Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Erään henkilön kartta  (Luettu 10721 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Fiona
Vieras
« : 16.09.2006 20:01:07 »

Eli tämä kartta on erään julkisuuden henkilön syntymäkartta. En kerro kenen. Lips Sealed Wink Osaisiko joku kertoa siitä muutakin kuin mitä pikatulkinnasta tulee ilmi? Kiitos paljon jo etukäteen! Smiley
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 17.09.2006 10:58:45 »

Hmm, mitäs tästä sanoisi...

Kartalla on mielenkiintoinen painotus, mutta en osaa sanoa taitamattomuuteni takia siitä juuri mitään. Yleensä alapainotteisuus (suurin osa planeetoista ac-dc:n alapuolella) kertoo hieman syrjäänvetäytyvyydestä, mutta en osaa tarkkaan sanoa...

Hänellä on aurinko 7.huoneessa, kaloissa. Tämä saattaa viitata siihen, että hänellä on idealistisia kuvitelmia rakkaudesta, hän saattaa huumaantua rakkaudesta ja osoittaa suurta kiintymystä rakastetulleen.

3.huoneessa on pluto ja saturnus, skorpionissa. En osaa tästä paljon sanoa, mutta voisin kuvitella, että hän saattaa pistää sanoiksi piilotettuja sanomia, joita ihmiset yleisesti tuntevat. Toisaalta, hänellä saattaa olla myös kommunikaatiossa rajoitteita ja vaikeutta, koska saturnus on yleensä rajoittava planeetta. Ehkä hänen on vaikea ilmaista rakkauden tunteitaan parisuhteessa tms? Voi olla, että hän skorpionmaisesti töksäyttelee asioita tai hänellä on vaikeuksia ilmaista omia ajatuksiaan.

5.huoneen kuu (kauris) ja venus (vesimies), ovat minulle itselleni tietyllä tapaa tuttuja. Vesimies-Venus saattaa idealisoida rakkautta, vaatii paljon henkistä vapautta suhteissa. Yleensä venus-vesimiesmäisyys tuo paljon ystäviä, toisaalta 5.huoneessa oleilu voisi kertoa siitä, että tälle henkilölle se tuo paljon ihailijoita tai lyhyitä suhteita. Kuu-Kauris saattaa taas viitata juuri siihen, että hänen on vaikea ilmaista ehkä tunteitaan rakastetulleen, vaikka tunteita saattaisi olla todella paljon (Aurinko Kalat 7.huone). Myös onnenpiste 11.huoneessa saattaisi viitata suureen määrään ystäviä.

10.huoneessa on Chiron ja  kuunsolmu. Mielestäni tämä voisi kertoa sitä, että työ saattaa olla hänelle suuri elämänläksy. Työ/ura haavoittaa häntä jollain tavalla, mutta samalla se parantaa ja tekee ihmisestä vahvemman. Tietyllä tapaa se voi olla yksi suuri elämän koulu hänelle.

Kun hän kuitenkin on julkisuuden henkilö, on minusta mielenkiintoista, että hänen ykköshuoneessaan ei ole mitään. Yleensä julkkiksilla on ykköshuoneessa jotain (esiintyy omana itsenään). Ehkä hän sitten esiintyy tavallaan jonain hahmona, tietyn aatteen kannattajana tai jonain tietyntyyppisenä "ihannekuvana" tai muokkauksena siitä mitä hän oikeasti on.

Hmm, mielenkiintoinen kartta. Kuulsiin jotain mietteitä mielelläni tulkinnastani, olen aloittelija haluaisin tietää menikö ihan metsään. Smiley

tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Fiona
Vieras
« Vastaus #2 : 17.09.2006 15:49:55 »

Tässä hänen aspekti-listansa muuten jos auttaa: Smiley

Aur  SSQ  Kuu   
Aur  SXT  Jup   
Aur  SQR  Ura   
Aur  TRI  Plu   
Aur  OPP  Asc   
Aur  QTL  MC    
Aur  SQR  MNN   
Aur  SQR  MSN   
Aur  SES  PF    
Kuu  SXT  Mar   
Kuu  SES  Asc   
Kuu  TRI  MC    
Kuu  OPP  PF    
Kuu  TRI  Chi   
Mer  SXT  Nep   
Mer  TRI  Plu   
Mer  SQR  Chi   
Ven  SXT  Ura   
Ven  TRI  MNN   
Ven  SXT  MSN   
Mar  SSQ  Jup   
Mar  CJN  Sat   
Mar  OPP  MC    
Mar  TRI  PF    
Jup  TRI  Asc   
Sat  SSQ  Nep   
Sat  OPP  MC    
Sat  TRI  PF    
Ura  SQR  Asc   
Ura  OPP  MNN   
Ura  CJN  MSN   
Nep  SXT  Plu   
Nep  TRI  Asc   
Asc  SQR  MNN   
Asc  SQR  MSN   
Asc  SSQ  PF    
MC   SXT  PF

Ebenia, mielenkiintoinen on henkilökin... Wink

Lainaus
Yleensä alapainotteisuus (suurin osa planeetoista ac-dc:n alapuolella) kertoo hieman syrjäänvetäytyvyydestä
Kyllä...mielestäni hän on sitäkin.

Lainaus
Yleensä venus-vesimiesmäisyys tuo paljon ystäviä, toisaalta 5.huoneessa oleilu voisi kertoa siitä, että tälle henkilölle se tuo paljon ihailijoita
Hänellä on paljon ystäviä ja ihailijoita. Smiley

Lainaus
10.huoneessa on Chiron ja  kuunsolmu. Mielestäni tämä voisi kertoa sitä, että työ saattaa olla hänelle suuri elämänläksy. Työ/ura haavoittaa häntä jollain tavalla, mutta samalla se parantaa ja tekee ihmisestä vahvemman. Tietyllä tapaa se voi olla yksi suuri elämän koulu hänelle.
Ihan totta varmaan. Hän kokee työnsä välillä raskaana henkisesti...ja toisaalta, hän on kehittynyt paljon alkuajoista ja on nyt selkeästi henkisesti paljon vahvempi. Smiley

Mutta ihannekuva...sitä hän todellakin on. Mutta erittäin vaikea kuvitella, ettei hän olisi oma itsensä...kyllä sen huomaisi.

Kiitos Ebenia! smitten
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #3 : 17.09.2006 18:17:52 »

Arvoituksellista, mielenkiintoista. Wink

Henkilöllä on aurinko Kaloissa ja nousevana Neitsyt, kuten edesmenneellä Kurt Cobainilla, joka hänkään ei tainnut erityisemmin nauttia megajulkisuudesta. Pluto Skorpparissa paljastaa, että kysymys on nuoresta, parikymppisestä ihmisestä, vaikka kuu Kauriissa voikin tuoda häneen tietynlaista kypsyyttä ja "vanhuutta". Ebenia tuossa löysi aika paljon sellaista, mihin itsekin kiinnitin huomiota pikavilkaisulla. Aurinko seiskassa tosiaan kertoisi suuntautumisesta toisiin ihmisiin päin ja identiteetin muodostamisesta erityisesti toisten ihmisten kautta. Askendentin hallitsija Merkurius kuutosessa ja Vesimiehessä voisi vihjata työn liittyvän jollain tavalla jonkinlaiseen edistykselliseen kommunikaatioon, internet ja tiedon levitys verkon kautta esimerkiksi voi olla vahvasti kuvioissa mukana. Kuu ja Venus ovat viitoshuoneessa, joten luovia kykyjä löytynee - ei tainnut muuten tulla ilmi onko henkilö nainen vai mies?

Tuo kuutosen Merkurius on muuten neliössä kymppihuoneen Chironiin, joten ehkä tuo työhön liittyvä kommunikointi voi olla haasteellista nimenomaan siten, että sen kautta hän voi tuntea itsensä haavoittuvaksi (Chiron) juuri julkisuuden suhteen. Kuun yläsolmu on tosiaan kympissä myös, joten hänen polkuunsa kuulunee tuo julkisuuden opettelu ja sen kanssa sinuiksi tuleminen. Uranuksen yhtymä alasolmuun neloshuoneessa on mielenkiintoinen, mitähän karma-astrologia sanoisi tästä? Smiley Nelosessa on muutenkin paljon tavaraa, eli kotiin ja perheeseen liittyvät asiat ovat myös ns. tapetilla tämän henkilön elämässä. Myös sisarukset voivat liittyä kuvioon (Pluto ja Saturnus kolmosessa). Aurinko on lisäksi neliössä tuohon Uranukseen, joten äkkinäiset muutokset koti- ja yksityiselämässä ovat häneen ikään kuin sisäänrakennettuina ja voivat tuoda haasteita.

No, tässä jotain nopeasti raapaistua, vaikkakin tuli varmaankin toistettua useassa kohtaa sitä mitä Ebenia jo kirjoitti. Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
enska
Vieras
« Vastaus #4 : 17.09.2006 18:31:14 »

Voi ei tajusin kuka tää on buck2
tallennettu
Fiona
Vieras
« Vastaus #5 : 17.09.2006 18:33:54 »

Voi ei tajusin kuka tää on buck2


Ihan totta? No, laitapa yksityisviestinä minulle hänen nimensä...voin kertoa, osuiko oikeaan. Wink
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #6 : 17.09.2006 18:35:40 »

No osuiko oikeeseen?
tallennettu
Fiona
Vieras
« Vastaus #7 : 17.09.2006 18:46:03 »

Lainaus
Henkilöllä on aurinko Kaloissa ja nousevana Neitsyt, kuten edesmenneellä Kurt Cobainilla, joka hänkään ei tainnut erityisemmin nauttia megajulkisuudesta.
Todellako? Ei niin imartelevaa häntä kohtaan, Kurthan teki itsarin...toisaalta, kenties juuri nämä asemat tuovat aitoa syvällisyyttä häneen... :)Ei niin kovin paljon tosiaan pidä julkisuudesta eikä häneen liittyvistä juoruista jotka eivät pidä edes paikkaansa (hänen mukaansa).

Lainaus
Pluto Skorpparissa paljastaa, että kysymys on nuoresta, parikymppisestä ihmisestä, vaikka kuu Kauriissa voikin tuoda häneen tietynlaista kypsyyttä ja "vanhuutta".
Näin on. Wink

Lainaus
Askendentin hallitsija Merkurius kuutosessa ja Vesimiehessä voisi vihjata työn liittyvän jollain tavalla jonkinlaiseen edistykselliseen kommunikaatioon, internet ja tiedon levitys verkon kautta esimerkiksi voi olla vahvasti kuvioissa mukana.
Kyllä. Mutta hänen varsinainen työnsä ei ole edistykselliseen kommunikaatioon liittyvää, se on vain auttava aspekti hänen työssään. Smiley

Lainaus
Kuu ja Venus ovat viitoshuoneessa, joten luovia kykyjä löytynee - ei tainnut muuten tulla ilmi onko henkilö nainen vai mies?
On luova ehdottomasti. Kyseessä on mies. Smiley

Lainaus
Nelosessa on muutenkin paljon tavaraa, eli kotiin ja perheeseen liittyvät asiat ovat myös ns. tapetilla tämän henkilön elämässä. Myös sisarukset voivat liittyä kuvioon (Pluto ja Saturnus kolmosessa). Aurinko on lisäksi neliössä tuohon Uranukseen, joten äkkinäiset muutokset koti- ja yksityiselämässä ovat häneen ikään kuin sisäänrakennettuina ja voivat tuoda haasteita.
Ovat tapetilla tosiaan, perhe on hänelle erittäin rakas ja tärkeä (sukulaiset). Äkkinäinen muutos hänellä oli yksityiselämässä juuri jokin aika sitten, liittyi ystävään.

Kiitos Ajatus! smitten
tallennettu
Fiona
Vieras
« Vastaus #8 : 17.09.2006 18:50:02 »

No osuiko oikeeseen?

Kyllä osui. Vastasin sulle yksityisviestinäkin. Wink
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #9 : 17.09.2006 18:55:30 »

No osuiko oikeeseen?
Kyllä osui. Vastasin sulle yksityisviestinäkin. Wink
Hööö, kertokaa mullekin (muillekin).. Huh  Smiley
tallennettu
Fiona
Vieras
« Vastaus #10 : 17.09.2006 19:29:50 »

No osuiko oikeeseen?
Kyllä osui. Vastasin sulle yksityisviestinäkin. Wink
Hööö, kertokaa mullekin (muillekin).. Huh  Smiley

En kehtaa...sitä paitsi ehkä kukaan ei haluaisi enää tulkita sen jälkeen hänen karttaansa. Embarrassed Lips Sealed
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #11 : 17.09.2006 19:33:18 »

En kehtaa...sitä paitsi ehkä kukaan ei haluaisi enää tulkita sen jälkeen hänen karttaansa. Embarrassed Lips Sealed
Ok, en utele..  Lips Sealed  Cheesy
tallennettu
Fiona
Vieras
« Vastaus #12 : 17.09.2006 19:34:50 »

En kehtaa...sitä paitsi ehkä kukaan ei haluaisi enää tulkita sen jälkeen hänen karttaansa. Embarrassed Lips Sealed
Ok, en utele..  Lips Sealed  Cheesy

Kiitos! Smiley
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #13 : 17.09.2006 19:36:34 »

En kehtaa...sitä paitsi ehkä kukaan ei haluaisi enää tulkita sen jälkeen hänen karttaansa. Embarrassed Lips Sealed
Ok, en utele..  Lips Sealed  Cheesy

Kiitos! Smiley

No mutta minusta se vain lisäisi kiinnostusta, jos tietäisi kuka tyyppi tämä on. Itse veikkaan erästä nuorta laulajaa, tuli heti hänet mieleen kun tuota tulkintaa aloin tekemään...Mutta en sitten tiedä. Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
kooky
Vieras
« Vastaus #14 : 17.09.2006 21:25:02 »

minäkin tiesin nuo sijainnit entisestään...jostain lehdestä tuli luettua.
Minusta hän on hyvä siinä mitä hän tekee, ja sitä voi arvostaa.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: