Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: härkä-naisen kartta  (Luettu 3217 kertaa)
0 jäsentä ja 8 vierasta katselee tätä aihetta.
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« : 01.10.2006 12:33:17 »


Heip!

Ystävääni alkoi kiinostaa hänen karttansa, mutta minä en ole oikea ihminen sitä tulkitsemaan. Undecided

 Voisiko joku auttaa??

Hänellä on:
1. huoneessa  chiron kalat ja  saturnus vesimies
2.huoneessa  venus oinas
3.huoneessa  aurinko harka
7.huoneessa  kuunsolmu rapu , pallas ja  mars  leijonauranus  ceres  pluto ja  juno neitsyt
8.huoneessa  vesta neitsyt
9.huoneessa  neptunus ja kuu  skorpioni


 smitten  - jos joku viitsisi vaivautua.


tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #1 : 05.10.2006 13:50:01 »


  Undecided

Tässä olisi myös hänen syntymä -aikansa:
xx.xx.xxxx, jospa se olisi selkeämpää niin?
Hän olisi kiitollinen ihan lyhyestäkin tulkinnasta smitten


« Viimeksi muokattu: 06.10.2006 08:11:11 kirjoittanut kultainen sulka » tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 05.10.2006 16:18:33 »

Kaverisi on syntynyt hyvin samoihin aikoihin kanssani, itse asiassa ikäeroa on vain 6 päivää! Hänenkin kartallaan on siis tuona keväänä taivaalla ollut Suurristi Mars opp Saturnus neliössä Auringon ja Neptunuksen oppositioon. Ystäväsi kartalla Suurristille on osunut myöskin Kuu yhtymään Neptunuksen kanssa.

Suurristi kartalla on harvinainen kuvio ja aina melkoinen haaste; helpolla ei sen kantaja pääse ainakaan nuoremmalla iällä vaan haasteita ja vastuksia on varmasti ystävälläsikin riittänyt. Toisaalta mikäpä sen kasvattavampaa! Monikin vaikeuksia kokenut tuntee myöhemmin vetoa muiden auttamiseen omien kokemustensa viisastuttamana; näin myös itselläni.

Kun Suurristi on vielä kiinteissä merkeissä, risti helposti jumittaa kantajansa vaikeisiin elämäntilanteisiin, joista irtipääseminen ei ole ollenkaan niin helppoa kuin jollakin toisella. Raimo A Nikula kirjoittaa  Suurrististä seuraavasti: " Kyse voi olla ihmisestä, joka on syntynyt erityisen määrätietoisesti täyttämään jonkun elämäntehtävän absoluuttisesti tai kohtalonomaisesti. Valinnanvaraa ei ole paljon vaan kuvio on hyvin sitova ja voi motivoida sekä ankaraan itsensä ylittämiseen, titaaniseen itsensä toteuttamiseen tai ankaraan itsensä uhraamiseen."

On toki ystäväsi kartalla helppojakin kuvioita, vaikka risti onkin se kaikkein hallitsevin kuvio. Äkkiä katsottuna ainakin hänen Kheironinsa on hyvin suotuisasti sijoittunut ja antaa varmasti valmiuksia vaikeuksien kautta voittoon-tielle. Kheironin teemahan on haavoittunut parantaja; kun on ensin parantanut itse haavansa, osaa myös auttaa muita. Kun karttamme ovat kerran melkein samanlaiset, niin Kheironitkin ovat siis yhtymässä. Tr. Uranushan on viime kuukausina peruutellut edes takaisin juuri Kheironin asteessa samalla kun tr. Jupiter tekee Kheironille kolmiota. Onko ystäväsi jollain tavalla tehnyt muutoksia elämäänsä tai muuttunut itse (Kheiron 1. huoneessa = oma persoonallisuus, omien haavojen parantaminen)? Itselläni Uranuksen yhtymä seiskahuoneen Kheironille johdatti vaihtoehtohoitojen opiskeluun.

Tällä hetkellä kartoilla - niin ystävälläsi kuin omallanikin - on myös meneillään mm. tr. Saturnuksen transiitti ristille aktivoiden siis koko Suurristin ja ainakin omassa elämässäni se on aiheuttanut aina melkoisia yllätyksiä, haasteita, väsymystä, vastoinkäymisiä aina noin 7 vuoden välein ihan syntymästä asti.

En valitettavasti ehdi nyt kirjoittamaan yhtään enempää, mutta olisi tosi mielenkiintoista kuulla enemmän ystäväsi elämänvaiheista vaikka privana, jos hän vain niistä haluaisi kertoa. Toisen tällä foorumilla kirjoittelevan - siis myös hyvin samoihin aikoihin syntyneen - astro-kaksoseni kanssa kun olemme huomanneet, että elämässämme on tapahtunut paljon samanlaisia juttuja samoihin aikoihin.  Smiley

tallennettu

May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 06.10.2006 09:51:26 »



Heikkoutena varmaankin se, että pistää aina kaikki muut ihmiset edelle, itsekkyys ei olisi pahasta.
-Näin lyhyesti-

 Smiley Smiley Smiley


Tuon tunnistan myös itsessäni menneinä vuosina. Johtuneeko sitten Suurrististä vai kartan muista tekijöistä. Liiasta muiden huomioonottamisesta opetteleminen on ollut työn ja tuskan takana, mutta se on ollut ainoa vaihtoehto välttyäkseen itse uupumusta loppuun.

PS. Ystäväsi kannattaisi tehdä oma karttansa tuolla Omassa Astrossa. Sieltä hän saisi ihan perustulkintaa karttansa perustekijöistä. Oma tulkintani kun oli oikeastaan pelkkään ristiin perustuvaa.

« Viimeksi muokattu: 06.10.2006 09:59:26 kirjoittanut May » tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: