Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

17.5.2024

vieraskirjoitus:

Magneettinen Kuu vihertää 17.5.24

Kuun aaltojakson magneettinen positio toimii sisäänkäyntipisteenä Tzolkinin Vihreään Keskuslinnaan. Neliulotteisen ajan demonstraationa Keskuslinna toimii Tzolkinvuoden päivien ja kinien massiivitahdistajana ja käytännön operaattorina. Siinä aiemman kokemusperäisen tiedon pohjalta tehdään valintoja ja punnitaan, mitä merkittävää ja hyödyllistä säilyttäisimme ja pitäisimme matkassa seuraavalle tzolkin kierrokselle. Magneettisessa Kuussa on todellista imua ja vetovoimaa. Se kutsuu manifestoimaan. Mitä siis haluaisin ryhtyä luomaan juuri nyt?

Totta vai tarua

Vihreä Linnaa ei syyttä kutsuta Lumouksen Vihreäksi Linnaksi. Kuun vaikutus on sille leimaa antava ja Kuu jos kuka voi olla illuusioidensa kanssa lumoava ja mielikuvitusrikas. Lumoava jopa siinä määrin, että toden ja epätoden rajat saattavat sekoittua totuutta muuntavin tavoin. Emootioiden kanssa saakin olla tarkkana, koska niin tulevat kuin lähtevät viestit ja kommunikaation tavat yleensäkin, voivat värittyä useampien filttereiden ja muuntimien kautta. Jutun juuria ja totuuden siemeniä on ehkä hyväkin seuloa vähän tarkemmalla kontrollilla.

Rönsyilevät sivujuonteet ja toiveajattelu osaavat ottaa akvarellimaisia utuisia muotoja, jotka herkästi siirtävät mielentilan kuin huomaamatta pois akuuteista tarpeista ja huomionkohteista. Tämä on Kuun kohdalla myös osin paradoksaalista, koska sen yleishaasteisiin liittyy usein itsekontrolliin ja vastuun kantamiseen punoutuvia problematiikkoja. Näin varsinkin asioissa, joita se on itse ollut suunnittelemassa ja laittamassa liikkeelle. Nyt tarvitaan päättäväisyyttä ja tahtotilaa vetää puoleensa oikeita, niitä vielä hiukan keskeneräisiä juttuja edistäviä vahvuuksia ja työkaluja.  Olennaisimmat niistä liittyvät Kuujakson kohdalla kommunikaatioon ja sen sisältämiin sävyihin ja laatuihin, erityisesti kun ajattelemme, puhumme ja ilmaisemme jotain itsestämme.

Kuun Aaltojakso 17.5 - 29.5.24

Toisaalta Kuuhun ja koko Kuun Aaltojaksoon liittyy puhdistavia tarkoitusperiä. Vesielementtiin kuuluva Kuu-energia operoi erityisesti tunnetasoilla ja voi siten ajaa liikkeelle niin pieniä kuin isompiakin tunnetsunameja. Tuskin aina huomaammekaan, kuinka paljon annamme tunteiden hallita käyttäytymistämme ja johtaa huomion sivuraiteille. Emootioilla on kuitenkin käynnistävää voimaa ja liike on todettu lääkkeeksi monelle asialle. Mikä tahansa padottu virtaus on pitkittyessään myrkkyä mielelle ja keholle. Universaalisen veden voimana Kuun liikuttamien vesien olisi saatava virrata vapaasti ja puhtaasti omassa luonnollisessa rytmissään. Luonnollisia rytmejä voidaan toki määritellä lukuisia, mutta on myös muistettava, ettei mikään jatkuvassa vellovassa liikkeessä oleva voi pudottaa mukaan kertyneitä sakkoja pois ja seestyä, ellei se välillä myös hidasta, pysähdy ja anna aikaa levähtää ja jäsentää sisäisyyttään.

Pakonomaisuus niin tunteiden kuin ajattelun tasoilla olisikin ensin tunnistettava ja osattava erottaa siitä, mikä on meille luonnollisin ja hyvää tekevin tapa kokea olemisen luovuuteen ja toimintaan liittyviä virtaustiloja.

Seuraa sydäntä, seuraa flowta.

Terveisin
Maya-astrologi Esa Hyppönen

Oletko valmis astumaan syvemmälle henkisen kasvun poluilla ja hyödyntämään tämän hetken energiat parhaalla mahdollisella tavalla?

Maya-Astrokalenteri – Avain Syvempään Tietoisuuteen ja Läsnäoloon

Erikoishintaan 19,90€ (normaalisti 29,90€) saatavilla vain rajoitetun ajan, 19.5.2024 asti. 

Tässä blogissa olemme tutkineet Magneettisen Kuunvaikutuksia ja sen yhteyttä Tzolkinin Vihreään Keskuslinnaan. Jos haluat syventyä näihin teemoihin ja elää harmonisesti näiden kosmisten rytmien mukaan, Maya-Astrokalenteri on sinulle täydellinen työkalu.

Maya-astrokalenteri ei ole pelkkä kalenteri, vaan seurantajärjestelmä ja työkalu, joka auttaa tietoisuuden laajentamisessa ja ajattomuuden kokemuksessa. Kalenterin avulla voit astua ulos tavallisesta ajasta ja luoda hetkiä, jotka rikastuttavat olemistasi ja tietoisuuttasi.

Maya-astrokalenterin hyödyt:

Päivittäinen Tulkinta: Saat ymmärrystä päivittäin vaihtuvista energialaatuista ja niiden vaikutuksesta elämääsi.

Henkilökohtaiset Syklit: Ymmärrä Tzolkinin sisäisten syklien merkitys ja niiden yhteys kehoosi, mieleesi ja sieluusi.

Kohtalonperhe-haku: Tutki erisuuntien jännitteitä ja vertaile omaa ja kumppanisi mayasignatuuria.

Läsnäolon Mestaruus: Opi olemaan läsnä hetkessä ja vapautumaan syyllisyyden ja huonon omantunnon taakasta.

Esoteerinen Ajan Hallinta: Hylkää perinteiset ajankäyttömetodit ja syvenny ajattomuuteen mayojen viisauden avulla.

Henkilökohtainen Kasvu: Astu syvempään itsetuntemukseen ja henkiseen voimaan päivä päivältä.

Jos etsit syvempää ymmärrystä elämästä ja itsestäsi, haluat olla läsnä tässä hetkessä ja olet kiinnostunut esoteerisista tieteistä ja muinaisista kulttuureista, tämä kalenteri on juuri sinulle.

TILAA MAYAKALENTERI TÄSTÄ ja aloita matkasi kohti syvempää tietoisuutta ja ajattomuutta.

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle