEELUSIKKAA....
Älä myöskään missään nimessä osta niitä "tiiliskiviä" =
kevyt kermaa, jälkiruokia, kastikkeita, yms...
t.timo