Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kevätpäiväntasaus Hml 19.3.2024

AIKALINJAT KORJAAVA KEVÄTPÄIVÄNTASAUS HÄMEENLINNASSA IDÄNPÄÄN TORPALLA 19.3.2024 KLO 18-21.30

Astrologia/Seppo Tanhua  Luento: Ratkaiseva vuosi ihmiskunnan historiassa ennen kosmista harmonian aikajaksoa.

Äänihoitomatka/ Mika Kunnasvaara Äänen ja värähtelyn ohjaamana uudelle Valon aikalinjalle elämässäsi.

Tilaisuus alkaa Seppo Tanhuan astrologisella luennolla aikalinjojen eroamisesta ihmiskunnan, Suomen ja yksilön näkökulmista katsottuna. Kevätpäivän tasaus 2024 käynnistää astrologin urani hurjimman ja samalla valovoimaisimman vuoden, jota ovat jo etukäteen värittäneet planeettavoimien siirtymiset konkreettisilta tasoilta energeettisille tasoille. Tulkinnat avaavat nykyään niin huikeita näkymiä suorastaan satumaisiin näkymiin lähitulevaisuudessa, ettei sitä pysty siltä istumalta millään käsittämään. Tämä siirtymä tapahtuu kuitenkin ihan jokaiselle ja sitä pyrin parhaani mukaan avaamaan tällä luennolla. Tarkka siirtyminen Oinaan aikaan tapahtuu aamuyöllä keskiviikkona 20.3. ja tämä ilta avaa korkeamman tietoisuutesi portit ottamaan vastaan nuo tutkimattomat, mutta ihanan valoisat juuri Sinulle tarkoitetut värähteet.

Kun olemme vastaanottaneet Sepon kirkkaan tietoisuuden avaamana kosmisen hetkemme, vuoden 2024 kevätpäiväntasauksen huikean laadun, voiman ja potentiaalin, on aika laskeutua Kosmiselle Äänihoitomatkalle, jossa Mika luo ryhmää ja kosmista hetkeä kuunnellen upean soitinrepertuaarin avulla monitasoisen äänien kirjon, joka värähdyttelee kehoasi ja sieluasi avautumaan omalle sieluntehtävällesi yhä täydellisemmin ja vastaanottamaan kevätpäivän tasauksen lahjan olemukseesi, jotta voit säteillä sitä kaikille elämäsi kanssamatkaajille, kaikille sukulinjoille sekä kaikille tuleville nyt-hetkille. Tämä transformatiivinen äänimatka on kuin korkeavärähteinen energiahoito juuri sinulle yksilöllisesti luotuna.

Kosmisen Äänihoitomatkan jälkeen muodostamme saliin ison piirin yhteismeditaatiota varten. Meditaation ytimenä on Sydämen rauhan laskeutuminen ja sen lähettäminen kaikkialle maailmaan.

Lopuksi on teehetki, minkä aikana voit antaa kaiken koetun laskeutua ja jakaa ryhmälle sen, mitä sydämestäsi nousee.

Illan hinta 30€ 

Ilmoittautuminen vain sähköpostin kautta (Saat tulo ja valmistautumisohjeet ma 11.3. sähköpostiisi)

asok.soundhealing@gmail.com

Idänpään Torpalla kohdataan.

-Seppo ja Mika

Asok Sound & Healing tarjoaa: 

Yksilölliset ja ryhmille luodut ääni- ja energiahoidot, henkinen valmennus, meditaatio-ohjaus, Vapauttava Hengitys - Breathe&Release ja erilaiset pranayama hengitysharjoitukset sekä kehollinen työskentely niin yksilöille kuin ryhmille. 

Energiahoidot ja henkinen apu myös puhelun välityksellä tai puhtaasti etänä.
Hoitopäiviä eri kaupunkeihin tilauksesta. 

- Energiahoito kehon jännitteitä vapauttaen 
  90min. / 90€,  2h /120€

- Ääni- ja energiahoito combo 90min. / 90€ 

- Yksilöllinen äänihoitomatka 90min. /90€ - Parihoidot 150€ /2h

Pienryhmille (max. 9hlöä) äänihoito ja meditaatio Asok Sound&Healing hoitohuoneella Tampereen Petsamossa 2h/300€ 

-Pienryhmille (max. 9hlöä) Breathe&Release - Vapauttava Hengitys työskentely hoitohuoneella 2h/300
Kosminen Äänihoitomatka kokonaisuus, johon voi littää myös kehon huoltoa ja hengitystyöskentelyä sekä meditaation, on tilauksesta saatavilla kaikkialle Pohjoismaihin. Kysy tarjous! 
Tarjolla tilauksesta myös retriittejä, äänihoitokoulutusta ( gongit, metalli- ja kristallimaljat, huilut, didgeridoo, shanaanirumpu, oman äänen käyttö) sekä  yläsävellauluopetusta ym. 
Hoitohuoneeni sijaitsee siis Tampereen idyllisessä Petsamossa, mutta tilauksesta liikun kyllä  luomassa tilaisuuksia ja hoitopäiviä sinne missä kaivataan. Minut löytää somessa Facebookista ja Instagramista. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Mika Kunnasvaara  040-6749704