Tämä nyt on tavallaan jatkoa tuohon toiseen ketjuun, mutta haluasin hieman teidän mielipiteitä nykyaikana joka suunnasta tulevaan "töhnään", kemiallista ja keinotekoista.
Minussa itsessä alkoi tapahtua ensin fyysisiä muutoksia, helpompi viedä vierasvarat mukanaan kylään, kuin ottaa riski
lisäksi keinotekoiset hajusteet yms on ihan OUT
Nautintoaineetkin ovat alkaneet olla epämielyttäviä kokemuksia synnyttäviä asioita...
Jossakin ketjussa sivuttiin mahdollisien mielentila häiriöiden lääkinnän olevan myös herkkien ihmisten reaktioiden hoitoa, kun on alkanu henkinen kehitys... Jostakin on tarttunut myös ajatus, jotta jos ihminen avautuu henkimaailmaan liian aikaisin, hän näkee ja kokee asioita joihin ei ole valmistautunut ja näin siitä saatta olla enemmän haittaa kuin hyötyä ko. henkilölle.
Eli olisiko ruuan puhtaudella myös vaikutusta mahdollisiin avautumisiin? Olisiko nykyisellä ruokakulttuurilla yksi selitys lisääntyneisiin mielentilaongelmiin, masennus, burnout yms.?
Vai meneekö liian kauas?