Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Aspartaami  (Luettu 49698 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Aniara
Vieras
« Vastaus #30 : 15.11.2005 11:44:31 »

Olen samaa mieltä siitä että voimme ¨energisoida¨ kaiken joko positiivisesti tai negatiivisesti. Ja se vaikuttaa lopputulokseen tekemiemme valintojen ohella. Smiley
tallennettu
Ikiaika.
Vieras
« Vastaus #31 : 15.11.2005 13:40:44 »

Siitä sitten vaan energisoimaan sianlihat ja rasvamakkarat uudelle tasolle.
Ehkä saadaan nälänhätää helpotettua mailmalla.
Minä tulen jatkossakin nuuhkaisemaan sianlihaa, ja jos haisee pahalle, toean vain: Oli flegmaatikkojen höpinää.

 tickedoff tickedoff tickedoff tickedoff tickedoff
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #32 : 15.11.2005 14:42:08 »

Olen samaa mieltä siitä että voimme ¨energisoida¨ kaiken joko positiivisesti tai negatiivisesti. Ja se vaikuttaa lopputulokseen tekemiemme valintojen ohella. Smiley

En välttämättä ymmärrä mitä tarkoitit tuolla 'energisoimisella', mutta itse en kuitenkaan tarkoita sillä sitä, että jollainlailla 'siunaamme' syömämme ruuan, ajattelemalla, että jokin 'hyvä energia' pyynnöstämme sen siunaa syömäkelpoiseksi, vaikka se ei sitä fyysisesti olisi. Smiley

Ennemminkin jotain ehkä sanoin tavoittamattomissa olevaa tapahtumaa.
Kuitenkin niin, että siihen sisältyy 'puhtaus itsessä mielen ja emootioiden tasolla'. Jotain, mikä on 'kasvanut' ihmiseen syvän kokemuksen ja kasvun ja ehkä puhdistautumisenkin kautta. Ja kun sen liittää tähän fyysiseen todellisuutteen valintojen kautta, voi puhua 'puhtaista valinnoista'. Rakentavista valinnoista.
Tai jotain sinnepäin...

 Smiley
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #33 : 15.11.2005 14:52:40 »

...Minä tulen jatkossakin nuuhkaisemaan sianlihaa, ja jos haisee pahalle, toean vain: Oli flegmaatikkojen höpinää...

Jo vain on hyvä nuuhkaista ettei pane suuhunsa mitä sattuu  Cheesy

Haiseeko Aspartamiinikin sitten pahalle - vai onko se nyt eri juttu?  Huh
tallennettu
Ikiaika.
Vieras
« Vastaus #34 : 15.11.2005 16:42:29 »

Haiseeko Aspartamiinikin sitten pahalle - vai onko se nyt eri juttu? Huh

Kaadappa 96% aspartamini liuosta kämmenllesi, ja ota aikaa, kuinka kauan kestää ennen kuin kämmen tarvii laastarin. 2funny 2funny 2funny

Ja siihen ei elintarvikkeeksi kelpaamaton sikakaan pysty.  Cheesy Cheesy Cheesy
« Viimeksi muokattu: 15.11.2005 16:47:13 kirjoittanut Ikiaika » tallennettu
hopeatähti
Vieras
« Vastaus #35 : 15.11.2005 21:14:42 »

Moikka  Smiley

Aniaran kanssa samoilla linjoilla.

Itse energisoin (muunnan värähtelykoostumuksen) ruoan, veden ja muut tuotteet/tavarat  Smiley

Lapset aistivat vedenkoostumuksen/muunnoksen helposti.

Energisoimmalla ei välttämättä saa aspartaamin koostumusta muuttumaan kokonaan, siihen tarvitsee varmasti oman loitsun  Wink

Mutta kun luotetaan siihen, että se mitä muunnamme ja siunaamme, toimii meidän kannalta parhaalla tavalla, on sekin jo askel kohti hieman puhtaampaa ruokaa.

Tietenkin kannattaa välttää epäpuhtaita elintarvikkeita niin pitkälle kun voi ja syödä sitä mitä keho tarvitsee eikä se mitä halumme haluaa  Smiley

Nämä samat keinot voimme sitten taas opettaa lapsillemme  smitten
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #36 : 15.11.2005 23:13:52 »

Kyllä näin on hopeatähti, että Lapset aistivat vedenkoostumuksen/muunnoksen helposti. Kerran opin lapsilta mikä on hyvää ja mikä ei, kun synttäreillä tarjottiin limsaa toisessa pullossa oli aspartaami lightia ja toisessa pienen panimon lähdevedestä ja aidosta apelsiini mehusta tekemä jaffa. Lapset Irvisti lightia juodessaan ja sanoivat sen olevan väkevää ja hirveetä juotavaa, mutta ihmettelivät toisen juoman hedelmäistä makua. Itsekin tein maku testin ja ihmettelin kuinka joku voi nauttia lighti tuotteita - yäk.  Tongue

On se hienoa, että lapsilla ja eläimillä on vielä intuitiivinen asti kunnossa ja he voivat aistia tuotteiden energiat paremmin ja luoda omia maku tottumuksia vanhuuden varalle.
Luotan myös siihen, että se mitä energiasoimme ja siunaamme, toimii meidän kannalta parhaalla tavalla, sillä energian avulla ruuan koostumusta tutkimalla olen voinut syödä jopa tuotteita joita ennen en voinut syödä ilman sivuoireita. Joskus on kiva itseä kiusata ja toimia itsensä koekaniinina.  Grin
Tietenkin pitäisi välttää modifioituja ja epäpuhtaita elintarvikkeita niin paljon kun voi ja syödä sitä mitä keho tarvitsee. Ihmisen mieli on ihmeellinen, kun se haluaisi aina vaan sitä mikä on epäterveellistä, mutta tiukkana pitää olla kiusaukselle niin kroppa kiittää.
 
Lapsillekin, kun ajoissa opettaa terveelliset suomalaiset ruuan, niin iän karttuessa ei keinotekoinen maistu. Kokeiltu on ja toimii, kun meidän perhe käy harvoin mäkissä ja kerra poikettiin niin lapset nurisi, kun mäkin ranskalaisetperunat olivat pahoja. Minäpä totesin ettei ne ole aidosta perunasta tehtyjä vaan muussatusta perunamössöstä tehty, jotta ne saataisiin pisemmiksi. Vanhin lapsi siihen, että kyllä pitäisi saada peruna perunana ja tärkkelys tärkkelyksenä. Näin markkinat meitä höpläyttää laatu korvataan määrällä ja tuotteen koolla.  uglystupid2
tallennettu
Lake
Vieras
« Vastaus #37 : 16.11.2005 12:07:12 »

Ihmisen mieli on ihmeellinen, kun se haluaisi aina vaan sitä mikä on epäterveellistä, mutta tiukkana pitää olla kiusaukselle niin kroppa kiittää.

Ei niinkään mieli vaan sitä varten suunnitellut kemikaalit joilla lähes kaikki prosessoitu ruoka ja monet mausteet on kyllästetty.

http://illuminati-news.com/MSG.htm

Normaali kylläisyyden tunne katoaa ja ruokaa voi ahmia ähkyyn asti.
« Viimeksi muokattu: 16.11.2005 12:08:55 kirjoittanut Lake » tallennettu
noita-akka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili
« Vastaus #38 : 17.11.2005 12:09:15 »

Salomi
Lainaus
Lisää aiheesta, kun toi runosuoni alkoi kukkimaan vihaamastani aineesta E951:stä eli aspartaamista.

Kiitos koodinumerosta.

Hunaja myös hyvä makeutusvaihtoehto.
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #39 : 17.11.2005 12:42:08 »

Salomi
Lainaus
Lisää aiheesta, kun toi runosuoni alkoi kukkimaan vihaamastani aineesta E951:stä eli aspartaamista.

Kiitos koodinumerosta.

Hunaja myös hyvä makeutusvaihtoehto.

Niin on, mutta vielä parempi on intiaanisokeri. Siinä on vähemmän hiilihydraatteja ja enemmän hivennäis- ja kivenaineita yms.  Cheesy

Intiaanisokeri sisältää mm: kalsiumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, sinkkiä, fluoria, kromi, kaliumia, piihappoa ja fosforia, sekä vitamiineja (A, B1, B2, B3, B6, Pantoteenihappo, E).
tallennettu
Cleo
Vieras
« Vastaus #40 : 17.11.2005 15:12:30 »

Hyvä linkki, Lake, kiitos siitä.
Itse pyrin välttämään kaikkia valmisruokia niin paljon kuin suinkin, vaikka aina kiireessä se ei onnistu.
tallennettu
Ikiaika.
Vieras
« Vastaus #41 : 17.11.2005 15:16:16 »


Hunaja myös hyvä makeutusvaihtoehto.

Ei hyvä riitä, vaan on paras.  smitten smitten smitten
tallennettu
noita-akka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili
« Vastaus #42 : 18.11.2005 21:16:17 »

Ikiaika:
Lainaus
Ei hyvä riitä, vaan on paras.  smitten smitten smitten

Niin minustakin, sehän on ihan puhdas luonnontuote. Intiaanisokerista en tiedä, mistä se valmistetaan tai miten. Voisiko joku tietävämpi valistaa? Kiitos.
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #43 : 19.11.2005 16:05:37 »

Intiaanisokeri valmistetaan puristamalla sokeriruo'osta mehua, joka kuivataan.

http://www.cc.jyu.fi/~hepatomo/intiaanisokeri/

ravintoarvot:

http://www.cc.jyu.fi/~hepatomo/intiaanisokeri/sisaltaa.html
tallennettu
noita-akka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili
« Vastaus #44 : 20.11.2005 00:51:02 »

Kiitos Elektra. Pitääpä poiketa Klaukkalassa,
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
  Tulostusversio  
 
Siirry: